Νέα

Γιατί οι έλληνες μαλάκες άντρες συμβιβάζονται με μπάζα και δεν ψάχνονται?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Γιατί είναι κι οι ίδιοι μπάζα ίσως?

Όχι άλλη γκρίνια ρε παιδιά, γαμάτε αυτές που σας αρέσουν, κι αφήστε τους άλλους να κάνουν ό,τι νομίζουν. Το μπάζο στα δικά σας μάτια, μπορεί να σημαίνει τα πάντα στα μάτια του άλλου.
Μοντέλα μου εσείς.
εσι μοντελο ισε?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πιστευω ακραδαντα οτι για να εχεις ελληνιδα μουναρα πρεπει να εχεις και λεφτα καλα! Ανεξαρτητου εμφανισης ! Για αυτο το λογο διαλεγουμε μπαζα ! Διοτι τα καλα τα γευονται αλλοι ...  Εξερουνται ηλικιες 14-18 ! Απο εκει και περα πεζει πολυ ρολο το πορτοφολι! Εχουν δει τα ματια μου πολλα τετοια !
Της Ελεεινιδες της κατεστρεψαν οι Πιρφοροι.Το κακο ειναι οτι με τη  :jerking: τους επειδη δεν  :knockinb: στην Ελλαδα καταστρεψαν και τη Βουλγαρια και παραλιγο να καταστρεψουν τη Ρουμανια,Μολδαβια.Ευτυχως που τωρα με την κριση δεν εχουνε λεφτα να πετανε σε  :jerking:!Αν και πιστευω οτι οι Ελεεινιδες απεκτησαν τετοια συχαμερη συμπεριφορα απο το οτι καταρχην της κακομαθαν οι γονεις τους.Οταν μια κοπελα 18-19 ετων παιρνει απο τους γονεις της χαρτζηλικι και της αγοραζουν αυτοκινητο γιατι μετα να μην φερετε ετσι?Σε αυτο το βιντεακι σας δινω καποιες συμβουλες πως να φερεστε στις γκομενες :2funny:   [youtube=425,350]uVg0xQ7XQ2U[/youtube]
 μετα το 4:00 κανω καποια αναλυση και δινω και καποιες συμβουλες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
οι Ελληνες συμβιβαζονται με μπαζα
επειδη καταβαθος ξερουν οτι και οι ιδιοι ειναι λιγοι

Στην Ρωσια και στην Ουκρανια η στην Πολωνια, σου κανει εντυπωση το εξης θεαμα. Γυναικες μοντελα, καλοντυμενες, στην πενα, καβλομουνες, που εδω θα τα εξωφυλλο σε κανα περιοδικο.

Πιασμενες στο δρομο χερακι χερακι με ενα μπυροκοιλια, με παντοφλες, βερμουδα η φορμα και το μπουκαλι τη μπυρα στο χερι.

Και ειναι και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ μες στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ που καταφεραν και τον ΕΧΟΥΝ.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Γιατι οι πιο πολλοι νομιζω οτι θελουνε μονο ενα μουνι να γαμησουν και τιποτε αλλο...
Συν οτι ειναι πιο "ευκολες" στο πεσιμο...

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ποσα μπαζα ανατολικεσ ιπαρχουν κσερετε???

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Στην Ρωσια και στην Ουκρανια η στην Πολωνια, σου κανει εντυπωση το εξης θεαμα. Γυναικες μοντελα, καλοντυμενες, στην πενα, καβλομουνες, που εδω θα τα εξωφυλλο σε κανα περιοδικο.

Πιασμενες στο δρομο χερακι χερακι με ενα μπυροκοιλια, με παντοφλες, βερμουδα η φορμα και το μπουκαλι τη μπυρα στο χερι.

Ρε συ τυπε μηπως εισαι λιγο υπερβολικος? Δηλαδη ενας νορμαλ ανδρας στις χωρες αυτες θα στραβοψωλιασει απο το πολυ γαμησι? Αν ειναι να πορνομεταναστευσουμε κι εμεις! Δημητρακη εχει δουλειες στη Ρωσια?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε συ τυπε μηπως εισαι λιγο υπερβολικος? Δηλαδη ενας νορμαλ ανδρας στις χωρες αυτες θα στραβοψωλιασει απο το πολυ γαμησι? Αν ειναι να πορνομεταναστευσουμε κι εμεις! Δημητρακη εχει δουλειες στη Ρωσια?

Ο νορμαλ αντρας για εκει, εχει ηδη γαμησει αρκετες ως τα 20 περιπου. Μετα παντρευεται μια και δε τον πολυενδιαφερει να γαμησει. Ασχολειτε με μπυρες, με κυνηγι, με μπαλα, με αυτοκινητα, με τπτ μποξ η παλη και τετοια.

Τις γυναικες τις εχουν και πολυ στα αρχιδια τους.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Πώς εξηγείς το φαινόμενο αυτό;

Εμένα θα μου περνούσε από το μυαλό η περίσσεια μοντέλων γυναικών και η σπανιότητα ισάξιων σε εμφάνιση ανδρων...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Εμένα θα μου περνούσε από το μυαλό η περίσσεια μοντέλων γυναικών και η σπανιότητα ισάξιων σε εμφάνιση ανδρων...

Kαι αυτοι πχ η οι γυναικες τους δε μπορουν να ερμηνευσουν αντιστοιχα φαινομενα που υπαρχουν στην νοτια ευρωπη.
Πχ στην Ιταλια η την Βραζιλια βλεπεις το αντιστροφο δλδ πολυ ωραιος αντρας αντικειμενικα με γυναικες μπαζα, υστερικες κλπ.

Παντως υπαρχουν αιτιες . Ενα οτι οι γυναικες ειναι αρκετα περισσοτερες, ενα αλλο οτι ο αντρας εκει δε πολυγαμαει και οταν το κανει απλα τον χωνει, οπως οπως και δε πολυασχολειται γενικως, και ενα αλλο ειναι οτι ειναι πιο παραδοσιακες κοινωνιες και εννοιες οπως φεμινισμος κλπ δεν υφιστανται.

Επισκέπτης
ο μονος λογος ειναι οτι μετρανε τον εαυτο τους για λιγο και φοβουνται τους "υψηλους" στοχους

Επισκέπτης
Ρε συ τυπε μηπως εισαι λιγο υπερβολικος? Δηλαδη ενας νορμαλ ανδρας στις χωρες αυτες θα στραβοψωλιασει απο το πολυ γαμησι?

Μαλάκες το έχω πει χιλιάδες φορές και δεν με πιστεύει κανείς!
Βουδαπέστη , δεκαετία 1990.

Είχα πάει σε Mcdonalds πρωι 10.00 .
Το μαγαζί με 150+ τραπέζια, είχε πιασμένα 2-3 τραπέζια.
Καθόμουν μόνος μου!

Και ήρθαν ΔΥΟ ΜΟΥΝΑΡΕΣ , ΚΑΤΩ ΤΩΝ 25 , ΚΟΡΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΕΣ
ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΟΥ ....

Μιλάμε πλέον δεν το πιστεύω ούτε ο ίδιος ότι συνέβει,
ευτυχώς το είχα αποθανατίσει σε βίντεο!

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;;;;;;

ΜΗ ΧΕΣΩ ΜΕΣΑ ....

Επισκέπτης

Εξηγείται απλούστατα.
ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Οπότε μπορεί να γαμήσει πολύς κόσμος μουνάρες.

Βότκα και ξύδια δεν έχει.
ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΞΥΔΙΑ ΝΑ ΣΟΥΡΩΣΟΥΝ,
ΠΑΡΑ ΜΟΥΝΙΑ.

Επίσης εκεί οι άνδρες δέρνουν αβέρτα ,
οπότε αν κάποιος είναι φλώρος όπως οι έλληνες
και δεν χώνει μπούφλες στα μουνιά, ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΛΥ.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μαλάκες το έχω πει χιλιάδες φορές και δεν με πιστεύει κανείς!
Βουδαπέστη , δεκαετία 1990.

Είχα πάει σε Mcdonalds πρωι 10.00 .
Το μαγαζί με 150+ τραπέζια, είχε πιασμένα 2-3 τραπέζια.
Καθόμουν μόνος μου!

Και ήρθαν ΔΥΟ ΜΟΥΝΑΡΕΣ , ΚΑΤΩ ΤΩΝ 25 , ΚΟΡΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΕΣ
ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΟΥ ....

Μιλάμε πλέον δεν το πιστεύω ούτε ο ίδιος ότι συνέβει,
ευτυχώς το είχα αποθανατίσει σε βίντεο!

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;;;;;;

ΜΗ ΧΕΣΩ ΜΕΣΑ ....
εχεις εξωτικη βαλκανικη ομορφια εσυ τυπε γιαυτο στην πεσανε  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom