giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.037
- Πόντοι
- 1.706
Ξαφνικά άρχισε να μου αρέσει το μπρόκολο!!..χαχαχαΤο χω το χω......:
Ξαφνικά άρχισε να μου αρέσει το μπρόκολο!!..χαχαχαΤο χω το χω......:
Εγώ θέλω παραδοσιακό τραχανάΘα σε κεράσει και τσαγάκι μετά....
Σωστή η παρατήρηση σου μύστη ! Τον απόλυτο ποτέ δεν θα τον ξεχάσουμε !@Termin ιεροσυλία στα όρια της αυθάδειας η φωτογραφία προφίλ σου.
Ακόμη και αν ΕΚΕΙΝΟΣ δεν γράφει πια, ακομη και αν ΕΚΕΙΝΟΣ δεν δίνει σημεία ζωής, δεν παύει να είναι ΕΚΕΙΝΟΣ. Ο Απόλυτος.
Τότε δεν θέλεις GILF από Αγγλία, αλλά από Άνω Ραχούλα.Εγώ θέλω παραδοσιακό τραχανά
Οταν και η γιαγια μου ήταν στη ζωή έφτιαχνε παραδοσιακό τραχανά, σκέτη απόλαυσηΤότε δεν θέλεις GILF από Αγγλία, αλλά από Άνω Ραχούλα.
Μία από τα ίδια. Ακόμα θυμάμαι τη γεύση του φρέσκου...Οταν και η γιαγια μου ήταν στη ζωή έφτιαχνε παραδοσιακό τραχανά, σκέτη απόλαυση
Με κοτόπουλο;Εγώ θέλω παραδοσιακό τραχανά
Σκέτο και βάζεις μέσα φέτα και ψωμί, το καλύτερο !!Με κοτόπουλο;
Τύπε αλλαξε αβαταρ, ειναι ιεροσυλιαΚαι εκεί που κοιταζα πως να καθαρίσω την μηχανή από σκουριές μου πετάει αυτό το video το γιουτιουμπι, και γέλασα μέχρι δακρύων μόνος μου:
αλαίκσανρε γράψε σε κάνα σοβαρό νήμα, τα ψέκια ακονίζουνε....Τύπε αλλαξε αβαταρ, ειναι ιεροσυλια
οτι και να κάνεις τον giasou δεν τον πιάνεις στην γραφήαλαίκσανρε γράψε σε κάνα σοβαρό νήμα, τα ψέκια ακονίζουνε....
Μεγάλη μορφήοτι και να κάνεις τον giasou δεν τον πιάνεις στην γραφή 
σιγα ρε πως κανετε ετσι,εκτος και αν ξερετε κατι παραπανω.Τύπε αλλαξε αβαταρ, ειναι ιεροσυλια
τύπε ένα φεγγάρι παλια δεν ειχε μπει ενας τυπος κομητησ και ειχε ανεβασει κατι χαρτια και ειχε πει ταυτοτητα υπερτυπου απολυτου ;σιγα ρε πως κανετε ετσι,εκτος και αν ξερετε κατι παραπανω.
δεν ξερω,τις καλυτερες στιγμες του σαη εγω λειπω.τύπε ένα φεγγάρι παλια δεν ειχε μπει ενας τυπος κομητησ και ειχε ανεβασει κατι χαρτια και ειχε πει ταυτοτητα υπερτυπου απολυτου ;
για λιγα λεπτα ειχε ανεβει τύπε πριν φαει σκουπα ο τυποςδεν ξερω,τις καλυτερες στιγμες του σαη εγω λειπω.
Σε λίγο θα τραβάμε μαλακιά στο youtubeΤο χω το χω......: