Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.569
- Πόντοι
- 3.936
το bitcoinο μπαρούφας είχε στο μυαλό του την δραχμή.
το bitcoinο μπαρούφας είχε στο μυαλό του την δραχμή.
Ο Βαρουφάκης σπούδασε απ'τα 18 του στο εξωτερικό, δεν στηρίχτηκε σε καμία οικογένεια για να βρει δουλειά, δεν γράφτηκε ποτέ σε κανένα κόμμα, έβαλε (είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κάθετα με τις θέσεις του) το κεφάλι του στον ντορβά έχοντας ισχυρότατους αντιπάλους και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό χωρίς να έχει τις πλάτες κανενός μηχανισμού, έφτασε να μπει με δικό του κόμμα στη Βουλή έχοντας (καλώς ή κακώς) όλο το σύστημα (ακόμα και με την καλή την έννοια) εναντίον του (αυτό το επίτευγμα είναι το λιγότερο που του αναγνωρίζω), έφτασε να τον καλούν να μιλήσει ακόμα και επ'αμοιβή ακόμα και εχθρικοί με τις θέσεις του φορείς, έφτασε πολλά βιβλία του να γίνουν best seller (και) στο εξωτερικό, έφτασε να συνεργάζεται ισότιμα με προσωπικότητες παγκοσμίου κύρους (είτε συμφωνεί κανείς είτε διαφωνεί μαζί τους) κλπ κλπ.δεν ειμαι πωρωμενος, λογικος ειμαι
ο αδωνις πηρε ενα μικρο βιβλιοπωλειο στα 19 του οταν πεθαναν οι γονεις του και το εφτασε να το κανει αξιολογο εκδοτικο οικο με χιλιαδες εκδοσεις
επρεπε να τον καψουν 19 φορες στα εξαρχεια, να μην τον ασφαλιζει κανεις και να ερθει η κριση για να φτασει να το κλεισει
που σημαινει οτι κατι ξερει απο επιχειρησεις
ο μητσοτακης εχει δουλεψει 10 χρονια στον ομιλο της εθνικης τραπεζας και στο εξωτερικο σε επενδυτικες τραπεζες. αρα κι αυτος κατι ξερει απο επιχειρησεις
τον τσιπρα ας πουμε που ειναι μηχανικος και λεει οτι θα κανει αλλαγη κατευθυνσης με στροφη 360 μοιρων η οτι η λεσβος και η μυτιληνη ειναι διαφορετικα νησια, δεν θα τον αφηνα να μου χτισει ουτε μαντρα
το bitcoin
Ο Βαρουφάκης σπούδασε απ'τα 18 του στο εξωτερικό, δεν στηρίχτηκε σε καμία οικογένεια για να βρει δουλειά, δεν γράφτηκε ποτέ σε κανένα κόμμα, έβαλε (είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κάθετα με τις θέσεις του) το κεφάλι του στον ντορβά έχοντας ισχυρότατους αντιπάλους και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό χωρίς να έχει τις πλάτες κανενός μηχανισμού, έφτασε να μπει με δικό του κόμμα στη Βουλή έχοντας (καλώς ή κακώς) όλο το σύστημα (ακόμα και με την καλή την έννοια) εναντίον του (αυτό το επίτευγμα είναι το λιγότερο που του αναγνωρίζω), έφτασε να τον καλούν να μιλήσει ακόμα και επ'αμοιβή ακόμα και εχθρικοί με τις θέσεις του φορείς, έφτασε πολλά βιβλία του να γίνουν best seller (και) στο εξωτερικό, έφτασε να συνεργάζεται ισότιμα με προσωπικότητες παγκοσμίου κύρους (είτε συμφωνεί κανείς είτε διαφωνεί μαζί τους) κλπ κλπ.
Είναι να απορεί κανείς με το πόσο εύκολα τρώτε αμάσητο τον παπά από τους προπαγανδιστές της πλάκας.το bitcoin
Εγώ ανέφερα πραγματικά περιστατικά. Εσύ ύβρεις και ψεύδη επιπέδου Espresso (πχ προικοθήρας), χωρίς βέβαια να μου προκαλείς ιδιαίτερη έκπληξη με το επίπεδο των γραφομένων σου.Μα τι ανοησίες είναι αυτές που γράφεις. Διαβάζεις αυτά που γράφεις πριν πατήσεις το κουμπάκι ¨αποστολή";
Εμφανίζεις ένα αμόρφωτο πήθικο, ένα προικοθήρα, ένα κομματόσκυλο και ένα ψωνισμένο γυφτάκι σαν ένα λαικό ήρωα, που τα έβαλε με όλους και όλα.
Το ψώνιο και η ανικανότητα του βλάκα κόστισε στον Ελληνικό λαό δις. Εξευτέλισε παγκοσμίως τη χώρα, ενω ο ίδιος έγινε περίγελως με τη "διαπραγμάτευσή" του.
Καλά κάνεις και τον θαυμάζεις, δικαίωμά σου. Οπως δικαίωμά σου είναι να χάφτεις κάθε είδους θεωρία που σου σερβίρουν. Αλλά για τη συντριπτική πλειοψηφία είναι ένα ανίκανο ψώνιο
Και χάρη στους Παπαδάκηδες και τους Αυτιάδες (που κάνουν σταρ καθημερινά επί δεκαετίες τόσα αναλώσιμα παρατράγουδα που σίγουρα ψηφίζεις) έγινε περιζήτητος συνομιλητής και συνεργάτης με σπουδαίες προσωπικότητες παγκόσμιου κύρους και συγγραφέας επίσης παγκοσμίως. Μάλιστα, περνάμε στην επόμενη γραμμούλα.Ο Βαρουφάκης είναι ένας τσαρλατάνος που χάρη στο επικοινωνιακό του χάρισμα και το γεγονός ότι χάιδευε τα αυτιά του πόπολου με τις μαλακίες που έλεγε έγινε τηλεστάρ από τους Παπαδάκηδες και τους Αυτιάδες.
Ο Βαρουφάκης είναι ένας τσαρλατάνος που ...
Θα ήταν ωραίο βέβαια να ξέραμε την άποψή σου για το πόσο εξευτελίστηκε η Χώρα με την χρεοκοπία που την οδήγησαν κάποιοι (ποιοι άραγε;) και την οικονομική ζημία που της (μας) προκάλεσαν.
Πόσα ευρώ είχε έξω όταν "έκανε πειράματα κλπ κλπ", ξέρεις ή έτσι σου είπανε να λες;… ενώ ο ιδιος ειχε τα ευρω του εξω, εκανε πειραματα με τις τράπεζες και τα ευρω των υπολοιπων ελληνων,
παρ όλα αυτά υπηρξαν τοσα ζωα που τον εβαλαν και στη βουλη να μας λεει ότι οι μετανάστες πρεπει να κατακλυσουν την ελλαδα
Θα σου απαντήσω ευθέως όταν πρώτα καταδεχτείς να απαντήσεις ευθέως στις ερωτήσεις που πρόλαβα να σου κάνω.Αν είχαν γίνει τα πράγματα όπως έλεγε αυτός, θα παρακαλούσες για την σημερινή χρεοκοπία. Επίσης, δεν ξέρω κατά πόσο έχεις την αξιοπρέπεια να δεχτείς το "εγώ κι η γυναίκα μου δεν είναι appropriate να κάτσουμε στην ουρά για να τραβήξουμε το 50άρικο" όταν έφερε τα capital controls. Άσε που αυτός τα είχε έξω και ασφαλή κι έτσι έπαιαζε εκ του ασφαλούς. Αν είχε τα λεφτά του εδώ θα έκανε το ίδιο? I don't think so! Αν παρόλα αυτά τα δέχεσαι αυτά, τότε ΟΚ πάω πάσο.
Εγώ ανέφερα πραγματικά περιστατικά. Εσύ ύβρεις και ψεύδη επιπέδου Espresso (πχ προικοθήρας), χωρίς βέβαια να μου προκαλείς ιδιαίτερη έκπληξη με το επίπεδο των γραφομένων σου.
Θα ήταν ωραίο βέβαια να ξέραμε την άποψή σου για το πόσο εξευτελίστηκε η Χώρα με την χρεοκοπία που την οδήγησαν κάποιοι (ποιοι άραγε;) και την οικονομική ζημία που της (μας) προκάλεσαν. Αλλά τι τα θέλουμε αυτά; Αφού μπορούμε να πούμε και για τα πουκάμισα Βαρουφάκη, που παραδόξως ξέχασες να τα αναφέρεις για να ενισχύσεις την επιχειρηματολογία (sic) σου.
Όχι απλά πολλά. Είχε το δυσθεώρητο ποσό, μαζί με τη σύζυγό του, των 18.439,01 (ΔΕΚΑΟΚΤΩ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑΕΝΝΕΑ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΣΕΝΤ) δολαρίων στην Banc of America. Και φυσικά και εσύ αν είχες τόσα πολλά χρήματα έξω μπορεί να έκανες ό,τι πειράματα γούσταρες.Πολλά.
φιλε μου μην κουραζεσαιΟ Βαρουφάκης σπούδασε απ'τα 18 του στο εξωτερικό, δεν στηρίχτηκε σε καμία οικογένεια για να βρει δουλειά, δεν γράφτηκε ποτέ σε κανένα κόμμα, έβαλε (είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κάθετα με τις θέσεις του) το κεφάλι του στον ντορβά έχοντας ισχυρότατους αντιπάλους και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό χωρίς να έχει τις πλάτες κανενός μηχανισμού, έφτασε να μπει με δικό του κόμμα στη Βουλή έχοντας (καλώς ή κακώς) όλο το σύστημα (ακόμα και με την καλή την έννοια) εναντίον του (αυτό το επίτευγμα είναι το λιγότερο που του αναγνωρίζω), έφτασε να τον καλούν να μιλήσει ακόμα και επ'αμοιβή ακόμα και εχθρικοί με τις θέσεις του φορείς, έφτασε πολλά βιβλία του να γίνουν best seller (και) στο εξωτερικό, έφτασε να συνεργάζεται ισότιμα με προσωπικότητες παγκοσμίου κύρους (είτε συμφωνεί κανείς είτε διαφωνεί μαζί τους) κλπ κλπ.
Αλλά εμείς προτιμάμε τον Άδωνι (ασχολίαστο) επειδή δουλεύει το βιβλιοπωλείο των γονιών του (άντε και επειδή αγαπάει και σέβεται τόσο πολύ τα βιβλία που τα πουλάει και με το κιλό στις εκπομπές του όταν έχει κέφια) και τον Μητσοτάκη, επειδή δούλεψε, λέει, 10 ολόκληρα χρόνια. Δεν θα υπερτονίσω τα όσα του καταμαρτυρούσε η πρώτη σου επιλογή, Άδωνις, ότι ήταν γόνος οικογένειας που ποτέ δεν ακούστηκε ότι διαπλεκόταν με επιχειρηματίες και ότι πλούτισε από την εμπλοκή της με την πολιτική. Καταγγελίες;Συκοφαντίες; Δεν έχουμε μάθει, αφού οι δυο πρωταγωνιστές,είδωλα και ελπίδες σου, δεν ενδιαφέρθηκαν να ξεκαθαρίσουν το μικρό αυτό ζητηματάκι, αφού τα βρήκαν στο δρόμο προς την εξουσία. Θα είχε ενδιαφέρον όμως η γνώμη σου, αφού πιστεύεις και στους δύο τόσο πολύ: Επρόκειτο για καταγγελίες Αδώνιδος κατά Κυριάκου και Μητσοτακέικου ή για συκοφαντίες;
Πολλά.
Πόσα ευρώ είχε έξω όταν "έκανε πειράματα κλπ κλπ", ξέρεις ή έτσι σου είπανε να λες;