Νέα

Γιατί είναι αδύνατο ένας παντρεμένος να βρει γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 300
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pipachu

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
άλλοι σκαρφαλώνουν στα Ιμαλάϊα! πιο επικίνδυνο!

Ναι, αλλά δεν βρίσκουν έξω απ τη πόρτα τους το Έβερεστ να κλαίει "Γύρνα Μίλτο θα φαρμακωθώ!αχχαχαχχχχχχαχαχαχαχαχαχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
άλλοι σκαρφαλώνουν στα Ιμαλάϊα! πιο επικίνδυνο!

Ναι, αλλά δεν βρίσκουν έξω απ τη πόρτα τους το Έβερεστ να κλαίει "Γύρνα Μίλτο θα φαρμακωθώ!αχχαχαχχχχχχαχαχαχαχαχαχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσύ ήσουν το έβερεστ?
ή Μίλτος ήταν ο φίλος σου με την παντρεμένη?

pipachu

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εσύ ήσουν το έβερεστ?
ή Μίλτος ήταν ο φίλος σου με την παντρεμένη?

Καλά, ότι είμαι βράχος, είμαι αλλά όχι κ ετς  :grin:!!Και "Μίλτο μη φύγεις θα φαρμακωθώ"= ατάκα από τη ταινία "τα κόκκινα φανάρια"
χμ... τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να μην είναι και Μίλτος,θα το ψάξω μπας και μπερδεύτηκα με τη "Στέλλα"

(Όντως τελικά είναι Ντόρης ανακαλώ πάραυτα  :P )

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Καλά, ότι είμαι βράχος, είμαι αλλά όχι κ ετς  :grin:!!Και "Μίλτο μη φύγεις θα φαρμακωθώ"= ατάκα από τη ταινία "τα κόκκινα φανάρια"
χμ... τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να μην είναι και Μίλτος,θα το ψάξω μπας και μπερδεύτηκα με τη "Στέλλα"

(Όντως τελικά είναι Ντόρης ανακαλώ πάραυτα  :P )
Ντόρης ε? ας μας το επιβεβαιώσουν όποιο μπορούν! :think:

Καμιά γνώμη επί του θέματος? :helpplea:

Τι μπορεί να κάνει ένας παντρεμένος για να περνάει καλά (...έξω απ το σπίτι του).
Συμφωνείς ή διαφωνείς?

Κι αν συμφωνείς, πώς θα μπορούσε να κινηθεί ασφαλέστερα και για τους δυο (ή τους 3), χωρίς όμως να χάνει σε ποσοστά επιτυχίας? :rockon:

Κι αν διαφωνείς, τι προτείνεις για να μην μεγενθυνθεί η δυστυχία όλων?

Η γυναικεία γνώμη σου νομίζω ότι μετράει πολύ!  :rockon: :rockon:

Άντε βρε κορίτσια!  :boobies: :boobies:Νόμιζα ότι με τέτοιο θέμα θα σπάσετε τα ρεκόρ συμμετοχών! :2funny:

Με τις εκλογές ασχολείστε???? :headbang: :headbang:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ντόρης ε? ας μας το επιβεβαιώσουν όποιο μπορούν! :think:

Γιες, Ντόρης  :sunglasses:

Καμιά γνώμη επί του θέματος? :helpplea:

Τι μπορεί να κάνει ένας παντρεμένος για να περνάει καλά (...έξω απ το σπίτι του).
Συμφωνείς ή διαφωνείς?

Κι αν συμφωνείς, πώς θα μπορούσε να κινηθεί ασφαλέστερα και για τους δυο (ή τους 3), χωρίς όμως να χάνει σε ποσοστά επιτυχίας? :rockon:

Κι αν διαφωνείς, τι προτείνεις για να μην μεγενθυνθεί η δυστυχία όλων?

Η γυναικεία γνώμη σου νομίζω ότι μετράει πολύ!  :rockon: :rockon:

Άντε βρε κορίτσια!  :boobies: :boobies:Νόμιζα ότι με τέτοιο θέμα θα σπάσετε τα ρεκόρ συμμετοχών! :2funny:

Με τις εκλογές ασχολείστε???? :headbang: :headbang:

Γιατί να μην πάει σε στριπ;

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Γιες, Ντόρης  :sunglasses:

Γιατί να μην πάει σε στριπ;
Σε στριπ δε βγάζεις γκόμενα!
Το πολύ πολύ (μετά από καιρό και αν χώσεις πολλά λεφτά) να ρίξεις κάποιο πήδημα/τα.

Για γκόμενα μιλάμε! Διαφωνείς?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Σε στριπ δε βγάζεις γκόμενα!
Το πολύ πολύ (μετά από καιρό και αν χώσεις πολλά λεφτά) να ρίξεις κάποιο πήδημα/τα.

Για γκόμενα μιλάμε! Διαφωνείς?

Εεεεε όχι δεν είμαι υπέρ του γάμου οπότε ό,τι και να σου πω θα σου φανεί μαλακία...

τι πάτε και παντρεύεστε ρεεεεεε  >:(

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
γιατι σου τρωει ολα τα λεφτα η γυναικα :s&m_3:!!!!!!!! :s&m_3: :pipa1: :s&m_1: :s&m_2: :zfuck:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
γιατι σου τρωει ολα τα λεφτα η γυναικα :s&m_3:!!!!!!!! :s&m_3: :pipa1: :s&m_1: :s&m_2: :zfuck:

Αφού την έβαλες σπίτι σου πλήρωνέ την χαχαχαχαα
δεν έχεις; να είχες.

να είχες και να την πλερώνεις γιατί εσύ το διάλεξες και να τα τρως εκεί που θες

ρεεεε τι πάτε και παντρεύεστε ρεεεεε  >:(

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μα δεν το ξέρεις αυτό που λένε "το νινί σέρνει καράβι?"

ρίξε μια άγκυρα βρε αδρφέ από πριν, αλλιώς μείνε χαρούμενος ως καράβι στο βουνό να μυρίζεις τα λουλουδάκια  :2funny: :2funny: :2funny:

αλλά τεσπα, αυτό που δε μου αρέσει είναι η γκρίνια..
παντρεύτηκες. Μετάνιωσες; Χώρισε.
Δεν μετάνιωσες; Ενταξει, δεν είναι όλα ρόδινα αλλά δε θες να χωρίσεις; Μην γκρινιάζεις.

Τώρα αυτό που λες ότι θες σταθερή και μόνιμη γκόμενα δεν μπορώ να το καταλάβω, οπότε τι να βοηθήσω...

να μου έλεγες ότι θες να γαμήσεις πού και πού άντε, να το καταλαβω, αυτό με τη μόνιμη γκόμενα που τη θέλεις στη θεωρία, δηλαδή δεν σου προέκυψε, εν το καταλαβαίνει εγκώ  :boobies:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ρίξε μια άγκυρα βρε αδρφέ από πριν, αλλιώς μείνε χαρούμενος ως καράβι στο βουνό να μυρίζεις τα λουλουδάκια  :2funny: :2funny: :2funny:

αλλά τεσπα, αυτό που δε μου αρέσει είναι η γκρίνια..
παντρεύτηκες. Μετάνιωσες; Χώρισε.
Δεν μετάνιωσες; Ενταξει, δεν είναι όλα ρόδινα αλλά δε θες να χωρίσεις; Μην γκρινιάζεις.

Τώρα αυτό που λες ότι θες σταθερή και μόνιμη γκόμενα δεν μπορώ να το καταλάβω, οπότε τι να βοηθήσω...

να μου έλεγες ότι θες να γαμήσεις πού και πού άντε, να το καταλαβω, αυτό με τη μόνιμη γκόμενα που τη θέλεις στη θεωρία, δηλαδή δεν σου προέκυψε, εν το καταλαβαίνει εγκώ  :boobies:
Μπαρδόν?
Κάντο λιανό αυτό με τη "μόνιμη γκόμενα στη θεωρία",...και σε ποιον προέκυψε, τι?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Είσαι δηλ κατηγορηματικά εναντίον των εξωσυζυγικών σχέσεων?
ειμαι κατα των ανθρωπων που δεν εχουν τα @@ να χωρισουν κ γενικα να αναλαβουν τις ευθυνες των πραξεων τους.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ειμαι κατα των ανθρωπων που δεν εχουν τα @@ να χωρισουν κ γενικα να αναλαβουν τις ευθυνες των πραξεων τους.
Παντρεμένη? :think:

Αν όχι θυμήσου το όταν παντρευτείς!  ;)Και να το τηρήσεις..... όσο γίνεται! ;)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μπαρδόν?
Κάντο λιανό αυτό με τη "μόνιμη γκόμενα στη θεωρία",...και σε ποιον προέκυψε, τι?

Θέλω να πω ότι μπορώ να καταλάβω κάποιον παντρεμένο που γνώρισε μια και του προέκυψε η σχέση, αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι να έχεις στόχο να κάνεις παράλληλη σχέση  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom