No Respect
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2020
- Like
- 259
- Πόντοι
- 21
Δεν σου έχει πει κανείς ότι το αβαταρ σου το είχε ο απόλυτος?αναθεμα και καταλαβα χριστο
Δεν σου έχει πει κανείς ότι το αβαταρ σου το είχε ο απόλυτος?αναθεμα και καταλαβα χριστο
Ρε άρρωστοι είστε; ο Μουστάκας είναι.Δεν σου έχει πει κανείς ότι το αβαταρ σου το είχε ο απόλυτος?
Θα στο εξηγήσω αλλιώς.Ρε άρρωστοι είστε; ο Μουστάκας είναι.
23 =Jordanαναθεμα και καταλαβα χριστο
μετα αυτη αν τη δεις στο δρομο και της πεις θελω να σου πιασω τα βυζια, θα σου πει " για ποια με περασες?? "Την έχουμε κ σε πιο αποκαλυπτικό site;
Θέλω τη συνταγή με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες..
ΩραιοςςςςςςςςςςΤην εχω πετυχει αυτη την πορνογρια παλι...
Πατε στο 4:44 και βαλτε 0,25 ταχυτητα αναπαραγωγης. Υπαρχει λογος που αυτο το βιντεο εχει τα πιο πολλα views:
T είναι Τζόρνταν του μπου?Θα στο εξηγήσω αλλιώς.
Μπορείς να πας στους Σικάγο Μπουλς και να φορέσεις την φανέλα με το 23?
Έτσι και αυτό το αβαταρ εδώ.
Έχει αποσυρθεί γιατί το φορούσε ο Τζόρνταν του μπου.
Tύπε στο εξηγησανε επαρκως, μού φαινεται οτι τρολαρεις.T είναι Τζόρνταν του μπου?
Μόνο εντός του κύκλου τους επιτρέπονται αυτά....τι την πέρασες ;μετα αυτη αν τη δεις στο δρομο και της πεις θελω να σου πιασω τα βυζια, θα σου πει " για ποια με περασες?? "
Τύπε ενα ειναι το συμπερασμα. Αν η γυναικα θελει να ειναι σεξυ, μπορει να ειναι ακομη και οταν γερασει. Προσωπικα χωνομουν ανεταΜόνο εντός του κύκλου τους επιτρέπονται αυτά....τι την πέρασες ;
Κανονίστε κουφάλες όταν τα τίναξω να μοστραρει κανένας το δικό μου avatar...θα σας στοιχειωσω!23 =Jordan
Κόκκινο = Ferrari
Ήλιος πρωί = ανατολή
Ήλιος βράδυ = δύση
ΠΑΣΟΚ = Ανδρέας
1+1 = 2
Αβαταρ Μουστακα = Απόλυτο Αρσενικό
ΑΚΡΙΒΩΣ,για αυτό είμαι δηλωμένος μιλφακιας....Τύπε ενα ειναι το συμπερασμα. Αν η γυναικα θελει να ειναι σεξυ, μπορει να ειναι ακομη και οταν γερασει. Προσωπικα χωνομουν ανετα
Πάντως εγώ την πηδαγα με τα 1000Την εχω πετυχει αυτη την πορνογρια παλι...
Πατε στο 4:44 και βαλτε 0,25 ταχυτητα αναπαραγωγης. Υπαρχει λογος που αυτο το βιντεο εχει τα πιο πολλα views:
Για πολλές κοτοσουπες και πολλά σνίτσελ κοτόπουλο η γριά κότα...μμμμ...πείνασα!
Παιδιά κοιταχτε φωτογραφίες που έχει στο ινσταγκραμ η κυρία μας είναι πιο. Open minded από όσο νομίζαμε μάλλον