Νέα

(Για τις γυναικες)......Το θέλετε αξύριστο το καυλι η ξυρισμένο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι προτιμάνε οι γυναίκες ;

• ξυρισμένο

Ψήφοι: 28 39,4%
  • αξύριστο/φυσικό

Ψήφοι: 17 23,9%
  • με λιγη τρίχα

Ψήφοι: 26 36,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    71

Επισκέπτης
τι πιο ωραιο απο το να τον δωσεις τον πουτσο σου σε μια τρυπα και να τον κανουνε οτι θελουνε οι γκομενες/γκομενα σου

HelenaBibi

Call-Girl
Εγγρ.
19 Ιουλ 2011
Like
2
να σας πω τη μαύρη μου αλήθεια παιδιά, κι ο θεός να εμφανιστεί άμα το χει μες στην τρίχα ναι ξενερώνω. Απ' την άλλη έχω συναντήσει 50-55 άρηδες μοσχομυριστούς και ξυρισμένους και κόντεψε να περάσει η ώρα και να τους τον γλύφω! Αλλο πράγμα! Συγχωράτε με ε!  :- :P :rolleyes:

Να τη !!!!!!
Αξυριστος θα σε ξενερωνε δηλαδη  :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
να σας πω τη μαύρη μου αλήθεια παιδιά, κι ο θεός να εμφανιστεί άμα το χει μες στην τρίχα ναι ξενερώνω. Απ' την άλλη έχω συναντήσει 50-55 άρηδες μοσχομυριστούς και ξυρισμένους και κόντεψε να περάσει η ώρα και να τους τον γλύφω! Αλλο πράγμα! Συγχωράτε με ε!  :- :P :rolleyes:

Αs στο καλο.............Με καβλωσεs παναθεμα σε :grin: :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ομολογω πως τριχα εχω πλεον μονο στο κεφαλι, λιγο στα χερια στους καρπους , και καμια φορα στο προσωπο οταν αφηνω λιγο  :birdman:

γενικα ειμαι βιλουδο  :-* :-* :-*  :birdman:

Επισκέπτης
αχ τι λες βραδιατικα θα με κανεις να ερθω να σε τελειωσω εκει που εισαι  :dancing:  :helpplea: δηλαδη σαρεσει τοσο πολυ να γλυφεις?απο το να εισχορουνε απο το μουνακι σου??  :grin:

HelenaBibi

Call-Girl
Εγγρ.
19 Ιουλ 2011
Like
2
όλα και τίποτα με αρέσουν ανάλογα τη χημεία και το mood!

αχ τι λες βραδιατικα θα με κανεις να ερθω να σε τελειωσω εκει που εισαι  :dancing:  :helpplea: δηλαδη σαρεσει τοσο πολυ να γλυφεις?απο το να εισχορουνε απο το μουνακι σου??  :grin:
:boobies: :boobies: :boobies:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
συγχωρεμενη τεκνον μου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν το εχω ξυρισει ποτε....