dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
μαλλον για ντοματοσαλατα το κοβωΘα φαμε η θα γαμησουμε?? Να φερω πιατο η προφυλακτικο??
μαλλον για ντοματοσαλατα το κοβωΘα φαμε η θα γαμησουμε?? Να φερω πιατο η προφυλακτικο??
μαζι με δαχτυλιδι χρυσο με μπλε πετρα;μεχρι την τελευταια σταγονα?
υ.γ. ας ανοιξει καποιος θρεντ και για το αν γουσταρουμε πενθος στο νυχακι που ειναι ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑ....
μεχρι την τελευταια σταγονα?
υ.γ. ας ανοιξει καποιος θρεντ και για το αν γουσταρουμε πενθος στο νυχακι που ειναι ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑ....
οχι βεβαια....ειδικα αμα δω κ ασπρη τριχα εκει να δεις ξενερωμα.....χμμ μαλιστα!!!αξυριστο δεν το τρως?
Και τα κλανίδια για να ζεσταθεί κι άλλο τις κρύες μέρες του χειμώνα;για τσοκ το θελω
μαζι με δαχτυλιδι χρυσο με μπλε πετρα;
μην μου ανοιγεις την ορεξη παλιοκαριολακι
εσυ θες εναν που να εχει το δασος στο καυλι τουοχι βεβαια....ειδικα αμα δω κ ασπρη τριχα εκει να δεις ξενερωμα.....
Να φανταστώ ότι αν κάνει και μπαλάκια από μυτ(ξ)οπαράγωγα θα μουσκέψεις το βρακάκι σου;μην μου ανοιγεις την ορεξη παλιοκαριολακι
εεεετσι και εγω αφηνω,το θελω για να ρυθμιζω το ρελαντι στο παπινυχακι βασικα....τα υπολοιπα απλα περισσευουν....
και να χωνει και 3 κλανιδια στα κεφια του
και να ξυνει και τα αχαμνα του σε ανυποπτο χρονο
πνευματικος κοσμος my ass.....
με ΤΙΠΟΤΑ ομως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εσυ θες εναν που να εχει το δασος στο καυλι του
γλυφεσαι?
Ε αφου ξυνει το κεφαλι(το κατω!) πνευματικοs κοσμοs ειναι ρε
Μονο το πανω ειναι??
εχω βγαλει τα δοντια για μεγαλυτερη απολαυση και μου τρεχουν τα σαλια
και που το καταλαβες;Στην τελευταία μου συνεύρεση, η κυρία ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα να περιποιείται την επίμαχη χωρίς τρίχωμα περιοχή.
κ γω στην θεση της το ιδιο θα εκανα στο δικο σου!!!!!!ειναι ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!Στην τελευταία μου συνεύρεση, η κυρία ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα να περιποιείται την επίμαχη χωρίς τρίχωμα περιοχή.
Να φανταστώ ότι αν κάνει και μπαλάκια από μυτ(ξ)οπαράγωγα θα μουσκέψεις το βρακάκι σου;
Στην τελευταία μου συνεύρεση, η κυρία ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα να περιποιείται την επίμαχη χωρίς τρίχωμα περιοχή.
Δικεφαλο!!!!!!! Δυο τουρμπινεs μαζι δουλευουνεγκεφαλικο σεξ που λενε....