Νέα

Γιατί είναι αδύνατο ένας παντρεμένος να βρει γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 300
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εγώ δεν μιλάω για μαγκιά ....για αναγκαία κατάληξη .....και αφού ήδη θα ταλαιπωρείσαι από μία σχέση (γάμου ) !!!!! δεν είναι το ξενογαμήσι που χωρίζει ...είναι τόσα άλλα ....που κουράζουν για να φθάσεις εκεί ...η ζήλεια ,η διαφορά νόησης καταστάσεων ,τα απωθημένα του καθενός ....και τελικά οτι δεν μπαίνουμε στον κόπο να καλλιεργήσουμε τη σχέση ....
Σωστά...κρίμα όμως όταν είναι κάτι δυνατό να εγκαταλείπεται έτσι άδοξα..
Νομίζω ότι,όταν χάνεται η επικοινωνία στο ζευγάρι,καταστρέφονται όλα..

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
ειμαι νευρολόγος σε ιδιώτικό θεραπευτήριο ... αν και προτιμώ φοιτήτριες πιτσιρίκες.Δε γουστάρω γυναίκες ανω των 30

τότε πάρτε για 15 ημέρες πρωί μεσημέρι βράδυ προ φαγητού την κάτια την μασατζού στην καλλιρόης, από το 'ελληνίδες φοιτήτριες σε κρίση'!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε παιδια δεν ξερω αν εχετε εμπειρια στο θεμα αλλα απο τοτε που παντρευτηκα δεν μπορω να σταυρωσω γκομενα.Πριν παντρευτω αλλαζα καθε 3 μηνες γκομενα και εδω και τρια χρονια που παντερυτηκα τιποτα...Μηπως επειδη η δουλεια μου (γιατρός)η οποία μου δίνει πολλά φράγκα το μήνα (ένα δεκαρικάκι) αποκαλύπτει ότι όλες αυτές που γαμαγα την ψάχνανε για σοβαρή σχέση?Και τώρα που παντρευτηκα δεν εχουν προοπτική και την κοπανάνε?Εχει κανενας καμια ιδεα πως θα μπω σαν παντρεμενος στο σπορ πάλι δυναμικά?   :think:

να σου πω και εγω την γνωμη μου μιας και ειμαι εξω απο τον χορο..
Ναι μεν εχασες το πλεονεκτημα οτι ησουν ελευθερος και εκανες οτι ηθελες και με οποια αλλα και τωρα μπορεις να τα κανεις απλως με μεγαλυτερη προσοχη...
Ασε που οι παντρεμενοι τλχστν εδω εχουν μεγαλη περαση και δη γιατροι/δικηγοροι κτλ...ολοι εχουν το εξης τριπτυχο... γυναικα, αισθημα και γκομενα...
μηπως οι γκομενες που ασχολεισαι ειναι για την προγενεστερη κοινωνικη κατασταση σου;;θελω να πω μηπως ψαχνουν το κατι παραπανω απο μια κανονικη σχεση οπως αρραβωνας/γαμος;;;;;
Κοιταξε σε μικροτερες που ζητουν πακετακια σαν κι εσενα...

Αυτα απο μενα..αν βοηθησα καλως..αν οχι τοτε ολα καλα..

Επισκέπτης
Πριν παντρευτω αλλαζα καθε 3 μηνες γκομενα και εδω και τρια χρονια που παντερυτηκα τιποτα...Μηπως επειδη η δουλεια μου (γιατρός)η οποία μου δίνει πολλά φράγκα το μήνα (ένα δεκαρικάκι) αποκαλύπτει ότι όλες αυτές που γαμαγα την ψάχνανε για σοβαρή σχέση?Και τώρα που παντρευτηκα δεν εχουν προοπτική και την κοπανάνε?Εχει κανενας καμια ιδεα πως θα μπω σαν παντρεμενος στο σπορ πάλι δυναμικά?   

Αλλάζεις target group.
Τώρα παίζεις με παντρεμένες.
Και μάλιστα όχι με όλες.
Κοιτάς να έχουν σταθερό γάμο , παιδιά και να είναι βολεμένες ΚΑΛΑ με τον άνδρα τους.
Αν τον έχουν για σούτ , δεν ασχολείσαι , εκτός κι αν ενδιαφέρεσαι να χωρίσεις κι εσύ σύντομα.

Αν είχες παλιές σχέσεις που είχαν κάποια διάρκεια και εκείνες οι πρώην είναι επίσης παντρεμένες , μπορεί ένα re-union σε οικογενειακό επίπεδο να σου βγάλει λαυράκι.
Κι εγώ παντρεμένος είμαι και τώρα γαμάω τη γκόμενα που είχα στη ... Β' Λυκείου.
Σε μια συνάντηση παλιών συμμαθητών βρεθήκαμε , αυτή παντρεμένη με 45άρη και δύο παιδιά , ήρθαν σπίτι μου , οικογενειακά πράγματα ...

Τώρα είσαι οικογενειάρχης.Παίζεις αλλιώς.
Αν πριν ψάρωνες τίποτε μπατήρες μικροαστές με τα φράγκα σου , ασχολήσου με πουτάνες.
Δεν διαφέρουν σημαντικά από το είδος γυναικών που μαζεύεις δείχνοντας τα λεφτά σου .
Τα ίδια είναι._

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Γιατί είναι αδύνατο ένας παντρεμένος να βρει γκόμενα;

Επειδη ο γαμος ειναι μυστηριο  :crazy:

ΥΓ τι να την κανεις την γκομενα??? σε κανα χρονο θα εχεις γκρινια Χ2 και σεξ Χ μηδεν

http://[URL unfurl="true"]www.berro.com/funny_cartoons_hilarious_smart_fun_drawings/101_positions_102_excuses.jpg[/img[/URL]]

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Αλλάζεις target group.
Τώρα παίζεις με παντρεμένες.
Και μάλιστα όχι με όλες.
Κοιτάς να έχουν σταθερό γάμο , παιδιά και να είναι βολεμένες ΚΑΛΑ με τον άνδρα τους.
Αν τον έχουν για σούτ , δεν ασχολείσαι , εκτός κι αν ενδιαφέρεσαι να χωρίσεις κι εσύ σύντομα.

Αν είχες παλιές σχέσεις που είχαν κάποια διάρκεια και εκείνες οι πρώην είναι επίσης παντρεμένες , μπορεί ένα re-union σε οικογενειακό επίπεδο να σου βγάλει λαυράκι.
Κι εγώ παντρεμένος είμαι και τώρα γαμάω τη γκόμενα που είχα στη ... Β' Λυκείου.
Σε μια συνάντηση παλιών συμμαθητών βρεθήκαμε , αυτή παντρεμένη με 45άρη και δύο παιδιά , ήρθαν σπίτι μου , οικογενειακά πράγματα ...

Τώρα είσαι οικογενειάρχης.Παίζεις αλλιώς.
Αν πριν ψάρωνες τίποτε μπατήρες μικροαστές με τα φράγκα σου , ασχολήσου με πουτάνες.
Δεν διαφέρουν σημαντικά από το είδος γυναικών που μαζεύεις δείχνοντας τα λεφτά σου .
Τα ίδια είναι._

μπραβο ρε φιλε...και εγω θελω...ρε συ την γκομενα απο την β' λυκειου;;;χαχα που την θυμηθηκες;;

Afagos

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ έχει καταντήσει δύσκολο για τους ανύπαντρους να βρουν γκόμενα,θέλετε και οι παντρεμένοι!!! :headbang:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
κι εγω ειμαι του δογματος
ΠΛΗΡΩΝΕ ΝΑ ΧΕΙΣ ΥΣΗΧΟ ΚΕΦΑΛΙ

freiheit

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η απαντηση ειναι απλη...

Οι ελλεινιδες σαν αγαμητες και μπαζολες κοιτανε πως θα εξασφαλησουν το μελλον τους με ενα γαμο.

ΑΡΑ δεν εχει νοημα να πανε με ενα παντρεμενο που εχει ηδη οικογενεια κτλ. δηλαδη ειναι πιασμενος.
Και αν αυτη η κατασταση ας πουμε οτι καθεται μεχρι να χωρισει κτλ, η ελλεινιδα θα φτασει τα 40 θα εχει σιτεψει ΑΚΟΜΑ περισσοτερο και μετα θα ειναι πιο δυσκολο να βρει αλλο κοροιδο.

Με λιγα λογια ψαχνουν να βρουν ωραιους,φραγκατους και ελευθερους.

Και μετα ξυπνησαν!!! :2funny: :2funny: :2funny:
+10000!
Τις προάλλες που έιχα βγει με μια παρέα , συζητουσα με ένα τυπο που ηρθε διακοπες εδω και μενει μόνιμα στο μόναχο, για τις ποσο ελλεινές ειναι οι ελληνίδες , και άκουσον άκουσον , η παρούσα ελλεινίδα εκει περα που ηταν και μπαζο μεγαλο τουλαχιστον 70 κιλα , ειπε "ε βεβαια χρειαζόμαστε ένα σταθερό μισθο!
Φυσικα εννουσε το μισθθό του εκάστοτε θύματος , και όχι τον δικό της! :headbang:

Εγώ σκίστηκα να γελαω γιατι αλλο να το συζητας με τους φίλους σου...και άλλο να στο λένε χύμα μέσα στη μαπα! :huh:

Είπα μάλιστα ότι θα ήταν ικανοποιημένη αν ο αντρας έβγαζε 1500+ ευρα :jerking:

Φανταστείτε λοιπον αν ένα μπάζο έχει αυτες τις απαιτήσεις , τι λεφτα θα θέλουν τα καλά ελληνικά μουνάκια...

Στην αντιπέρα όχθη , οτι ξένες έχω γνωρίσει ειτε μεσα απο νέτ , η έξω , ποτέ δε με έχουνε ρωτήσει ουτε πόσα λεφτα βγαζω , ούτε τι αμάξι έχω.

Οι δικές μας είναι κοινωνικά αμόρφωτα βοδια!

Επισκέπτης
Είμαι πολύ τυχερή,που δεν μπορεί να βρεθεί ΕΝΑΣ να μου πει ότι τον κερατώνω..χαχαχαχαχ..

Έχω μια απορία..

Την γυναίκα που κερατώνει τον άντρα της την αποκαλούν "πουτάνα"

Ο άντρας όταν κάνει το αντίστοιχο..πώς τον αποκαλούν?..."πούτανο"??

Εμείς πάντως..τους λέμε "πελάτες"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

όχι αγαπητή μου..τη γυναίκα που κερατώνει τον άνδρα της την αποκαλούμε ΚΑΡΙΟΛΑ!!! Μην υποτιμάς το επάγγελμά σου είναι ιερό! ;) κατά τα λοιπά έχεις αίσθηση του χιούμορ ;) :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
όχι αγαπητή μου..τη γυναίκα που κερατώνει τον άνδρα της την αποκαλούμε ΚΑΡΙΟΛΑ!!! Μην υποτιμάς το επάγγελμά σου είναι ιερό! ;) κατά τα λοιπά έχεις αίσθηση του χιούμορ ;) :2funny:

ρε Ντανιελ, τανα ειναι;;;στην κυριολεξια;;

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Και βέβαια δεν υποτιμώ το επάγγελμά μου..
Εκεί "μέσα" μπορεί να συναντήσεις γυναίκα με πιο μεγάλη αξιοπρέπεια από οποιαδήποτε άλλη "τίμια"και "νοικοκυρά"...

Και πολύ καλά κατάλαβες...χιούμορ κάνω..και το κάνω συχνά..χιχιχι..

Επισκέπτης
Και βέβαια δεν υποτιμώ το επάγγελμά μου..
Εκεί "μέσα" μπορεί να συναντήσεις γυναίκα με πιο μεγάλη αξιοπρέπεια από οποιαδήποτε άλλη "τίμια"και "νοικοκυρά"...Και πολύ καλά κατάλαβες...χιούμορ κάνω..και το κάνω συχνά..χιχιχι..

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:μαζί σου εγώ!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ρε συ την γκομενα απο την β' λυκειου;;;χαχα που την θυμηθηκες;;

Re-unions παλιών συμμαθητών και club αποφοίτων!
Όλα τα λεφτά!
Εύκολη υπόθεση.
Οι γκόμενες που σε γούσταραν στα 15-17 σε γουστάρουν για πάντα.
Τότε δεν είχαμε αμάξι, δουλειά , λεφτά , αλλά είχαμε όλα τα άλλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom