Σφιξε τα δοντια τυπε και κανε το καθηκον σου σαν Ελληνας.Αυτό τον καιρό, μ'έχει σταυρώσει μία (βαρέων βαρών) να την καρφώσω. Ρε τύποι, δε μπορώ να το κάνω..... Ξυνισμένη φάτσα δεν έχει, αλλά δεν μπορώ να το κάνω!
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
Σφιξε τα δοντια τυπε και κανε το καθηκον σου σαν Ελληνας.Αυτό τον καιρό, μ'έχει σταυρώσει μία (βαρέων βαρών) να την καρφώσω. Ρε τύποι, δε μπορώ να το κάνω..... Ξυνισμένη φάτσα δεν έχει, αλλά δεν μπορώ να το κάνω!
Οι χοντρές είναι συνήθως πιο καλοσυνάτες![]()
Τι παραληρείς πάλι εσυ?Κοιτα ξερεις οτι δεν εχω αδικο. Ακομη και αν αυτο πληγωνει τις φαντασιωσεις μας.
Ετσι ειναι τα πραγματα... το χουμε διαπιστωσει παρα πολλες φορες.
Πραγματικοτητα Vs Φαντασιωση.
Δεν ριχνεις ευκολα καλη γκομενα δεν εισαι ο μονος καλος και υπαρχει γενικοτερο προβλημα και ενα καρο παραγοντες που δυσκολευουν την κατασταση Vs Ξαφνικα εκει που δεν το περιμενεις θα κανεις κατι φοβερο και θα πεσει ή ο ενας ο σωτηρας εχει τον τροπο και τις ριχνει ολες.
Αυτα γινονται στις ταινιες.
Ναι γιατι ΔΕΝ εχουν επιλογες.
Μια φορα σε ενα τσατ... μιλουσα με μια γκομενα...
μια χοντρη ειχε ξηγηθει φβ στο 10λεπτο. (Το καταλαβα οτι κατι δεν θα πηγαινε καλα για να το δωσει τοσο ευκολα)
αυτο λεει η λογικη.
Μια ωραια... της το παιξα τρελο αλανι (φορεσα το κοστουμι που απαιτουσε η περισταση)
της ελεγα αυτα που θελει να ακουσει και το επαιζα και λιγο δυσκολος ισα ισα...
μπηκα στο πετσι του ρολου , καμια αμυντικοτητα , κανενα κομπλεξ , για μπουρδελα ουτε λογος
εβγαλα τελειως αλλο στυλ ρε φιλε
ε πιπες.... μετα απο 40λεπτα χαλαρης κουβεντας... εφαγα Χ
μου κανει απο μενα φβ δεν παιρνεις τοσο ευκολα... (φωτο δεν ειχε αλλα μου ειπε εκανε χωρο 10 χρονια)
νταξει μουναρος που ειχε απλα απειρες επιλογες. Σιγα μην ερθει μαζι σου.
Τι να κάνεις και συ ρε τυπε....
δεν υπάρχουν μοντελο-ελλεεινιδες για όλους....
αλλά άμα φτάσεις στα δικά μου χρόνια
συμβιβάζεσαι και με κάτι πιο δευτερο.. (για εμφανιση μιλώντας πάντα)![]()
Κάτι κονιόρδους σαλιάρηδες μαλακοκαύληδες να κυκλοφορανε Ελληνίδες τουμπανα
συμβιβαζονται γιατί η ΜΟΝΑΞΙΑ ειναι χειροτερο απο μια που είναι ψιλομπαζακι και οποιος απο μας δεν εχει περασει την φαση της απολυτης ξηρασιας δεν μπορει να το καταλαβει....
-------To να τα κυκλοφοράνε τα τούμπανα, δεν λέει τίποτε!
Τα γαμάνε ;;;;;;;;;;