Νέα

Γιατί οι έλληνες μαλάκες άντρες συμβιβάζονται με μπάζα και δεν ψάχνονται?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ntonis..3g_S

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Το καλύτερο όπως έχει πει ένας σοφός είναι να βρεις γκόμενα με ένα-δυο ελαττώματα.
π.χ. Είναι κορμάρα άλλα έχει μια χαράκια στη μάπα. Είναι σαν να αγοράζεις μισοτιμής καινούριο αμάξι γιατί έχει τρακαρισμένο φτερό. Το φτερό φτιάχνεται βέβαια ενώ η μούρη όχι, άλλα και πάλι είναι στην μισή τιμή λόγο της χαμηλής αυτοπεποίθησης που έχουν συνήθως.
Μαλακίες... Ένα μεγάλο μέρος από αυτές είναι πιο ψωνισμένες δυστυχώς.
Μπορεί να αναίρεσα τον εαυτό μου δυο φόρες αλλά πιστεύω καταλάβατε τι εννοώ.  :grin:

σωστός

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Διαφωνω. Δηλαδη σε ποια χωρα πηγες και δε σου αρεσαν οι γυναικες της?
Τύπε θα σου πω αναλυτικά. Γιατί κι εγώ φεύγοντας απογοητευμένος από την Ελλάδα ήμουν προκατειλλημένος κατά των Ελλεηνίδων αλλά αναγκάστηκα να παραδεχτώ ότι είχα άδικο σε στοίχημα που είχα βάλει με τον κολλητό μου.

Χώρες που πήγα και οι γκόμενες ήταν καλύτερες από Ελλεηνίδες
- Τσεχία (Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ)
- Πολωνία (Βαρσοβία)
(υποθέτω ότι το ίδιο συμβαίνει και σε Ρωσία - Ουκρανία - Λεττονία κλπ.)

Χώρες που πήγα και οι γκόμενες ήταν χειρότερες από Ελλεηνίδες
- Αγγλία (Λονδίνο)
- Σκωτία (Νταντί)
- Γαλλία (Παρίσι, Στρασβούργο)
- Ισπανία (Βαρκελώνη)
- Γερμανία (Δρέσδη, Λειψία)
- Βουλγαρία (Μπάνσκο)
- Κύπρος (Λεμεσός, Λάρνακα, Πάφος)

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Γ'αυτο εχω γραψει πολλες φορες οτι αν δεν εχετε 120.000-200.000 Ευρω (για αγορα διαμερισματος και ενος αυτοκινητου 10.000-15.000 Ευρω,και χρηματα για τον πρωτο καιρο.μεχρι να καταφερετε να παρετε Ρωσσικο διαβατηριο για να βρειτε μια καλη δουλεια με μισθο 800+ Ευρω )μην ερθεται!Θα κακοπερασετε.Εδω αν δεν εχεις δικο σου διαμερισμα εισαι σαν δουλος μια ζωη θα δουλευεις για το ενοικιο!
ισε ικονομολογοσ?

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Οι καλύτερες εμφανισιακα γκόμενες σε σύνολο που έχω δει, συμπεριλαμβανοντας και στυλ, ντύσιμο κλπ είνaι στην Αυστραλία..

ntonis..3g_S

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ανατολικό μπλοκ ftw

Ελληνίδες υπάρουν καλές αλλά πρέπει να ψαξεις πολύ για να μην πέσεις στο γνωστό μπουζουκοστυλ. Οι νησιώτισες πχ είναι αρκετά καλές εμφανησιακά

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τύπε θα σου πω αναλυτικά. Γιατί κι εγώ φεύγοντας απογοητευμένος από την Ελλάδα ήμουν προκατειλλημένος κατά των Ελλεηνίδων αλλά αναγκάστηκα να παραδεχτώ ότι είχα άδικο σε στοίχημα που είχα βάλει με τον κολλητό μου.

- Πολωνία (Βαρσοβία)

- Αγγλία (Λονδίνο)
- Σκωτία (Νταντί)
- Ισπανία (Βαρκελώνη)
- Βουλγαρία (Μπάνσκο)

Για Λονδινο, Παρισι, Γερμανια διαφωνω. Οι Αγγλιδες απο εμφανιση σκιζουν, ειναι σαν πορσελανινες κουκλες. Οι Γερμανιδες ειναι επισης ωραιες, με ιδιαιτερο χαρακτηριστικο τις ματαρες τους. Για Παρισι κραταω μια πισινη, ισως εχεις δικιο για την εμφανιση, αλλα οι Γαλλιδες εχουν ενα στυλακι που εμενα με καυλωνει πολυ. Για Βαρκελωνη που λες, οντως οι Καταλανοι και οι Βασκοι ειναι κακασχημος λαος, για πηγαινε ομως και σε αλλα μερη της Ισπανιας. Για Κυπρο νομιζω ειναι τα ιδια σκατα με Ελληνιδες σε εμφανιση, και με χειροτερο χαρακτηρα, πιο κακομαθημενες.

Για Σκωτια συμφωνω. Για Βουλγαρια δεν ξερω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τυπε συγγνωμη αλλα καποιος που εχει 250,000 ευρω δε χρειαζεται να παει στο κρυο για να γαμησει, μια χαρα γαμαει και εδω!

Διαφωνω. Δηλαδη σε ποια χωρα πηγες και δε σου αρεσαν οι γυναικες της?
Στην Ελλαδα οσα και να εχεις δεν  :knockinb: ευκολα!Εχω δυο γνωστους με Πόρσε Καρρερα ,αρκετους γνωστους αλλες αμαξαρες με λεφτα με σπιτια κλπ.Στην καλητερη περιπτωση εχουν ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ.Ο ενας απο τους δυο γνωστους μου με την Καρρερα Καμπριο που το παραδεχεται οτι ειναι καμμενος! :2funny: (ειναι πολυ καλο παιδι) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ!Ενας αλλος φιλος μου με ΛΕΦΤΑ 6-7 ΜΑΓΑΖΙΑ και επιχηρισεις (απο τους γονεις του) μου εχει πει οτι αν ειναι με τη γκομενα του ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ γιατι η γκομενα του εχει δει τα βιντεακια μου και θα τον ρωταει που με ξερει.Φοβαται μην τον διωξει! :headbang:Εχω πολλα τετοια παραδηγματα που Μπαζα Ελεεινιδες βρισκουνε πλουσιους και τους εχουνε σαν ΔΟΥΛΟΥς!Και μιλαμε για ωραια παιδια με λεφτα!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τι λέτε για Κύπρο, παντως όσες Κύπριες φοιτήτριες ξέρω οι περισσότερες έχουν γερή πουτανια και είναι αρκετα καβλιαρες εμφανισιακα γενικώς.. Επιπλέον κατι φιλαρακια μου που ήταν ειδικές δυναμεις στην Κύπρο μου είπαν ότι παίζει πολύ δυνατό μουνί, αλλα σνομπαρουν τους Έλληνες.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Στην Ελλαδα οσα και να εχεις δεν  :knockinb: ευκολα!Εχω δυο γνωστους με Πόρσε Καρρερα ,αρκετους γνωστους αλλες αμαξαρες με λεφτα με σπιτια κλπ.Στην καλητερη περιπτωση εχουν ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ.Ο ενας απο τους δυο γνωστους μου με την Καρρερα Καμπριο που το παραδεχεται οτι ειναι καμμενος! :2funny: (ειναι πολυ καλο παιδι) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ!Ενας αλλος φιλος μου με ΛΕΦΤΑ 6-7 ΜΑΓΑΖΙΑ και επιχηρισεις (απο τους γονεις του) μου εχει πει οτι αν ειναι με τη γκομενα του ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ γιατι η γκομενα του εχει δει τα βιντεακια μου και θα τον ρωταει που με ξερει.Φοβαται μην τον διωξει! :headbang:Εχω πολλα τετοια παραδηγματα που Μπαζα Ελεεινιδες βρισκουνε πλουσιους και τους εχουνε σαν ΔΟΥΛΟΥς!Και μιλαμε για ωραια παιδια με λεφτα!

Tυπε επειδη οι γνωστοι σου ειναι μαλακοκαυληδες δε σημαινει οτι ειμαστε ολοι ετσι!

Δεν ξέρω τι λέτε για Κύπρο, παντως όσες Κύπριες φοιτήτριες ξέρω οι περισσότερες έχουν γερή πουτανια και είναι αρκετα καβλιαρες εμφανισιακα γενικώς.. Επιπλέον κατι φιλαρακια μου που ήταν ειδικές δυναμεις στην Κύπρο μου είπαν ότι παίζει πολύ δυνατό μουνί, αλλα σνομπαρουν τους Έλληνες.

Τυπε οταν εισαι φανταρος, και ειδικα στην 35ΜΚ, ολες μουναροι σου φαινονται!

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
οι κυπριες ειναι ωραιες,αλλα σνομπ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

- Πολωνία (Βαρσοβία)

- Αγγλία (Λονδίνο)
- Σκωτία (Νταντί)
- Ισπανία (Βαρκελώνη)
- Βουλγαρία (Μπάνσκο)
Για Γερμανια θα ελεγα οτι ναι μεν δεν ειναι θεές αλλα ειναι καλητερες απο της Ελεεινιδες.Το κακο με της Γερμανιδες ειναι οτι ειναι παραμελημενες.Φορανε ενα αθλητικο παπουτσακι ενα τζιν παντελονι και ενα απλο μπλουζακι.Εχουν κοντο μαλι και ειναι αβαφτες!Οι Γαλλιδες ειναι πολυ χοντρες! :2funny:δεν μου αρεσαν καθολου.Αγγλιδες εχει πολυ ωραιες αλλα οι Αγγλοι σαν λαος ειναι πολυ κακογουστοι Ντυνονται ΦΡΙΧΤΑ!Πρασινη φουστα κοκκινα παπουτσια πορτοκαλι μπλουζα!Με πιανουν  :2funny: οταν της βλεπω!Για της Κυπριες συμδωνο οτι ειναι ακομα πιο ασχημες απο της Ελεεινιδες

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Tυπε επειδη οι γνωστοι σου ειναι μαλακοκαυληδες δε σημαινει οτι ειμαστε ολοι ετσι!

Τι να σου πω τύπε δεν έχω προσωπική εμπειρία με Κύπρο παντως ούτε σαβουρογαμηδες είναι τα φιλαρακια μου, ούτε αθλιο γούστο έχουν και την έβγαζαν και συνεχώς στο Miαmi αν το έχεις υπόψην οπότε πεινασμένους για μουνί δεν τους λες. Τα γούστα απλα διαφέρουν.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Για Λονδινο, Παρισι, Γερμανια διαφωνω. Οι Αγγλιδες απο εμφανιση σκιζουν, ειναι σαν πορσελανινες κουκλες. Οι Γερμανιδες ειναι επισης ωραιες, με ιδιαιτερο χαρακτηριστικο τις ματαρες τους. Για Παρισι κραταω μια πισινη, ισως εχεις δικιο για την εμφανιση, αλλα οι Γαλλιδες εχουν ενα στυλακι που εμενα με καυλωνει πολυ. Για Βαρκελωνη που λες, οντως οι Καταλανοι και οι Βασκοι ειναι κακασχημος λαος, για πηγαινε ομως και σε αλλα μερη της Ισπανιας. Για Κυπρο νομιζω ειναι τα ιδια σκατα με Ελληνιδες σε εμφανιση, και με χειροτερο χαρακτηρα, πιο κακομαθημενες.

Για Σκωτια συμφωνω. Για Βουλγαρια δεν ξερω.
Τύπε σε όλα τα μέρη είδα και μουνάρες, σε όλα τα μέρη είδα και μπουρούχες. Αλλά σου λέω τι αίσθηση σου δίνει μια βόλτα με τα πόδια στο κέντρο της πόλης ή μια διαδρομή με το μετρό όπου θα συναντήσεις και 2.000 γυναίκες. ΜΑΚΡΑΝ οι χειρότερες ήταν σε Βαρκελώνη και Κύπρο. Δε μπορούσα να συνειδητοποιήσω την ασχήμια τους. Επόμενη η Σκωτία και η Αγγλία. Έχεις δίκιο ότι στην Αγγλία μπορείς να συναντήσεις μερικά κομμάτια που σκοτώνουν. Είχα πετύχει μερικές που μπορώ να σου πω ήταν ισάξιες με Τσέχες. Αλλά σε 10 μέρες στο Λονδίνο, αυτές ήταν 4-5. Και καμιά δεκαριά χιλιάδες χοντρές, μονοκόμματες, υπερπανάσχημες φακιδιάρες. Επόμενη θα έβαζα τη Γερμανία. Βέβαια εγώ πήγα Ανατολική, δεν ξέρω τι ισχύει στη Δυτική. Ο γενικός μέσος όρος δε μου πολυάρεσε. Και ήταν και χάλια ντυμένες σε στυλ. Μετά θα έβαζα τη Γυφτοβουλγαρία και στην καλύτερη μοίρα ήταν όντως η Γαλλία όπου είχε αρκετά αστεράκια με ωραίο ντύσιμο και προσεγμένες και στο ίδιο επίπεδο με Ελληνίδες, ίσως ελαφρώς χειρότερες (αναφέρομαι στις λευκές γιατί οι μαύρες ήταν όλες μπαζόλες). Εκεί που δεν ήξερα πού να πρωτοκοιτάξω ήταν σε Τσεχία και Πολωνία. Μιλάμε για του μουνιού το πανηγύρι. Είχε και εκεί μπάζα αλλά πολύ μικρότερα ποσοστά από εδώ. Αυτά.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Για Γερμανια θα ελεγα οτι ναι μεν δεν ειναι θεές αλλα ειναι καλητερες απο της Ελεεινιδες.Το κακο με της Γερμανιδες ειναι οτι ειναι παραμελημενες.Φορανε ενα αθλητικο παπουτσακι ενα τζιν παντελονι και ενα απλο μπλουζακι.Εχουν κοντο μαλι και ειναι αβαφτες!Οι Γαλλιδες ειναι πολυ χοντρες! :2funny:δεν μου αρεσαν καθολου.Αγγλιδες εχει πολυ ωραιες αλλα οι Αγγλοι σαν λαος ειναι πολυ κακογουστοι Ντυνονται ΦΡΙΧΤΑ!Πρασινη φουστα κοκκινα παπουτσια πορτοκαλι μπλουζα!Με πιανουν  :2funny: οταν της βλεπω!Για της Κυπριες συμδωνο οτι ειναι ακομα πιο ασχημες απο της Ελεεινιδες

Ε οχι και χοντρες οι Γαλλιδες ρε τυπε! Σε αυτο που λες για το ντυσιμο εχεις δικιο, οι Αγγλιδες ντυνονται σα σουργελα, και οι Γερμανιδες απλοικα. Αλλα δεν παυει να ειναι ωραιες και οι μεν και οι δε. Ή τουλαχιστον πιο ωραιες απο τις Ελληνιδες.

Τύπε σε όλα τα μέρη είδα και μουνάρες, σε όλα τα μέρη είδα και μπουρούχες. Αλλά σου λέω τι αίσθηση σου δίνει μια βόλτα με τα πόδια στο κέντρο της πόλης ή μια διαδρομή με το μετρό όπου θα συναντήσεις και 2.000 γυναίκες. ΜΑΚΡΑΝ οι χειρότερες ήταν σε Βαρκελώνη και Κύπρο. Δε μπορούσα να συνειδητοποιήσω την ασχήμια τους. Επόμενη η Σκωτία και η Αγγλία. Έχεις δίκιο ότι στην Αγγλία μπορείς να συναντήσεις μερικά κομμάτια που σκοτώνουν. Είχα πετύχει μερικές που μπορώ να σου πω ήταν ισάξιες με Τσέχες. Αλλά σε 10 μέρες στο Λονδίνο, αυτές ήταν 4-5. Και καμιά δεκαριά χιλιάδες χοντρές, μονοκόμματες, υπερπανάσχημες φακιδιάρες. Επόμενη θα έβαζα τη Γερμανία. Βέβαια εγώ πήγα Ανατολική, δεν ξέρω τι ισχύει στη Δυτική. Ο γενικός μέσος όρος δε μου πολυάρεσε. Και ήταν και χάλια ντυμένες σε στυλ. Μετά θα έβαζα τη Γυφτοβουλγαρία και στην καλύτερη μοίρα ήταν όντως η Γαλλία όπου είχε αρκετά αστεράκια με ωραίο ντύσιμο και προσεγμένες και στο ίδιο επίπεδο με Ελληνίδες, ίσως ελαφρώς χειρότερες (αναφέρομαι στις λευκές γιατί οι μαύρες ήταν όλες μπαζόλες). Εκεί που δεν ήξερα πού να πρωτοκοιτάξω ήταν σε Τσεχία και Πολωνία. Μιλάμε για του μουνιού το πανηγύρι. Είχε και εκεί μπάζα αλλά πολύ μικρότερα ποσοστά από εδώ. Αυτά.

Τυπε πιστευω οτι επηρρεαζεσαι και απο το ντυσιμο. Για τις Αγγλιδες που λες δε νομιζω πως ειναι τοσο χαλια. Και στο λεει και καποιος που δεν τις πολυγουσταρει, αλλα λογω χαρακτηρα οχι εμφανισης!

Τι να σου πω τύπε δεν έχω προσωπική εμπειρία με Κύπρο παντως ούτε σαβουρογαμηδες είναι τα φιλαρακια μου, ούτε αθλιο γούστο έχουν και την έβγαζαν και συνεχώς στο Miαmi αν το έχεις υπόψην οπότε πεινασμένους για μουνί δεν τους λες. Τα γούστα απλα διαφέρουν.

Τυπε εκανα κι εγω στο νησι φανταρος και τους νιωθω. Οσο ημουν εκει ολες καυλες μου φαινονταν. Οταν ομως γυρισα ως πολιτης ειδα το φως το αληθινο!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Μιλαω για ατομα με λεφτα αναμεσα τους και πολλοι επωνυμοι οχι απλους απλα παιδια.Σιγουρα δεν ειναι ολοι ετσι αλλα το 90% ειναι σιγουρα τετοιοι στην Ελλαδα!Ψαχνουν να βρουνε μια γκομενα και αν εχουνε γκομενα εξαφανιζονται και σε ξεχνανε!

sgt04b

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Κριτικές
11
Like
0
Πόντοι
10
Γαμήστε μπάζα αλλά μην τα παντρεύεστε (εκτός αν είναι θεές στα μάτια σας).
Το σεξ στο γάμο έχει διττό ρόλο: α) είναι εκτόνωση για το συνεχές πρήξιμο κατά τη διάρκεια του συζυγικού βιου του αντρός, β) είναι μια μικρή αποζημίωση.

Αν γυναίκα είναι μπάζο το α' θα γίνεται πολύ δύσκολα και το β' θα είναι αμελητέο.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.874
Πόντοι
216
Επειδη μιλας για μουναρες τοτε μαλλον εχεις δικιο, μιας και οι μουναρες ειναι ελαχιστες. Αν μιλας για νορμαλ κοπελες ομως δε χρειαζεσαι πολλα λεφτα, αλλα σιγουρα δυσκολα θα μεινει μαζι σου καποια αν εισαι ανεργος.

Φιλε κανω 2 δουλειες και τρεχω σαν το μαλακα για να εχω ενα καλο ετησιο εισοδημα! Οταν βρηκα δευτερη δουλεια νοικιασα και ενα σπιτακι για να μενω μονος ! Ειμαι γυρω στα 29 εχω και ενα σχετικα καλο αμαξι οχι τπτ πολυ ακριβο αλλα ειναι ασφαλες και ωραιο αλλα απο τοτε που χωρισα 2 μηνες τωρα μονο μπαζακια τσιμπανε ! Με οτι καλο ασχοληθηκα απλα εχανα το χρονο μου και τα λεφτα μου χωρις να γαμησω ! Πιστευω σιγα σιγα θα την βρω την ακρη ! Το μονοπατι για το μελι! Μεχρι τοτε γαμαω οτι μπορω ! 

Επισκέπτης
οι κυπριες ειναι ωραιες,αλλα σνομπ.

Aστεία λες.
Σαφώς υπάρχουν ωραίες κύπριες, αλλά :
1)πολύ λιγότερες από ελλάδα
2)πολύ πιο "ακριβές" , λόγω σπανιότητος και λόγω μεγαλύτερου ανταγωνισμού και ΑΓΑΜΙΑΣ ΠΥΡΦΟΡΩΝ

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.874
Πόντοι
216
Ποιοι ειναι οι πυρφοροι;

Stories

Νέο!

Stories