asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
με την εννοια οτι υπαρχουν πολυ πιο αξιολογα ατομα να ασχοληθεις μαζι τους και οχι με καποιαοχι κ σκουπιδι
τηλεπερσονα
με την εννοια οτι υπαρχουν πολυ πιο αξιολογα ατομα να ασχοληθεις μαζι τους και οχι με καποιαοχι κ σκουπιδι
με την εννοια οτι υπαρχουν πολυ πιο αξιολογα ατομα να ασχοληθεις μαζι τους και οχι με καποια
τηλεπερσονα
ας ειναι κ σκατοψυχη αν ηταν ετσι τα σκουπιδια εγω καθε μερα στην χωματερη στα λιωσια θα ημουν
Φιλαράκι μου καλό κανένας φραγκάτος δεν χαλάει 1.5 χιλιάρικο όταν μπορεί σε υποανάπτυκτες περιοχές να φορτώσει τζάμπα μουνιά που δεν έχεις δει ούτε σε καρτ ποστάλ.
Ολα τα φιρστ κλας μοντέλα ηθοποιοί κλπ έτσι ξεκινάνε.
Τα μαζεύει το γκλαμουρ σύστημα, γαμιώνται δωρεάν με τα μεγάλα κεφάλια και μετά βγαίνουν ως διάσημες σταρλετς/μοντελα/ηθοποιοί και χρεώνουν με 3χίλιαρα φουκαράδες που μάζεψαν κάνα εφάπαξ πούλησαν καμμιά κληρονομιά για να γαμήσουν κι αυτοί απο το πάνω ράφι.
Ολα τα άλλα είναι τα γνωστά σαχλαμαριλίκια μεταξύ τύρου και αχλαδου. Εχω αρκετή περιουσία την οποία για να μου την φάει ένα μουνί πρέπει πρώτα να με έχει καθαρίσει, πλύνει, σφουγγαρίσει, σιδερώσει τζάμπα.
Καλημέρα.
μπορεί να μην έχω πηδηχτεί αλλά θα τους πηδήξω
βγαινει ο καθε πουθενας να πει την φιλοσοφια τουΣωστή η τελευταία παρατήρηση. Χτίζει προφίλ το "αδικημένο" πουτανάκι εκμεταλλευόμενη την ανθρωποφαγία των ΜΜΕ.
Έχεις καιρό να ανοίξεις τηλεόραση ε; Η Μενεγάκη έχει φύγει εδώ και καιρό απ' τον ΑΝΤ1 και πήγε στον alpha
γιατρέ θες να γίνουμε φίλοι να γνωριστούμε καλύτερα?σε βάζω λίστα φίλων.Η Τζούλια (την καλή της εποχή) ζητούσε (και τα έπαιρνε) 5.000 το διήμερο. Αυτό δέξου το σαν σίγουρο.
Τώρα αυτά με τα "δωρεάν" πηδήματα σε όσους κάνουν κουμάντο στο σταρ σύστεμ, γνωστά είναι. Η συγκεκριμένη δεν ξέρω αν τα έχει κάνει ή όχι. Αν όντως έχει γίνει ακριβή βίζιτα, μάλλον θα τα έχει κάνει και φυσικά δεν θα είναι και η πρώτη.
Και αυτά τα για το που θα διαθέσεις εσύ την δική σου περιουσία και με πια ανταλλάγματα, μαζί σου κι εγώ! Χρόνια γκαρίζω πως ΚΑΝΕΝΑ μουνί δεν αξίζει περισσότερα από 150 ευρώ.
ΟΜΩΣ ξέρω και πάρα πολύ έμπειρο και "περπατημένο" παίχτη από εδώ μέσα που μου είχε ομολογήσει πως παζάρευε την Αλεξανδράκη με 1.500 το δίωρο! ;)
τωρα επιασες το νοημαΜια διόρθωση, αν συμφωνείς.
Δεν έχει γίνει καμία σύλληψη στο Μπάσνσκο (και με τί κατηγορίες άλλωστε;)
Λοιπόν η υπόθεση του να είναι όλο στημένο από τον ΑΝΤ1 αρχίζει και φαίνεται αρκετά πιθανή.
Η είδηση είναι πολύ "πιασάρικια" οπότε γίνεται ο σχετικός θόρυβος, αλλά και εύκολο να καταριφθεί.
Οπότε και ο ντόρος για την εκπομπή έχει γίνει και την Αντωνία έχουμε μάθει πλέον όλοι και "αδικημένη" και "κυνηγημένη" βγήκε και η "είδηση" πως (με το κατάλληλο τίμημα) ενδέχεται να κάνει και βίζιτες ακούστηκε! (Δια πάντα ενδιαφερόμενο! ;) )
Όλα ωραία!! Έτσι στήνονται οι δουλειές! Όχι με αγγελίες στο adoos, ούτε με θρεντάκια στο μπου.κομ.
ολες που περιφερονται στο μπανσκο ειναι καλυτερες απο την συγκεκριμενηΤο 80% από τις Βουλγάρες που περιφέρονται στο Μπάνσκο είναι καλύτερες από την συγκεκριμένη; :o
Σε είχα για σοβαρό.
μην γινεις μονο με αυτον ειναι και αλλοι εδω μεσα που οι φιλοι τους εχουν γαμησει ολο το καλιτεχνικο στερεωμα.στο μιλητο παντα.γιατρέ θες να γίνουμε φίλοι να γνωριστούμε καλύτερα?σε βάζω λίστα φίλων.
δηλαδή λες να πουλάει μούφες σχετικά με το 1500ari ο γιατρός type?μην γινεις μονο με αυτον ειναι και αλλοι εδω μεσα που οι φιλοι τους εχουν γαμησει ολο το καλιτεχνικο στερεωμα.στο μιλητο παντα.
μην γινεις μονο με αυτον ειναι και αλλοι εδω μεσα που οι φιλοι τους εχουν γαμησει ολο το καλιτεχνικο στερεωμα.στο μιλητο παντα.
μην γινεις μονο με αυτον ειναι και αλλοι εδω μεσα που οι φιλοι τους εχουν γαμησει ολο το καλιτεχνικο στερεωμα.στο μιλητο παντα.
δηλαδή λες να πουλάει μούφες σχετικά με το 1500ari ο γιατρός type?
ας απαντήσει ο ίδιος...
A αμα ειναι ενας απο τους "μεγαλογαμιαδες" του μπου.κομ αλλαζει το πραγμα.Γι αυτή με το 1.500άρι μου έχει πει κάποιος από εδώ μέσα. Με π.μ. μου το έχει πει, οπότε δεν μπορώ να πω ποιός. Αν θελει ο ίδιος σου λέει με π.μ. απ' ευθείας αν μας διαβάζει, που συνήθως ξέρω πως είναι "μελετηρός"! ;)
Πληροφοριακά πάτως εγώ του τα είχα χώσει και τον είχα αποτρεψει τότε!
Πληροφοριακά την ίδια που την έκανε πάσα ο private trainer μου, με 500 προ διετίας, αλλά κι αυτόν τον είχα κράξει. Την συγκεκριμένη δεν την πάω γενικά, οπότε και 150 να μου λέγανε, πάλι όχι θα έλεγα!
Τώρα για την Αντωνία έδινα και κάτι παραπάνω από 150, αλλά πρώτον δεν ξέρουμε αν κάνει βίζιτες (ακόμα τουλάχιστον) και δεύτερον, αν κάνει, μαλλον θα είναι πολύ πιο ακριβή.
μαρεσει που είσαι μη μου άπτου type.Γι αυτή με το 1.500άρι μου έχει πει κάποιος από εδώ μέσα. Με π.μ. μου το έχει πει, οπότε δεν μπορώ να πω ποιός. Αν θελει ο ίδιος σου λέει με π.μ. απ' ευθείας αν μας διαβάζει, που συνήθως ξέρω πως είναι "μελετηρός"! ;)
Πληροφοριακά πάτως εγώ του τα είχα χώσει και τον είχα αποτρεψει τότε!
Πληροφοριακά την ίδια που την έκανε πάσα ο private trainer μου, με 500 προ διετίας, αλλά κι αυτόν τον είχα κράξει. Την συγκεκριμένη δεν την πάω γενικά, οπότε και 150 να μου λέγανε, πάλι όχι θα έλεγα!
Τώρα για την Αντωνία έδινα και κάτι παραπάνω από 150, αλλά πρώτον δεν ξέρουμε αν κάνει βίζιτες (ακόμα τουλάχιστον) και δεύτερον, αν κάνει, μαλλον θα είναι πολύ πιο ακριβή.