kolotripidakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Ω φιλε να' σαι καλα!
τυπε πες αληθεια ετσι - η γκομενα επειδη ειναι ελληνοφατσα σου θυμιζει καποια γνωστη σου? θα πεσει ψωλοβροντημα συννεφο
σε καταλαβαινω
Ω φιλε να' σαι καλα!
Όνομα ξέρουμε;
jynx maze τύπε
τυπε πες αληθεια ετσι - η γκομενα επειδη ειναι ελληνοφατσα σου θυμιζει καποια γνωστη σου? θα πεσει ψωλοβροντημα συννεφο
σε καταλαβαινω
Χύστες, δε λέει να την παίζετε για πάρτη μιας γκόμενας που δε σας κάθεται, 99% την ώρα που πιρφορίζετε εσείς για πάρτη της, αυτή μουνοτρίβεται ή ξεκωλιάζεται με κάποιον άλλον. Αφού δε σας κάθεται, απαξιώστε τη και πάτε για άλλα. Αυτή θα χάσει.
αλλα οτι ριχνουμε και 2 χοντρες για καποια πουτανιδια που δεν γινεται να πηδηξουμε (για διαφορους λογους) δεν σημαινει οτι χανουμε το χρονο μας
μπορει να σκεφτομαι τη γυναικα του αφεντικου, την πρωτη μου ξαδελφη , τη μακρινη θεια μιλφ, τη πεθερα μας
αλλιως θα ημασταν σαν τα πιθηκακια που πηδανε κορες μαναδες αδελφες τη γυναικα του αρχι-πιθηκου και μετα παιζουν ραντεβου θανατου στη ζουγκλα.
αρχηγοτυπαρα μου δεν θελω να χαλασουμε το υπεροχο αυτο θρεντακι με κουβεντες - καλα ειναι με πανδαισια εικονων οπως ειναι
Χύστη, είσαι η εξαίρεση... οι περισσότεροι ονειρεύονται να ξεκάνουν τη πεθερά τους...
Χύστη, είσαι η εξαίρεση... οι περισσότεροι ονειρεύονται να ξεκάνουν τη πεθερά τους...
τυπε η πεθερουλα μου ειναι πολυ γαμησιμο μιλφομουνο αλλα αυτα ουτε στις ερωτικες ιστοριες του eftaxias δεν γινονται δυστυχως - οποτε οποτε τη βλεπω και μου τη δινει με τη κωλαρα της οταν σκυβει να μαζεψει και τετοια, ε καταλαβαινεις