Νέα

Για πορνεία συνελήφθη στη Βουλγαρία Ελληνίδα τηλεστάρ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kanon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 747
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το έψαξα πριν λίγο.όντως για πλημμέλημα δεν δίνει εντολή για άρση απορρητου ο eisaggeleas.mono για κακούργημα δίνει.εκτος αν άλλαξε κάτι πολύ πρόσφατα.
δε χρειάζεται να δώσει εντολή για άρση. Δες αυτό που πόσταρα για παράκαμψη.

κρίνοντας ότι τα εν λόγω δεδομένα κίνησης και θέσης δεν εμπίπτουν δήθεν στο απόρρητο (όπως αναφερόταν και στην γνωμοδότηση Σανιδά) και ότι οι πάροχοι δεν δεσμεύονται δηλαδή τελικά από τον Ν.2225/1994, αλλά μπορούν να δίνουν τα στοιχεία και με απλή αίτηση των εισαγγελικών αρχών, ακόμη κι αν δεν πρόκειται για κακουργήματα!

κατάλαβες τώρα τι σημαίνει νομική ντρίμπλα και ερμηνεία;

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Μην του την μπαινετε ετσι ασχημα του εκτορ

θα βγαλει οπλο  :grin:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το συνταγμα ειναι ανοιχτο σε ερμηνεια απο το ανωτατο δικαστηριο της χωρας. Αν δεν ηταν δε θα υπηρχε βαλιτσακι της ΕΥΠ. Σου ειπα παραπανω πασιγνωστη υποθεση στην οποια εγινε αρση ασυλιας στην Ελλαδα για συκοφαντικη δυσφημιση, και τρεχανε τον αλλο τον καψερο αυταπαγγελτα για 6-7 χρονια παροτι δεν ηταν καν ιδιοκτητης του μπλοκ που εκανε τη συκοφαντικη δυσφημιση, link aggregator ηταν. Σου κανει η να βαλω το κεφαλι στην αμμο μεσα να προσποιηθω οτι δεν εγινε γιατι διαβασες το αρθρο 19 αρα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤAI να μη ξερεις τι σου γινεται?

Βάλτο στην άμμο.

Ο τύπος θα μας βγάλει και τους δύο βλάκες.

Είπαμε.

Είναι αυθεντία απο όπλα μέχρι Συντάγματα.

Το καλύτερο για το τέλος. Η είσπραξη του χαρατσιού κριθηκε αντισυνταγματική. Ε ήρθε ο Αρειος παγος και του είπε ότι για λόγους έκτακτου εθνικού συμφέροντος το Σύνταγμα..... μπορεί να παρακάμπτεται.  

Αλλά τι να ξέρει ο Αρειος Παγος;

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
δε χρειάζεται να δώσει εντολή για άρση. Δες αυτό που πόσταρα για παράκαμψη.

κρίνοντας ότι τα εν λόγω δεδομένα κίνησης και θέσης δεν εμπίπτουν δήθεν στο απόρρητο (όπως αναφερόταν και στην γνωμοδότηση Σανιδά) και ότι οι πάροχοι δεν δεσμεύονται δηλαδή τελικά από τον Ν.2225/1994, αλλά μπορούν να δίνουν τα στοιχεία και με απλή αίτηση των εισαγγελικών αρχών, ακόμη κι αν δεν πρόκειται για κακουργήματα!

κατάλαβες τώρα τι σημαίνει νομική ντρίμπλα και ερμηνεία;
έκανα λάθος πριν.μονο για κακούργημα dinei.apo άτομο που ξέρει και ασχολείται αυτό.δεν δίνει για πλημμέλημα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το συνταγμα ειναι ανοιχτο σε ερμηνεια απο το ανωτατο δικαστηριο της χωρας. Αν δεν ηταν δε θα υπηρχε βαλιτσακι της ΕΥΠ. Σου ειπα παραπανω πασιγνωστη υποθεση στην οποια εγινε αρση ασυλιας στην Ελλαδα για συκοφαντικη δυσφημιση, και τρεχανε τον αλλο τον καψερο αυταπαγγελτα για 6-7 χρονια παροτι δεν ηταν καν ιδιοκτητης του μπλοκ που εκανε τη συκοφαντικη δυσφημιση, link aggregator ηταν. Σου κανει η να βαλω το κεφαλι στην αμμο μεσα να προσποιηθω οτι δεν εγινε γιατι διαβασες το αρθρο 19 αρα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤAI να μη ξερεις τι σου γινεται?

ναι μου ειπες εσυ παραπανω αλλα εγω δεν ειδα πουθενα να εγινε αρση ασυλιας. και αλλοι μπλογκερ ειναι γνωστοι και τους μηνυουν δε σημαινει οτι εγινε αρση απορητου. δειξε μου επισημα λινκ οπου το ανωτατο δικαστηριο της χωρας ερμηνευσε αρση απορητου κατα παραβαση του αρθρου. θα υπαρχει καπου για να το λες. αλλιως...οπως ειπαμε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Βάλτο στην άμμο.

Ο τύπος θα μας βγάλει και τους δύο βλάκες.

Είπαμε.

Το καλύτερο για το τέλος. Η είσπραξη του χαρατσιού κριθηκε αντισυνταγματική. Ε ήρθε ο Αρειος παγος και του είπε ότι για λόγους έκτακτου εθνικού συμφέροντος το Σύνταγμα..... μπορεί να παρακάμπτεται.  

Αλλά τι να ξέρει ο Αρειος Παγος;

θα μας βαλεις κανα λινκ ρε ηλιθιε? γιατι κοπιαρεις κοπιαρεις αλλα λινκ κατα...λαθος... ξεχνας να βαλεις.
να δουμε τι ειπε και ο αριος παγος για την αρση απορρητου. βλακα.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
έκανα λάθος πριν.μονο για κακούργημα dinei.apo άτομο που ξέρει και ασχολείται αυτό.δεν δίνει για πλημμέλημα.
ρε συ ελληνικά ξέρεις;

Το διάβασες;

Δε ζητάει άρση γιατί αυτά τα δεδομένα δεν θεωρούνται απόρρητα. 

Τι διάλο; Τι φταίει;

Πάμε συνολικά. Αρση η μη, τα στοιχεία ακόμα και για πλημμέλημμα για τα μπλογκς ο εισαγγελέας μπορεί να τα πάρει χωρίς ο πάροχος να μηνυθεί ότι ήρε παρανόμως το απόρρητο.

Πως;

Μα χαρακτηρίζοντας αυτομάτως τα στοιχεία σε ένα μπλογκ ως ΜΗ ΑΠΟΡΡΗΤΑ.

δε μπορεί.
Τώρα θα το καταλάβεις.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Και η Δήμητρα Ματσούκα όταν είχε κυκλοφορήσει η τσόντα που της έσκιζε τον κώλο ο άλλος, είπε το αμίμητο "Δεν φανταζόμουν πως κάποιος με τον οποίο είχα σχέση στο παρελθόν θα έβγαζε προσωπικές μας στιγμές στο φόρα!"
Όταν ήταν προφανές πως το βίντεο ήταν "επαγγελματικό", με εικονολήπτη, φωτιστή κλπ.
Εδώ με τα μάτια μας το βλέπουμε και το αρνούνται, θα το δεχθούν αλλιώς;

Και προφανώς πατάει στο γεγονός ότι κατά πάσαν πιθανότητα δεν θα υπήρξε πραγματική σύλληψη, διότι πως στο καλό θα στοιχειοθετούσαν οι Βούλγαροι την κατηγορία αφού οι πελάτες ήταν Έλληνες.
Απλά επειδή το μέρος ήταν μικρό και στο ξενοδοχείο την έβλεπαν συχνά και με διαφορετικούς συνοδούς, δεν ήθελε και πολύ να καταλάβουν τί ακριβώς έκανε εκεί, χαζοί είναι;

Επειδή όμως δεν μπορείς να κάνεις μια "δουλειά" μέσα στο "μαγαζί" των άλλων (ως γνωστόν το Μπάνσκο είναι γεμάτο με Βουλγάρες πουτάνες και οι εκεί μπάτσοι εκτελούν ταυτόχρονα και χρέη "προστασίας"), θα έγιναν τίποτα παράπονα από τις ντόπιες που θα οδήγησαν ίσως σε κάποια προσαγωγή ή ίσως απλά "ενόχλησή" της για "συστάσεις" και εκφοβισμό.

Τώρα που περάσανε τα ζόρια βγαίνει και στην αντεπίθεση!

Δεν υπήρχε ποτέ τσόντα με Δήμητρα Ματσούκα φίλε...αυτά είναι μαλακίες !  Απλά κάποιο περιοδικό είχε πάρει τότε κάτι φωτογραφίες απο κομμένες ερωτικές σκηνές ενός σίριαλ που συμμετείχε και είχε γράψει ότι ήταν πορνοστάρ !! Τους έκανε μυνήσεις και αγωγές και φυσικά καταδικάστηκαν και τελείωσε η ιστορία !

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

φυσικα και ειμαι αυθεντια σε αυτα που ξερω και ειναι λιγα και συγκεκριμενα. εσυ που κανεις οτι ξερεις τα παντα γινεσαι σωβρακο. ας προσεχες.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
θα μας βαλεις κανα λινκ ρε ηλιθιε? γιατι κοπιαρεις κοπιαρεις αλλα λινκ κατα...λαθος... ξεχνας να βαλεις.
να δουμε τι ειπε και ο αριος παγος για την αρση απορρητου. βλακα.

Χέστηκε η φοράδα στ αλώνι τώρα που μας βρίζεις.

Διάβασε τι έγραψα ανάγωγε.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
έχει δίκιο ο ετόρε.εγώ πάνω στην βιασύνη μου είχα μπερδέψει το γεγονός ότι ενώ έδιναν εισαγγελείς άρσεις για κακουργήματα νόμιζα ότι το ίδιο ίσχυε για πλημμελήματα.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κλαίει και οδυρεται για την θιγμένη κοινωνική ηθική περί τιμής και τις λοιπές κοινωνικές μαλακίες  :jerking:

αν ήμουν γυναίκα και δή μουνάρα όπως αυτή , θα είχα καραξεσκιστεί στην ακριβή πορνεία , θα είχα μαζέψει πολύ χαρτί και θα έκανα ζωάρα
και θα μουν και πολύ περήφανη  :rolleyes:  :)

Εγώ αν ήμουν γυναίκα θα γινόμουν πορνοστάρ φίλε !! Στο εξωτερικό βέβαια κι'όχι στην Ελλάδα για να με κράζει ο κάθε κάφρος Ελληναράς...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
έχει δίκιο ο ετόρε.εγώ πάνω στην βιασύνη μου είχα μπερδέψει το γεγονός ότι ενώ έδιναν εισαγγελείς άρσεις για κακουργήματα νόμιζα ότι το ίδιο ίσχυε για πλημμελήματα.

ξερει πολυ καλα οτι γραφει μαλακιες. δεν ειναι τυχαιο οτι απεφυγε να βαλει εστω το λινκ απο κει που μας γραφει αυτα που γραφει σαν τεκμηριωμενη παραθεση.
ειναι η γνωστη προσφιλης τακτικη εδω μεσα, καταλαβαινουν οτι εγραψαν μαλακια αλλα θεωρουν χρεος  :jerking: να συνεχισουν να το υποστηριζουν.
εσυ που δεν εισαι κομπλεξικος δεν το εκανες. δεν ειναι τυχαιο.

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ναι μου ειπες εσυ παραπανω αλλα εγω δεν ειδα πουθενα να εγινε αρση ασυλιας. και αλλοι μπλογκερ ειναι γνωστοι και τους μηνυουν δε σημαινει οτι εγινε αρση απορητου. δειξε μου επισημα λινκ οπου το ανωτατο δικαστηριο της χωρας ερμηνευσε αρση απορητου κατα παραβαση του αρθρου. θα υπαρχει καπου για να το λες. αλλιως...οπως ειπαμε.
Σωστα ... τι ξερει μωρε ο Αρειος Παγος μπροστα στη σοφια του μπουρδελα ντοτ κομ ...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

[size=14pt]Συνεπώς προς τα ανωτέρω, οι ανακριτικές αρχές, ανταποκρινόμενες στο προστατευτικό καθήκον του Κράτους, εκδηλούμενο ως θετική υποχρέωση αυτού προς διασφάλιση της ανεμπόδιστης και αποτελεσματικής ασκήσεως των δικαιωμάτων του ατόμου, κατ' άρθρο 25§1 του Συντάγματος, και ενεργούσες σύμφωνα με τη συνταγματική επιταγή για παροχή έννομης προστασίας (άρθρο 20 του Συντάγματος) και τιμωρήσεως των εγκλημάτων (άρθρα 96§1 και 87§1 του Συντάγματος) μπορούν, στα πλαίσια του δικαιώματός τους να συγκεντρώνουν τα αναγκαία αποδεικτικά στοιχεία για τη βεβαίωση του εγκλήματος (άρθρα 251, 239 §§ 1-2 και 248 ΚΠΔ), να ζητούν τα προαναφερόμενα στοιχεία, χωρίς την προηγούμενη τήρηση της διαδικασίας άρσεως του απορρήτου του εκτελεστικού της διατάξεως του άρθρ. 19 § 1 εδ. β΄ του Συντάγματος Ν. 2225/1994, αφού, όπως ελέχθη, δεν πρόκειται για απόρρητο.

Είναι αυτονόητο, ότι πρέπει να διενεργείται κυρία ανάκριση ή προκαταρκτική εξέταση ή προανάκριση μετά από παραγγελία εισαγγελέα καθώς και ότι ο τακτικός ανακριτής ή ο παραγγέλλων εισαγγελέας, σύμφωνα με βασική αρχή ισχύουσα επί των ανακρίσεων, θα ζητήσει τα στοιχεία για τα οποία γίνεται λόγος αφού, μετά τήρηση των αρχών της αναλογικότητας, κρίνει ότι, βάσει των στοιχείων που μέχρι τη στιγμή εκείνη διαθέτει, είναι δυνατόν να υποτεθεί ευλόγως ότι μόνο με αυτό το μέσο θα γίνει δυνατή η βεβαίωση του εγκλήματος και η ανακάλυψη του δράστη (Καρράς, ανωτ., αριθ. 44).

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι επικαλούμενες στο υπ' αριθμ. 1604/13-7-2009 έγγραφό σας αποφάσεις του ΕΔΔΑ (υποθέσεις Malone κατά Ηνωμένου Βασιλείου και Copland κατά Ηνωμένου Βασιλείου) καθώς και του Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας (BVerfGE 67, 157 – G10) αφορούν επεμβάσεις τρίτων σε ιδιωτικές επικοινωνίες μεταξύ άλλων προσώπων, πράγμα που διαφέρει από το εξεταζόμενο εδώ ζήτημα των εγκληματικού περιεχομένου κλήσεων και μηνυμάτων που απευθύνονται προς τον επιζητούντα την αποκάλυψη του δράστη τους.[/size]

Υ.Γ.
ο ετόρε ξέρει σαφώς πιο πολλά απο τους εισαγγελείς και αντιεισαγγελείς του Αρείου Παγου.

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
24
Πόντοι
2.127
Ρε ξέρω εγώ "συνεσταλμένη" μιλφ, από γνωστή οικογένεια, χωρισμένη με δυο παιδιά, με δική της δουλειά που έχει να κάνει και με παιδιά και γενικά "υπεράνω πάσης υποψίας" στην καθημερινή της ζωή, που είναι πολύ γνωστή βίζιτα και με πελατολόγιο πάνω από 500 (αν όχι 1000!) άντρες.

Την είχα ρωτήσει παλιότερα που είχαμε στενές σχέσεις. "Κι αν σε κάποια κοινωνική εκδήλωση ή κάπου στην κανονική δουλειά σου ίσως σε αναγνωρίσει κάποιος πελάτης από τη βίζιτα, τί θα κάνεις;"
"Α, το έχω σκεφτεί!" μου απάντησε. "Αν θίξει το θέμα της άλλης μου δουλειάς θα του επιτεθώ φραστικά πολύ άγρια και θα τον βγάλω τρελλό! Θα του πω πως προφανώς με μπρερδεύει με κάποια άλλη. Θα είμαι όμως τόσο επιθετική που κι ο ίδιος θα νομίσει πως έχει άδικο!"
κουφάλα γιατρε  :grin: :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom