ποσες κριτικες εχεις;
δε χρειάζεται κριτικές γιατί είναι κρητικός
ποσες κριτικες εχεις;
Ειπαμε...πουστρακια δεν γαμαμε...να φτιαξουμε θρεντ για τα γουρουνια να γραφεις..
αλλα προσοχη στα ακαποτα μην κολλησεις τον ιο των χοιρων..
45 νομιζω...ποσες κριτικες εχεις;
πορνοπαπα τι εγινε ...καταπιες τη γλωσσα σου??
ιδρώνει το μουνάκι σου μωρή όταν βλέπεις ΟΥΚά και ΛΟΚατζή;
ή κλάνει μέντες το κωλαράκι σου μήπως σου το ξεσκίσουν από το ξύλο;
ιδρώνει το μουνάκι σου μωρή όταν βλέπεις ΟΥΚά και ΛΟΚατζή;
ή κλάνει μέντες το κωλαράκι σου μήπως σου το ξεσκίσουν από το ξύλο;
κάνεις πολύ παρέα με τραβέλια..... μόνο αυτά έχω ακούσει να σε βγάζουν ομοφοβικό και κρυφόπουστα για να δικαιολογήσουν την κατάντια τους.... ποιος είναι ο δικός σου ο σκοπός;τα κρυπτό-ομοφυλοφιλικά που λέγαμε
Και μάλιστα από παιδάκι που δεν έχει πάει στρατό
κάνεις πολύ παρέα με τραβέλια..... μόνο αυτά έχω ακούσει να σε βγάζουν ομοφοβικό και κρυφόπουστα για να δικαιολογήσουν την κατάντια τους.... ποιος είναι ο δικός σου ο σκοπός;
γελάω ακόμα από τη μουνόπλακα
που πάθατε όλα τα φασιστο/ναζιστο/δεξιο/εθνίκια
που σας την είπε μια γκόμενα!!!
κάνεις πολύ παρέα με τραβέλια..... μόνο αυτά έχω ακούσει να σε βγάζουν ομοφοβικό και κρυφόπουστα για να δικαιολογήσουν την κατάντια τους.... ποιος είναι ο δικός σου ο σκοπός;
Εχει να καθαρισει....πατατες και σκατααααα...ο ΟΥΚας....τα κρυπτό-ομοφυλοφιλικά που λέγαμε
Και μάλιστα από παιδάκι που δεν έχει πάει στρατό
νομίζεις ότι νιώθω πιο άντρας όταν σε βρίζω;νομίζεις ότι έτσι φαίνεσαι πιο άντρας;
νομίζεις ότι νιώθω πιο άντρας όταν σε βρίζω;
μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου...
χαλαρά
πάντως οι απόψεις μερικών μου θυμίζουν κάτι τυπάκους που ανατριχιάζουν ακουγοντας τον εθνικό ύμνο, νιώθουν τιμή που χάνουν έναν χρόνο απο την ζωή τους για να παν στρατό, πιστεύουν πως είναι απόγονοι των αρχαίων ελλήνων (μην χέσω) και διαβάζουν φανατικά λιακόπουλο ΄
λες και τα ζώδια εκτός από το να κάνεις προβλέψεις μέσω ίντερνετ;είμαι σίγουρος ότι τον παίζεις βλέποντας τα video που ποστάρεις
Έχεις εμφανείς ομοφυλοφιλικές τάσεις. Δες το λίγο πιο..βαθιά το θέμα σου
ήρθαν και τα "περιστασιακά" μπασόγκιαΚυρία Ρεπούση, και εσείς εδώ;
Οποία τιμή!
εκτός από το copy-paste σου μάθανε τίποτα άλλο στο κόμμα;τότε γιατί το κάνεις;
για να με "σωφρονίσεις";
μεγάλη ιδέα έχεις για τον ευατό σου!
ήρθαν και τα "περιστασιακά" μπασόγκια
Τί έγινε ρε πι-πι, έβλεπες broleback mountain όση ώρα έδειχνε το Σταρ το "300" για αντίδραση στο μιλιταρισμό και εθνικισμό;
Όσο για τα μπασόγκια, αφού έβαλαν την κολλητή της Ρεπούση και απόγοιτο Ντηρή Δραγώνα γγ στο (πρώην εθνικής) παιδείας, θα έπρεπε να χαίρεσαι;