Νέα

Για τους στρατόκαβλους του φόρουμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 374
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ναι και να πρέπει να σκεφτεί τον παρθενώνα και τα τανκς για να τους σηκωθεί....  :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η περιπτωση σου ειναι ανιατη.Θα προτεινα να δουλεψεις σε κανα μπουρδελακι για λιγο διαστημα να δεις αν σηκωνεται στα φανταρακια με την σκεψη των τανκς η οχι
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
τους λυπάμαι.........
βέβαια δεν φταίνε τα τυπάκια... με τέτοια προπαγάνδα που χει πέσει στον στρατό, πλύση εγκεφάλου τους έχουν κάνει

ρε συ πραγματικα το πιστευεις αυτο που λες? που βλεπεις προπαγανδα απο το στρατο? πες μου σε παρακαλω.που βλεπεις οτιδηποτε αλλο απο το να τον απαξιωνουν να τον αχρηστευουν και που βλεπεις στην τηλεοραση στις εφημεριδες κλπ τπτ αλλο απο τυπους που ζητανε καταργηση παρελασεων καταργηση θητειας και την καραμελιτσα που εσυ πιπιλας.εσεις εχετε γινει κουραστικοι και ο κοσμος αρχιζει να το καταλαβαινει και η μοδα του να βαζεις φωτιες να φορας all starακια και να το παιζεις αλανι περναει..αλανιαρα

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Η περιπτωση σου ειναι ανιατη.Θα προτεινα να δουλεψεις σε κανα μπουρδελακι για λιγο διαστημα να δεις αν σηκωνεται στα φανταρακια με την σκεψη των τανκς η οχι
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
εγω δε θα γαμουσα  γυναικα με τετοιες αποψεις αηδιαζω και μονο με την ιδεα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Τέτοια θέματα έχουν καταντήσει κάπως γραφικά

Το αστείο είναι ότι τα παιδάκια με τη μεγαλύτερη επιθετικότητα δεν έχουν πάει στρατό ακόμα.

Αλλα παιδάκια πάλι, έχουν κρυπτό-ομοφυλοφιλικές τάσεις και γουστάρουν στολές και ζοριλίκι

Τέλος, έχουμε τους απειλωντες. Ο "θα σου δείξω εγώ", "θα σε εκτελέσω"

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε συ πραγματικα το πιστευεις αυτο που λες? που βλεπεις προπαγανδα απο το στρατο? πες μου σε παρακαλω.που βλεπεις οτιδηποτε αλλο απο το να τον απαξιωνουν να τον αχρηστευουν και που βλεπεις στην τηλεοραση στις εφημεριδες κλπ τπτ αλλο απο τυπους που ζητανε καταργηση παρελασεων καταργηση θητειας και την καραμελιτσα που εσυ πιπιλας.εσεις εχετε γινει κουραστικοι και ο κοσμος αρχιζει να το καταλαβαινει και η μοδα του να βαζεις φωτιες να φορας all starακια και να το παιζεις αλανι περναει..αλανιαρα

ανοίγεις μεγάλο θέμα για τις παρελάσεις
μάλλον είσουν απ αυτούς που γυρνούσαν το κεφάλι δείχνοντας υποταγή και σεβασμό σ αυτούς που σ έχουν κατακλέψει, αγνοήσει, που δνε σέβονται τα δικαιώματα σου
σε γαμαν δηλαδή και τους γυρνάς το κεφάλι χερετώντας τους σαν να λες ευχαριστώ
μπράβο σαν μαθητής δικαιολογείσαι αλλά ελπίζω να μην το έκανες συνειδητά

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Το αστείο είναι ότι τα παιδάκια με τη μεγαλύτερη επιθετικότητα δεν έχουν πάει στρατό ακόμα.

Αλλα παιδάκια πάλι, έχουν κρυπτό-ομοφυλοφιλικές τάσεις και γουστάρουν στολές και ζοριλίκι

πεστα να αγιασει το στομα σου....

Επισκέπτης
τι ακριβώς σου αρέσει εδω? τα όπλα προφανώς κατασκευάζονται για να σκοτώσουν
και φυσικά να σκοτώσουν τους "κακούς" τους τούρκους
το "εθνικό φρόνημα" και η περηφάνια για την "πατρίδα" σ έχουν σαπίσει τόσο πολύ που δεν σε νοιάζει αν θα χαθούν ανθρώπινες ζωές
βέβαια δεν έχει σημασία αν είναι ένας βρωμοτουρκαλάς, η ζωή του δεν αξίζει τόσο πολύ όσο ενός έλληνα!
πρέπει να δεις και την αντίθετη πλευρά.
φιλικά πάντα
κι εγώ μιλάω χωρίς βρισιές και υβριολογίες

Πηγαινε ρε πατσαβουρα και πεστα αυτα στους Κυπριους.Πηγαινε πεστους για την πολυτιμη αξια της ανθρωπινης ζωης των Τουρκων και οτι τα οπλα τους ειναι επικινδυνα μην τυχον φαει καμια πιστολια κανεις Τουρκος και ειναι κριμα αφου ειναι ανθρωπος.
Πηγαινε ρε χοντρη να τα πεις.

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μπορει να μου εξηγηση κανεις τι γυρευουν τα αναρχοκομουνια σε μπουρδελοφορουμ ??? :think:
μπας και κανουν αγωνα να καταργηθη η πορνεια ???? αφου ειναι κοντρα στην οποια ιδεολογια τους..... :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης

Υπαρχουν και παιδακια και κοσμακης που δεν γουσταρει ισως η καθε βαρεμενη και ο βαρεμενος να απαξιωνουν καθετι εθνικο και καλα στο ονομα της ψευτογαμημενης προοδευτικοτητας τους.

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
δεν γυρναω το κεφαλι μου στους πολιτικους.ουτε σε οσους οπως λες με γαμανε.δε νιωθεις ομως τι λεω..οπως θες.οσο ακραιες ειναι οι αποψεις σου ειναι και οι δικιες μου.αντιδιαμετρικα απλως

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εγω δε θα γαμουσα  γυναικα με τετοιες αποψεις αηδιαζω και μονο με την ιδεα.
α ναι ξέχασα συνήθως οι στρατόκαβλοι είναι και συντηρητικούρες του κερατά
για κάποιο λόγο απεχθάνονται τους γκέι, και καταδικάζουν οποιαδήποτε χορήγηση δικαιωμάτων σ αυτούς
θέλουν την γκόμενα παρθένα, για να την πλάσουν όπως αυτοί θέλουν και να μπορούν να κανουν ότι θέλουν με τις "ξεπεταγμένες" και τις "εύκολες" που δεν θα τις έβλεπαν σοβαρά  :jerking:
το τρίπτυχο της ζωής τους είναι πατρις θρησκεία οικογένεια
και είναι χριστιανοί ορθόδοξοι! πιστεύουν στο θεο αλλά άνετα ρίχνουν χριστοπαναγίες!
κι εγώ αηδιάζω, σόρρυ

Επισκέπτης
ανοίγεις μεγάλο θέμα για τις παρελάσεις
μάλλον είσουν απ αυτούς που γυρνούσαν το κεφάλι δείχνοντας υποταγή και σεβασμό σ αυτούς που σ έχουν κατακλέψει, αγνοήσει, που δνε σέβονται τα δικαιώματα σου
σε γαμαν δηλαδή και τους γυρνάς το κεφάλι χερετώντας τους σαν να λες ευχαριστώ
μπράβο σαν μαθητής δικαιολογείσαι αλλά ελπίζω να μην το έκανες συνειδητά

Η μανα σου δεν σου εδινε μικρη κανα χαστο να ξερεις και ποτε να βαζεις φρενο?
Η μηπως το παραεκανε και τα χεις φτυσει τωρα?Ενοια σου και δεν θα βρεθει ενας γαμιας που θα σε στρωσει?
Πιπα κωλο και σφαλιαρα θα σε εχει και θα μαθεις να χαιρετας και να λες και ευχαριστω.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η μανα σου δεν σου εδινε μικρη κανα χαστο να ξερεις και ποτε να βαζεις φρενο?
Η μηπως το παραεκανε και τα χεις φτυσει τωρα?Ενοια σου και δεν θα βρεθει ενας γαμιας που θα σε στρωσει?
Πιπα κωλο και σφαλιαρα θα σε εχει και θα μαθεις να χαιρετας και να λες και ευχαριστω.
κατι σαν τον bbwlover τυπε? :2funny:

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
α ναι ξέχασα συνήθως οι στρατόκαβλοι είναι και συντηρητικούρες του κερατά
για κάποιο λόγο απεχθάνονται τους γκέι, και καταδικάζουν οποιαδήποτε χορήγηση δικαιωμάτων σ αυτούς
θέλουν την γκόμενα παρθένα, για να την πλάσουν όπως αυτοί θέλουν και να μπορούν να κανουν ότι θέλουν με τις "ξεπεταγμένες" και τις "εύκολες" που δεν θα τις έβλεπαν σοβαρά  :jerking:
το τρίπτυχο της ζωής τους είναι πατρις θρησκεία οικογένεια
και είναι χριστιανοί ορθόδοξοι! πιστεύουν στο θεο αλλά άνετα ρίχνουν χριστοπαναγίες!
κι εγώ αηδιάζω, σόρρυ

χεστηκα για τους γκει χεστηκα για τους αριστερους και ολο το κακο συναπαντημα..εσυ το γαμας οταν αναφερεσαι με απαξιωση για τον εθνικο σου υμνο και την ιστορια σου.εσυ γινεσαι προκλητικη με τελειως λαθος επιχειρηματα..οτι και να πεις ομως ο κοσμος δεν ειναι χαζος

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τι ακριβώς σου αρέσει εδω? τα όπλα προφανώς κατασκευάζονται για να σκοτώσουν
και φυσικά να σκοτώσουν τους "κακούς" τους τούρκους
το "εθνικό φρόνημα" και η περηφάνια για την "πατρίδα" σ έχουν σαπίσει τόσο πολύ που δεν σε νοιάζει αν θα χαθούν ανθρώπινες ζωές
βέβαια δεν έχει σημασία αν είναι ένας βρωμοτουρκαλάς, η ζωή του δεν αξίζει τόσο πολύ όσο ενός έλληνα!
πρέπει να δεις και την αντίθετη πλευρά.
φιλικά πάντα
κι εγώ μιλάω χωρίς βρισιές και υβριολογίες
δεν κατάλαβες ...δεν θέλω να πάω για τους τούρκους... ούτε για κανέναν άλλο.
να κρατήσεις τις αρρωστημένες σου υποθέσεις και τις απόψεις σου για την πάρτη σου.

εγώ θα πάω γιατί το γουστάρο, γιατί μου αρέσει σαν ιδέα,
θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν κάποια ιδανικά σε αυτή την κωλοχώρα έτσι όπως την έχουμε καταντήσει.

κακό πράγμα ο πόλεμος αλλά είναι στην φύση του ανθρώπου.
και αν δεν είναι στη δικιά μας φύση είναι στη φύση των γύρω.
όταν θα σου κάνουν επίθεση να στήσεις κώλο, εγώ προτιμώ να κάνω αντεπίθεση.

ίσως χρειαστεί να κάνεις μερικές συζητήσεις με κανέναν παλιό που έζησε το '40 για να σου πει τι είναι πόλεμος και τι είναι να σε βιάζει ο κάθε γερμαναράς.

για εμένα ιδανικό δεν είναι η θρησκεία αλλά η οικογένεια....
ακόμα και τα πιο αρχέγονα ζώα έχουν αυτό το ένστικτο... φαίνεται όμως ότι υπάρχουν και άλλα ζώα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom