Νέα

Για ποιό λόγο δέρνει κάποιος μια γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 383
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Διαβασα μια ερευνα στην εφημεριδα που ελεγε οτι ολοι εχουν δειρει εστω και απο μια φορα την γυναικα-αρραβωνιστικα-γκομενα.

Προσωπικά πιστεύω ότι η άσκηση βίας είναι κατακριτέα για οποιονδήποτε λόγο κ για τα 2 φύλα!
Δυστηχώς φαινόμενα κακοποίησης αποκαλύπτονται καθημερινά... ευτυχώς όμως υπάρχει πλέον το νομικό πλαίσιο προστασίας των θυμάτων, αλλά κ πολλές εξευδικευμένες ΜΚΟ.

Για περισσότερα διαβάστε...

Συνημμένα

• women_help.gif.gif
    women_help.gif.gif
    7,9 KB · Εμφανίσεις: 21

Επισκέπτης
αφου τον περιμενω να γυρισει πως θα ημαστε μαζι στο σπιτι?!
:uglystupid:

αχ ο χρυσος μου ο αντρακλας...
θα ερθει κουρασμενος...
μεχρι να φαει να με χτυπησει να κανει ενα ντουζακι...περασε η ωρα...
κουρασμενος θα παει στο στριπτιζαδικο το βραδυ... :'(

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

παραλίγω να μου βγει ο καφές απ τη μύτη μαρη!!!!!!

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Προσωπικά πιστεύω ότι η άσκηση βίας είναι κατακριτέα για οποιονδήποτε λόγο κ για τα 2 φύλα!
Δυστηχώς φαινόμενα κακοποίησης αποκαλύπτονται καθημερινά... ευτυχώς όμως υπάρχει πλέον το νομικό πλαίσιο προστασίας των θυμάτων, αλλά κ πολλές εξευδικευμένες ΜΚΟ.

Για περισσότερα διαβάστε...

Duracell, το θεσμικο πλαισιο δεν ειναι πολυ γνωστο στην Ελλαδα. Στο εξωτερικο (απο οσα εχω ακουσει τουλαχιστον) οι γυναικες  ειναι πιο προστατευμενες σε τετοια θεματα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι ίδιοι και οι ίδιοι μαλάκες να  διαφωνούμε με τις ίδιες και τις ίδιες μαλακισμένες και στο τέλος να τα βρίσκει πάντα όλως τυχαίως η γνωστή εδώ και χρόνια θηλυκιά κλίκα του μπουρδέλα.  :tits:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Duracell, το θεσμικο πλαισιο δεν ειναι πολυ γνωστο στην Ελλαδα. Στο εξωτερικο (απο οσα εχω ακουσει τουλαχιστον) οι γυναικες  ειναι πιο προστατευμενες σε τετοια θεματα

Γι' αυτό τον λόγο έκανα το post... για την καλύτερη ενημέρωση όλων! Ευτυχώς πλέον κ στην Ελλάδα υπάρχει σχετική νομοθεσία αλλά κ διάφοροι Φορείς με Προγράμματα Προστασίας (Ξενώνες κλπ)...

oikologos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν τόσο χαζές που αντί μετά το πρώτο σκαμπίλι να τον στείλουν από κει που'ρθε και να τον χωρίσουν συνεχιζουν να μενουν μαζι του. Ξέρω 2 τουλάχιστον περιπτώσεις άπο τέτοιες κοπέλες που τα είχαν με βίαιους τύπους και αντι να χωρίζουν παντρεύονται και οι δύο. Δεν πάνε καλά

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παντως εμενα η ξαδερφη μου οταν τη ξυλοφορτωσε ο αντρουλης της (που δεν σκεφτηκε ουτε τα δυο μικρα παιδια τους που ηταν στο αλλο δωματιο) καλεσε μεσα στη μαυρη νυχτα τους μπατσους...Οταν ηρθαν εκανε το μαλακα οτι δεν ηξερε τιποτα...Ο σκληρος κατα τα αλλα...Σπανια περιπτωση αδερφαρας λεμε... Τωρα εβγαλαν διαζυγιο εις βαρος του. Και απο οσο ξερω δεν τον ειχε κερατωσει η ξαδερφη μου, για να προλαβω οσους θα με παραθεσουν πιο κατω. Σε αυτους τους μαλακες ξυλο λεμε...  :s&m_1:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν τόσο χαζές που αντί μετά το πρώτο σκαμπίλι να τον στείλουν από κει που'ρθε και να τον χωρίσουν συνεχιζουν να μενουν μαζι του. Ξέρω 2 τουλάχιστον περιπτώσεις άπο τέτοιες κοπέλες που τα είχαν με βίαιους τύπους και αντι να χωρίζουν παντρεύονται και οι δύο. Δεν πάνε καλά
τα πραγματα δεν ειναι παντα οπως φαινονται... δεν διαφωνω περι χαζομαρας κ αλλων δεινων αλλα μερικες φορες παιζουν κ αλλα παραλληλα... ευτυχως δεν ειναι ολες χαμενες περιπτωσεις κ αργα η γρηγορα τους παρατανε
οι ίδιοι και οι ίδιοι μαλάκες να  διαφωνούμε με τις ίδιες και τις ίδιες μαλακισμένες και στο τέλος να τα βρίσκει πάντα όλως τυχαίως η γνωστή εδώ και χρόνια θηλυκιά κλίκα του μπουρδέλα.  :tits:

παψεεεε πιααααααααααααα
η λουκριτια ειναι νεα στη παρεα η δε κλωνος παρα πολυ νεα (δεν ειναι καμια παλιααααααααααααααααα!!!)

οποτε τα βρηκαμε η παλαια κ νεα γυναικειια κλικα... για ν ακριβολογουμε χαχα

Επισκέπτης
τα πραγματα δεν ειναι παντα οπως φαινονται... δεν διαφωνω περι χαζομαρας κ αλλων δεινων αλλα μερικες φορες παιζουν κ αλλα παραλληλα... ευτυχως δεν ειναι ολες χαμενες περιπτωσεις κ αργα η γρηγορα τους παρατανε
παψεεεε πιααααααααααααα
η λουκριτια ειναι νεα στη παρεα η δε κλωνος παρα πολυ νεα (δεν ειναι καμια παλιααααααααααααααααα!!!)

οποτε τα βρηκαμε η παλαια κ νεα γυναικειια κλικα... για ν ακριβολογουμε χαχα

βαλε ότι είμαι και νέα ηλικιακα  :)  :)  :)

:offtopic:
τι ωραίο το τραγουδάκι στην υπογραφή σου...

soooooooo romantic........!!!!!!!!!!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
βαλε ότι είμαι και νέα ηλικιακα  :)  :)  :)

:offtopic:
τι ωραίο το τραγουδάκι στην υπογραφή σου...

soooooooo romantic........!!!!!!!!!!!!

:)
εχει μεινει απο παλια.. απο πριν μπεις... ξεχασα να τ αλλαξω να βαλω κανενα επιθετικο ελλεηνιδιστικο... :cheesy:

α ναι.. νεα εξυπνη κ ωραια.. το καλυτερο παιδι :P

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671

Όντως είναι κάποιες γυναίκες που το ζητάει ο οργανισμός τους το ξύλο.Πριν από αρκετά χρόνια κυνηγούσα μία κοπέλα αλλά αυτή με απέφευγε γιατί όπως μου είπε η ίδια ήθελε κάτι πιο άγριο και όχι ''τόσο καλό'' σαν εμένα.Μέτά από 2 χρόνια έμαθα ότι την έστειλε στο νοσοκομείο 2 φορές αυτό το ''πιο άγριο''.Δεν την χάλασε μάλλον αφού αυτό ακριβώς ζητούσε :s&m_1:

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:jerking: :jerking: :jerking:
Και μαλακες και κεραταδες μας θελετε δηλαδη!
Και ναι βεβαια εμεις φευγουμε σαν κυριοι ενω το πουτανακι συνεχιζει να γευετε την πουτσα του βαγκου ανενοχλητο λεγωντας καλα ξεφωρτοθηκα τωρα και τον μλκα...
Αλλα για κατσε να φαει ενα καλο κτυπαριδι και θα δεις μετα αν θα πασπατευει τοσο ευκολα αδεσποτες ψωλες μετα
Ρε whitney, μου εισαι συμπαθης σαν μελος...Και ειδικα το thread που ανοιξες για τις διαδρομες του υπογειου ερωτα(ή καπως ετσι) ηταν απο τα καλυτερα και μαλλον taboo για το συγκεκριμενο site τουλαχιστον. Συμφωνω μαλιστα με το thread σου. Γι αυτο το λογο και γω δεν παιζω πια σε ρδελα και studio (ενω παλια επαιζα πολυ). Τωρα καμια σιτυτουριστρια, αυτες ειναι σε αλλη κατηγορια.
Ισως να χεις τα δικα σου βιωματα με τις γκομενες και να χεις πεσει σε γκομενες που ηταν για τον πουτσο, που σε "τελειωσαν" ψυχικα. Ξεχνα και προχωρα...Αλλιως θα βασανιζεσαι συνεχεια...
  Υστερ/φο : Απαντωντας σε ποσταρισμα σου για το οτι θα ημουν πολιτισμενος αν επιανα τη δικια μου επ αυτοφορω επανω στο κρεβατι με αλλον, μην εισαι σιγουρος οτι θα μουν πολιτισμενος. Δεν με ξερεις. Δεν ξερω πώς θα αντιδρουσα τοτε...Σιγουρα οχι πολιτισμενα. Ωστοσο εγω τα χω με οσους συστηματικα κοπανανε τις γυναικες τους, οχι με καποιον που θα πιανε τη γυναικα του με αλλον στο κρεβατι τους, γιατι τοτε θα ταν εν βρασμω. Ουτε υποστηριζω τις μαλακιες των γυναικων.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ρε whitney, μου εισαι συμπαθης σαν μελος...Και ειδικα το thread που ανοιξες για τις διαδρομες του υπογειου ερωτα(ή καπως ετσι) ηταν απο τα καλυτερα και μαλλον taboo για το συγκεκριμενο site τουλαχιστον. Συμφωνω μαλιστα με το thread σου. Γι αυτο το λογο και γω δεν παιζω πια σε ρδελα και studio (ενω παλια επαιζα πολυ). Τωρα καμια σιτυτουριστρια, αυτες ειναι σε αλλη κατηγορια.
Ισως να χεις τα δικα σου βιωματα με τις γκομενες και να χεις πεσει σε γκομενες που ηταν για τον πουτσο, που σε "τελειωσαν" ψυχικα. Ξεχνα και προχωρα...Αλλιως θα βασανιζεσαι συνεχεια...
  Υστερ/φο : Απαντωντας σε ποσταρισμα σου για το οτι θα ημουν πολιτισμενος αν επιανα τη δικια μου επ αυτοφορω επανω στο κρεβατι με αλλον, μην εισαι σιγουρος οτι θα μουν πολιτισμενος. Δεν με ξερεις. Δεν ξερω πώς θα αντιδρουσα τοτε...Σιγουρα οχι πολιτισμενα. Ωστοσο εγω τα χω με οσους συστηματικα κοπανανε τις γυναικες τους, οχι με καποιον που θα πιανε τη γυναικα του με αλλον στο κρεβατι τους, γιατι τοτε θα ταν εν βρασμω. Ουτε υποστηριζω τις μαλακιες των γυναικων.

Και να ήσουν πολιτισμένος σιγά τι θα κέρδιζες... :rolleyes:
Φιλικά

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Η μόνη αποδεκτή λύση που βρίσκω για τέτοιου είδους ζητήματα πλέον, είναι - σηκώνεσαι και φεύγεις χωρίς κουβέντα.
Τι να διεκδικήσεις και για τι να τσακωθείς;. Έπαιξες και έχασες. Ο άλλος δε σε γουστάρει ή δεν του φτάνεις. Δεν πα να τον θες εσύ; εκείνος δε σε θέλει και πλέον χάνεις το χρόνο σου κ τα λόγια σου.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Και τι εννοείτε "δέρνει";
Να την κάνει μαύρη στο ξύλο ή απλά ένα μπάτσο;

Διότι στην πρώτη περίπτωση υπάρχει πρόβλημα, ενώ στη δεύτερη όχι και τόσο. Διότι εμείς τα θηλυκά, όταν θέλουμε, μπορούμε να γίνουμε πολύ αισχρά και να βγάλουμε τον άντρα απ' τα ρούχα του με το αθώο - τάχα μου υφάκι μας - και κυρίως με τα λεγόμενά μας. Τι να κάνει κι αυτός ο έρμος;
Φυσικά, άπαξ και συμβεί αυτό, πάλι εμείς θα είμαστε (με χαρά) από πάνω, καθώς "μας έδειρε"!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Η μόνη αποδεκτή λύση που βρίσκω για τέτοιου είδους ζητήματα πλέον, είναι - σηκώνεσαι και φεύγεις χωρίς κουβέντα.
Τι να διεκδικήσεις και για τι να τσακωθείς;. Έπαιξες και έχασες. Ο άλλος δε σε γουστάρει ή δεν του φτάνεις. Δεν πα να τον θες εσύ; εκείνος δε σε θέλει και πλέον χάνεις το χρόνο σου κ τα λόγια σου.

σωστη...
αλλα πληγωνεται ο εγωισμος σου καταλαβες? παθαινεις κ ενα σοκ.. κ νομιζεις οτι με το να ξυλοφορτωσεις τον αλλον κατι πα να πει... ή με το να εκδικηθεις... κανεις δεν ειναι κανενος... τι να κανουμε..

Επισκέπτης
σωστη...
αλλα πληγωνεται ο εγωισμος σου καταλαβες? παθαινεις κ ενα σοκ.. κ νομιζεις οτι με το να ξυλοφορτωσεις τον αλλον κατι πα να πει... ή με το να εκδικηθεις... κανεις δεν ειναι κανενος... τι να κανουμε..

Μ'αυτά που λες...θα τις φάς τις μπάτσες σου...:cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom