Νέα

Γιατί η ζωή στην Ελλάδα τελειώνει στα 30;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 412
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
δεν ξερω αν το παρατηρειτε οι 30αρηδες κ βαλε,αλλα στην ελλαδα μετα απο καποια ηλικια οι περισσοτεροι αντρες γινονται μουροχαυλοι,βαριουνται στην κυριολεξια που ζουν...προσωπικα ειμαι πολυ κοινωνικος κ ειχα ενα μεγαλο κυκλο απο φιλους...ομως μετα τα 30 κ χωρις να υπαρχει ιδιαιτερος λογος ενας ενας απομακτυνονται...αλλοι ειναι ανακατεμενοι στις δουλειες,αλλοι ειναι παντρεμενοι,αλλοι ειναι χωμενοι κατω απο μια φουστα επι μονιμου βασεως,αλλοι εχουν τα ψυχολογικα τους κ αλλοι απλα ειναι στον κοσμο τους...ισως μου πειτε καποιοι οτι οι προτεραιοτητες,οι αναγκες κ οι καιροι αλλαζουν κ το καταλαβαινω...αλλα εδω μιλαμε για μια πληρη αδρανεια που δεν εχει προηγουμενο...περιφερονται σαν ζωντανοι νεκροι χωρις καμια ορεξη για ζωη...αντιθετα οι γυναικες τις βλεπεις τις περισσοτερες μεσα στην τρελη χαρα να παιρνει η μια την αλλη αγκαζε κ να γυρνανε χωρις σταματημο...ψωνια,ταξιδια,κεφετεριες,clubs,spa κ ενα σωρο αλλες μαλακιες...τουλαχιστον καλοπερνανε σε αντιθεση με μας που βαριομαστε να παρουμε τα ποδια μας κ να πιουμε ενα καφε εστω μια στις τοσες,δεν ειπα καθε μερα...κ μη μου πειτε οτι το θεμα ειναι οικονομικο...εχω φιλο πχ που προτιμα να βγαινει μονος του τελειως κ να παιρνει τους δρομους παρα να παρει ενα φιλο του κ να βγουνε εξω να πουνε μερικες κουβεντες...μιλαμε η μοναξια εχει μπει κυριολεκτικα στο πετσι του με αποτελεσμα να την επιδιωκει κ απο πανω...τελικα το παρατηρω εγω μονο με τους δικους μου φιλους η το κακο ειναι γενικο?αντιθετα στο εξωτερικο οι νεοι συνεχισουν να εχουν δραστηριοτητες κ η ζωη τους δεν τελειωνει επειδη παντρευτηκαν πχ.αναμενω αποψεις σοβαρες κ οχι του χαβαλε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Τύπε σπερματοεξολοθρευτή, δεν ξέρω από που συμπεραίνεις αυτά που γράφεις, αλλά προσωπικά, από τα 30 και μετά...κάθε του χρόνου και καλύτερα είναι.

Επισκέπτης
υποχρεωσεις. οι γυναικες δεν το εχουν αυτο γιατι φευγουν απο τον μπαμπα και πανε στον επομενο που του τελειωνει η ζωη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αντιθετα οι γυναικες τις βλεπεις τις περισσοτερες μεσα στην τρελη χαρα να παιρνει η μια την αλλη αγκαζε κ να γυρνανε χωρις σταματημο..
θα ξερασουμε ρε τυπε
URL]]

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
πεστα ρε τυπε
μονο εγω μου φαινεται απαντω σοβαρα εδω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Mαλακία thread τύπε - όπως το

O κόσμος μας είναι γυναικοκρατούμενος  :jerking: :2funny:

Εγώ είδες το ωραίο threadάκι άνοιξα για την κίτρινη φυλή.... :boobies: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
δεν ξερω αν το παρατηρειτε οι 30αρηδες κ βαλε,αλλα στην ελλαδα μετα απο καποια ηλικια οι περισσοτεροι αντρες γινονται μουροχαυλοι,βαριουνται στην κυριολεξια που ζουν...προσωπικα ειμαι πολυ κοινωνικος κ ειχα ενα μεγαλο κυκλο απο φιλους...ομως μετα τα 30 κ χωρις να υπαρχει ιδιαιτερος λογος ενας ενας απομακτυνονται...αλλοι ειναι ανακατεμενοι στις δουλειες,αλλοι ειναι παντρεμενοι,αλλοι ειναι χωμενοι κατω απο μια φουστα επι μονιμου βασεως,αλλοι εχουν τα ψυχολογικα τους κ αλλοι απλα ειναι στον κοσμο τους...ισως μου πειτε καποιοι οτι οι προτεραιοτητες,οι αναγκες κ οι καιροι αλλαζουν κ το καταλαβαινω...αλλα εδω μιλαμε για μια πληρη αδρανεια που δεν εχει προηγουμενο...περιφερονται σαν ζωντανοι νεκροι χωρις καμια ορεξη για ζωη...αντιθετα οι γυναικες τις βλεπεις τις περισσοτερες μεσα στην τρελη χαρα να παιρνει η μια την αλλη αγκαζε κ να γυρνανε χωρις σταματημο...ψωνια,ταξιδια,κεφετεριες,clubs,spa κ ενα σωρο αλλες μαλακιες...τουλαχιστον καλοπερνανε σε αντιθεση με μας που βαριομαστε να παρουμε τα ποδια μας κ να πιουμε ενα καφε εστω μια στις τοσες,δεν ειπα καθε μερα...κ μη μου πειτε οτι το θεμα ειναι οικονομικο...εχω φιλο πχ που προτιμα να βγαινει μονος του τελειως κ να παιρνει τους δρομους παρα να παρει ενα φιλο του κ να βγουνε εξω να πουνε μερικες κουβεντες...μιλαμε η μοναξια εχει μπει κυριολεκτικα στο πετσι του με αποτελεσμα να την επιδιωκει κ απο πανω...τελικα το παρατηρω εγω μονο με τους δικους μου φιλους η το κακο ειναι γενικο?αντιθετα στο εξωτερικο οι νεοι συνεχισουν να εχουν δραστηριοτητες κ η ζωη τους δεν τελειωνει επειδη παντρευτηκαν πχ.αναμενω αποψεις σοβαρες κ οχι του χαβαλε
Τυπε τα κολητιλικια και αυτες οι μαλακιες ειναι μεχρι τα 20-21...Η πραγματικη ζωη αρχιζει μετα,που γινεσαι αντρας.Αν ειναι να εισαι 30αρης και να βγαινεις ακομη με τους φιλους σου,γαμησε τα.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Τυπε τα κολητιλικια και αυτες οι μαλακιες ειναι μεχρι τα 20-21...Η πραγματικη ζωη αρχιζει μετα,που γινεσαι αντρας.Αν ειναι να εισαι 30αρης και να βγαινεις ακομη με τους φιλους σου,γαμησε τα.

Και γιατί αυτό?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

E τι λέμε τώρα. Κάτι περιθωριακά πρεζόνια βγαίνουν με τους φίλους τους. Που ζει ρε ο τύπος ?

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
εντάξει ίσως απο τα 35+ αλλά και για τα 2 φύλα γνώμη μου

από την άποψη ότι κάποιοι έχουν βγει χιλιάδες φορές έξω για καφέ ποτό και έχουν βαρεθει κ.λ.π.
άλλοι έχουν παντρευτεί αν και είναι λίγοι οι έγγαμοι στα 30-30+, άλλοι έχουν ψυχολογικά όντως αν έχεις πέσει στην περίπτωση οι φίλοι σου να είναι λίγοι και αυτοί στις πιο πάνω κατηγορίες όντως ο συλογισμός ψιλο-ισχύει...

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Iσως τα παραλες φιλε μου
Η ζωη δεν τελειωνει για κανεναν στα 30-40-50....
Ισως απλα αλλαζουν οι προτεραιοτητες στην ζωη μας
Η εργασια και οι υποχρεωσεις πασης φυσεως μας αποξενωνουν, καθως δεν μενει ενεργια για οτιδηποτε αλλο
Απο την αλλη υπαρχει και ο φοβος, η καχυποψια και το συμφερον που μας κανουν να φοβομαστε νεες επαφες
Απο μια ηλικια και μετα χανεται η αθωωτητα οπως κι αν το δεις ...

Μακαρι να ειμαι λαθος .

Υγ. Μετα τα 30 τι τα θες τα πολλα πολλα ?
Υποτιθεται οτι μεχρι τα 30 σου εχεις κατασταλλαξει καπου και ξεκινας την ζωη σου υπο αλλες φασεις και προοπτικες
(οικογενια, παιδια, υποχρεωσεις, επαγγελματικη σταδιοδρομια κτλ...... και τελος ΕΥΘΥΝΕΣ)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τύπε σπερματοεξολοθρευτή, δεν ξέρω από που συμπεραίνεις αυτά που γράφεις, αλλά προσωπικά, από τα 30 και μετά...κάθε του χρόνου και καλύτερα είναι.

Kαι γω επίσης φιλέ Γιώργο, 40+72μηνών νοιώθω ολο και καλύτερα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Οταν ησουν πιτσιρικας,οκ,εβγαινες με τους φιλους σου,εκανες την πλακιτσα σου,τον χαβαλε σου,τωρα στα 30 σου να βγεις με φιλους να κανεις τι;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095

Stories

Νέο!