Νέα

Γιατί έγινα callgirl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gejgi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 155
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.811
Πόντοι
27.261
Ίσως ήμουν λίγο απόλυτος, αλλά δεν κοιτάς μόνο την καρδιά σε μία αλλά και το πορτοφόλι πχ...
παίχτη αν αναφέρεσαι σε μένα προσωπικά, το πορτοφόλι το κοιτάω μόνο όταν πηγαίνω στις πουτάνες και ανάλογα το τι έχει μέσα, κάνω την ανάλογη επιλογή, σύμφωνα με την τιμή της καθεμίας αλλά και της διάθεσής μου κυρίως.
αν είναι γενικό, βάζοντας στη σχέση το πορτοφόλι, εσύ να ξέρεις ότι μία ζωή θα είσαι ο "(ένας ακόμα) πεινασμένος" χορηγός.
για το τι θα είναι η "φθηνή" γκόμενα με τα ίδια μυαλά και απόψεις σαν και σένα... το αφήνω πάνω σου.

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
5
Πόντοι
0
Η πορνεια έχει πολύ αναλυση. Υποστηρικτές της πορνείας ως επαγγελματική επιλογή, αντιρρησίες και ηθικοί προβληματισμοί, προσεγγίσεις υπέρ της «εκμετάλλευσης» ή της «ελευθερίας», αυστηροί περιορισμοί ή πλήρης απαγόρευση. Να μας πει κάποιο cg γιατί και πώς. Πιστεύω για λεφτα κι από τεμπελιά.

mikaeladancer

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2025
Like
290
Πόντοι
20
παίχτη αν αναφέρεσαι σε μένα προσωπικά, το πορτοφόλι το κοιτάω μόνο όταν πηγαίνω στις πουτάνες και ανάλογα το τι έχει μέσα, κάνω την ανάλογη επιλογή, σύμφωνα με την τιμή της καθεμίας αλλά και της διάθεσής μου κυρίως.
αν είναι γενικό, βάζοντας στη σχέση το πορτοφόλι, εσύ να ξέρεις ότι μία ζωή θα είσαι ο "(ένας ακόμα) πεινασμένος" χορηγός.
για το τι θα είναι η "φθηνή" γκόμενα με τα ίδια μυαλά και απόψεις σαν και σένα... το αφήνω πάνω σου.
Όλες κοιτάμε το πορτοφόλι μέχρι ένα βαθμό,δεν γίνεται να είσαι με κάποιον που είναι ικανοποιημένος με ένα επίδομα ανεργίας η με το να δουλεύει ντελιβερας μια ζωη

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
32.864
Πόντοι
11.146
john travolta bolo tie GIF

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.858
Πόντοι
6.056
.....βλεπω οι περισσοτεροι ανεφερετε "γρηγορο κ ευκολο χρημα"! Γρηγορο ισως, επικινδυνο αρκετες φορες, αλλα ευκολο καθολου!!!!
Θελει μαγκια κ ζορι μεγαλο να κανεις την δουλεια που κανουν τα κοριτσια κ σιγουρα σε αρκετα απο αυτα θ'αφησει μαυριλα στην ψυχη τους.
Σε σχέση με το να σκουπίζεις σκατά, δύο μήνες, για να βγάλεις αυτά που βγάζει η βίζιτα σε μια μέρα,
είναι πιο εύκολο .

1 μέρα βίζιτα = 60 μέρες καθάρισμα καμπινέδων ......

Τα συγκρίνει κανείς ;;;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.811
Πόντοι
27.261
Όλες κοιτάμε το πορτοφόλι μέχρι ένα βαθμό,δεν γίνεται να είσαι με κάποιον που είναι ικανοποιημένος με ένα επίδομα ανεργίας η με το να δουλεύει ντελιβερας μια ζωη
γι'αυτό θα μείνετε στην τιμή που σας βλέπει, σας κοστολογεί και σας υπολογίζει ως προσωπικότητες ο άλλος.

mikaeladancer

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2025
Like
290
Πόντοι
20
γι'αυτό θα μείνετε στην τιμή που σας βλέπει, σας κοστολογεί και σας υπολογίζει ως προσωπικότητες ο άλλος.
Άλλο το να σε απασχολούν βασικά θέματα συμβίωσης και άλλο να κοστολογείς έναν άνθρωπο μαυτο τον τροπο

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
32.864
Πόντοι
11.146
Σε σχέση με το να σκουπίζεις σκατά, δύο μήνες, για να βγάλεις αυτά που βγάζει η βίζιτα σε μια μέρα,
είναι πιο εύκολο .

1 μέρα βίζιτα = 60 μέρες καθάρισμα καμπινέδων ......

Τα συγκρίνει κανείς ;;;
....αρχοντα, η καθαριστρια που εχω παιρνει 7ευρω την ωρα κ ασχολειται 6-7 ωρες δυο φορες τον μηνα με εμενα (100ευρω). Ομοιως εξυπηρετει αλλα 15 σπιτια, σε καθαριοτητα κ γενικα house keeping, σε αξιοπρεπες περιβαλλον.
Δεν ξερω σε ποιον βορθο ζεις κ το house keeping καθαριζει σκατα!!!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.811
Πόντοι
27.261
Άλλο το να σε ανησυχούν βασικά προβλήματα συμβίωσης και άλλο να κοστολογείς έναν άνθρωπο μαυτο τον τροπο
όταν κοιτάς τον άλλον στο πορτοφόλι, αυτόματα τον κοστολογείς, γιατί κρίνεις και διαλέγεις ανάλογα το πορτοφόλι.
όλοι έχουν ανησυχία για τη συμβίωση, δεν είσαι μόνη.

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
9.516
Πόντοι
2.046
....αρχοντα, η καθαριστρια που εχω παιρνει 7ευρω την ωρα κ ασχολειται 6-7 ωρες δυο φορες τον μηνα με εμενα (100ευρω). Ομοιως εξυπηρετει αλλα 15 σπιτια, σε καθαριοτητα κ γενικα house keeping, σε αξιοπρεπες περιβαλλον.
Δεν ξερω σε ποιον βορθο ζεις κ το house keeping καθαριζει σκατα!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Big Dog GIF by MOODMAN

mikaeladancer

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2025
Like
290
Πόντοι
20
όταν κοιτάς τον άλλον στο πορτοφόλι, αυτόματα τον κοστολογείς, γιατί κρίνεις και διαλέγεις ανάλογα το πορτοφόλι.
όλοι έχουν ανησυχία για τη συμβίωση, δεν είσαι μόνη.
Δεν τον κρίνω απαραίτητα σαν πορτοφόλι αλλά και σαν χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του,μέσα απτις επιλογές του φαίνεται και το τι στόχους έχει για το μέλλον του

• Like
Αντιδράσεις: gejgi

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
583
Πόντοι
21
Τον λογο ολοι τον ξερουμε..

κατι τελευταιο θα πω

ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ@ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ..ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
3.789
Πόντοι
736
Αντε τωρα να δεις απο που ..κουμουνια ,αναρχες ,φασιστες .παρτουζιαρηδες ...τι συντρόφια αραγες :coffee:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.811
Πόντοι
27.261
Δεν τον κρίνω απαραίτητα σαν πορτοφόλι αλλά και σαν χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του,μέσα απτις επιλογές του φαίνεται και το τι στόχους έχει για το μέλλον του
πριν είπες κοιτάς πορτοφόλι, άρα δίνεις προτεραιότητα μέσω αυτού.
τώρα έβαλες το "όχι απαραίτητα" και λες ότι το κρίνεις σαν χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς του.
και στα 2 δε συμφωνώ, προσωπικά κοιτάω την ανθρωπιά ανεξαρτήτως το πορτοφόλι.
τι σχέση έχει η προσωπικότητα με το πορτοφόλι ?
και εγώ που δεν έχω πορτοφόλι δηλαδή, σε τι βαθμίδα προσωπικότητας με βάζεις, σύμφωνα με την άποψη σου?

mikaeladancer

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2025
Like
290
Πόντοι
20
τώρα έβαλες το "όχι απαραίτητα" και λες ότι το κρίνεις σαν χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς του.
και εγώ που δεν έχω πορτοφόλι δηλαδή, σε τι βαθμίδα προσωπικότητας με βάζεις, σύμφωνα με την άποψη σου?
Ο καθενας έχει τις απόψεις του

• Like
Αντιδράσεις: gejgi
OP
OP
G

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.138
Πόντοι
3.425
δεν την ενδιαφέρεις αν δεν έχεις πορτοφόλι , δεν υπάρχεις γι αυτην

Τί δεν καταλαβαίνεις , δεν κρύβεται ούτε υποκρίνεται.

"τίμιο" deal

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom