Δεν ειναι πλακα ετσι θα γινει!Στην Ελλαδα και Πορσε να εχεις δεν ειναι σιγουρο οτι θα
!---Το παιδι με το Cayman βγαζει γκομενες.Αν προσεξατε ειπα Πόρσε Καρρερα Καμπριο,ειναι ενας φιλος μου δικηγορος 35αρης που εχει τετοιο αμαξι και δεν
τιποτα!Ειχε μια γκομενα χωρισε και τωρα δεν εχει καμια!------Για να συγκρινεται θα σας δωσω ενα παραδηγμα.Η Κορεατισα μου ειχε βρει ενα πιτσιρικά (χωρις δικο του αυτοκινητο) πηγανε σινεμα και μετα κατσανε σε ενα ταξι και της ειπε να τον καλεσει σπιτι της γιατι μενει με τους γονεις του και η μανα του ειναι αυστηρη.Αυτη δεν πολυγουσταρε και του ειπε πρωτο ραντεβου δεν ειναι σωστο και τετοιες
.Τσαντιστηκε ο πιτσιρικας την σπρωχνει ανοιγει την πορτα του ταξι και σηκωνεται και φευγει και τη στελνει στο διαολο!Μου τα ελεγε στενοχωρεμενη.Αν ημασταν στην Ελλαδα ο Ελληνας Πιρφορος θα της ειχε παρει γουνα,κομπιουτερ,κινητο και ποιος ξερει τι αλλο.Και θα τον ειχε οπως τους φιλους μου που σας ανεφερα παραπανω.Εγω ειμαι πιο φιληκος και πιο ευγενικος δεν φερομαι τοσο αχημα αλλα το πρω'ι' οταν ξυπναω της λεω Πριγκιπισσα πρεπει να πας στη δουλεια.Ειδεικα αν ειναι να ερθει αλλη γκομενα της το εξηγω ευγενικα!Μου λεει :τη νυχτα με αγαπας και το ΠΡΩ'Ι' ΜΕ ΔΙΩΧΝΕΙς ΣΑΝ ΓΑΤΑ!
----ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕς ΕΙΝΑΙ ΟΠΩς ΤΗς ΜΑΘΕΙς!