Νέα

Για ποιό λόγο ο Ολυμπιακός δεν είναι μεγάλη ομάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
 Εγω ξερω οτι ο βαζελος και ο Γαβρος εχουν κατστρεψει το ελληνικό ποδοσφαιρο. Ο βαζελος που μας τα εχει ζαλισει με την ευρωπη οσες χρονιες εκανε κάτι ειχε μαζεψει την αφροκρεμα των παικτων και καποιους τους πληρωνε με βελανιδια. Ασ επαιζε ο καραγκουνης, και ο μπασινας  στην ΑΕΚ με 1 εκατομμυριο το χρόνο και σου παιρνω εγω το LIbertadores. Ο κατσουράνης με μαλια πηρε μεταγραφη ο κακομοιρης ο Μπασινας καραφλιασε ωσπου να φύγει.
Ο Παππας ο ηλίθιος δεν του αρεσε η Καλαμαρια που επαιζε γαμώ τις μπάλλες φαγωθηκε να παει στο Γαβρο, θα τελειωσει και αυτος όπως ο Χουτος.
Ο Χαριστεας, ο Μαχλας, ο Δέλλας, ο Μπορμποκης θα ειχαν καταστραφεί αν παιζαν ΠΑΟ ,ΟΣΦΠ. Ο γαβρος ειναι δημόσιο, πας και κάθεσαι ο ΠΑΟ ιδιωτική εταιρια αν σε γουσταρει το αφεντικό προχωρας αλιως κρεμας παπούτσια.

ΥΓ και μην μας πρηζουν οι "Ευρωπαοι" τα ματς του βαζελου στην Ευρωπη ειναι η χαρα του σουβλατζη, αφου μπάλλα δεν βλέπεις πλακωνεσαι στο φαγητο.

Επισκέπτης
Ειναι δυνατον να βγαινεις να παιξεις ευρωπη με ανατολακη,κωστουλα,παντο,ντομι,γεωργατο?αμυνα ειναι αυτη?για ελλαδα μια χαρα..για ευρωπη οχι.με ενα μονο αμυντικο χαφ??ημαρτον
και ο παναθηναικος δεν παει πισω...ειναι δυνατον να χεις στον παναθηναικο μπακ τον βυντρα και τον δαρλα?απιστευτο..και ιδιως για τον βυντρα εχει μεγαλη περιοδο χαριτος..αξιοπεριεργο!..μηπως τον γουσταρει ο ``σωφερ``??

iptamene εδω κανεις λαθος.....για βυντρα και δαρλα εννοω...για τα υπολοιπα εχεις δικιο....το προβλημα με τις ελληνικες ομαδες δεν ειναι τοσο αυτοι οι παικτες οσο οι παιχτες που απαρτιζουν τα χαφ........για σκεφτειτε τι χαφ εχουν οι 2 ομαδες που ανεφερες.......ας ξεκινησουμε......ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ο ποδοσφαιριστης που μεχρι να κοντρολαρει,να στριψει το σωμα του και να δωσει γλυκια πασα προλαβαινει η γιαγια μου να κατεβει τα σκαλια απο την πολυκατοικια της και να παει να παρει το λεωφορειο.....ΜΠΟΒΙΟ επαιζε λεει στην μαλαγα.....δεν εχω ξαναδει πιο μπαστακα παικτη στο κεντρο.....κουνιεται μεταξυ 15-20 μετρων το πολυ και μονο οταν η ομαδα αμυνεται...οταν επιτιθεται δεν κινειται σε κενους χωρους για να βοηθησει τα μπακ να ανεβουν.....ΜΠΙΣΚΑΝ...επαιζε λεει στη λιβερπουλ.....αυτος οπως και ο μποβιο τεχνικα δεν ειναι κακοι αλλα αρκεται τεχνικοι παικτες ομως και αυτος ειναι παρα πολυ αργος με την μπαλα στα ποδια με συνεπεια οι αντιπαλοι χαφ να του κοβουν τη θεα πολυ γρηγορα πριν καν διανυσει 5 μετρα με αυτην.....ΚΑΦΕΣ....δεν μαρκαρει,δεν πασαρει καλα,δεν προχωραει καθετα με την μπαλα πολλα μετρα.....ε πως ρε διαολε παιζεις μπαλα τοτε?μονο εξαιτιας ασχετων,λαμογιων και τυχαιων γεγονοτων.......και μετα αλλαζεις καναλι και βλεπεις τι χαφ εχουν οι ξενες ομαδες και πως τρεχουν και με την μπαλλα στα ποδια και χωρις αυτην...ενδεικτικα αναφερω 3 εκπληκτικους τετοιους ποδοσφαιριστες.....1)ΙΝΙΕΣΤΑ 2)ΦΑΜΠΡΕΓΚΑΣ 3)ΡΟΖΙΤΣΚΥ....

IptamenosOllandos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
καποιοι ξερολες λενε οτι οι πορειες του ΠΑΟ εγιναν με το συστημα τσουκου-τσουκου ball .εγω πιστευω οτι τοτε ειχαμε καλους παικτες που τους αφησαμε να δεσουν και σαν ομαδα...τωρα καθε λιγο ψωνιζουμε παικτακια και τους αλλαζουμε σαν πουκαμισα....
Καλυτερους παιχτες ειχατε σε σχεση με τωρα αλλα και παλι δεν ηταν οι παιχταραδες που ειχαν οι αλλες ομαδες..οπως ειπες ησασταν ομαδα ,αλλα ειχατε και συστημα για ευρωπη(3-5-2.5-3-2)
προχειρα θυμαμαι τα γκολ του νασιοπουλου στο αμβουργο νομιζω και του βαζεχα στον αγιαξ με κοντρες.
Για να παιξεις αλλα συστηματα στην ευρωπη πρεπει να φερεις παιχταραδες σε ολες τις γραμμες..
Επισης να σημειωσω οτι δεν θεωρω υποτιμητικο για μια ομαδα να κανει πορειες με αυτο το συστημα..
και για να μην νομιζεις οτι εχω κατι εναντιον της ομαδας σου και η εθνικη ετσι πηρε το ευρωπαικο..
Φιλικα , ενας  ..ξερολας. :)

tonnie

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
φιλε ιπτάμενε μην το παιρνεις προσωπικα!δεν εννοουσα εσενα ξερολα...αν εισουν ξερολας δεν θα εγραφες στο bourdela.com forum αλλα στο σαϊτ της gazzeta dello sport ή του france football!! απλα πιστευω οτι το ποδοσφαιρο δεν ειναι τοσο δυσκολο παιγνιδι ουτε επιστημη.Μετραει πολυ ο τσαμπουκας ,το συνολο ,η ψυχή...Ποιος δεν θαυμασε αυτά στον Τσιρίλο προχθες....που σιγουρα δεν θεωρειται καμια παικτούρα!κι ομως ειδες ποσο βοηθα την ομαδα του σε επιπεδο champions league .

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
αυτον τον αχαρακτηριστο τον μιχο, τι τον εχει σημερα η κωλοκρατικη τηλεοραση, να μας κανει τα νευρα τσαταλια?  :tickedoff: :tickedoff:
δηλαδη πρεπει σωνει και καλα να κερδισει ο γαυρος?
ουστ γαμω την τρελλα μου...

Επισκέπτης
αυτον τον αχαρακτηριστο τον μιχο, τι τον εχει σημερα η κωλοκρατικη τηλεοραση, να μας κανει τα νευρα τσαταλια?  :tickedoff: :tickedoff:
πρεπει.....................................Ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....
Γαζωνει..Γαζωνει....:):):):):):)

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Κάπως έτσι κερδίζουν και μετά αναρωτιούνται γιατί δεν προχωράνε ΠΟΤΕ στην Ευρώπη!

Επισκέπτης
Με ποιον συνεχίζετε στην Ευρώπη είπες;  :)
Πηγαμε διακοπες......χεεχεχεχεχεχεχεχε.....
Παντως πλακα κανω εε....μ'αυτα τα χαλια μονο πλακα μπορω να κανω....δν ειμαι κανενας βλακας/κολλημενος/τρελος αλλα ουτε κ πληρωνομαι να κανω τον τυφλο....

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πηγαμε διακοπες......χεεχεχεχεχεχεχεχε.....
Παντως πλακα κανω εε....μ'αυτα τα χαλια μονο πλακα μπορω να κανω....δν ειμαι κανενας βλακας/κολλημενος/τρελος αλλα ουτε κ πληρωνομαι να κανω τον τυφλο....

είπα κι εγώ ρε μεγάλε, γιατί είσαι απο τους σοβαρότερους εδώ μέσΑ!

Επισκέπτης
ρε μαγκες οι ελληνικες ομαδες ειναι για τον πουτσο!!!ολες!!χωρις καμια εξαιρεση!!και στο ποδοσφαιρο ειμαστε παρα πολυ πισω!!εχουμε αρπακολλατζιδικη λογικη!!που παμε ξυπολυτοι στα αγγουρια?

Επισκέπτης
είπα κι εγώ ρε μεγάλε, γιατί είσαι απο τους σοβαρότερους εδώ μέσΑ!
τρελος εισαι???...ετοιμος ημουν να τρελλαθω κ να αρχισω να πανηγυριζω για το αιγαλεω...αιγαλεω-ιωνικος-ατρομητος ειναι κ οι 2ες ομαδες μου...δν ηθελα πολυ μ'αυτα τα ρεζιλια...ενταξει,δν μπορουν να παιξουν ας παρουν δρομο...μην μας γ@μ@νε το βραδυ ομως....τσαμπα εκνευριζομαστε...κ οχι για το σκορ...για την αποδοση...

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
τρελος εισαι???...ετοιμος ημουν να τρελλαθω κ να αρχισω να πανηγυριζω για το αιγαλεω...αιγαλεω-ιωνικος-ατρομητος ειναι κ οι 2ες ομαδες μου...δν ηθελα πολυ μ'αυτα τα ρεζιλια...ενταξει,δν μπορουν να παιξουν ας παρουν δρομο...μην μας γ@μ@νε το βραδυ ομως....τσαμπα εκνευριζομαστε...κ οχι για το σκορ...για την αποδοση...

σωστός!

κι εμείς χτες με τη Λάρισα για τον πούτσο ήμασταν!

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Λοιπόν,ο Ολυμπιακός μπορεί να μην είναι μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη,αλλά το παιχνίδι το γύρισε σήμερα.Ας αναλογιστούν οι υπόλοιπες ομάδες τι έχει ο ΟΣΦΠ και κερδίζει με τα ΄΄γερόντια΄΄ βρέξει-χιονίσει και δύσκολα χαρίζει βαθμούς.

P.S.Δεν είμαι γαύρος

Επισκέπτης

ναι ρε συ....ακομη και τους γαυρους τους τσιτωνει με τις παπαριες του!!!!!!!!!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Λοιπόν,ο Ολυμπιακός μπορεί να μην είναι μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη,αλλά το παιχνίδι το γύρισε σήμερα.Ας αναλογιστούν οι υπόλοιπες ομάδες τι έχει ο ΟΣΦΠ και κερδίζει με τα ΄΄γερόντια΄΄ βρέξει-χιονίσει και δύσκολα χαρίζει βαθμούς.

P.S.Δεν είμαι γαύρος

Αν αυτό πάντως ικανοποιεί τους γάβρους, αλλά κι εσένα που δεν είσαι, it's ok! 

Επισκέπτης

P.S.Δεν είμαι γαύρος

και αυτο επισης σωστοτατο διοτι ο ολυμπιακος κανει παρα πολλες κλασικες φασεις για γκολ ακομη και οταν ειναι χαλια οπως σημερα........φανταστειτε λοιπον ποσο μικρες ειναι οι υπολοιπες ομαδες οι οποιες αποπροσανατολιζονται....δημιουργουν πανικο απο εκει που δεν υπαρχει λογος και τελικα τρωνε απο μια μικρη ομαδα των βαλκανιων(ολυμπιακος) 3 γκολ ενω θα μπορουσαν να φανε και 7 σημερα αν δεν ηταν ο μπορχα και ο μπαμπακιντα........τραγικο οντως και για τον ολυμπιακο που βαδιζει προς αλλο ενα πρωταθλημα......φυσικα μπορει να βοηθηθει στα ματς κλειδια και απο την διαιτησια αλλα οχι σε τετοιο βαθμο οπως τα προηξουμενα χρονια.....μεχρι τωρα εχει παρει ποντους απο διαιτησια στα ματς με αρη-ξανθη-οφη!!!!!!!!!!!ολυμπιακος ειμαι οκ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom