analjunkie
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.636
- Πόντοι
- 1.086
Χύστες καλησπέρα!!!
Μη μου λες για βέρες, γιατί τρελλαίνομαι!
Anal_Hunter, πολύ εμπεριστατωμένη ανάλυση, και σε ευχαριστώ! Νομίζω παίζει περισσότερο η 1η ερμηνεία σου, χωρίς όμως να αποκλείω και την 2η. Είμαι σε πολύ περίεργη φάση. Ακόμη δεν έχω νέα, δυστυχώς! Κωλοτρυπίδες που ξεσκίζονται θα ανέβουν ευθύς αμέσως. Λόγω της κατάστασης, έχω ετοιμάσει εκτεταμένο αφιέρωμα.
Συνήθως το ξέρω από την αρχή όταν θέλω να γαμήσω μιας γκόμενας τον κώλο. Μου το βγάζει η ίδια η γκόμενα αυτό. Μπορεί όμως να είναι και έτσι όπως τα λες, τί να πω... θα δείξει!
οχι ρε μαν! ΕΣΥ?? a little thing called love!!! ... βρες βερες
Μη μου λες για βέρες, γιατί τρελλαίνομαι!
Φιλε το εχω παθει.
Το αποδιδω σε δυο αιτια, τα οποια αναλυω παρακατω και ισως ταυτιστεις με ενα απο αυτα.
Το μουνι της ειναι τοσο ωραιο που πρακτικα γουσταρεις τοσο πολυ που δεν τον σκεφτεσαι τον κωλο. Εαν δεν το εχεις δει, τοτε ισως ανατομικα, εμφανισιακα κλπ παιρνεις υποσυνειδητα απο την γκομενα οτι η μουναρα της ειναι πηγη που βγαζει το καλυτερο νερο, επομενως ο κωλος ειναι εκτος θεματος.
Η δευτερη πιθανοτητα ειναι να την γουσταρεις τοσο πολυ που να θελεις να κρατησεις τον κωλο της ανεπαφο γιατι αν ξεχειλωσει και ξεσκιστει ο κωλος μετα ξενερωνεις ενδεχομενως.
Καλη τυχη μαγκα, εισαι σε δυσκολη θεση και σε καταλαβαινω.
Postαρε νεα οταν εχεις. Και καμια διαλυμενη κωλοτρυπιδα στο ενδιαμεσο για το κοινο σου.
Anal_Hunter, πολύ εμπεριστατωμένη ανάλυση, και σε ευχαριστώ! Νομίζω παίζει περισσότερο η 1η ερμηνεία σου, χωρίς όμως να αποκλείω και την 2η. Είμαι σε πολύ περίεργη φάση. Ακόμη δεν έχω νέα, δυστυχώς! Κωλοτρυπίδες που ξεσκίζονται θα ανέβουν ευθύς αμέσως. Λόγω της κατάστασης, έχω ετοιμάσει εκτεταμένο αφιέρωμα.
Είναι η καύλα της πρώτης στιγμής. Αν πάρεις αυτό που θες, τη δεύτερη φορά θα στοχεύσεις και κώλο.
Συνήθως το ξέρω από την αρχή όταν θέλω να γαμήσω μιας γκόμενας τον κώλο. Μου το βγάζει η ίδια η γκόμενα αυτό. Μπορεί όμως να είναι και έτσι όπως τα λες, τί να πω... θα δείξει!