Νέα

Για ποιό λόγο δέρνει κάποιος μια γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 383
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
σωστη...
αλλα πληγωνεται ο εγωισμος σου καταλαβες? παθαινεις κ ενα σοκ.. κ νομιζεις οτι με το να ξυλοφορτωσεις τον αλλον κατι πα να πει... ή με το να εκδικηθεις... κανεις δεν ειναι κανενος... τι να κανουμε..

Θέλει πολλή προσπάθεια και αυτοσυγκράτηση η πολιτισμένη αντίδραση σε τέτοιες περιπτώσεις. Τι να κάνουμε, δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι να το'χουν. Να τους σκοτώσουμε;
Όμως το πρόβλημα έγκειτα σε κείνους που δέρνουν συστηματικά. Και όπως είπε πριν και ο περσόνας, εκείνες είναι οι γυναίκες θύματα, που δε μιλάνε και πληρώνουν τη νύφη για το τίποτα. Όχι οι άλλες που πιθανόν θέλουν κ τις μπάτσες τους.

718t3q8c2jxr.jpg
h3438addjznn.jpg
n9glzf71jgw8.jpg
6gxln494hl4k.jpg
998etx7i95w1.jpg
na5sh1ii6in3.jpg
gmq7kpu4uj06.jpg
ltjpe17bb2xc.jpg

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Διαβασα μια ερευνα στην εφημεριδα που ελεγε οτι ολοι εχουν δειρει εστω και απο μια φορα την γυναικα-αρραβωνιστικα-γκομενα. Αν και δεν το εχω κανει εγω προσωπικα καμια φορα, εκτος απο το κερατο που ειναι λογικο καποιος να γινει εξαλος και να την δειρει, ποιος αλλος λογος ειναι αυτος που να σε αναγκασει να δειρεις μια γυναικα?

να είναι μαλάκας ο άλλος.... :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Στην Κρήτη δεν πυροβολούν γυναίκες...είναι σα να χάνεις μια σφαίρα...

ρωτα και μενα ρε φιλε!!!

Να πυροβολά τη γυναίκα δεν έχω ακούσει για να είμαι ειλικρινής.
Μη τη διαλέξετε την κατηγορία αυτή πάντως.:P

μωρε και την κατηγορια C4 θα διαλεξουμε αν το απαιτουν οι περιστασεις :rockon: :rockon: :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ειμαι πιο μικρηηηηηηηη!!!!!!!νιανιανιανια!!!!

και μπαιτ...το παρασηματακι μου λεει παλια...
μη με παραγκωνιζεις.... :'( :'( :'( :'( :tickedoff: :tickedoff:

εκλεισες χρονο στο φορουμ? αν οχι μη μιλας αχαχα

υγ: σταματηστε μερικοι να βλεπετε παντου τη νιτσα (διαβαζω κ ενα αλλο θεμα οπου ζητανε απ τη κλωνος, να μπει με το κανονικο νικ της)... η κλωνος δεν ειναι η νιτσα, ουτε η εριναλ ειναι η νιτσα... μην εκτιθεστε..

Επισκέπτης

υγ: σταματηστε μερικοι να βλεπετε παντου τη νιτσα (διαβαζω κ ενα αλλο θεμα οπου της ζητανε να μπει με το κανονικο νικ της κλωνος)... η κλωνος δεν ειναι η νιτσα, ουτε η εριναλ ειναι η νιτσα... μην εκτιθεστε..

Α, για τη νίτσα με περνάνε?

:idiot:  :idiot:  :idiot:  :idiot:  :idiot:

βεβαια δεν ξέρω ποια είναι η νίτσα....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

υγ: σταματηστε μερικοι να βλεπετε παντου τη νιτσα (διαβαζω κ ενα αλλο θεμα οπου ζητανε απ τη κλωνος, να μπει με το κανονικο νικ της)... η κλωνος δεν ειναι η νιτσα, ουτε η εριναλ ειναι η νιτσα... μην εκτιθεστε..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οχι, σίγουρα θα σου βρουν τρόπο να πιάσεις το "στόχο", έτσι ώστε να προκριθείς στην επόμενη φάση
καλα φευγω....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Α, για τη νίτσα με περνάνε?

:idiot:  :idiot:  :idiot:  :idiot:  :idiot:

βεβαια δεν ξέρω ποια είναι η νίτσα....

δεν ξερεις διοτι δεν μπαινει πια εδω κ στο αλλο .. γιου νοοου ποιο... δεν εχει πατησει ποτες *P σνομπαρει.. τις χαζογκομενιτσες που λεγαμε στο τσατ χαχαχα (θα τα παρει η λουκ παλι.. αχαχχα)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν ξερεις διοτι δεν μπαινει πια εδω κ στο αλλο .. γιου νοοου ποιο... δεν εχει πατησει ποτες *P σνομπαρει.. τις χαζογκομενιτσες που λεγαμε στο τσατ χαχαχα (θα τα παρει η λουκ παλι.. αχαχχα)
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βλέπουμε πάντως τι προκαλεί στον αντρικό (αν)εγκέφαλο...

σου είπα και πριν....
εάν σε κάνει να νιώθεις περισσότερο γυναίκα, ή λιγότερο πουτάνα εδώ είμαστε...
Κοινωνική προσφορά περσονιά.....

Υ.Γ.
ένα ποστ αρκεί για να καρφωθείτε στεγνά..... ούτε γκόμενα να ήμουν να σας κολλάω σαν ταπετσαρία....  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom