Νέα

Γιατί οι έλληνες μαλάκες άντρες συμβιβάζονται με μπάζα και δεν ψάχνονται?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μαλάκες το έχω πει χιλιάδες φορές και δεν με πιστεύει κανείς!
Βουδαπέστη , δεκαετία 1990.

Είχα πάει σε Mcdonalds πρωι 10.00 .
Το μαγαζί με 150+ τραπέζια, είχε πιασμένα 2-3 τραπέζια.
Καθόμουν μόνος μου!

Και ήρθαν ΔΥΟ ΜΟΥΝΑΡΕΣ , ΚΑΤΩ ΤΩΝ 25 , ΚΟΡΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΕΣ
ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΟΥ ....

Μιλάμε πλέον δεν το πιστεύω ούτε ο ίδιος ότι συνέβει,
ευτυχώς το είχα αποθανατίσει σε βίντεο!

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;;;;;;

ΜΗ ΧΕΣΩ ΜΕΣΑ ....
στη βουδαπεστη μεχρι το 90 τυπε αν μυρηζαν χρημα γαμαγες και την κορη του προεδρου

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στην Ρωσια και στην Ουκρανια η στην Πολωνια, σου κανει εντυπωση το εξης θεαμα. Γυναικες μοντελα, καλοντυμενες, στην πενα, καβλομουνες, που εδω θα τα εξωφυλλο σε κανα περιοδικο.

Πιασμενες στο δρομο χερακι χερακι με ενα μπυροκοιλια, με παντοφλες, βερμουδα η φορμα και το μπουκαλι τη μπυρα στο χερι.

Και ειναι και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ μες στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ που καταφεραν και τον ΕΧΟΥΝ.
Δυστηχως ετσι ειναι! :rockon:!
Ρε συ τυπε μηπως εισαι λιγο υπερβολικος? Δηλαδη ενας νορμαλ ανδρας στις χωρες αυτες θα στραβοψωλιασει απο το πολυ γαμησι? Αν ειναι να πορνομεταναστευσουμε κι εμεις! Δημητρακη εχει δουλειες στη Ρωσια?
Εξαρταται τι εννοεις νορμαλ?Π.Χ. ο Πιρφορος οταν του ειπαμε για της αποτυχιες του οτι ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟς με εκπληξη απαντουσε:Γιατι τι εχω?και νομιζε οτι του φταινε οι γκομενες.Αν παει εκει καποιος απο την Ελλαδα σαν αυτους που βλεπω με μουσατος :2funny: βαλει ενα αντιανεμικο μπουφαν και αρειβατικα μποτακια καλητερα να μην ερθει στη Ρωσσια δεν προκειται να  :knockinb:! [youtube=425,350]zh6MDWnm7n8[/youtube]
 Τωρα για δουλεια σας το εχω αναλυσει 1.000.000 φορες στο Thread Russia Sex&Vodka τι παιζετε με την αγορα εργασιας της Ρωσσιας.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εξηγείται απλούστατα.
ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Οπότε μπορεί να γαμήσει πολύς κόσμος μουνάρες.

Βότκα και ξύδια δεν έχει.
ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΞΥΔΙΑ ΝΑ ΣΟΥΡΩΣΟΥΝ,
ΠΑΡΑ ΜΟΥΝΙΑ.

Επίσης εκεί οι άνδρες δέρνουν αβέρτα ,
οπότε αν κάποιος είναι φλώρος όπως οι έλληνες
και δεν χώνει μπούφλες στα μουνιά, ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΛΥ.

Ακριβως, Οπως στην μεση ανατολη το νερο τους λειπει και για αυτο καιγονται και οχι το πετρελαιο.
Εμεις εδω εχουμε δεδομενο το νερο, και το πετρελαιο σπανιζει. Εκει το αντιστροφο. Για το νερο κανουν κρα και το πετρελαιο το χουν δεδομενο

Επισκέπτης
στη βουδαπεστη μεχρι το 90 τυπε αν μυρηζαν χρημα γαμαγες και την κορη του προεδρου

Δεν είχα και τίποτε φοβερό ρε.
Μία φωτογραφική μηχανούλα είχα  και ένα ρολόϊ της σειράς (τότε) φοιτητικό.
CanonEOS100with50mmLens.jpg

URL]]

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δυστηχως ετσι ειναι! :rockon:!Εξαρταται τι εννοεις νορμαλ?Π.Χ. ο Πιρφορος οταν του ειπαμε για της αποτυχιες του οτι ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟς με εκπληξη απαντουσε:Γιατι τι εχω?και νομιζε οτι του φταινε οι γκομενες.Αν παει εκει καποιος απο την Ελλαδα σαν αυτους που βλεπω με μουσατος :2funny: βαλει ενα αντιανεμικο μπουφαν και αρειβατικα μποτακια καλητερα να μην ερθει στη Ρωσσια δεν προκειται να  :knockinb:! [youtube=425,350]zh6MDWnm7n8[/youtube]
 Τωρα για δουλεια σας το εχω αναλυσει 1.000.000 φορες στο Thread Russia Sex&Vodka τι παιζετε με την αγορα εργασιας της Ρωσσιας.
:2funny: :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Λετε να κανονισω τοτε κανα ταξιδακι προς Ρωσια μερια? Να δω και τα αξιοθεατα και να γαμησω και κανα μουναρο? Αγγλικα ξερουν εκει ή λογω ψυχρου πολεμου επιμενουν Ρωσικα  :think:

Ρε συ τυπε Δημητρακη τι αντιανεμικα μπουφαν και μποτακια μου λες, δε θα ερθουμε για ορειβασια, για  :knockinb:  θα ερθουμε! Δωσε κανα λινκ απο το θεμα που μιλας για δουλειες στη Ρωσια. Δεν ξερω ομως Ρωσικα ρε τυπε, αυτο θα ειναι ενα προβλημα στην αρχη. Μαθαινω ομως γρηγορα!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Λετε να κανονισω τοτε κανα ταξιδακι προς Ρωσια μερια? Να δω και τα αξιοθεατα και να γαμησω και κανα μουναρο? Αγγλικα ξερουν εκει ή λογω ψυχρου πολεμου επιμενουν Ρωσικα  :think:

Ρε συ τυπε Δημητρακη τι αντιανεμικα μπουφαν και μποτακια μου λες, δε θα ερθουμε για ορειβασια, για  :knockinb:  θα ερθουμε! Δωσε κανα λινκ απο το θεμα που μιλας για δουλεις στη Ρωσια. Δεν ξερω ομως Ρωσικα ρε τυπε, αυτο θα ειναι ενα προβλημα στην αρχη. Μαθαινω ομως γρηγορα!

Δεν εχουν μονο θετικα, εχουν και πολλα αρνητικα. Δε σου κανει εντυπωση και γιατι οι δικοι τους τις εχουν στην πιπα το φτυσιμο και την απαξιωση.

Και παλι ενδεχεται να προτιμουν τους δικους τους, εστω και ετσι, παρα ενα ξενο αγαθουλη, αγαπουλη η πιρφορο. Δεν ειναι απλα δλδ η ασπρο,μαυρο.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Έχει και το μπάζο την αξία του... Εξάλλου αν δεν μπαζώσεις δεν κτίζεις... :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η Ουγγαρεζα μου που εχω σε αυτην την κατηγορια ειναι :2funny: ανηψια του Γιαννος Κανταρ!Στη Ρωσσια παντος δεν ηταν και τοσο ευκολες το παιζανε λιγακι (Εδω ερχοντουσαν η Ελιτ τους οι κοπελες για να σπουδασουνε καθηγητριες Ρωσσικης γλωσσας και τα αγορια Οικονομικα και κρατικη διοικηση.εννοειται οικονομια συμφωνα με το Μαρξ).Για το 1990 μου τα εχουνε πει οτι  :knockinb: με ψωμι και σαλαμι :2funny:.Εγω της προλαβα λιγακι αυτες της εποχες (1992).Ηταν ωραιες εποχες τοτε ΑΛΛΑ ειχες αλλα αρνητικα:Δεν μπορουσες να βγεις ντυμενος ομορφα και ακριβα (θα σε κλεβανε) Δεν μπορουσες να εχεις ακριβο αμαξι (αν δεν στο κλεβανε αλοκληρο θα σου κλεβαν καθρεφτες,φαναρια κλπ.) και δεν ειχε μαγαζια και ενα μερος να πας να διασκεδασεις.

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Γιατι ειναι μαλακες..........

Επισκέπτης
Καλά οι ουγγαρέζες για μένα
είναι τα καλύτερα μουνιά στον πλανήτη.
ΜΑΚΡΑΝ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λετε να κανονισω τοτε κανα ταξιδακι προς Ρωσια μερια? Να δω και τα αξιοθεατα και να γαμησω και κανα μουναρο? Αγγλικα ξερουν εκει ή λογω ψυχρου πολεμου επιμενουν Ρωσικα  :think:

Ρε συ τυπε Δημητρακη τι αντιανεμικα μπουφαν και μποτακια μου λες, δε θα ερθουμε για ορειβασια, για  :knockinb:  θα ερθουμε! Δωσε κανα λινκ απο το θεμα που μιλας για δουλειες στη Ρωσια. Δεν ξερω ομως Ρωσικα ρε τυπε, αυτο θα ειναι ενα προβλημα στην αρχη. Μαθαινω ομως γρηγορα!
Το εβαλα στο ψαχτηρι αλλα δεν βγαζει κατι σχετικο.Οπως εχω πει στην Ρωσσια βρισκεις δουλεια με 500-700 Ευρω (σαν ξενος παιρνεις λιγοτερα απο τους ντοπιους) ΑΛΛΑ το ενοικιο κοστιζει 500+ Ευρω για ενα διαμερισμα ενος δωματιου οποτε ευκολα δεν ζεις.Αγγλικα δεν μιλαει κανενας.Δυστηχως οι Ελληνες ντυνονται ετσι βαζιουνε φουσκωτα μπουφαν και φωρανε κατι ορειβατικα μποτακια.Ντυνονται χαλια!

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Τύποι μου θα σας πω κάτι. Έχω κάνει αρκετά ταξιδάκια στην Ευρώπη για βυζοτουρισμό μιας και στο Ελλάντα δεν υπάρχει λέπι. Εκτός Ευρώπης δεν έχω βγει (ακόμα) αλλά τουλάχιστον εντός, θα πρέπει να σας πω ότι αν εξαιρέσεις τα κράτη του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού όπου το θέμα είναι γονιδιακό (Σλάβες) και οι γκόμενες εκεί παίζουν χωρίς αντίπαλο, οι γυναίκες στα υπόλοιπα κράτη ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ και μόνο είναι υποδεέστερες των Ελλεηνίδων. Βέβαια αν πας στο θέμα νοοτροπία - συμπεριφορά οι Ελλεηνίδες είναι τελευταίες μεταξύ των 200 κρατών μελών του ΟΗΕ αλλά επαναλαμβάνω εμφανισιακά και μόνο είναι σε καλή θέση.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Το εβαλα στο ψαχτηρι αλλα δεν βγαζει κατι σχετικο.Οπως εχω πει στην Ρωσσια βρισκεις δουλεια με 500-700 Ευρω (σαν ξενος παιρνεις λιγοτερα απο τους ντοπιους) ΑΛΛΑ το ενοικιο κοστιζει 500+ Ευρω για ενα διαμερισμα ενος δωματιου οποτε ευκολα δεν ζεις.Αγγλικα δεν μιλαει κανενας.Δυστηχως οι Ελληνες ντυνονται ετσι βαζιουνε φουσκωτα μπουφαν και φωρανε κατι ορειβατικα μποτακια.Ντυνονται χαλια!

Tυπε αμα ειναι ετσι που τα λες τοτε τι μας λες να πορνομεταναστευσουμε, με 700 ευρω δουλεια και 500 ευρω ενοικιο? Και πως θα ζουμε, σαν τα πακια 10-10 σε ενα σπιτι και να γαμιομαστε μεταξυ μας? Καλυτερα να μεινουμε με τις Ελλεηνιδες!

Τύποι μου θα σας πω κάτι. Έχω κάνει αρκετά ταξιδάκια στην Ευρώπη για βυζοτουρισμό μιας και στο Ελλάντα δεν υπάρχει λέπι. Εκτός Ευρώπης δεν έχω βγει (ακόμα) αλλά τουλάχιστον εντός, θα πρέπει να σας πω ότι αν εξαιρέσεις τα κράτη του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού όπου το θέμα είναι γονιδιακό (Σλάβες) και οι γκόμενες εκεί παίζουν χωρίς αντίπαλο, οι γυναίκες στα υπόλοιπα κράτη ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ και μόνο είναι υποδεέστερες των Ελλεηνίδων. Βέβαια αν πας στο θέμα νοοτροπία - συμπεριφορά οι Ελλεηνίδες είναι τελευταίες μεταξύ των 200 κρατών μελών του ΟΗΕ αλλά επαναλαμβάνω εμφανισιακά και μόνο είναι σε καλή θέση.

Τυπε διαφωνω, εκτος κι αν μιλας μονο για βυζια, οποτε παω πασο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Tυπε αμα ειναι ετσι που τα λες τοτε τι μας λες να πορνομεταναστευσουμε, με 700 ευρω δουλεια και 500 ευρω ενοικιο? Και πως θα ζουμε, σαν τα πακια 10-10 σε ενα σπιτι και να γαμιομαστε μεταξυ μας? Καλυτερα να μεινουμε με τις Ελλεηνιδες!

Τυπε διαφωνω, εκτος κι αν μιλας μονο για βυζια, οποτε παω πασο.
Γ'αυτο εχω γραψει πολλες φορες οτι αν δεν εχετε 120.000-200.000 Ευρω (για αγορα διαμερισματος και ενος αυτοκινητου 10.000-15.000 Ευρω,και χρηματα για τον πρωτο καιρο.μεχρι να καταφερετε να παρετε Ρωσσικο διαβατηριο για να βρειτε μια καλη δουλεια με μισθο 800+ Ευρω )μην ερθεται!Θα κακοπερασετε.Εδω αν δεν εχεις δικο σου διαμερισμα εισαι σαν δουλος μια ζωη θα δουλευεις για το ενοικιο!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Γ'αυτο εχω γραψει πολλες φορες οτι αν δεν εχετε 120.000-200.000 Ευρω (για αγορα διαμερισματος και ενος αυτοκινητου 10.000-15.000 Ευρω,και χρηματα για τον πρωτο καιρο.μεχρι να καταφερετε να παρετε Ρωσσικο διαβατηριο για να βρειτε μια καλη δουλεια με μισθο 800+ Ευρω )μην ερθεται!Θα κακοπερασετε.Εδω αν δεν εχεις δικο σου διαμερισμα εισαι σαν δουλος μια ζωη θα δουλευεις για το ενοικιο!

Τυπε συγγνωμη αλλα καποιος που εχει 250,000 ευρω δε χρειαζεται να παει στο κρυο για να γαμησει, μια χαρα γαμαει και εδω!

Όχι τύπε μιλάω για σύνολο εμφάνισης.

Διαφωνω. Δηλαδη σε ποια χωρα πηγες και δε σου αρεσαν οι γυναικες της?

ntonis..3g_S

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ιδιο σκηνικο με το απο πανω επισης....

με μια που ηταν ωραια γκομενα και αυτη τη φορα το ηξερα
γιατι το εβλεπα , ειχε φωτο . Τα ιδια παλι απο μερους μου ... φουλ χαβαλες

καμια αμυντικοτητα , κανενα κομπλεξ... πηγε να μου κατηγορησει τους αντρες
εφαγε πορτα... της κανω εγω δεν ειμαι αστυνομικος  :grin: αραξε ας πουμε κατι πιο χαρουμενο. (κουφαλα λεω απο μεσα μου οι αντρες σου φταινε)

και με φωτογραφια μου και χωρις.... στην δευτερη περιπτωση πιστευα οτι θα τσιμπησουν εστω
απο περιεργεια να σε δουνε... μαλακιες ουτε εκει. Χ

εχουν πολλες επιλογες... πολλοι μαλακες της πληρωνουν καργα και τους δινουν πολλα.
Ο ανταγωνισμος ειναι υψηλος.

καλά τα λες αλλά μόνο από τσατ γαμάς ρε φίλε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom