Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.885
- Πόντοι
- 4.546
Ίσως ήμουν λίγο απόλυτος, αλλά δεν κοιτάς μόνο την καρδιά σε μία αλλά και το πορτοφόλι πχ...ΜΕΓΑ λαθος...
στο υπολοιπο συμφωνω
Ίσως ήμουν λίγο απόλυτος, αλλά δεν κοιτάς μόνο την καρδιά σε μία αλλά και το πορτοφόλι πχ...ΜΕΓΑ λαθος...
στο υπολοιπο συμφωνω
παίχτη αν αναφέρεσαι σε μένα προσωπικά, το πορτοφόλι το κοιτάω μόνο όταν πηγαίνω στις πουτάνες και ανάλογα το τι έχει μέσα, κάνω την ανάλογη επιλογή, σύμφωνα με την τιμή της καθεμίας αλλά και της διάθεσής μου κυρίως.Ίσως ήμουν λίγο απόλυτος, αλλά δεν κοιτάς μόνο την καρδιά σε μία αλλά και το πορτοφόλι πχ...
Όλες κοιτάμε το πορτοφόλι μέχρι ένα βαθμό,δεν γίνεται να είσαι με κάποιον που είναι ικανοποιημένος με ένα επίδομα ανεργίας η με το να δουλεύει ντελιβερας μια ζωηπαίχτη αν αναφέρεσαι σε μένα προσωπικά, το πορτοφόλι το κοιτάω μόνο όταν πηγαίνω στις πουτάνες και ανάλογα το τι έχει μέσα, κάνω την ανάλογη επιλογή, σύμφωνα με την τιμή της καθεμίας αλλά και της διάθεσής μου κυρίως.
αν είναι γενικό, βάζοντας στη σχέση το πορτοφόλι, εσύ να ξέρεις ότι μία ζωή θα είσαι ο "(ένας ακόμα) πεινασμένος" χορηγός.
για το τι θα είναι η "φθηνή" γκόμενα με τα ίδια μυαλά και απόψεις σαν και σένα... το αφήνω πάνω σου.
Σε σχέση με το να σκουπίζεις σκατά, δύο μήνες, για να βγάλεις αυτά που βγάζει η βίζιτα σε μια μέρα,.....βλεπω οι περισσοτεροι ανεφερετε "γρηγορο κ ευκολο χρημα"! Γρηγορο ισως, επικινδυνο αρκετες φορες, αλλα ευκολο καθολου!!!!
Θελει μαγκια κ ζορι μεγαλο να κανεις την δουλεια που κανουν τα κοριτσια κ σιγουρα σε αρκετα απο αυτα θ'αφησει μαυριλα στην ψυχη τους.
γι'αυτό θα μείνετε στην τιμή που σας βλέπει, σας κοστολογεί και σας υπολογίζει ως προσωπικότητες ο άλλος.Όλες κοιτάμε το πορτοφόλι μέχρι ένα βαθμό,δεν γίνεται να είσαι με κάποιον που είναι ικανοποιημένος με ένα επίδομα ανεργίας η με το να δουλεύει ντελιβερας μια ζωη
Άλλο το να σε απασχολούν βασικά θέματα συμβίωσης και άλλο να κοστολογείς έναν άνθρωπο μαυτο τον τροπογι'αυτό θα μείνετε στην τιμή που σας βλέπει, σας κοστολογεί και σας υπολογίζει ως προσωπικότητες ο άλλος.
....αρχοντα, η καθαριστρια που εχω παιρνει 7ευρω την ωρα κ ασχολειται 6-7 ωρες δυο φορες τον μηνα με εμενα (100ευρω). Ομοιως εξυπηρετει αλλα 15 σπιτια, σε καθαριοτητα κ γενικα house keeping, σε αξιοπρεπες περιβαλλον.Σε σχέση με το να σκουπίζεις σκατά, δύο μήνες, για να βγάλεις αυτά που βγάζει η βίζιτα σε μια μέρα,
είναι πιο εύκολο .
1 μέρα βίζιτα = 60 μέρες καθάρισμα καμπινέδων ......
Τα συγκρίνει κανείς ;;;
όταν κοιτάς τον άλλον στο πορτοφόλι, αυτόματα τον κοστολογείς, γιατί κρίνεις και διαλέγεις ανάλογα το πορτοφόλι.Άλλο το να σε ανησυχούν βασικά προβλήματα συμβίωσης και άλλο να κοστολογείς έναν άνθρωπο μαυτο τον τροπο
....αρχοντα, η καθαριστρια που εχω παιρνει 7ευρω την ωρα κ ασχολειται 6-7 ωρες δυο φορες τον μηνα με εμενα (100ευρω). Ομοιως εξυπηρετει αλλα 15 σπιτια, σε καθαριοτητα κ γενικα house keeping, σε αξιοπρεπες περιβαλλον.
Δεν ξερω σε ποιον βορθο ζεις κ το house keeping καθαριζει σκατα!!!!
Δεν τον κρίνω απαραίτητα σαν πορτοφόλι αλλά και σαν χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του,μέσα απτις επιλογές του φαίνεται και το τι στόχους έχει για το μέλλον τουόταν κοιτάς τον άλλον στο πορτοφόλι, αυτόματα τον κοστολογείς, γιατί κρίνεις και διαλέγεις ανάλογα το πορτοφόλι.
όλοι έχουν ανησυχία για τη συμβίωση, δεν είσαι μόνη.
πριν είπες κοιτάς πορτοφόλι, άρα δίνεις προτεραιότητα μέσω αυτού.Δεν τον κρίνω απαραίτητα σαν πορτοφόλι αλλά και σαν χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του,μέσα απτις επιλογές του φαίνεται και το τι στόχους έχει για το μέλλον του
Ο καθενας έχει τις απόψεις τουπριν είπες κοιτάς πορτοφόλι, άρα δίνεις προτεραιότητα μέσω αυτού.
τώρα έβαλες το "όχι απαραίτητα" και λες ότι το κρίνεις σαν χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς του.
και στα 2 δε συμφωνώ, προσωπικά κοιτάω την ανθρωπιά ανεξαρτήτως το πορτοφόλι.
τι σχέση έχει η προσωπικότητα με το πορτοφόλι ?
και εγώ που δεν έχω πορτοφόλι δηλαδή, σε τι βαθμίδα προσωπικότητας με βάζεις, σύμφωνα με την άποψη σου?
δεν την ενδιαφέρεις αν δεν έχεις πορτοφόλι , δεν υπάρχεις γι αυτηνπριν είπες κοιτάς πορτοφόλι, άρα δίνεις προτεραιότητα μέσω αυτού.
τώρα έβαλες το "όχι απαραίτητα" και λες ότι το κρίνεις σαν χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς του.
και στα 2 δε συμφωνώ, προσωπικά κοιτάω την ανθρωπιά ανεξαρτήτως το πορτοφόλι.
τι σχέση έχει η προσωπικότητα με το πορτοφόλι ?
και εγώ που δεν έχω πορτοφόλι δηλαδή, σε τι βαθμίδα προσωπικότητας με βάζεις, σύμφωνα με την άποψη σου?