Νέα

Γιατί είναι αδύνατο ένας παντρεμένος να βρει γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 300
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
η παρούσα ελλεινίδα εκει περα που ηταν και μπαζο μεγαλο τουλαχιστον 70 κιλα

Το 70 κιλά από μόνο του δεν υποδηλώνει ... μπάζο!
Επειδή ξέρω γυναίκα 70 κιλά , την οποία όποτε βλέπω , σε κοινωνικές εκδηλώσεις συνήθως , άσχετα αν υπάρχουν τριγύρω 500 άτομα , θέλω να τον βγάλω έξω και να τον παίξω για την πάρτη της. Και είναι 70 κιλά ....

Αλλά είναι 1,89 ...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Re-unions παλιών συμμαθητών και club αποφοίτων!
Όλα τα λεφτά!
Εύκολη υπόθεση.
Οι γκόμενες που σε γούσταραν στα 15-17 σε γουστάρουν για πάντα.
Τότε δεν είχαμε αμάξι, δουλειά , λεφτά , αλλά είχαμε όλα τα άλλα!

σωστος...τους εκατσε και το πακετακι και εδεσε το γλυκο!!!!
εμεις καναμε του δημοτικου/γυμνασιου και εγινε της τανας το καγκελο...

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ρε παιδιά! :think:

Νομίζω ότι τον γιατρό τον ξεχάσαμε.... :2funny:

Να βρει κανείς (παντρεμένος γκόμενα) ή να μη βρει?  ;)

Ιδού η απορία! :2funny:

κι αν βρει?  :dancing: Πώς να βρει?

αλλά, κι αν δεν βρει? θα λέει 'εγώ,τι είμαι? κωλόπαιδο? Όλοι έχουν!"  :headbang: :headbang:

Αυτά είναι τα τεράστια ερωτήματα που ταλανίζουν την ανθρωπότητα! :headbang: :headbang:

(και δεν κάνω πλάκα)

pipachu

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Άμα θέλεις γκόμενο ή γκόμενα να έχεις και το σθένος να το πεις στον άλλον ή στην άλλη και να καθαρίζεις το πιάτο σου..
Τι σου φταίει η άλλη ή ο άλλος να τον ταλαιπωρείς?
Δεν είναι μαγκιά να παίζεις με τα αισθήματα και την καρδιά του άλλου..
Μαλακία είναι...γιατί κάποτε θα έρθει η ώρα να τα λουστείς ο ίδιος,ή η ίδια..
Άποψή μου..!!
+10000000000000000
Το χειροτερο ειδος (σε αντρες και γυναικες που τα φορανε) ειναι οι "ποιητες" που σου αραδιαζουνε το Μπεν Χουρ για το δραμα που ζουνε χαχαχαχαχαχχαα

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
+10000000000000000
Το χειροτερο ειδος (σε αντρες και γυναικες που τα φορανε) ειναι οι "ποιητες" που σου αραδιαζουνε το Μπεν Χουρ για το δραμα που ζουνε χαχαχαχαχαχχαα

Προφανώς εννοείς το παραμύθι που λέει ένας παντρεμένος/η στην γκόμενα/ο για να τη ρίξει!

Ε! Αλλιώς πώς θα πέσει βρε? :2funny:

Της/του δημιουργεί την αίσθηση του "σωτήρα"!!!

"Αχ!Τι άσχημα που περνάω! Με σένα όλα είναι ΤΕΛΕΙΑ!" κτλ. ;)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Προφανώς εννοείς το παραμύθι που λέει ένας παντρεμένος/η στην γκόμενα/ο για να τη ρίξει!
Ε! Αλλιώς πώς θα πέσει βρε? :2funny:
Της/του δημιουργεί την αίσθηση του "σωτήρα"!!!
"Αχ!Τι άσχημα που περνάω! Με σένα όλα είναι ΤΕΛΕΙΑ!" κτλ. ;)

Δεν φταίμε εμείς αλλά οι γυναίκες που θέλουν το "ποίημα" . Αν σου λέγαμε πιπατζου "Περνάω τέλεια με την οικογένεια μου απλά θα ήθελα να σου ρίξω 1/10/100 πού..ς γιατί με καυλώνεις/για αλλαγή/γιατί βαριέται η δικιά μου" πως θα το παιρνες ?

pipachu

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν φταίμε εμείς αλλά οι γυναίκες που θέλουν το "ποίημα" . Αν σου λέγαμε πιπατζου "Περνάω τέλεια με την οικογένεια μου απλά θα ήθελα να σου ρίξω 1/10/100 πού..ς γιατί με καυλώνεις/για αλλαγή/γιατί βαριέται η δικιά μου" πως θα το παιρνες ?
Αααααα θ αλλάξω νικ -τέλος  :headbang: κάναμε ένα λογοπαίγνιο με το Πόκεμον και μου το χετε βγάλει ξινό. Στο θέμα μας :

Κοίτα να δεις,αν μου το λεγε,θα μου έδινε καταρχήν το δικαίωμά της επιλογής του "μπα όχι φχαριστω δεν θα πάρω" ή του να μην δεθώ συναισθηματικα και να τον χρησιμοποιησω τοιουτοτροπως κ εγώ τις δύσκολες κρύες νύχτες του χειμώνα ΑΜΑ θέλω και να μην τον ακούω να κλαψομουνιαζει σαν γυναικούλα και να με φορτώνει ενοχές εμένα, αφενός και αφετέρου αν θέλω κάτι πιο σοβαρό στη ζωή μου να μη μου σπαταλάει χρόνο, φαιά ουσία, πόνο, αίμα δάκρυα και ιδρώτα και τα τοιαύτα.Τα χω πάθει και τα λέω και μου χε πει και ψέμματα και στην αρχή... Επίσης αναφέρθηκα και σε γυναίκες του είδους όχι μόνο στους άντρες.. Έχω φίλο 2 μέτρα μαντράχαλο και τον είχε η άλλη και "αύριο θα του το πω,και σήμερα θα του το πω,και αχ τον λυπάμαι τον καημένο αλλά είσαι ο έρωτας της ζωής μου"κλπ κλπ μέχρι που ο άντρας της έβαλε ντετέκτιβ τους έκανε τσακωτούς και αυτή γύρισε στον άντρα της κ αυτός πήγε στο χωριό του κ έγινε ψαράς απ την αηδία..
Υπόψιν αυτή δεν είχε παιδί η κάτι τέτοιο και ήταν και πιο φραγκατη και απο τους δυο.. Είναι απλά θέμα νοοτροπίας και όχι φύλλου. Είναι να το χεις στο DNA σου να είσαι φαταούλας και ποιητής Φανφάρας αυτό πιστεύω...

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αααααα θ αλλάξω νικ -τέλος  :headbang: κάναμε ένα λογοπαίγνιο με το Πόκεμον και μου το χετε βγάλει ξινό. Στο θέμα μας :

Κοίτα να δεις,αν μου το λεγε,θα μου έδινε καταρχήν το δικαίωμά της επιλογής του "μπα όχι φχαριστω δεν θα πάρω" ή του να μην δεθώ συναισθηματικα και να τον χρησιμοποιησω τοιουτοτροπως κ εγώ τις δύσκολες κρύες νύχτες του χειμώνα ΑΜΑ θέλω και να μην τον ακούω να κλαψομουνιαζει σαν γυναικούλα και να με φορτώνει ενοχές εμένα, αφενός και αφετέρου αν θέλω κάτι πιο σοβαρό στη ζωή μου να μη μου σπαταλάει χρόνο, φαιά ουσία, πόνο, αίμα δάκρυα και ιδρώτα και τα τοιαύτα.Τα χω πάθει και τα λέω και μου χε πει και ψέμματα και στην αρχή... Επίσης αναφέρθηκα και σε γυναίκες του είδους όχι μόνο στους άντρες.. Έχω φίλο 2 μέτρα μαντράχαλο και τον είχε η άλλη και "αύριο θα του το πω,και σήμερα θα του το πω,και αχ τον λυπάμαι τον καημένο αλλά είσαι ο έρωτας της ζωής μου"κλπ κλπ μέχρι που ο άντρας της έβαλε ντετέκτιβ τους έκανε τσακωτούς και αυτή γύρισε στον άντρα της κ αυτός πήγε στο χωριό του κ έγινε ψαράς απ την αηδία..
Υπόψιν αυτή δεν είχε παιδί η κάτι τέτοιο και ήταν και πιο φραγκατη και απο τους δυο.. Είναι απλά θέμα νοοτροπίας και όχι φύλλου. Είναι να το χεις στο DNA σου να είσαι φαταούλας και ποιητής Φανφάρας αυτό πιστεύω...
Το θέμα είναι ότι σε όλες τις περιπτώσεις, όταν κάνεις μια σχέση με παντρεμένο/η και καψουρευτείς και λίγο, πάντα ελπίζεις!!!
ότι και να σου πει ο άλλος εσύ ακούς αυτό που θες να ακούσεις!(στην περίπτωση που θες να ακούσεις ότι 'χωρίζει")

Κι αν δε στο λέει, εσύ ελπίζεις συνεχώς, και μόλις δεις κανένα σημάδι ανάμεσά τους ότι δεν φαίρεται καλά στον/στην καλό/η σου, λες: "είδες τι άσχημα σου φαίρεται? γιατί δεν χωρίζεις?"

Για ποιες ξήγες μου λέτε τώρα?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Τα καλύτερα γαμησια και τα πιό ασφαλή γινονται ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ. Πρέπει να βρεις την παντρεμενη που έχει μια καλή οικογενιακή ζωή αλλα ο συζυγος βαρεθηκε να την γαμαει και δεν θέλει να βαλει σε κινδυνο τα κεκτημενα. Εκει που υπάρχει ταυτιση, γινονατ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.

ΠΟΤΕ μη γαμάτε γυναικα με οικογενειακά προβλήματα. Θα σας τα μεταφερει όλα και μια ωραία πρωία θα την δειτε με την βαλιτσα της έξω από το σπίτι σας. ΜΑΚΡΙΑ. Οι εχουσες προβληματικό γαμο, στο ξενο-γαμησι βρισκουν τα κινητρα και τιςαφορμες για να σπάσουν το απόστημα. ΜΑΚΡΙΑ (δις)

pipachu

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Με το χέρι στη καρδιά στο λέω,και να χώριζε ο δικός μου για πάρτη μου δεν θα τον εμπιστευομουνα ΠΟΤΕ.Θα σκεφτόμουνα συνέχειά οτι θα μου την κάνει κ εμένα μια ωραία πρωία, έτσι απλά..Θες απο ελάττωμά γιατι είμαι καχύποπτη και ζηλιάρα τ'ομολογω,ή απο απλή κοινή λογική στη τελική....Μια φορά "πουτανος"(που λεει κ η Κατερινα  :) ),για πάντα πουτανος.. εξ ου και οταν μου το πε,στο μήνα το πολύ ειχα τζάσει.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ρε παιδια δεν ξερω αν εχετε εμπειρια στο θεμα αλλα απο τοτε που παντρευτηκα δεν μπορω να σταυρωσω γκομενα.Πριν παντρευτω αλλαζα καθε 3 μηνες γκομενα και εδω και τρια χρονια που παντερυτηκα τιποτα...Μηπως επειδη η δουλεια μου (γιατρός)η οποία [size=12pt]μου δίνει πολλά φράγκα το μήνα (ένα δεκαρικάκι)[/size] αποκαλύπτει ότι όλες αυτές που γαμαγα την ψάχνανε για σοβαρή σχέση?Και τώρα που παντρευτηκα δεν εχουν προοπτική και την κοπανάνε?Εχει κανενας καμια ιδεα πως θα μπω σαν παντρεμενος στο σπορ πάλι δυναμικά?   :think:

Μια χαρά φράφκα για να ξεκινήσεις το πουτανοχόμπι :rockon:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Τα χω πάθει και τα λέω και μου χε πει και ψέμματα και στην αρχή...

Ψέματα σε τι? στο ότι είναι παντρεμένος? Λάθος του.

Αλλά απ ότι καταλαβαίνω, ψέματα σου έλεγε στο ότι περνάει χάλια!

Εσύ λοιπόν όταν έμαθες ότι είναι παντρεμένος γιατί το προχώρησες? (γιατί υποσυνείδητα ήθελες να τον κερδίσεις...)

Κι όταν το προχώρησες γιατί δεν "τού κατσες" κατευθείαν αλλά άρχισες την άμυνα? Έτσι κι αυτός κατάλαβε ότι θα χάσει το παιχνίδι (εσένα) αν σου έκανε την ξήγα που είπες.

Κι άρχισε να παίζει το κουίζ των ερωτήσεων!

Αν απαντούσε σωστά θα έπαιρνε το τρόπαιο!

και όταν μπεις στο λούκι....δεν έχει γυρισμό!ή συνεχίζεις και το ποίημα γίνεται τριλογία, ή...

..την κάνεις μ΄ελαφρά (αν τα καταφέρεις και δεν έχει ο ένας τουλάχιστον καψουρευτεί πολύ!)

Οπότε, (για να φτάσουμε σε κάποιο συμπέρασμα), οι επιλογές που έχετε είναι 2.

Είναι παντρεμένος και γουστάρετε?

1.Κάντε αυτό που λέει η καρδιά σας, χωρίς να απαιτείτε να ακούσετε αυτό που δεν θέλει να πει. Και εκμεταλευτείτε ότι μπορείτε (χρόνο,διασκέδαση,σεξ αλλά και χρήμα αφού κι αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι)
2.Την κάνετε αμέσως γιατί θα πληγωθείτε!

ισχύουν τα αντίστοιχα βέβαια και για έναν άνδρα που έβαλε στο μάτι παντρεμένη...

it's up to you (για να το πούμε και...Ταϋλανδέζικα)! :dancing:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Με το χέρι στη καρδιά στο λέω,και να χώριζε ο δικός μου για πάρτη μου δεν θα τον εμπιστευομουνα ΠΟΤΕ.Θα σκεφτόμουνα συνέχειά οτι θα μου την κάνει κ εμένα μια ωραία πρωία, έτσι απλά..Θες απο ελάττωμά γιατι είμαι καχύποπτη και ζηλιάρα τ'ομολογω,ή απο απλή κοινή λογική στη τελική....Μια φορά "πουτανος"(που λεει κ η Κατερινα  :) ),για πάντα πουτανος.. εξ ου και οταν μου το πε,στο μήνα το πολύ ειχα τζάσει.
Διαφωνώ λιγάκι αλλά .....

κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις για το ανθρώπινο μυαλό! Πως θα αντιδράσει και πώς θα λειτουργήσει σε διαφορετικές συνθήκες!

Δε σημαίνει ότι κάποιος που απάτησε 1 φορά, είναι πιο πιθανό να το ξανακάνει, από κάποιον που δεν το έκανε ποτέ! Είναι λάθος σκέψη, και δεν είσαι ποτέ σίγουρος για κανέναν!

Δηλ, τώρα που είσαι με κάποιον ελεύθερο (αν είσαι), έχεις τόσο μεγάλη σιγουριά?

Ή τόσο πολύ μεγαλύτερη απ΄ότι με τον παντρεμένο?

χμ.... :think:

pipachu

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ψέματα σε τι? στο ότι είναι παντρεμένος? Λάθος του.

Αλλά απ ότι καταλαβαίνω, ψέματα σου έλεγε στο ότι περνάει χάλια!

Εσύ λοιπόν όταν έμαθες ότι είναι παντρεμένος γιατί το προχώρησες? (γιατί υποσυνείδητα ήθελες να τον κερδίσεις...)

Κι όταν το προχώρησες γιατί δεν "τού κατσες" κατευθείαν αλλά άρχισες την άμυνα? Έτσι κι αυτός κατάλαβε ότι θα χάσει το παιχνίδι (εσένα) αν σου έκανε την ξήγα που είπες.

Κι άρχισε να παίζει το κουίζ των ερωτήσεων!

Αν απαντούσε σωστά θα έπαιρνε το τρόπαιο!

και όταν μπεις στο λούκι....δεν έχει γυρισμό!ή συνεχίζεις και το ποίημα γίνεται τριλογία, ή...

..την κάνεις μ΄ελαφρά (αν τα καταφέρεις και δεν έχει ο ένας τουλάχιστον καψουρευτεί πολύ!)

Οπότε, (για να φτάσουμε σε κάποιο συμπέρασμα), οι επιλογές που έχετε είναι 2.

Είναι παντρεμένος και γουστάρετε?

1.Κάντε αυτό που λέει η καρδιά σας, χωρίς να απαιτείτε να ακούσετε αυτό που δεν θέλει να πει. Και εκμεταλευτείτε ότι μπορείτε (χρόνο,διασκέδαση,σεξ αλλά και χρήμα αφού κι αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι)
2.Την κάνετε αμέσως γιατί θα πληγωθείτε!

ισχύουν τα αντίστοιχα βέβαια και για έναν άνδρα που έβαλε στο μάτι παντρεμένη...

it's up to you (για να το πούμε και...Ταϋλανδέζικα)! :dancing:

Ναι ψεμματα στο οτι ειναι παντρεμενος μου πε..στα υπολοιπα απαντησα ηδη  :cheesy:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Τα καλύτερα γαμησια και τα πιό ασφαλή γινονται ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ. Πρέπει να βρεις την παντρεμενη που έχει μια καλή οικογενιακή ζωή αλλα ο συζυγος βαρεθηκε να την γαμαει και δεν θέλει να βαλει σε κινδυνο τα κεκτημενα. Εκει που υπάρχει ταυτιση, γινονατ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.

ΠΟΤΕ μη γαμάτε γυναικα με οικογενειακά προβλήματα. Θα σας τα μεταφερει όλα και μια ωραία πρωία θα την δειτε με την βαλιτσα της έξω από το σπίτι σας. ΜΑΚΡΙΑ. Οι εχουσες προβληματικό γαμο, στο ξενο-γαμησι βρισκουν τα κινητρα και τιςαφορμες για να σπάσουν το απόστημα. ΜΑΚΡΙΑ (δις)

Αυτό εννοείται ρε παλικάρι μου!

Αφού το "συμβόλαιο" που υπογράφουν και οι δύο, λέει "σε θέλω μόνο για σεξ". και φυσικά θα είναι πολύ καλύτερο απ'το σεξ της προβληματικής παντρεμένης....κι αν σου ρθει κι όλας, όπως λες, με τις βαλίτσες!!!
Άντε να την   :knockinb: μετά!
Θα σκέφτεσαι όλο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ναι ψεμματα στο οτι ειναι παντρεμενος μου πε..στα υπολοιπα απαντησα ηδη  :cheesy:
Πουστιάαα!

καλά και συ περίμενες 1 μήνα για να τον στείλεις?

τσ τσ τσ τσ!

Μεταβολή και δρόμο! κι αν ήσουν η γυναίκα της ζωής του (και ήταν κι αυτός για σένα the one) θα ΄...έκανε κάτι. Αλλά έτσι?χμ!

pipachu

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Διαφωνώ λιγάκι αλλά .....

κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις για το ανθρώπινο μυαλό! Πως θα αντιδράσει και πώς θα λειτουργήσει σε διαφορετικές συνθήκες!

Δε σημαίνει ότι κάποιος που απάτησε 1 φορά, είναι πιο πιθανό να το ξανακάνει, από κάποιον που δεν το έκανε ποτέ! Είναι λάθος σκέψη, και δεν είσαι ποτέ σίγουρος για κανέναν!

Δηλ, τώρα που είσαι με κάποιον ελεύθερο (αν είσαι), έχεις τόσο μεγάλη σιγουριά?

Ή τόσο πολύ μεγαλύτερη απ΄ότι με τον παντρεμένο?

χμ.... :think:

Κοιτα,ο ανθρωπος ητανε πολυ επαγγελματιας ψευτης λεμε χαχαχαχαχαα
Τωρα ειμαι με καποιον δεν βλεπω κατι υποπτο τ ομολογω  :2funny: :2funny:
Απλα πιστευω πως με την αληθεια αφενος δεν υποτιμας τη νοημοσυνη του αλλου,του δινεις δικαιωμα επιλογης,και ειναι και καλυτερα για σενα γιατι δεν χανεις το λογαριασμο τι εχεις πει απο δω και απο κει.Ειναι πολυ ψυχοφθορο σπορ πιστευω..

pipachu

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πουστιάαα!

καλά και συ περίμενες 1 μήνα για να τον στείλεις?

τσ τσ τσ τσ!

Μεταβολή και δρόμο! κι αν ήσουν η γυναίκα της ζωής του (και ήταν κι αυτός για σένα the one) θα ΄...έκανε κάτι. Αλλά έτσι?χμ!
Εχουμε και αδυναμιες χαχαχχαχαχαχχααα

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Κοιτα,ο ανθρωπος ητανε πολυ επαγγελματιας ψευτης λεμε χαχαχαχαχαα

.....Ειναι πολυ ψυχοφθορο σπορ πιστευω..

Έτσι το δέχομαι! Αν είναι επαγγελματίας, τότε θα πουλούσε και...σένα σύντομα! :cheesy:

Όσο για το ψυχοφθόρο....εξαρτάται!

όλα έχουν το τίμημά τους!

άλλοι σκαρφαλώνουν στα Ιμαλάϊα! πιο επικίνδυνο! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom