gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ολοι εχουν δικαιωμα στον ερωτα...τι δουλεια εχουν σε μπουρδελοφορουμ...μπορεις να μου πεις???
ολοι εχουν δικαιωμα στον ερωτα...τι δουλεια εχουν σε μπουρδελοφορουμ...μπορεις να μου πεις???
γαμω τα ηθη,τα εθιμα,τις παραδοσεις,το κωλοπανο & τον υμνο σας ρε ορθια ζωα..και κατι τελευταιο επειδη δε με τραβαει το κλιμα.σε προκαλω να πας στον χειροτερο καφρο γερμανο-γαλλο κλπ κλπ αριστερο και να του προσβαλλεις την ιστορια τα ηθη και τα εθιμα..με το κουταλι θα σε μαζευουν..μονο στην ελλαδα μπερδευουμε τα πραγματα ετσι
τι δουλεια εχουν σε μπουρδελοφορουμ...μπορεις να μου πεις???
ότι δουλειά έχετε κι εσείς!!τι δουλεια εχουν σε μπουρδελοφορουμ...μπορεις να μου πεις???
τον μπαφο ξεχασες & τις ενεσεις..στο διαλειμμα της πορειας ριχνουν και εναν πουτσο,φταχνουν την μολοτοφ,γραφουν και μια κριτικη...
Κριτικες δεν γραφω...στο διαλειμμα της πορειας ριχνουν και εναν πουτσο,φταχνουν την μολοτοφ,γραφουν και μια κριτικη...
οι αριστεροί φίλοι μας οι τούρκοι μας έχουν αναγκάσει να βγάζουμε από τους καλύτερους ιπτάμενους
γιαυτο δεν εισαι τιμημενος σαν καποια δεξια νικ ας πουμε.....Κριτικες δεν γραφω...
ότι δουλειά έχετε κι εσείς!!
λογαριασμό θα σας δώσουν;
Η συφιλιάρα ναρκομανής που σε ξέρασε απ'τη μήτρα της καθώς ψόφαγε πρέπει να κλαίει
ΚΩΛΕ ΑΝΟΙΓΜΕΝΕ ...χαχαχα
ΓΑΜΩ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΜΟΥΝΙ, ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ...χοχοχο
ρε μαλάκες που κάθεστε και απαντάτε στα κωλοξεσκισμένα, τα μαλακισμένα που έχουν
αυτό το πουστροσάιτ με πολλαπλά προφίλ μπαίνουνε και γράφουνε μαλακίες για να σας
κάνουν να κλικάρετε τις σελίδες τους ΡΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕ
και αλλάξτε και σάιτ ..χουχουχου
ποτε........εσυ ποτε γινεσε τιμημενος;
να φτιαξουμε θρεντ για τα γουρουνια να γραφεις..Κριτικες δεν γραφω...
εγω ρε τυπε εχω φιλελευθερη ιδεολογια....πορνες-μπουρδελα ολα free ...εσυ αριστεραντζα πως τα ταιριαζης με τη δικια σου????