Γιατρε μου....κοιτα μην το μαθει η γυναικα σου, γιατι οι γυναικες δεν συγχωρουνε ευκολα, ειναι κριμα να νιωθεις το βλεμμα της να σε κοιτα με απαξιωση, και τωρα εχεις και την κορη σου, τα παιδια μας πρεπει να ειναι περηφανα για μας, ασχετως του τι κανουμε εμεις....Οι γονεις ειναι ΟΙ ΘΕΟΙ για τα παιδια, δεν ειναι καλο να χανουν την ιδεα αυτη νωρις.
James, εισαι θεος, γραψτο αυτο το βιβλιο, οχι για κανενα αλλο λογο, αλλα για σενα, οι επιλογες σου οποιες αν ηταν και αυτες, μην ξεχνας οτι εφεραν στην ζωη ακομα ενα μωρο, που ηταν αποτελεσμα αγαπης απο οτι καταλαβαινω. τωρα το πως καταφερνεις και θα καταφερεις στο μελλον να κρατησεις τις ισσοροπιες καινα ανταπεξελθεις υλικα αλλα και ψυχολογικα ειναι καθαρα δικος μεγαλος αγωνας και κατορθωμα, καλο κουραγιο φιλε μου.
Υ.Γ βαζω την κουλουρα σε λιγους μηνες μετα απο τεσσερα χρονια σχεση.
James, εισαι θεος, γραψτο αυτο το βιβλιο, οχι για κανενα αλλο λογο, αλλα για σενα, οι επιλογες σου οποιες αν ηταν και αυτες, μην ξεχνας οτι εφεραν στην ζωη ακομα ενα μωρο, που ηταν αποτελεσμα αγαπης απο οτι καταλαβαινω. τωρα το πως καταφερνεις και θα καταφερεις στο μελλον να κρατησεις τις ισσοροπιες καινα ανταπεξελθεις υλικα αλλα και ψυχολογικα ειναι καθαρα δικος μεγαλος αγωνας και κατορθωμα, καλο κουραγιο φιλε μου.
Υ.Γ βαζω την κουλουρα σε λιγους μηνες μετα απο τεσσερα χρονια σχεση.