dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
αν σου ματωνει παρε μηχανη με σκαλες
σωστος γιατι με τα bic γαμησετα φιλεαν σου ματωνει παρε μηχανη με σκαλες
δημητρακι εισαι ο γνωστος πορνομεταναστης φιλε? θελω να σε ρωτησω κατι!ναι ετσι ειναι.με τη μηχανη κανενα θεμα
μηχανη φιλε πρεπει να παρεις.μαγκα επειδη σε βλεπω ειδικο ξερεισ κανα κολπο οταν τα ξυριζω να μην τα ματωνω
το μπικ ειναι οτι χειροτερο να ξερεις.σωστος γιατι με τα bic γαμησετα φιλε
πιες μπελβεντερε. μετα την οικοδομη.
οχι.αλλος εχει το ονομα και αλλος την χαρηδημητρακι εισαι ο γνωστος πορνομεταναστης φιλε? θελω να σε ρωτησω κατι!
πιες μπελβεντερε. μετα την οικοδομη.
οκ! γιατι τον ειδα σε ενα απο τα βιντεο του στο youtube σε κοτερο με μπαστα και κατι πλουσιοπαιδα να τους κανει τον καραγκιοζη για να γελασουν και ηθελα να τον ρωτησω περι αυτου!οχι.αλλος εχει το ονομα και αλλος την χαρη
κουβεντες απο αλλο θρενττι σχεση εχει το μπελβεντερε και η οικοδομη με τ αρχιδια μου ρε μαστορα
Κάτα μια αλληγορική έννοια έχει.τι σχεση εχει το μπελβεντερε και η οικοδομη με τ αρχιδια μου ρε μαστορα
ναι αλλα δεν εχω παρεα μονος γραφωΑφηστε τον Dimitraki ησυχο.ειναι ο μονος που εγραφε στο bodybuilding!
οκ φιλε ευχαριστωμηχανη φιλε πρεπει να παρεις.
αλλα δωσε κανενα ευρω παραπανω και παρε καμια καλη,που να εχει 5-6 σκαλες και θα εισαι οκ.
ξυραφια και τετοια δεν κανουν,και κοκκινιλες εχεις μετα και φαγουρες.
για πες μας να γελασουμε και μειςΚάτα μια αλληγορική έννοια έχει.
οκ! γιατι τον ειδα σε ενα απο τα βιντεο του στο youtube σε κοτερο με μπαστα και κατι πλουσιοπαιδα να τους κανει τον καραγκιοζη για να γελασουν και ηθελα να τον ρωτησω περι αυτου!