Επισκέπτης
δηλαδη δεν θα εγλυφες φυσικο/αξυριστο ?ξυρισμένο βρε παιδιά, είναι απίστευτο γλυφιτζουράκι!
δηλαδη δεν θα εγλυφες φυσικο/αξυριστο ?ξυρισμένο βρε παιδιά, είναι απίστευτο γλυφιτζουράκι!
εσυ το ξυριζεις η το αφηνεις?η κανεις σχεδιο?απορω πως πετυχενεται το σχεδιο :/ υπαρχουνε διαφορα σχεδια..ξυρισμένο βρε παιδιά, είναι απίστευτο γλυφιτζουράκι!
το ιδιο και για σενα rythεσυ το ξυριζεις η το αφηνεις?η κανεις σχεδιο?απορω πως πετυχενεται το σχεδιο :/ υπαρχουνε διαφορα σχεδια..
Να τη !!!!!!
Αξυριστος θα σε ξενερωνε δηλαδη
εσυ το ξυριζεις η το αφηνεις?η κανεις σχεδιο?απορω πως πετυχενεται το σχεδιο :/ υπαρχουνε διαφορα σχεδια..
να σας πω τη μαύρη μου αλήθεια παιδιά, κι ο θεός να εμφανιστεί άμα το χει μες στην τρίχα ναι ξενερώνω. Απ' την άλλη έχω συναντήσει 50-55 άρηδες μοσχομυριστούς και ξυρισμένους και κόντεψε να περάσει η ώρα και να τους τον γλύφω! Αλλο πράγμα! Συγχωράτε με ε! :-
αχ τι λες βραδιατικα θα με κανεις να ερθω να σε τελειωσω εκει που εισαι δηλαδη σαρεσει τοσο πολυ να γλυφεις?απο το να εισχορουνε απο το μουνακι σου??να σας πω τη μαύρη μου αλήθεια παιδιά, κι ο θεός να εμφανιστεί άμα το χει μες στην τρίχα ναι ξενερώνω. Απ' την άλλη έχω συναντήσει 50-55 άρηδες μοσχομυριστούς και ξυρισμένους και κόντεψε να περάσει η ώρα και να τους τον γλύφω! Αλλο πράγμα! Συγχωράτε με ε! :-
Εσυ θα γράψεις ιστορία στο σιτε!το ιδιο και για σενα ryth
για δειξε η πες μου πριβε!!ναι καλέ! έχω ζωγραφίσει μόνιμο σχέδιο πάνω....
50-55αρης?Αs στο καλο.............Με καβλωσεs παναθεμα σε
50-55αρης?
που να στο δειξει αγορι;για δειξε η πες μου πριβε!!
αχ τι λες βραδιατικα θα με κανεις να ερθω να σε τελειωσω εκει που εισαι δηλαδη σαρεσει τοσο πολυ να γλυφεις?απο το να εισχορουνε απο το μουνακι σου??
συγχωρεμενη τεκνον μουνα σας πω τη μαύρη μου αλήθεια παιδιά, κι ο θεός να εμφανιστεί άμα το χει μες στην τρίχα ναι ξενερώνω. Απ' την άλλη έχω συναντήσει 50-55 άρηδες μοσχομυριστούς και ξυρισμένους και κόντεψε να περάσει η ώρα και να τους τον γλύφω! Αλλο πράγμα! Συγχωράτε με ε! :-
και που σου αρεσει να ξυριζονται οι αντρες αν εχουνε εμφανη τριχα (στηθος,ποδια,κωλο,μασχαλη)ναι καλέ! έχω ζωγραφίσει μόνιμο σχέδιο πάνω....
δεν κρατιεσαι δικε μουγια δειξε η πες μου πριβε!!