sperminator_tx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
δεν ξερω αν το παρατηρειτε οι 30αρηδες κ βαλε,αλλα στην ελλαδα μετα απο καποια ηλικια οι περισσοτεροι αντρες γινονται μουροχαυλοι,βαριουνται στην κυριολεξια που ζουν...προσωπικα ειμαι πολυ κοινωνικος κ ειχα ενα μεγαλο κυκλο απο φιλους...ομως μετα τα 30 κ χωρις να υπαρχει ιδιαιτερος λογος ενας ενας απομακτυνονται...αλλοι ειναι ανακατεμενοι στις δουλειες,αλλοι ειναι παντρεμενοι,αλλοι ειναι χωμενοι κατω απο μια φουστα επι μονιμου βασεως,αλλοι εχουν τα ψυχολογικα τους κ αλλοι απλα ειναι στον κοσμο τους...ισως μου πειτε καποιοι οτι οι προτεραιοτητες,οι αναγκες κ οι καιροι αλλαζουν κ το καταλαβαινω...αλλα εδω μιλαμε για μια πληρη αδρανεια που δεν εχει προηγουμενο...περιφερονται σαν ζωντανοι νεκροι χωρις καμια ορεξη για ζωη...αντιθετα οι γυναικες τις βλεπεις τις περισσοτερες μεσα στην τρελη χαρα να παιρνει η μια την αλλη αγκαζε κ να γυρνανε χωρις σταματημο...ψωνια,ταξιδια,κεφετεριες,clubs,spa κ ενα σωρο αλλες μαλακιες...τουλαχιστον καλοπερνανε σε αντιθεση με μας που βαριομαστε να παρουμε τα ποδια μας κ να πιουμε ενα καφε εστω μια στις τοσες,δεν ειπα καθε μερα...κ μη μου πειτε οτι το θεμα ειναι οικονομικο...εχω φιλο πχ που προτιμα να βγαινει μονος του τελειως κ να παιρνει τους δρομους παρα να παρει ενα φιλο του κ να βγουνε εξω να πουνε μερικες κουβεντες...μιλαμε η μοναξια εχει μπει κυριολεκτικα στο πετσι του με αποτελεσμα να την επιδιωκει κ απο πανω...τελικα το παρατηρω εγω μονο με τους δικους μου φιλους η το κακο ειναι γενικο?αντιθετα στο εξωτερικο οι νεοι συνεχισουν να εχουν δραστηριοτητες κ η ζωη τους δεν τελειωνει επειδη παντρευτηκαν πχ.αναμενω αποψεις σοβαρες κ οχι του χαβαλε