Νέα

Για πορνεία συνελήφθη στη Βουλγαρία Ελληνίδα τηλεστάρ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kanon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 747
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Δούκισσα...

Πλέον η Αντωνία είναι κλάσεις ανώτερο μουνί...

ΔΕΝ έχεις δίκιο! Η Αντωνία είναι πολύ καλή, αλλά η Δούκισσα τελευταία που πήρε 3-4 κιλά έγινε πάλι Νο 1!
Η αλήθεια είναι πως πριν λίγους μήνες κόντευε να εξαφανιστεί από την αδυναμία.

stevesteve2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
109
Πόντοι
280
Ισχυει οτι η Βισση κανει με 4.000 τη βραδυα/ :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:?????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
πάντως θα τα λέγαμε ούτως η άλλως μέσω pm.ψάχνω ένα τηλέφωνο. :grin:

Της Αλεξανδράκη για 1.500; :o :o

Και να το είχα δεν θα στο έδινα, για να σε προφυλάξω από το να κλαις τα λεφτά σου μετά! :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Της Αλεξανδράκη για 1.500; :o :o

Και να το είχα δεν θα στο έδινα, για να σε προφυλάξω από το να κλαις τα λεφτά σου μετά! :grin:
όχι ρε type άλλη που φοβάμαι πως έχει aposirthei.me pm τώρα.μην σπαμαρουμε. :grin:

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ΔΕΝ έχεις δίκιο! Η Αντωνία είναι πολύ καλή, αλλά η Δούκισσα τελευταία που πήρε 3-4 κιλά έγινε πάλι Νο 1!
Η αλήθεια είναι πως πριν λίγους μήνες κόντευε να εξαφανιστεί από την αδυναμία.

Σύγκρινε εδώ και πες μου...Και φάτσα και σώμα ΑΝΩΤΕΡΗ η Αντωνία.

Σαν καημένο φαίνεται η Δούκισα μπροστά της ετσι οστεομένη που έγινε..

Εδώ αναλύει και την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία το κορίτσι...Η αρχή όλων... :2funny:

Επισκέπτης
ΟΜΩΣ ξέρω και πάρα πολύ έμπειρο και "περπατημένο" παίχτη από εδώ μέσα που μου είχε ομολογήσει πως παζάρευε την Αλεξανδράκη με 1.500 το δίωρο! ;)

Ρε ντοκ, δεν είπαμε να μη βγει παραέξω??
Εντάξει, δεν έκατσε η φάση επειδή ζητούσα 1.500 κι αυτή δεν έδινε πάνω από 1.200  :rolleyes:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206

Σύγκρινε εδώ και πες μου...Και φάτσα και σώμα ΑΝΩΤΕΡΗ η Αντωνία.

Σαν καημένο φαίνεται η Δούκισα μπροστά της ετσι οστεομένη που έγινε..

Εδώ αναλύει και την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία το κορίτσι...Η αρχή όλων... :2funny:

Τώρα να σου πω πως κάποια δεν μου αρέσει, ψέματα θα σου πω! :cheesy:
Προσπαθώντας να είμαι αντικειμενικός θα έλεγα πως η Δούκισσα είναι πιο "κλασσικά" ωραία και η Αντωνία πιο "σέξυ" ωραία.

Το θέμα είναι και από πότε χρονολογείται η εκπομπή. Γιατί η Δούκισσα πολύ πρόσφατα "συνήλθε" από την αδυναμία που είχε. Κακώς!!

Υ.Γ. Τώρα που είδα ολόκληρο το βίντεο είναι σαφές πως η Αντωνία έχει τον "αέρα".
      Η Δούκισσα μοιάζει να αισθάνεται άβολα που στο ίδιο τραπέζι υπάρχει κι άλλη ωραία και κλασσάτη γκόμενα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Εντάξει, δεν έκατσε η φάση επειδή ζητούσα 1.500 κι αυτή δεν έδινε πάνω από 1.200  :rolleyes:

Εγώ σε "προστατεύω" κι εσύ βγαίνεις και εκτίθεσαι από μόνος σου!
Τί να σου πω; :2funny: :2funny:

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
201
Πόντοι
26
Η Τζούλια (την καλή της εποχή) ζητούσε (και τα έπαιρνε) 5.000 το διήμερο. Αυτό δέξου το σαν σίγουρο.

Τώρα αυτά με τα "δωρεάν" πηδήματα σε όσους κάνουν κουμάντο στο σταρ σύστεμ, γνωστά είναι. Η συγκεκριμένη δεν ξέρω αν τα έχει κάνει ή όχι. Αν όντως έχει γίνει ακριβή βίζιτα, μάλλον θα τα έχει κάνει και φυσικά δεν θα είναι και η πρώτη.

Και αυτά τα για το που θα διαθέσεις εσύ την δική σου περιουσία και με πια ανταλλάγματα, μαζί σου κι εγώ! Χρόνια γκαρίζω πως ΚΑΝΕΝΑ μουνί δεν αξίζει περισσότερα από 150 ευρώ.
ΟΜΩΣ ξέρω και πάρα πολύ έμπειρο και "περπατημένο" παίχτη από εδώ μέσα που μου είχε ομολογήσει πως παζάρευε την Αλεξανδράκη με 1.500 το δίωρο! ;)

Ετσι ειναι...ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ!!!!

εισαι και ακριβος.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τώρα να σου πω πως κάποια δεν μου αρέσει, ψέματα θα σου πω! :cheesy:
Προσπαθώντας να είμαι αντικειμενικός θα έλεγα πως η Δούκισσα είναι πιο "κλασσικά" ωραία και η Αντωνία πιο "σέξυ" ωραία.

Το θέμα είναι και από πότε χρονολογείται η εκπομπή. Γιατί η Δούκισσα πολύ πρόσφατα "συνήλθε" από την αδυναμία που είχε. Κακώς!!

Πριν κανα μήνα είναι αυτό..Έτσι είναι και τώρα... :grin:

thirio11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
2.861
Πόντοι
456
Η Τζούλια (την καλή της εποχή) ζητούσε (και τα έπαιρνε) 5.000 το διήμερο. Αυτό δέξου το σαν σίγουρο.

Τώρα αυτά με τα "δωρεάν" πηδήματα σε όσους κάνουν κουμάντο στο σταρ σύστεμ, γνωστά είναι. Η συγκεκριμένη δεν ξέρω αν τα έχει κάνει ή όχι. Αν όντως έχει γίνει ακριβή βίζιτα, μάλλον θα τα έχει κάνει και φυσικά δεν θα είναι και η πρώτη.

Και αυτά τα για το που θα διαθέσεις εσύ την δική σου περιουσία και με πια ανταλλάγματα, μαζί σου κι εγώ! Χρόνια γκαρίζω πως ΚΑΝΕΝΑ μουνί δεν αξίζει περισσότερα από 150 ευρώ.
γιατρε 5.000 η ιουλια δεν πηρε ποτε!το παρεακι ναι! και αυτη τα αποφαγια! η δημητρουλα ειναι αλλη περιπτωση μαγκακι και καλα!τωρα το 150 max σαν θεωρια ειναι ολοσωστη!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Για να μην σας βλεπουν χαζους και σας κοροιδευουν αυτα που σας λενε για 5000 οτι επαιρνε η Τζουλια ειναι εντελως φιδεμποριο.Οταν σε μια απλη εμφανιση σε ενα κλαμπ για 1-2 ωρες επαιρνε 20 και 25 χιλιαρικα θα καταδεχονταν να παει με τον καθε τυχαρπαστο διημερο για 5 χιλιαρικα.Αν ηθελε να κανει τετοιες αρπαχτες πηγαινε ντουμπαι-καταρ που ο καθε σειχης δινει 15 χιλιαρικα για 1 ωρα με τετοιες σταρλιτιτσες.Οσοι σας το παιζουν οτι τις γαμησαν σας βλεπουν μαλακες και θελουν να κορδωθουν.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Ειλικρινα τωρα...αν η τζουλια δουλευε σε στουντιο ή σαν cg κλπ, θα την θεωρουσε ο κοσμακης ολα αυτα που την θεωρησε σαν μοντελο και της εδωσε την ευκαιρια να παρει οσα φραγκα πηρε με περιοδικα,τηλεορασεις,τσοντες κλπ?
Ειναι πιο ομορφη απο αρκετες για τις οποιες γραφουμε εδω μεσα? Ομοιως και η καλλοιμουκοτετοια.
Οι αντρες ειμαστε και μαλακες. Γνωστη ναναι η αλλη, της δινουμε και 5χιλιαρο αμα λαχει.
Κατι τετοια θα βλεπει το καθε cg που θαναι πιο μουναρα απο την τζουλια και αντε να πεσει απο το 200αρι  :rolleyes:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ειλικρινα τωρα...αν η τζουλια δουλευε σε στουντιο ή σαν cg κλπ, θα την θεωρουσε ο κοσμακης ολα αυτα που την θεωρησε σαν μοντελο και της εδωσε την ευκαιρια να παρει οσα φραγκα πηρε με περιοδικα,τηλεορασεις,τσοντες κλπ?
Ειναι πιο ομορφη απο αρκετες για τις οποιες γραφουμε εδω μεσα? Ομοιως και η καλλοιμουκοτετοια.
Οι αντρες ειμαστε και μαλακες. Γνωστη ναναι η αλλη, της δινουμε και 5χιλιαρο αμα λαχει.
Κατι τετοια θα βλεπει το καθε cg που θαναι πιο μουναρα απο την τζουλια και αντε να πεσει απο το 200αρι  :rolleyes:

Για να μην σας βλεπουν χαζους και σας κοροιδευουν αυτα που σας λενε για 5000 οτι επαιρνε η Τζουλια ειναι εντελως φιδεμποριο.Οταν σε μια απλη εμφανιση σε ενα κλαμπ για 1-2 ωρες επαιρνε 20 και 25 χιλιαρικα θα καταδεχονταν να παει με τον καθε τυχαρπαστο διημερο για 5 χιλιαρικα.Αν ηθελε να κανει τετοιες αρπαχτες πηγαινε ντουμπαι-καταρ που ο καθε σειχης δινει 15 χιλιαρικα για 1 ωρα με τετοιες σταρλιτιτσες.Οσοι σας το παιζουν οτι τις γαμησαν σας βλεπουν μαλακες και θελουν να κορδωθουν.

πότε έρχονται οι μέλισσες;

azmodeus

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν επειδή έχουν ακουστεί πολλές και απίστευτες βλακείες για αυτό το παραμύθι που σκαρφίστηκε ενας ασυνείδητος blogger που σύντομα θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη, σας παρακαλώ σταματήστε να τις αναπαράγετε. Η αντωνία δέν έχει καμία σχέση με αυτή την βρωμιά, και αν την γνωρίζατε προσωπικά πραγματικά θα ντρεπόσασταν για αυτά που λέτε γιατι είναι μια γλυκύτατη και ευαίσθητη κοπέλα με αξίες, αγωγή και μόρφωση που σπανίζουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom