Επισκέπτης
δηλαδη δεν θα εγλυφες φυσικο/αξυριστο ?ξυρισμένο βρε παιδιά, είναι απίστευτο γλυφιτζουράκι!
δηλαδη δεν θα εγλυφες φυσικο/αξυριστο ?ξυρισμένο βρε παιδιά, είναι απίστευτο γλυφιτζουράκι!
εσυ το ξυριζεις η το αφηνεις?η κανεις σχεδιο?απορω πως πετυχενεται το σχεδιο :/ υπαρχουνε διαφορα σχεδια..ξυρισμένο βρε παιδιά, είναι απίστευτο γλυφιτζουράκι!
το ιδιο και για σενα rythεσυ το ξυριζεις η το αφηνεις?η κανεις σχεδιο?απορω πως πετυχενεται το σχεδιο :/ υπαρχουνε διαφορα σχεδια..
Να τη !!!!!!
Αξυριστος θα σε ξενερωνε δηλαδη![]()
εσυ το ξυριζεις η το αφηνεις?η κανεις σχεδιο?απορω πως πετυχενεται το σχεδιο :/ υπαρχουνε διαφορα σχεδια..
να σας πω τη μαύρη μου αλήθεια παιδιά, κι ο θεός να εμφανιστεί άμα το χει μες στην τρίχα ναι ξενερώνω. Απ' την άλλη έχω συναντήσει 50-55 άρηδες μοσχομυριστούς και ξυρισμένους και κόντεψε να περάσει η ώρα και να τους τον γλύφω! Αλλο πράγμα! Συγχωράτε με ε! :-![]()
![]()
αχ τι λες βραδιατικα θα με κανεις να ερθω να σε τελειωσω εκει που εισαινα σας πω τη μαύρη μου αλήθεια παιδιά, κι ο θεός να εμφανιστεί άμα το χει μες στην τρίχα ναι ξενερώνω. Απ' την άλλη έχω συναντήσει 50-55 άρηδες μοσχομυριστούς και ξυρισμένους και κόντεψε να περάσει η ώρα και να τους τον γλύφω! Αλλο πράγμα! Συγχωράτε με ε! :-![]()
![]()
Εσυ θα γράψεις ιστορία στο σιτε!το ιδιο και για σενα ryth
για δειξε η πες μου πριβε!!ναι καλέ! έχω ζωγραφίσει μόνιμο σχέδιο πάνω....![]()
50-55αρης?Αs στο καλο.............Με καβλωσεs παναθεμα σε![]()
![]()
που να στο δειξει αγορι;για δειξε η πες μου πριβε!!![]()
αχ τι λες βραδιατικα θα με κανεις να ερθω να σε τελειωσω εκει που εισαι![]()
δηλαδη σαρεσει τοσο πολυ να γλυφεις?απο το να εισχορουνε απο το μουνακι σου??
![]()
συγχωρεμενη τεκνον μουνα σας πω τη μαύρη μου αλήθεια παιδιά, κι ο θεός να εμφανιστεί άμα το χει μες στην τρίχα ναι ξενερώνω. Απ' την άλλη έχω συναντήσει 50-55 άρηδες μοσχομυριστούς και ξυρισμένους και κόντεψε να περάσει η ώρα και να τους τον γλύφω! Αλλο πράγμα! Συγχωράτε με ε! :-![]()
![]()
και που σου αρεσει να ξυριζονται οι αντρες αν εχουνε εμφανη τριχα (στηθος,ποδια,κωλο,μασχαλη)ναι καλέ! έχω ζωγραφίσει μόνιμο σχέδιο πάνω....![]()
δεν κρατιεσαι δικε μουγια δειξε η πες μου πριβε!!![]()