Νέα

Για τις γυναίκες του site. Πώς προτιμάτε τους άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα resis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 393
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
ναι αλλα το τατου σου δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο και ουτε εχει γεμισματα.αναλογα και με ποσες βελονεσ στο βαραει ταυτοχρονα.

εγω ειχα πολλες σκιες και αρκετα μεγαλη εκταση! ;)

σ' αυτο εχεις δικιο, αλλα ειναι σε ενα σημειο που περνανε πολλα νευρα θα μπορουσα να το ενοιωθα ακομα πιο πολυ
παω για το δευτερο την Δευτερα

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ναι αλλα το τατου σου δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο και ουτε εχει γεμισματα.αναλογα και με ποσες βελονεσ στο βαραει ταυτοχρονα.

εγω ειχα πολλες σκιες και αρκετα μεγαλη εκταση! ;)

που έχεις τατου εσύ?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
τα πιρσινγκς δεν πονανε καθολου. ενα τσιμπηματακι θα νιωσεις κι αυτο δεν ειναι σιγουρο. αναλογα και το σημειο.

τα τατουαζ προφανως πονανε, αλλα και παλι εξαρταται απο το σημειο κι απο τις αντοχες σου γενικοτερα στον πονο.

πωπω   μ αυτα που ακουω .....παω να κουκουλωθω.....ακου 3 ωρεs πονο
:2funny: :2funny:

Επισκέπτης
σε κανενα πιρσινγκ δεν ενιωσα καψιμο  :think:

στο τατου, στο σημειο που το εκανα, δεν ποναγε καθολου, συν οτι μου το εκανε ενα γερμανος μαναρι τρελο, και μιλαγαμε συνεχεια, ουτε καν το σκεφτομουν το καψιματακι που ενιωθα  :dancing:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
στο τατου, στο σημειο που το εκανα, δεν ποναγε καθολου, συν οτι μου το εκανε ενα γερμανος μαναρι τρελο, και μιλαγαμε συνεχεια, ουτε καν το σκεφτομουν το καψιματακι που ενιωθα  :dancing:

και γω πρέπει να βρώ μιά γκομενάρα να μου κάνει το τατού που σκέφτομαι.. (εναν γλαρο στην πλάτη)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
αλλα ρε γαμώτο σε όλα τα μαγαζιά τατού στην αθήνα όλο κάτι ασχημάντρες έχει...

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
σε κανενα πιρσινγκ δεν ενιωσα καψιμο  :think:

καλα εμενα μου εκανα ενα μαναρι τρελλο το Piercing ki ειχα καρακαυ..σει

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ακομα κι εκει????????  Εσυ θα πεθανεs απ τον πονο

oxi βρε,δεν ειναι σε "ευαισθητο" σημειο!!!!

εμενα ενα κουκλι μ το κανε!!!!! και μ λεγε συνεχεια,μην κουνιεσαι! θα γινει η γραμμη σαν καρδιογραφημα! !!!

χαχαχα!

Επισκέπτης
καλα εμενα μου εκανα ενα μαναρι τρελλο το Piercing ki ειχα καρακαυ..σει

αχ αυτα ειναι!
εμενα το πιο γελοιο σκηνικο, ηταν οταν ειχα τρυπησει τη γλωσσα. στην τραβανε εξω με μια λαβιδα και αναγκαστικα πεφτει το σαλακι κατω! ηταν ενας τεεεελειος! και τον ειχα γεμισει σαλια  :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
αχ αυτα ειναι!
εμενα το πιο γελοιο σκηνικο, ηταν οταν ειχα τρυπησει τη γλωσσα. στην τραβανε εξω με μια λαβιδα και αναγκαστικα πεφτει το σαλακι κατω! ηταν ενας τεεεελειος! και τον ειχα γεμισει σαλια  :2funny: :2funny:

αποκαλύφθηκε η αλήθεια τελικά. Τους θελετε κουκλιά.. χμ.. το ξερα. :grin: Τα προηγούμενα ηταν για τα ματια του κόσμου. :rolleyes:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
oxi βρε,δεν ειναι σε "ευαισθητο" σημειο!!!!

εμενα ενα κουκλι μ το κανε!!!!! και μ λεγε συνεχεια,μην κουνιεσαι! θα γινει η γραμμη σαν καρδιογραφημα! !!!

χαχαχα!

Aαααααα ειπα κι εγω....Το μυαλο μου πηγε....
Θα μου πειs βεβαια ...και ποτε δεν ητανε εκει(ασχετο) :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom