sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
εσυ σκασε! >
δεν το λεω μαρη εισαι φιλη
εσυ σκασε! >
αχ αυτα ειναι!
εμενα το πιο γελοιο σκηνικο, ηταν οταν ειχα τρυπησει τη γλωσσα. στην τραβανε εξω με μια λαβιδα και αναγκαστικα πεφτει το σαλακι κατω! ηταν ενας τεεεελειος! και τον ειχα γεμισει σαλια
Τον προτιμω αυτον τον πονο....θα μου περασειελα ελα πουλάκι μ'.. σε περιμένω...
εχμ εχμμμ νιαααρ νιααααρ
οχι !! για λεγε ;)καπως ετι γινεται και στη ρογα ;) οποτε φανταζεσαι .....
ναι αλλα δεs και το αβαταρ τηs σεξουλαs.....δεν ξεκολανε τα ματια απο πανω τηsΚαλά απο σένανε το περίμενα, είδα οτι έχεις την κυρία στο αβατάρ με τις κόκκινες ρώγες . Η σεξούλα όμως; γιατι την παρασύρεις;
Καλά απο σένανε το περίμενα, είδα οτι έχεις την κυρία στο αβατάρ με τις κόκκινες ρώγες . Η σεξούλα όμως; γιατι την παρασύρεις;
καπως ετι γινεται και στη ρογα ;) οποτε φανταζεσαι .....
τι αλλα αξεσουαρ να εχω δηλαδη;δαχτυλιδια και μπιλιτζικια;πολυ μπαναλ.....Ενταξει λυθηκε το ζητημα......τα αλλα αξεσουαρ του ανδροs δεν πιανονται
Το τατου ηταν το κορυφαιο
Εκτοs απ αυτα......η δουλεια πχ ποσα κονομαs, αν εχειs καμμια βιλιτσα με πισινα....απλα πραγματακια δλδτι αλλα αξεσουαρ να εχω δηλαδη;δαχτυλιδια και μπιλιτζικια;πολυ μπαναλ.....
και αυτα στα αξεσουαρ πιανονται;Εκτοs απ αυτα......η δουλεια πχ ποσα κονομαs, αν εχειs καμμια βιλιτσα με πισινα....απλα πραγματακια δλδ
Ενταξει λυθηκε το ζητημα......τα αλλα αξεσουαρ του ανδροs δεν πιανονται
Το τατου ηταν το κορυφαιο
και αυτα στα αξεσουαρ πιανονται;
ετσι πρεπει. εχουμε κι εμεις τις αδυναμιες μας!
Τωρα με ξυπνησατε......Παω για καφε....Αυτο με τα τρυπηματα..ασεεγω ειμαι ακομα στη δουλεια, εσυ ακομα στο κρεβατι??