Νέα

Γιατί είναι αδύνατο ένας παντρεμένος να βρει γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 300
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Γιατρε μου....κοιτα μην το μαθει η γυναικα σου, γιατι οι γυναικες δεν συγχωρουνε ευκολα, ειναι κριμα να νιωθεις το βλεμμα της να σε κοιτα με απαξιωση, και τωρα εχεις και την κορη σου, τα παιδια μας πρεπει να ειναι περηφανα για μας, ασχετως του τι κανουμε εμεις....Οι γονεις ειναι ΟΙ ΘΕΟΙ για τα παιδια, δεν ειναι καλο να χανουν την ιδεα αυτη νωρις.

James, εισαι θεος, γραψτο αυτο το βιβλιο, οχι για κανενα αλλο λογο, αλλα για σενα, οι επιλογες σου οποιες αν ηταν και αυτες, μην ξεχνας οτι εφεραν στην ζωη ακομα ενα μωρο, που ηταν αποτελεσμα αγαπης απο οτι καταλαβαινω. τωρα το πως καταφερνεις και θα καταφερεις στο μελλον να κρατησεις τις ισσοροπιες καινα ανταπεξελθεις υλικα αλλα και ψυχολογικα ειναι καθαρα δικος μεγαλος αγωνας και κατορθωμα, καλο κουραγιο φιλε μου.

Υ.Γ βαζω την κουλουρα σε λιγους μηνες μετα απο τεσσερα χρονια σχεση.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Τι λετε ρε παιδια οι μισοι παντρεμενοι που ξερω εχουν γκομενες και μαλιστα τους συνανταω πολλες φορες σε hotelia

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Μήπως η απάντηση στην αρχική ερώτηση είναι "γιατί στο κινητό έχεις φωτό γυναίκας και παιδί" όταν σε καλούνε παίζει "Ντόρα η μικρη εξερευνήτρια" στο πρώτο ραντεβού με γκόμενα λες μόνο τα κατορθώματα της μικρής, γυρνάς σπίτι στις 5:00?

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Ξέρω αρκετούς παντρεμένους που τραβιούνται με γκομενάκια. Έναν μάλιστα πριν λίγες μέρες τον τσάκωσε η γυναίκα του και τον σούταρε. Αρκετές είναι και οι παντρεμένες που έχουν γκόμενο. Το κέρατο πάει σύννεφο. Όρεξη να χεις για τραβήγματα, τρεξίματα και για  να διαλύσεις την οικογένεια και τα βρίσκεις όλα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
Ότι πρέπει να μην προβάλλει τα λεφτά του άμα δε θέλει να του τα τρώνε, να προβάλλει βαρβατίλα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αν και νομίζω ότι τώρα πια είμαι εκτός θέματος  :2funny:

γιατι;;;;;;;; μεσα εισαι.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Είμαι πολύ τυχερή,που δεν μπορεί να βρεθεί ΕΝΑΣ να μου πει ότι τον κερατώνω..χαχαχαχαχ..

Έχω μια απορία..

Την γυναίκα που κερατώνει τον άντρα της την αποκαλούν "πουτάνα"

Ο άντρας όταν κάνει το αντίστοιχο..πώς τον αποκαλούν?..."πούτανο"??

Εμείς πάντως..τους λέμε "πελάτες"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Είμαι πολύ τυχερή,που δεν μπορεί να βρεθεί ΕΝΑΣ να μου πει ότι τον κερατώνω..χαχαχαχαχ..

Έχω μια απορία..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Na σου το πω εγώ

Άτιμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου τα φοράς μεσαλίναααααααααα ντροπή σου ξετσίπωτηηηηηηηη  :boobies: :boobies:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
κατερινα δεν εχεις αδικο.... :think:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μαλλον πρεπει να το κανεις καπως ΕΤΣΙ...<<Γιατι δεν ειναι δυνατον παντρεμενος να μη βρει γκομενα?????>>...
:2funny: :2funny: :2funny: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16

Έχω μια απορία..

Σημασία δεν έχει ποιός αποκαλεί τον άλλον πως!!!!! Σημασία έχει ο λόγος , η αιτία ...που θέλεις γκόμενο - α ...
αυτό είναι το θέμα .......

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Μαλλον πρεπει να το κανεις κΠΩς ΕΤΣΙ...<<Γιατι δεν ειναι δυνατον παντρεμενος να μη βρει γκομενα?????>>...
:2funny: :2funny: :2funny: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
εύκολα βρίσκει ...  χωρίζει την παλιά και τέλος την παντρεύεται ....και μετά από λίγο ψάχνει πάλι άλλη γκόμενα ...βαρετή είναι η γυναίκα που την έχεις για αρκετό καιρό ...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Σημασία δεν έχει ποιός αποκαλεί τον άλλον πως!!!!! Σημασία έχει ο λόγος , η αιτία ...που θέλεις γκόμενο - α ...
αυτό είναι το θέμα .......
Άμα θέλεις γκόμενο ή γκόμενα να έχεις και το σθένος να το πεις στον άλλον ή στην άλλη και να καθαρίζεις το πιάτο σου..
Τι σου φταίει η άλλη ή ο άλλος να τον ταλαιπωρείς?
Δεν είναι μαγκιά να παίζεις με τα αισθήματα και την καρδιά του άλλου..
Μαλακία είναι...γιατί κάποτε θα έρθει η ώρα να τα λουστείς ο ίδιος,ή η ίδια..
Άποψή μου..!!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Άμα θέλεις γκόμενο ή γκόμενα να έχεις και το σθένος να το πεις στον άλλον ή στην άλλη και να καθαρίζεις το πιάτο σου..
Τι σου φταίει η άλλη ή ο άλλος να τον ταλαιπωρείς?
Δεν είναι μαγκιά να παίζεις με τα αισθήματα και την καρδιά του άλλου..
Μαλακία είναι...γιατί κάποτε θα έρθει η ώρα να τα λουστείς ο ίδιος,ή η ίδια..
Άποψή μου..!!
Εγώ δεν μιλάω για μαγκιά ....για αναγκαία κατάληξη .....και αφού ήδη θα ταλαιπωρείσαι από μία σχέση (γάμου ) !!!!! δεν είναι το ξενογαμήσι που χωρίζει ...είναι τόσα άλλα ....που κουράζουν για να φθάσεις εκεί ...η ζήλεια ,η διαφορά νόησης καταστάσεων ,τα απωθημένα του καθενός ....και τελικά οτι δεν μπαίνουμε στον κόπο να καλλιεργήσουμε τη σχέση ....

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Η απαντηση ειναι απλη...

Οι ελλεινιδες σαν αγαμητες και μπαζολες κοιτανε πως θα εξασφαλησουν το μελλον τους με ενα γαμο.

ΑΡΑ δεν εχει νοημα να πανε με ενα παντρεμενο που εχει ηδη οικογενεια κτλ. δηλαδη ειναι πιασμενος.
Και αν αυτη η κατασταση ας πουμε οτι καθεται μεχρι να χωρισει κτλ, η ελλεινιδα θα φτασει τα 40 θα εχει σιτεψει ΑΚΟΜΑ περισσοτερο και μετα θα ειναι πιο δυσκολο να βρει αλλο κοροιδο.

Με λιγα λογια ψαχνουν να βρουν ωραιους,φραγκατους και ελευθερους.

Και μετα ξυπνησαν!!! :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Η απαντηση ειναι απλη...

Οι ελλεινιδες σαν αγαμητες και μπαζολες κοιτανε πως θα εξασφαλησουν το μελλον τους με ενα γαμο.

ΑΡΑ δεν εχει νοημα να πανε με ενα παντρεμενο που εχει ηδη οικογενεια κτλ. δηλαδη ειναι πιασμενος.
Και αν αυτη η κατασταση ας πουμε οτι καθεται μεχρι να χωρισει κτλ, η ελλεινιδα θα φτασει τα 40 θα εχει σιτεψει ΑΚΟΜΑ περισσοτερο και μετα θα ειναι πιο δυσκολο να βρει αλλο κοροιδο.

Με λιγα λογια ψαχνουν να βρουν ωραιους,φραγκατους και ελευθερους.

Και μετα ξυπνησαν!!! :2funny: :2funny: :2funny:

τι λε ρε, δηλαδή όλοι οι παντρεμένοι κερατώνουν την ελεεινίδα τους με ξένη;  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom