Νέα

Για τους ιππότες της στρογγυλής κωλότρυπας !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnome28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι σας αρέσει?

• κλασικό από μπροστά

Ψήφοι: 103 5,3%
  • fan του οθωμανικού?

Ψήφοι: 524 27,0%
  • από όλες της τρύπες?

Ψήφοι: 1.273 65,7%
  • κάτι άλλο

Ψήφοι: 39 2,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.939

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
τυπε πες αληθεια ετσι - η γκομενα επειδη ειναι ελληνοφατσα σου θυμιζει καποια γνωστη σου? θα πεσει ψωλοβροντημα συννεφο  :grin:

σε καταλαβαινω  :grin:

Χύστες, δε λέει να την παίζετε για πάρτη μιας γκόμενας που δε σας κάθεται, 99% την ώρα που πιρφορίζετε εσείς για πάρτη της, αυτή μουνοτρίβεται ή ξεκωλιάζεται με κάποιον άλλον. Αφού δε σας κάθεται, απαξιώστε τη και πάτε για άλλα. Αυτή θα χάσει.

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
tumblr_n7p56fAC1l1sfwj6oo1_500.gif

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Χύστες, δε λέει να την παίζετε για πάρτη μιας γκόμενας που δε σας κάθεται, 99% την ώρα που πιρφορίζετε εσείς για πάρτη της, αυτή μουνοτρίβεται ή ξεκωλιάζεται με κάποιον άλλον. Αφού δε σας κάθεται, απαξιώστε τη και πάτε για άλλα. Αυτή θα χάσει.

αρχηγοτυπαρα μου δεν θελω να χαλασουμε το υπεροχο αυτο θρεντακι με κουβεντες - καλα ειναι με πανδαισια εικονων οπως ειναι  :grin:

αλλα οτι ριχνουμε και 2 χοντρες για καποια πουτανιδια που δεν γινεται να πηδηξουμε (για διαφορους λογους) δεν σημαινει οτι χανουμε το χρονο μας  :grin:

μπορει να σκεφτομαι τη γυναικα του αφεντικου, την πρωτη μου ξαδελφη  :grin:, τη μακρινη θεια μιλφ, τη πεθερα μας  :grin: - ειναι πολλα τα μουνια που θελουμε και δεν μπορουμε να πηδηξουμε. οχι γιατι θα φαμε χυλοπιτα αλλα γιατι θα γινουν ολα τοσο πουτανα που δεν αξιζει η προσπαθεια για ενα πουτσο. αλλιως θα ημασταν σαν τα πιθηκακια που πηδανε κορες μαναδες αδελφες τη γυναικα του αρχι-πιθηκου και μετα παιζουν ραντεβου θανατου στη ζουγκλα.  :grin:

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
αλλα οτι ριχνουμε και 2 χοντρες για καποια πουτανιδια που δεν γινεται να πηδηξουμε (για διαφορους λογους) δεν σημαινει οτι χανουμε το χρονο μας  :grin:

Άμα είναι για 1-2 χοντρές μόνο, τότε δεν πειράζει, αρκεί να μη το κάνεις σύστημα. :tooth:

μπορει να σκεφτομαι τη γυναικα του αφεντικου, την πρωτη μου ξαδελφη  :grin:, τη μακρινη θεια μιλφ, τη πεθερα μας  :grin:

Χύστη, είσαι η εξαίρεση... οι περισσότεροι ονειρεύονται να ξεκάνουν τη πεθερά τους... :tooth:

αλλιως θα ημασταν σαν τα πιθηκακια που πηδανε κορες μαναδες αδελφες τη γυναικα του αρχι-πιθηκου και μετα παιζουν ραντεβου θανατου στη ζουγκλα.  :grin:

Όσο βλέπω τη κατάντια της χώρας μέρα με τη μέρα πιστεύω όλο και περισσότερο ότι καταγόμαστε από τον πίθηκο. :uglystupid:

αρχηγοτυπαρα μου δεν θελω να χαλασουμε το υπεροχο αυτο θρεντακι με κουβεντες - καλα ειναι με πανδαισια εικονων οπως ειναι  :grin:

Μην ανησυχείς! :grin:

tumblr_n6ykuigZZ11s4c47wo4_500.gif

tumblr_n6ykuigZZ11s4c47wo1_500.gif

tumblr_n6ykuigZZ11s4c47wo7_500.gif

tumblr_n6ykuigZZ11s4c47wo2_500.gif

tumblr_n6ykuigZZ11s4c47wo3_500.gif

tumblr_n6ykuigZZ11s4c47wo6_500.gif

tumblr_n6ykuigZZ11s4c47wo5_500.gif

(Alektra Blue & Kristen Price) :grin:

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Χύστη, είσαι η εξαίρεση... οι περισσότεροι ονειρεύονται να ξεκάνουν τη πεθερά τους... :tooth:

τυπε η πεθερουλα μου ειναι πολυ γαμησιμο μιλφομουνο αλλα αυτα ουτε στις ερωτικες ιστοριες του eftaxias δεν γινονται δυστυχως - οποτε οποτε τη βλεπω και μου τη δινει με τη κωλαρα της οταν σκυβει να μαζεψει και τετοια, ε καταλαβαινεις  :grin: :grin: :cum:

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086

τυπε η πεθερουλα μου ειναι πολυ γαμησιμο μιλφομουνο αλλα αυτα ουτε στις ερωτικες ιστοριες του eftaxias δεν γινονται δυστυχως - οποτε οποτε τη βλεπω και μου τη δινει με τη κωλαρα της οταν σκυβει να μαζεψει και τετοια, ε καταλαβαινεις  :grin: :grin: :cum:

Χύστη, στα λόγια μου έρχεσαι. Κι εσύ θέλεις να ξεκάνεις την... κωλοτρυπίδα της πεθεράς σου! :grin:

[xvideos]
]

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
Όλες οι κρυόκωλες έπρεπε δια νόμου να υποχρεούνται να βάζουν μπουκάλια με νερό στον κρύο κώλο τους τώρα το καλοκαίρι για να έχουμε να πίνουμε και να δροσιζόμαστε. Κάτι σαν το νόμο του Picker δηλαδή... μόνο που τώρα είναι νόμος του... κώλου! :tooth:

tumblr_n7qyk4lffY1sfwj6oo1_400.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom