Επισκέπτης
ποια ειναι η λεο???αλλο πουστρακι???πλεζουρα...θα δεις την ερπυστρια του λεο απο κατω....υπομονη....
ποια ειναι η λεο???αλλο πουστρακι???πλεζουρα...θα δεις την ερπυστρια του λεο απο κατω....υπομονη....
ναι και να πρέπει να σκεφτεί τον παρθενώνα και τα τανκς για να τους σηκωθεί....
τους λυπάμαι.........
βέβαια δεν φταίνε τα τυπάκια... με τέτοια προπαγάνδα που χει πέσει στον στρατό, πλύση εγκεφάλου τους έχουν κάνει
ποια ειναι η λεο???αλλο πουστρακι???
εγω δε θα γαμουσα γυναικα με τετοιες αποψεις αηδιαζω και μονο με την ιδεα.
Η περιπτωση σου ειναι ανιατη.Θα προτεινα να δουλεψεις σε κανα μπουρδελακι για λιγο διαστημα να δεις αν σηκωνεται στα φανταρακια με την σκεψη των τανκς η οχι
ρε συ πραγματικα το πιστευεις αυτο που λες? που βλεπεις προπαγανδα απο το στρατο? πες μου σε παρακαλω.που βλεπεις οτιδηποτε αλλο απο το να τον απαξιωνουν να τον αχρηστευουν και που βλεπεις στην τηλεοραση στις εφημεριδες κλπ τπτ αλλο απο τυπους που ζητανε καταργηση παρελασεων καταργηση θητειας και την καραμελιτσα που εσυ πιπιλας.εσεις εχετε γινει κουραστικοι και ο κοσμος αρχιζει να το καταλαβαινει και η μοδα του να βαζεις φωτιες να φορας all starακια και να το παιζεις αλανι περναει..αλανιαρα
πεστα να αγιασει το στομα σου....Τέτοια θέματα έχουν καταντήσει κάπως γραφικά
Το αστείο είναι ότι τα παιδάκια με τη μεγαλύτερη επιθετικότητα δεν έχουν πάει στρατό ακόμα.
Αλλα παιδάκια πάλι, έχουν κρυπτό-ομοφυλοφιλικές τάσεις και γουστάρουν στολές και ζοριλίκι
Τέλος, έχουμε τους απειλωντες. Ο "θα σου δείξω εγώ", "θα σε εκτελέσω"
τι ακριβώς σου αρέσει εδω? τα όπλα προφανώς κατασκευάζονται για να σκοτώσουν
και φυσικά να σκοτώσουν τους "κακούς" τους τούρκους
το "εθνικό φρόνημα" και η περηφάνια για την "πατρίδα" σ έχουν σαπίσει τόσο πολύ που δεν σε νοιάζει αν θα χαθούν ανθρώπινες ζωές
βέβαια δεν έχει σημασία αν είναι ένας βρωμοτουρκαλάς, η ζωή του δεν αξίζει τόσο πολύ όσο ενός έλληνα!
πρέπει να δεις και την αντίθετη πλευρά.
φιλικά πάντα
κι εγώ μιλάω χωρίς βρισιές και υβριολογίες
Τέτοια θέματα έχουν καταντήσει κάπως γραφικά
Το αστείο είναι ότι τα παιδάκια με τη μεγαλύτερη επιθετικότητα δεν έχουν πάει στρατό ακόμα.
Αλλα παιδάκια πάλι, έχουν κρυπτό-ομοφυλοφιλικές τάσεις και γουστάρουν στολές και ζοριλίκι
Τέλος, έχουμε τους απειλωντες. Ο "θα σου δείξω εγώ", "θα σε εκτελέσω"
α ναι ξέχασα συνήθως οι στρατόκαβλοι είναι και συντηρητικούρες του κερατάεγω δε θα γαμουσα γυναικα με τετοιες αποψεις αηδιαζω και μονο με την ιδεα.
ανοίγεις μεγάλο θέμα για τις παρελάσεις
μάλλον είσουν απ αυτούς που γυρνούσαν το κεφάλι δείχνοντας υποταγή και σεβασμό σ αυτούς που σ έχουν κατακλέψει, αγνοήσει, που δνε σέβονται τα δικαιώματα σου
σε γαμαν δηλαδή και τους γυρνάς το κεφάλι χερετώντας τους σαν να λες ευχαριστώ
μπράβο σαν μαθητής δικαιολογείσαι αλλά ελπίζω να μην το έκανες συνειδητά
κατι σαν τον bbwlover τυπε?Η μανα σου δεν σου εδινε μικρη κανα χαστο να ξερεις και ποτε να βαζεις φρενο?
Η μηπως το παραεκανε και τα χεις φτυσει τωρα?Ενοια σου και δεν θα βρεθει ενας γαμιας που θα σε στρωσει?
Πιπα κωλο και σφαλιαρα θα σε εχει και θα μαθεις να χαιρετας και να λες και ευχαριστω.
α ναι ξέχασα συνήθως οι στρατόκαβλοι είναι και συντηρητικούρες του κερατά
για κάποιο λόγο απεχθάνονται τους γκέι, και καταδικάζουν οποιαδήποτε χορήγηση δικαιωμάτων σ αυτούς
θέλουν την γκόμενα παρθένα, για να την πλάσουν όπως αυτοί θέλουν και να μπορούν να κανουν ότι θέλουν με τις "ξεπεταγμένες" και τις "εύκολες" που δεν θα τις έβλεπαν σοβαρά
το τρίπτυχο της ζωής τους είναι πατρις θρησκεία οικογένεια
και είναι χριστιανοί ορθόδοξοι! πιστεύουν στο θεο αλλά άνετα ρίχνουν χριστοπαναγίες!
κι εγώ αηδιάζω, σόρρυ
δεν κατάλαβες ...δεν θέλω να πάω για τους τούρκους... ούτε για κανέναν άλλο.τι ακριβώς σου αρέσει εδω? τα όπλα προφανώς κατασκευάζονται για να σκοτώσουν
και φυσικά να σκοτώσουν τους "κακούς" τους τούρκους
το "εθνικό φρόνημα" και η περηφάνια για την "πατρίδα" σ έχουν σαπίσει τόσο πολύ που δεν σε νοιάζει αν θα χαθούν ανθρώπινες ζωές
βέβαια δεν έχει σημασία αν είναι ένας βρωμοτουρκαλάς, η ζωή του δεν αξίζει τόσο πολύ όσο ενός έλληνα!
πρέπει να δεις και την αντίθετη πλευρά.
φιλικά πάντα
κι εγώ μιλάω χωρίς βρισιές και υβριολογίες
που ειναι αυτη η μορφη κρυμμενη; τυπε;κατι σαν τον bbwlover τυπε?