Ναι τυχαία ήταν, μόνο που κάναμε συνέχεια χωρίς προφυλακτικό....άρα μάλλον όχι και τόσο τυχαία (υποσυνείδητα τουλάχιστον κι απ τους 2)φιλε απο οτι καταλαβαινω με την δευτερη η εγκυμοσυνη θα ητανε τυχαια.
δεν πιστευω να ηθελες να κανεις παιδι και με αυτην εσυ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιατί είναι αδύνατο ένας παντρεμένος να βρει γκόμενα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 300
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
φιλε επειδη ο χρονος δεν γυριζει πισω,οτι εγινε εγινε.Αλλά τι νόημα έχουν όλα αυτά τώρα?
Αφού και ο γιατρός το "δρόμο" μου τραβάει!
Έχει δει κανείς το "βλέπω το θάνατό σου"?
΄
Εγώ βλέπω του γιατρού,όχι το θάνατο, απλά το πώς θα είναι η ζωή του μετά από 3-4-5 χρόνια.
Ακόμη και το πώς θα αισθάνεται! Και ούτε αυτός μπορεί να το φανταστεί ακόμα!
Τι θα έκανα εγώ αν γυρνούσα το χρόνο πίσω?
Θα την χώριζα πριν κάνουμε παιδιά, ή πριν κάνουμε 2ο, ή πριν γνωρίσω το μεγάλο μου έρωτα (γιατί κι αυτός θα το πάθει...).
Τότε είναι λίγο άτιμο να χωρίσεις μια γυναίκα με 2 μωρά επειδή γνώρισες άλλη!
Αλλά αν το κάνεις πριν τη γνωρίσεις και μείνεις λίγο μόνος, σκέφτεσαι πιο ώριμα....
το θεμα ειναι τι θα κανεις τωρα,διοτι εχεις και 3 παιδια.
το χειροτερο φλας πιστευω θα το φας αν βρει καμια απο τις 2 κανεναν αλλον και αποφασισει να ξαναφτιαξει τη ζωη τις.θα φρικαρεις πολυ ασχημα μαγκα μου πιστευω.
όχι δεν αποφεύγω...μάλλον...παρασύρθηκα.τελος παντων βλεπω οτι αποφευγεις να απαντησεις για το πως αισθανεσε και το σταματαω εδω.
και οι 2 το ηξεραν απο την αρχη οτι εισαι και με αλλη, η το εμαθαν στο τελος τις 4 ετιας?
Πώς αισθάνομαι?
Χάλια φυσικά!
Γιατί φυσικά και θα ήθελα να έχω μια νορμάλ οικογέννεια!!!
Αλλά με τις δικές μου επιλογές και αποφάσεις σε λάθος χρονικές στιγμές οδήγησα τη δική μου ζωή στην καταστροφή!
Και με κάνει αυτό να αισθάνομαι πολύ πιο χάλια!
γιατί πήρα στο λαιμό μου 2 γυναίκες που με λάτρεψαν! αλλά και 3 παιδιά που όπως και να έρθουν τα πράγματα, αποκλείεται να μεγαλώσουν και τα 3 με τους φυσικούς γοννείς τους!
ΜΑ....με τη δεύτερη χώρισα επειδή βρήκε κάποιον άλλον!φιλε επειδη ο χρονος δεν γυριζει πισω,οτι εγινε εγινε.
το θεμα ειναι τι θα κανεις τωρα,διοτι εχεις και 3 παιδια.
το χειροτερο φλας πιστευω θα το φας αν βρει καμια απο τις 2 κανεναν αλλον και αποφασισει να ξαναφτιαξει τη ζωη τις.θα φρικαρεις πολυ ασχημα μαγκα μου πιστευω.
Αν διαβάσεις τα πρώτα μου ποστ (ξεκίνησα να γράφω Οκτώβριο 2007 μαζί της, όπου συζητούσα το θέμα εδώ), θα καταλάβεις τι τροπή πήρε η ιστορία!
Πω!!!
πού το βρήκες ?
μ΄ έχεις πεθάνει τώρα!
ειναι καλο που αναγνωριζεις τι μαλακια που εκανες αλλα δεν μπορεις να διορθωσεις τιποτα φιλε.το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ξεκαθαρισεις τα πραγματα μεσα σου,για το τι θελεις ακριβως να κανεις,η ακομα και με ποια απο τις 2 θελεις να ζησεις μαζι,ωστε να μπεις και εσυ σε μια φορμουλα.γιατι αργοτερα οταν μεγαλωσουν και τα παιδια,να μην λενε τι μαλακα πατερα εχουμε.όχι δεν αποφεύγω...μάλλον...παρασύρθηκα.
Πώς αισθάνομαι?
Χάλια φυσικά!
Γιατί φυσικά και θα ήθελα να έχω μια νορμάλ οικογέννεια!!!
Αλλά με τις δικές μου επιλογές και αποφάσεις σε λάθος χρονικές στιγμές οδήγησα τη δική μου ζωή στην καταστροφή!
Και με κάνει αυτό να αισθάνομαι πολύ πιο χάλια!
γιατί πήρα στο λαιμό μου 2 γυναίκες που με λάτρεψαν! αλλά και 3 παιδιά που όπως και να έρθουν τα πράγματα, αποκλείεται να μεγαλώσουν και τα 3 με τους φυσικούς γοννείς τους!
Φυσικά από τότε εκτός από το χωρισμό μου με τη γυναίκα μου, την επανασύνδεσή μου με τη δεύτερη (αφού χώρισε μ΄ αυτόν) έγιναν κι άλλα τρελά σενάρια, που ούτε συγγραφέας θα μπορούσε να σκεφτεί!
Έχω κάποιο κενό σε κάποιο διάστημα του 2008, που δεν μπαίνω καν εδώ, ούτε ποστάρω, γιατί έγραφα την ιστορία της ζωής μου σε βιβλίο...!!!!
Ναι μη γελάτε! Ήταν ένας τρομερός τρόπος να ξεπεράσω ότι μου συνέβαινε (και συνεχίζει να συμβαίνει)....
Έχω κάποιο κενό σε κάποιο διάστημα του 2008, που δεν μπαίνω καν εδώ, ούτε ποστάρω, γιατί έγραφα την ιστορία της ζωής μου σε βιβλίο...!!!!
Ναι μη γελάτε! Ήταν ένας τρομερός τρόπος να ξεπεράσω ότι μου συνέβαινε (και συνεχίζει να συμβαίνει)....
και σ΄όλα αυτά επήλθε (και λογικό ήταν βέβαια) μια ολοκληρωτική οικονομική καταστροφή!
Κι εκεί που - στην κυριολεξία - μαμούσα κι έδερνα, έκλεισα σε μια 5ετία 2 επιχειρήσεις που μου έδιναν πάρα πολλά λεφτά, ευκαιρία για επαγγ. ταξίδια (γι αυτό πήγα σ΄ όλη την Ευρώπη), αλλά και δόξα (γι αυτό πήγα και με τόσες πολλές γυναίκες+λεφτά βέβαια)
Κι εκεί που - στην κυριολεξία - μαμούσα κι έδερνα, έκλεισα σε μια 5ετία 2 επιχειρήσεις που μου έδιναν πάρα πολλά λεφτά, ευκαιρία για επαγγ. ταξίδια (γι αυτό πήγα σ΄ όλη την Ευρώπη), αλλά και δόξα (γι αυτό πήγα και με τόσες πολλές γυναίκες+λεφτά βέβαια)
ρε φιλε και τωρα πως την βγαζεις την ακρη?
δινεις φραγκα για τα παιδια και στις 2?
εχεις καλη δουλεια για ανταπεξελεθεις αργοτερα οταν τα παιδια σου θα εχουν μεγαλυτερα εξοδα?
πως εισαι γενικα οικονομικα? διοτι οσο πας απο εδω και περα θα εχεις μεγαλυτερες ευθυνες φιλε μου.
ελπιζω να μην κανεις καμια μαλακια και τριτωση το πραγμα μονο.
εχεις καλη δουλεια για ανταπεξελεθεις αργοτερα οταν τα παιδια σου θα εχουν μεγαλυτερα εξοδα?
πως εισαι γενικα οικονομικα? διοτι οσο πας απο εδω και περα θα εχεις μεγαλυτερες ευθυνες φιλε μου.
Γι αυτό και η λατρεία μου προς την ται.
Για μένα ήταν ισοδύναμο με εγχείρηση!
Με πέτυχε στην πιο ακατάλληλη στιγμή της ζωής μου, αλλά έπρεπε να την κάνω!
Αλλιώς θα τα έδινα στους τρελογιατρούς!
Είπαμε, η μέγιστη ψυχοθεραπεία είναι η Τάι!
Θέλω να φύγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!
ΠΑΤΑΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Για μένα ήταν ισοδύναμο με εγχείρηση!
Με πέτυχε στην πιο ακατάλληλη στιγμή της ζωής μου, αλλά έπρεπε να την κάνω!
Αλλιώς θα τα έδινα στους τρελογιατρούς!
Είπαμε, η μέγιστη ψυχοθεραπεία είναι η Τάι!
Θέλω να φύγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!
ΠΑΤΑΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Τι εννοείς "μαλακία και τριτώσει?"ελπιζω να μην κανεις καμια μαλακια και τριτωση το πραγμα μονο.
εννοω μην βρεις καμια αλλη γκομενα και κολησεις και κανεις παιδι και με αυτην.Τι εννοείς "μαλακία και τριτώσει?"
Δύσκολα φίλε!ρε φιλε και τωρα πως την βγαζεις την ακρη?
σήμερα μόλις βρήκα μια δουλίτσα.
Στη γυναίκα μου στέλνω με τα βίας κάποια
Στην άλλη δεν έστειλα ακόμα (Ιούλιο χωρίσαμε)
Άλλωστε ξέρουν ότι δεν έχω.
κι αν είχα, θα έδινα....
και ξέρουν όταν είχα πώς έδινα!
Όχι ότι είναι δικιολογία αυτό, αλλά κα΄τι θα κάνω στο μέλλον να ανακάμψω1
Άλλωστε, σε όλες τις δύσκολες στιγμές μου τις είχα δίπλα μου και μου έλεγαν:'Δε χάνεσαι εσύ!"
΄
Είχε δίνει και σλόγκαν!Δε θυμάμαι ποια το πρωτοέβγαλε! Και οι 2 το διεκδικούν!
Τώρα όμως πρέπει να τ΄αποδείξω, μόνος μου!
και μετά αφού εξασφαλίσω το μέλλον των παιδιών και τη διαβίωσή μας, θα μπορέσω να μείνω μαζί τους (μάλλον με τη γυναίκα μου το κόβω,....αν και τίποτα δεν αποκλείω πλέον!)
Ε! Ε! Είπαμε!εννοω μην βρεις καμια αλλη γκομενα και κολησεις και κανεις παιδι και με αυτην.
ρε φιλε εσυ μετα απο μια τετοια πορεια και με τα ανοιγματα που εχεις,δεν εισαι για να βρισκεις δουλιτσες και να περνεις 1000 ευρω.τι να σου κλασουνε? εχω περασει φιλε και εγω τετοιες φασεις. απο το ζενιθ στο ναδιρ και το αντιθετο.παντως φιλε τζειμς να ξερεις οτι ατομα σαν και εσενα δυσκολα χανοντε για τον εξης και μονο λογο.διοτι ο θεος ξερεις οτι οι μαλακιες που εχουν κανει ειναι καλοπροαιρετες και οχι με κακο σκοπο,και παντα στο τελος συγχωρει,απλως σου δινει ενα μπατσο μολις ξεφευγεις για να σε γειωση στην πραγματικοτητα φιλε.αυτο που στο λεω το εχω δει και απο τον εαυτο μου και στο λεω.σκεψου οτι καποτε ενω πετουσες ενα 50 ευρω στα σκουπιδια,σε δυσκολες εποχες το εχεις στην τσεπη και νιωθεις μια σιγουρια.εχω φιλο κολλητο μου που ειναι στην ιδια φαση με εσενα αυτο το καιρο,και αυτος εκανε μαλακιες πολλες,περασανε ομως και πολλα λεφτα απο τα χερια του,φιλε μου δεν ηθελα να το πω,αλλα το λεω μια και το εφερε η συζητηση,το βοηθαω εγω και ενας αλλος φιλος οικονομικα για ενα και μονο λογο, για να μην καταντηση να δουλευει για 25 ευρω την ημερα,δεν μας καθετε καλα γιατι ο τυπος εχει μυαλο για δουλειες και θα ορθοποδηση ειμαι σιγουρος.αλλα ειναι μαλακας.εκει που ειχε αφραγκιες εντελως,κερδιζει στο λαχειο 4000 ευρω και αντι να τα καβαντζωσει να παρει μια ανασα,πηρε μια γκομενα και πηγε στην ροδο και εβγαζε γουστα.
γιαυτο τον παω τον πουστη γιατι δεν φευγει απο τις αρχες του.
Μάλιστα!Έχει και νυχτερινή βάρδια το σάιτ
αλλά εγώ επιμένω πως το καλύτερο είναι να ντυθεί με φόρμα συνεργείου και να το παίζει λαϊκός γκόμενος που τον τυλίξανε νωρίς για γάμο
Ο τρόπος να βρει γκόμενα είναι το πρόβλημα?????
Ή εννοείς πως έτσι δε θα τον θέλουν για τα λεφτά του, αλλά για την "αντρίλα" του μηχανικού?
ρε φιλε εσυ μετα απο μια τετοια πορεια και με τα ανοιγματα που εχεις,δεν εισαι για να βρισκεις δουλιτσες και να περνεις 1000 ευρω.τι να σου κλασουνε? εχω περασει φιλε και εγω τετοιες φασεις. απο το ζενιθ στο ναδιρ και το αντιθετο.παντως φιλε τζειμς να ξερεις οτι ατομα σαν και εσενα δυσκολα χανοντε για τον εξης και μονο λογο.διοτι ο θεος ξερεις οτι οι μαλακιες που εχουν κανει ειναι καλοπροαιρετες και οχι με κακο σκοπο,και παντα στο τελος συγχωρει,απλως σου δινει ενα μπατσο μολις ξεφευγεις για να σε γειωση στην πραγματικοτητα φιλε.αυτο που στο λεω το εχω δει και απο τον εαυτο μου και στο λεω.σκεψου οτι καποτε ενω πετουσες ενα 50 ευρω στα σκουπιδια,σε δυσκολες εποχες το εχεις στην τσεπη και νιωθεις μια σιγουρια.εχω φιλο κολλητο μου που ειναι στην ιδια φαση με εσενα αυτο το καιρο,και αυτος εκανε μαλακιες πολλες,περασανε ομως και πολλα λεφτα απο τα χερια του,φιλε μου δεν ηθελα να το πω,αλλα το λεω μια και το εφερε η συζητηση,το βοηθαω εγω και ενας αλλος φιλος οικονομικα για ενα και μονο λογο, για να μην καταντηση να δουλευει για 25 ευρω την ημερα,δεν μας καθετε καλα γιατι ο τυπος εχει μυαλο για δουλειες και θα ορθοποδηση ειμαι σιγουρος.αλλα ειναι μαλακας.εκει που ειχε αφραγκιες εντελως,κερδιζει στο λαχειο 4000 ευρω και αντι να τα καβαντζωσει να παρει μια ανασα,πηρε μια γκομενα και πηγε στην ροδο και εβγαζε γουστα.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Άλλη ερώτηση?
Μάλλον κοιμήθηκε κι αυτός!
φίλε μου η ιστορία σου είναι σαράντα κύματα και ενδιαφέρουσα αλλά, επέτρεψέ μου, αυτά που λες ακόμα σήμερα για Ταϋλάνδες και Ζουαζιλάνδες δείχνουν ένα πράγμα: Μυαλό δεν είχες, δεν έβαλες, δε θα βάλεις ποτέ. Την επόμενη φορά που θα θες Ταϋλάνδη, δες τη καλύτερα από φωτογραφίες και σάιτ στο ίντερνετ. Και πήγαινε με τα λεφτά αυτά και πάρε κάτι για τα παιδιά.
Επίσης βάλε και δυο δεκάρες να πας να στειρωθείς σε κάποιο νοσοκομείο. Το πουλί σου έχει τη τάση να καταδικάζει και άλλες ζωές, μικρές και μεγάλες.