Πριν παντρευτω αλλαζα καθε 3 μηνες γκομενα και εδω και τρια χρονια που παντερυτηκα τιποτα...Μηπως επειδη η δουλεια μου (γιατρός)η οποία μου δίνει πολλά φράγκα το μήνα (ένα δεκαρικάκι) αποκαλύπτει ότι όλες αυτές που γαμαγα την ψάχνανε για σοβαρή σχέση?Και τώρα που παντρευτηκα δεν εχουν προοπτική και την κοπανάνε?Εχει κανενας καμια ιδεα πως θα μπω σαν παντρεμενος στο σπορ πάλι δυναμικά?
Αλλάζεις target group.
Τώρα παίζεις με παντρεμένες.
Και μάλιστα όχι με όλες.
Κοιτάς να έχουν σταθερό γάμο , παιδιά και να είναι βολεμένες ΚΑΛΑ με τον άνδρα τους.
Αν τον έχουν για σούτ , δεν ασχολείσαι , εκτός κι αν ενδιαφέρεσαι να χωρίσεις κι εσύ σύντομα.
Αν είχες παλιές σχέσεις που είχαν κάποια διάρκεια και εκείνες οι πρώην είναι επίσης παντρεμένες , μπορεί ένα re-union σε οικογενειακό επίπεδο να σου βγάλει λαυράκι.
Κι εγώ παντρεμένος είμαι και τώρα γαμάω τη γκόμενα που είχα στη ... Β' Λυκείου.
Σε μια συνάντηση παλιών συμμαθητών βρεθήκαμε , αυτή παντρεμένη με 45άρη και δύο παιδιά , ήρθαν σπίτι μου , οικογενειακά πράγματα ...
Τώρα είσαι οικογενειάρχης.Παίζεις αλλιώς.
Αν πριν ψάρωνες τίποτε μπατήρες μικροαστές με τα φράγκα σου , ασχολήσου με πουτάνες.
Δεν διαφέρουν σημαντικά από το είδος γυναικών που μαζεύεις δείχνοντας τα λεφτά σου .
Τα ίδια είναι._