εγω θελω φυτα!!!!!!!!!
αυτο το εχεις ξαναπει ή μου φαινεται? γιατι βαριεμαι να ψανχω τοσες σελιδες πισω. Και οταν λες φυτα? Μας θες ψιλοκαθυστερημενους?
εγω θελω φυτα!!!!!!!!!
με εχουν επηρεασει ολοι οι γυρω μου, και οχι ειναι επικινδυνο εκει κλπ κλπ.
με επεισες. μετα τις γιορτες θα παω για ολα μαζεμενα πφφφ
ειναι να κανω 2 μικρα τατουαζ και 2 πιρσινγκς.
:-* :-* :-*
θα συμφωνησω με τον συναγωνιστη που ποσταρε σεντονι/λιστα σουπερ μαρκετ για τις απαιτησεις της γυναικας.
στην πιο απλη μορφη και παντα αποδεκτη ειναι "ΝΑ ΧΕΙ ΛΕΦΤΑ" και ας πανε να γαμηθουν οι γκομενες που λενε οτι ψαχνουν μυαλο. Ή ειναι κατω απο 20 ετων ή ειναι απλα αβγαλτες
ο υ σ τ & ε σ υ..
διαβασετα αργα αφου εισαι ξανθια..
προτιμησα να μη πω αγαμητη αλλα when you claim it , you get it
ουστ..
εγω θα παω την Δευτερα για ενα μικρο τατουαζ που θελω κι επειδη ειμαι και τρελλη μπορει να κανω και κανενα Piercing akoma ;)
:-* :-*
http://[URL unfurl="true"]www.gardenshop.gr/fyta/images/u2/strelitziareginae.jpg[/img[/URL]]εγω θελω φυτα!!!!!!!!!
πφφφφ
να κανεις, να καααανεις!!
Έκλασες;
σε γκομενα μ'αρεσει το κρικακι περισσοτερο και σε αντρα αυτο που δειχνει στη φωτο..να κανω κατι τετοιο??
εκφραση απαξιωσης ειναιΈκλασες;
σε γκομενα μ'αρεσει το κρικακι περισσοτερο και σε αντρα αυτο που δειχνει στη φωτο..
κανε τριπλο στον αφαλο σου! ειναι θεικο!!!
....
στην κωλοτρυπιδα σου κανε να πρωτοτυπησεις..μωρε επειδη εχω κοιλιτσα δεν θελω να κανω στον αφαλο, δεν νομιζω οτι θα ειναι ωραιο, ασε τα παιδια που παω εχουν τρομερα σχεδια για Nipple earings
λες να κανω γλωσσα???
μωρε επειδη εχω κοιλιτσα δεν θελω να κανω στον αφαλο, δεν νομιζω οτι θα ειναι ωραιο, ασε τα παιδια που παω εχουν τρομερα σχεδια για Nipple earings
λες να κανω γλωσσα???
Συρμααααααα2 στο στομα ειναι too much κοριτσι....
μου θυμιζεις αυτη που δουλευε "υποδοχη" και καλα στο τατουατζιδικο που εκανα το δικο μ,σαν κινουμενη λαμαρινα ηταν... μου ειπε πως στο αεροδρομιο βαρουσαν οι εντοπιστες μεταλλων... :-