maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
και το οποίο δενεννοούμεθελουν οι βολεμενοι να καταλάβουμε...
και το οποίο δενεννοούμεθελουν οι βολεμενοι να καταλάβουμε...
Αυτα ειναι... Ξεχασα στην εξισωση τον τρισμεγιστο ηγετη μας
σαν γνήσιος γερμανοτσολιάς που είσαι δεν είναι απορίας άξιο ότι τάσσεσαι ξεκάθαρα με το μέρος της τρόικας και των διεθνών τοκογλύφων.
Αυτα που πανω κατω μας λενε οι "οικονομικοι δυναστες" με τα "τρισκαταρατα" μνημονια, εδω και 5 χρονια.
εγώ τάσσομαι υπέρ του δικαίου και των διεθνών συνθηκών και υποχρεώσεων λέφτη μου... τα δακρύβρεκτα περί λαού, πεινώντων, πενόντων και λιποθυμόντων τα αφήνω σε σένα γιατί εμένα με αφήνουν παντοειδώς αδιάφορο...
καμμιά δουλειά ψάχνεις ρε παπάρα τώρα που έχεις άδεια ή μπααααα ???
Εδω οι γερμανοι λαμβανουν μετρα για να μην ξεφυγει το χρεος το 2060 και εμεις εδω ακομα συζηταμε αν μας χρεοκοπησαν οι ιλλουμινατοι η οι γερμανοι και αυριο εχει ο Θεος.και το οποίο δεν εννοούμε να καταλάβουμε...
να τα γράφεις σωστά λέφτη μου
σαν γνήσιος γερμανοτσολιάς που είσαι δεν είναι απορίας άξιο ότι τάσσεσαι ξεκάθαρα με το μέρος της τρόικας και των διεθνών τοκογλύφων.
ακόμα και αν μας οδηγούν στην τη φτώχεια και στην εξαθλίωση? ακόμα και αν το 30% είναι άνεργοι? ακόμα και αν η νέα γενιά το 60% είναι άνεργοι??
ακόμα δεν έχω τελειώσει με τη δεη μόλις τελειώσει η άδεια μου τότε θα αρχίσω να ψάχνω
εγώ τάσσομαι υπέρ του δικαίου και των διεθνών συνθηκών και υποχρεώσεων λέφτη μου... τα δακρύβρεκτα περί λαού, πεινώντων, πενόντων και λιποθυμόντων τα αφήνω σε σένα γιατί εμένα με αφήνουν παντοειδώς αδιάφορο...
καμμιά δουλειά ψάχνεις ρε παπάρα τώρα που έχεις άδεια ή μπααααα ???
ακόμα και αν μας οδηγούν στην τη φτώχεια και στην εξαθλίωση? ακόμα και αν το 30% είναι άνεργοι? ακόμα και αν η νέα γενιά το 60% είναι άνεργοι??
ακόμα δεν έχω τελειώσει με τη δεη μόλις τελειώσει η άδεια μου τότε θα αρχίσω να ψάχνω