Νέα

Για πορνεία συνελήφθη στη Βουλγαρία Ελληνίδα τηλεστάρ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kanon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 747
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
παντως το τρομακτικο απο τοτε που ανεβασε το θεμα και το απεσυρε μετα απο λιγη ωρα, δεν εχει ξαναανεβασει θεμα για αυτην, ουτε καν το βιντεακι απο τη μενεγακη. Αυτο ισως κατι δειχνει.
η γνωμη μου ειναι οτι μαλλον το θεμα ειναι μουφα και απλως καποιοι το κανανε αυτο για να την βγαλουν απο τη μεση γιατι ειναι ανερχομενη και ειναι οντως πανεμορφη .

Αν εξαιρεσει παντως τις προσωπικες φωτογραφιες της με τα μαγιο , απο οσο εχω ψαξει δεν βλεπω να εχει κανει ουτε καν γυμνη φωτογραφιση σε κανα  πλειμποι ως αναπληρωματικη σταρ ελλασ.

αναρωτιεμαι ποια ειχε βγει τοτε σταρ ελλας που ηταν ομορφοτερη απο αυτην.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Η Τζούλια (την καλή της εποχή) ζητούσε 5.000 το διήμερο. Αυτό δέξου το σαν σίγουρο.

Τώρα αυτά με τα "δωρεάν" πηδήματα σε όσους κάνουν κουμάντο στο σταρ σύστεμ, γνωστά είναι. Η συγκεκριμένη δεν ξέρω αν τα έχει κάνει ή όχι. Αν όντως έχει γίνει ακριβή βίζιτα, μάλλον θα τα έχει κάνει και φυσικά δεν θα είναι και η πρώτη.

Και αυτά τα για το που θα διαθέσεις εσύ την δική σου περιουσία και με πια ανταλλάγματα, μαζί σου κι εγώ! Χρόνια γκαρίζω πως ΚΑΝΕΝΑ μουνί δεν αξίζει περισσότερα από 150 ευρώ.
ΟΜΩΣ ξέρω και πολύ έμπειρο παίχτη από εδώ μέσα που μου είχε ομολογήσει πως παζάρευε την Αλεξανδράκη με 1.500 το δίωρο! ;)

Καλά έκανε που ζήταγε 5 κακώς έκαναν αυτοί που τηε τα διναν.

Πέραν αυτών, εάν ένα πετυχημένο αρσενικό δεν έχει τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να κατανοήσει πως ένα ξυρισμένο αιδοίο δε μπορεί να του στοιχίζει για μισή ώρα παραπάνω απο ένα διήμερο στις Σευχέλλες ε τι να πω.

Εντάσσετια και αυτό στα πλαίσια της ανδρικής εγκεφαλικής ανεπάρκειας.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
ρε τυπε εγω που εχω παει ετσι ειναι, η καθε καλλιμουκου ουτε για πιατσα στη μαρια-λουιζα δεν ειναι παρεα με τις γυφτισες

Οι αστικοί μύθοι περί Βουλγάρων καλλονών που στα κάνουν όλα με 80 ευρώ το βράδυ έχουν περάσει και κάτω από το αυλάκι! :grin:

Προσωπικά στην Βουλγαρία δεν έχω πάει για να ψάξω για γυναίκες, αλλά από το λίγο που έχω πάει καμία τόσο ωραία δεν είχα δει στο δρόμο και κάποιοι γνωστοί μου που έχουν πάει γι αυτό το λόγο (περισσότεροι του ενός!) βλαστημούσαν την ώρα και τη στιγμή που είχαν πάει γυρνώντας, από τα χάλια που τους είχαν πασάρει.

Εγω τυποι μου δεν εχω πάει Βουλγαρια. Το παραδεχομαι  :grin:

Αμα πάω όμως εστω και για μια ωρα, θα μπορω να χω αποψη:
για τα πάντα όλα!!!  :2funny:

btw, η Καλλιμουκου ειναι μουναρος!  :cum:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Καλά έκανε που ζήταγε 5 κακώς έκαναν αυτοί που τηε τα διναν.

Πέραν αυτών, εάν ένα πετυχημένο αρσενικό δεν έχει τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να κατανοήσει πως ένα ξυρισμένο αιδοίο δε μπορεί να του στοιχίζει για μισή ώρα παραπάνω απο ένα διήμερο στις Σευχέλλες ε τι να πω.

Εντάσσετια και αυτό στα πλαίσια της ανδρικής εγκεφαλικής ανεπάρκειας.

Σε αυτά θα συμφωνώσουμε απολύτως!

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αυτή πουπηδιόταν με την επιτροπή και η επιτροπή την έβλεπε ομορφότερη.

επιτροπη ομως σε αυτα ειναι κατι παλιες εστεμμενες , και ατομα οπως ο λακης γαβαλας και τρυφων σαμαρας..

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
επιτροπη ομως σε αυτα ειναι κατι παλιες εστεμμενες , και ατομα οπως ο λακης γαβαλας και τρυφων σαμαρας..
στις κούρσες μεγάλων αποστάσεων υπάρχουν πάντα οι φερόμενοι ως λαγοί που στο μεγαλύτερο μέρος της κούρσας πριν το καμπανάκι μονοπωλούν τον φακό.

Μετά στο βάθρο ανεβαίνουν πάντα οι πρωταθλητές.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Πάντως προσωπικά πιστεύω πως στα καλλιστεία παίζονται μεγαλύτερα συμφέροντα από ένα πήδημα οπότε κι αυτό, πως δηλαδή κερδίζει αυτή που κάνει τις περισσότερες πίπες, πάλι μάλλον άλλος ακόμα αστικός μύθος είναι.

Απλά μια ωραία μπορεί να χάσει από μια πολύ πιο δεύτερη για διάφορους λόγους.
Π.χ. η Αλεξανδράτου (που τότε ήταν θεά), από τη φτηνιάρα ρωσσοπόντια Χοχονίδου, λόγω συμπεριφοράς.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως προσωπικά πιστεύω πως στα καλλιστεία παίζονται μεγαλύτερα συμφέροντα από ένα πήδημα οπότε κι αυτό, πως δηλαδή κερδίζει αυτή που κάνει τις περισσότερες πίπες, πάλι μάλλον άλλος ακόμα αστικός μύθος είναι.

Απλά μια ωραία μπορεί να χάσει από μια πολύ πιο δεύτερη για διάφορους λόγους.
Π.χ. η Αλεξανδράτου (που τότε ήταν θεά), από τη φτηνιάρα ρωσσοπόντια Χοχονίδου, λόγω συμπεριφοράς.
Η Χοχοχοχονίδου τότε είχε καταπιεί το Βόσπορο (μεταφορικά). Η τζούλια το παιζε γκόμενα και καλά πως πειδή ειναι όμορφη νόμιζε ότι θα κέρδιζε περίπατο.

Τελικά μετά τα καλλιστεία πήρε το μάθημά της και είδες τι επακολούθησε.

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6

Η Χοχοχοχονίδου τότε είχε καταπιεί το Βόσπορο (μεταφορικά). Η τζούλια το παιζε γκόμενα και καλά πως πειδή ειναι όμορφη νόμιζε ότι θα κέρδιζε περίπατο.

τα ιδια εκανε και η  ρια αντωνιου και νομιζω οτι και αυτη την ιδια καταληξη με τη τζουλια θα χει.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606

....  :grin: AΡΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ ΜΑΘΗΜΑ ΠΗΡΕ .....Την καλημερα μου!

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Λευτερια στον συντροφο Λακη.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Ήσουν μέλος της επιτροπής; Των παρασκηνίων; Κάποιος κολλητός σου μήπως;
Ή μου είπε κάποιος που του είπαν πως κάποιος άκουσε...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Το λεμε το ξαναλεμε ειναι μουφα ειδηση παρτε το χαμπαρι, για καποιον που ξερει το Μπανσκο θα ειναι ενημερος οτι εκει καθε σεζον περιπολουν 6 ελληνες αστυνομικοι και ειναι αυτοι που ασχολουνται με τους ελληνες παραβατες,αν συνεβαινε κατι τετοιο θα ηταν ενημεροι ολοι απο την πρεσβεια μεχρι την τελευταια τοπικη  εφημεριδα.Κατι τετοιο δεν θα περνουσε απαρατηρητο.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ήσουν μέλος της επιτροπής; Των παρασκηνίων; Κάποιος κολλητός σου μήπως;
Ή μου είπε κάποιος που του είπαν πως κάποιος άκουσε...

Ελα τώρα μην πασοκίζεις.

Μου θυμίζεις τον Σημίτη... Οποιος έχει στοιχεία στον Εισαγγελέα.

Είχαν βουίξει τα κορίτσια τότε μεταξύ τους......

Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Το λεμε το ξαναλεμε ειναι μουφα ειδηση παρτε το χαμπαρι, για καποιον που ξερει το Μπανσκο θα ειναι ενημερος οτι εκει καθε σεζον περιπολουν 6 ελληνες αστυνομικοι και ειναι αυτοι που ασχολουνται με τους ελληνες παραβατες,αν συνεβαινε κατι τετοιο θα ηταν ενημεροι ολοι απο την πρεσβεια μεχρι την τελευταια τοπικη  εφημεριδα.Κατι τετοιο δεν θα περνουσε απαρατηρητο.

Τα περί σύλληψης στο Μπάνσκο όντως δεν στέκουν ούτε λογικά.

Πως είναι δυνατόν να ξέρουν οι Βούλγαροι αστυνομικοί πως κάποια Ελλληνίδα εκδίδεται εκεί σε Έλληνες και κυρίως πως μπορούν να το αποδείξουν;
Τώρα πως προέκυψε όλος αυτός ο θόρυβος και τί κρύβεται από πίσω, ποιος να ξέρει;
Το κύκλωμα είναι αρκετά βρώμικο και συχνά τα χτυπήματα πέφτουν κάτω από τη μέση...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Τα περί σύλληψης στο Μπάνσκο όντως δεν στέκουν ούτε λογικά.

Πως είναι δυνατόν να ξέρουν οι Βούλγαροι αστυνομικοί πως κάποια Ελλληνίδα εκδίδεται εκεί σε Έλληνες και κυρίως πως μπορούν να το αποδείξουν;
Τώρα πως προέκυψε όλος αυτός ο θόρυβος και τί κρύβεται από πίσω, ποιος να ξέρει;
Το κύκλωμα είναι αρκετά βρώμικο και συχνά τα χτυπήματα πέφτουν κάτω από τη μέση...
Βρηκαν τροπο να ανεβουν τα νουμερα της εκπομπης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom