Νέα

Για πορνεία συνελήφθη στη Βουλγαρία Ελληνίδα τηλεστάρ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kanon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 747
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
οχι κ σκουπιδι

9C0FCE9730A1C3B989F6664870519FA4.jpg
με την εννοια οτι υπαρχουν πολυ πιο αξιολογα ατομα να ασχοληθεις μαζι τους και οχι με καποια
τηλεπερσονα

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
με την εννοια οτι υπαρχουν πολυ πιο αξιολογα ατομα να ασχοληθεις μαζι τους και οχι με καποια
τηλεπερσονα

ας ειναι κ σκατοψυχη αν ηταν ετσι τα σκουπιδια εγω καθε μερα στην χωματερη στα λιωσια θα ημουν

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Ελα να τελειωνει το παραμυθι Καλλιμουκου(οριστε,εμαθα και το ονομα της) γιατι περιμενουν αλλα κοριτσακια στην σειρα να τα κακοχαρακτηρισουν.....Αυτη παντως του χρονου την εχει την εκπομπουλα σιγουρα.Εδω βολευτηκε η Τσιμτσιλη :headbang:

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
H μαντάμ Ελένη πάντως τρίβει τα χέρια της με όλο αυτό...Αυτό είναι το μόνο σίγουρο

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
ας ειναι κ σκατοψυχη αν ηταν ετσι τα σκουπιδια εγω καθε μερα στην χωματερη στα λιωσια θα ημουν
:2funny: :2funny: :2funny:
μουναρα ειναι οποιος πει το αντιθετο ειναι γκαβος αλλα ολο αυτο ειναι ενα τρικ να την μαθει
ολη η Ελλαδα εξαλλου η καλυτερη διαφημιση ειναι η δυσφμιση

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Φιλαράκι μου καλό κανένας φραγκάτος δεν χαλάει 1.5 χιλιάρικο όταν μπορεί σε υποανάπτυκτες περιοχές να φορτώσει τζάμπα μουνιά που δεν έχεις δει ούτε σε καρτ ποστάλ.

Ολα τα φιρστ κλας μοντέλα ηθοποιοί κλπ έτσι ξεκινάνε.

Τα μαζεύει το γκλαμουρ σύστημα, γαμιώνται δωρεάν με τα μεγάλα κεφάλια και μετά βγαίνουν ως διάσημες σταρλετς/μοντελα/ηθοποιοί και χρεώνουν με 3χίλιαρα φουκαράδες που μάζεψαν κάνα εφάπαξ πούλησαν καμμιά κληρονομιά για να γαμήσουν κι αυτοί απο το πάνω ράφι.

Ολα τα άλλα είναι τα γνωστά σαχλαμαριλίκια μεταξύ τύρου και αχλαδου. Εχω αρκετή περιουσία την οποία για να μου την φάει ένα μουνί πρέπει πρώτα να με έχει καθαρίσει, πλύνει, σφουγγαρίσει, σιδερώσει τζάμπα.

Καλημέρα.

:thumbsup: :rockon: :rockon: :rockon:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Όπως είπε η ίδια λοιπόν, στην εφημερίδα "News":
"Ξέρουν καλά όλοι ποια είμαι και πώς πορεύομαι και όποιος τολμήσει να αγγίξει το όνομά μου, μπορεί να μην έχω πηδηχτεί αλλά θα τους πηδήξω! Είναι αλητεία! Έχουν τη δύναμη τα ΜΜΕ να κάνουν ό,τι θέλουν ενώ οι υπόλοιποι που 'φωτογραφίζονται' δεν έχουν καμία δύναμη να υπερασπιστούν τον εαυτό τους"!
[URL unfurl="true"]http://news-piper.blogspot.gr/2013/03/blog-post_2513.html?spref=fb[/url]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Η Τζούλια (την καλή της εποχή) ζητούσε (και τα έπαιρνε) 5.000 το διήμερο. Αυτό δέξου το σαν σίγουρο.

Τώρα αυτά με τα "δωρεάν" πηδήματα σε όσους κάνουν κουμάντο στο σταρ σύστεμ, γνωστά είναι. Η συγκεκριμένη δεν ξέρω αν τα έχει κάνει ή όχι. Αν όντως έχει γίνει ακριβή βίζιτα, μάλλον θα τα έχει κάνει και φυσικά δεν θα είναι και η πρώτη.

Και αυτά τα για το που θα διαθέσεις εσύ την δική σου περιουσία και με πια ανταλλάγματα, μαζί σου κι εγώ! Χρόνια γκαρίζω πως ΚΑΝΕΝΑ μουνί δεν αξίζει περισσότερα από 150 ευρώ.
ΟΜΩΣ ξέρω και πάρα πολύ έμπειρο και "περπατημένο" παίχτη από εδώ μέσα που μου είχε ομολογήσει πως παζάρευε την Αλεξανδράκη με 1.500 το δίωρο! ;)
γιατρέ θες να γίνουμε φίλοι να γνωριστούμε καλύτερα?σε βάζω λίστα φίλων.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μια διόρθωση, αν συμφωνείς.

Δεν έχει γίνει καμία σύλληψη στο Μπάσνσκο (και με τί κατηγορίες άλλωστε;)

Λοιπόν η υπόθεση του να είναι όλο στημένο από τον ΑΝΤ1 αρχίζει και φαίνεται αρκετά πιθανή.
Η είδηση είναι πολύ "πιασάρικια" οπότε γίνεται ο σχετικός θόρυβος, αλλά και εύκολο να καταριφθεί.

Οπότε και ο ντόρος για την εκπομπή έχει γίνει και την Αντωνία έχουμε μάθει πλέον όλοι και "αδικημένη" και "κυνηγημένη" βγήκε και η "είδηση" πως (με το κατάλληλο τίμημα) ενδέχεται να κάνει και βίζιτες ακούστηκε! (Δια πάντα ενδιαφερόμενο! ;) )

Όλα ωραία!! Έτσι στήνονται οι δουλειές! Όχι με αγγελίες στο adoos, ούτε με θρεντάκια στο μπου.κομ.
τωρα επιασες το νοημα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Το 80% από τις Βουλγάρες που περιφέρονται στο Μπάνσκο είναι καλύτερες από την συγκεκριμένη; :o

Σε είχα για σοβαρό. :(
ολες που περιφερονται στο μπανσκο ειναι καλυτερες απο την συγκεκριμενη

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γιατρέ θες να γίνουμε φίλοι να γνωριστούμε καλύτερα?σε βάζω λίστα φίλων.
μην γινεις μονο με αυτον ειναι και αλλοι εδω μεσα που οι φιλοι τους εχουν γαμησει ολο το καλιτεχνικο στερεωμα.στο μιλητο παντα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μην γινεις μονο με αυτον ειναι και αλλοι εδω μεσα που οι φιλοι τους εχουν γαμησει ολο το καλιτεχνικο στερεωμα.στο μιλητο παντα.
δηλαδή λες να πουλάει μούφες σχετικά με το 1500ari ο γιατρός type? :think:
ας απαντήσει ο ίδιος...

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216

μονο το καλλιτεχνικο δικε μου..??και λιγα λες..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Πάντως προσωπικά ούτε έχω πηδήσει (ή έχω δηλώσει πως έχω πηδήσει) επώνυμη, ούτε και θα επρόκειτο ποτέ να δώσω πάνω από 150, επαναλαμβάνω για οποιοδήποτε μουνί στον κόσμο!
Πες πως είμαι τσιγκούνης ρε αδερφέ. :cheesy:

Το πως ξέρω κάποιους που στο παρελθόν δίνανε αρκετά χιλιάρικα για να πηδήσουν κάποια επώνυμη (οι περισσότεροι από αυτούς τώρα ζορίζονται να πληρώσουν το "χαράτσι" της πρώτης κατοικίας και του εξοχικού τους) δεν σημαίνει πως τους επικροτούσα.
Απλά τότε αυτοί μου "την έλεγαν", ενώ τώρα εγώ γελάω από μέσα μου. :)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
δηλαδή λες να πουλάει μούφες σχετικά με το 1500ari ο γιατρός type? :think:
ας απαντήσει ο ίδιος...

Γι αυτή με το 1.500άρι μου έχει πει κάποιος από εδώ μέσα. Με π.μ. μου το έχει πει, οπότε δεν μπορώ να πω ποιός. Αν θελει ο ίδιος σου λέει με π.μ. απ' ευθείας αν μας διαβάζει, που συνήθως ξέρω πως είναι "μελετηρός"! ;)
Πληροφοριακά πάτως εγώ του τα είχα χώσει και τον είχα αποτρεψει τότε! :grin:

Πληροφοριακά την ίδια που την έκανε πάσα ο private trainer μου, με 500 προ διετίας, αλλά κι αυτόν τον είχα κράξει. Την συγκεκριμένη δεν την πάω γενικά, οπότε και 150 να μου λέγανε, πάλι όχι θα έλεγα!

Τώρα για την Αντωνία έδινα και κάτι παραπάνω από 150, αλλά πρώτον δεν ξέρουμε αν κάνει βίζιτες (ακόμα τουλάχιστον) και δεύτερον, αν κάνει, μαλλον θα είναι πολύ πιο ακριβή. :(  

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γι αυτή με το 1.500άρι μου έχει πει κάποιος από εδώ μέσα. Με π.μ. μου το έχει πει, οπότε δεν μπορώ να πω ποιός. Αν θελει ο ίδιος σου λέει με π.μ. απ' ευθείας αν μας διαβάζει, που συνήθως ξέρω πως είναι "μελετηρός"! ;)

Πληροφοριακά την ίδια που την έκανε πάσα ο private trainer μου, με 500 προ διετίας, αλλά κι αυτόν τον είχα κράξει. Την συγκεκριμένη δεν την πάω γενικά, οπότε και 150 να μου λέγανε, πάλι όχι θα έλεγα!

Τώρα για την Αντωνία έδινα και κάτι παραπάνω από 150, αλλά πρώτον δεν ξέρουμε αν κάνει βίζιτες (ακόμα τουλάχιστον) και δεύτερον, αν κάνει, μαλλον θα είναι πολύ πιο ακριβή. :(  
A αμα ειναι ενας απο τους "μεγαλογαμιαδες" του μπου.κομ αλλαζει το πραγμα. :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

μαρεσει που είσαι μη μου άπτου type. :grin:
πάντως θα τα λέγαμε ούτως η άλλως μέσω pm.ψάχνω ένα τηλέφωνο. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom