Μιλούσε πριν 1-2 χρόνια με μία γυναίκα κοντά στα 40 που κυρίως τη ζούνε οι γονείς της και δεν έχει κάνει ποτέ σοβαρή καριέρα. Όταν μου έλεγε "γίνονται διακρίσεις εις βάρος των γυναικών στην εργασία, οι γυναίκες δεν παίρνουν καλούς μισθούς, δεν παίρνουν προαγωγές, δεν τις αφήνετε εσείς οι άντρες να κάνουν καριέρα, σαν αυτοαπασχολούμενες τις αντιμετωπίζουν ρατσιστικά" τις απάντησα: "Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι για ένα άντρα να είναι νηπιαγωγός, όταν όλοι γονείς τον υποπτεύονται σαν παιδεραστή και ο κύκλος του τον υποψιάζεται σαν γκέι;". Η απάντησή της ήταν "αυτό είναι καθαρά αντρική οπτική".
Αυτό απαντά στη ρητορική απορία του Alex - φίλε μου δεν υπάρχει καμία λογική σε όλα αυτά και κανένα αίτημα για δικαιοσύνη. Υπάρχει το αίτημα "σήκω εσύ, να κάτσω εγώ" που θυμίζει το σύνθημα στον τοίχο "θέλουμε Αλβανούς συμμαθητές". Αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε γυναίκες που έχουν ρατσιστική προδιάθεση απέναντι στους straight και τους θεωρούν την πηγή όλων των κακών. Προσοχή, όχι σε όλους μόνο στους straight λευκούς. Για την ακρίβεια στους straight λεκούς που είναι και γηγενείς κάτοικοι της χώρας τους και αν έχουν και λεφτά ακόμη χειρότερο για αυτούς. Αν νομίζουν ότι αυτή η ομάδα ανθρώπων είναι που φταίει για τα προβλήματά τους ας το πιστεύουν. Εγώ ξέρω ότι ποτέ δεν αδίκησα κανένα άνθρωπο και έχω τη συνείδησή μου ήσυχη. Αν κάποιες γυναίκες έχουν ξαναγυρίσει στο Μεσαίωνα και θέλουν να πιστεύουν ότι ένας λευκός straight γηγενής κάτοικος της χώρας του γεννιέται με το προπατορικό αμάρτημα αυτές είναι οι γραφικές. Ας κάνουν και κόμμα με την Ελένη Λουκά, έτσι και αλλιώς τα ίδια λένε αλλά με άλλα ονόματα.