Νέα

Για ποιό λόγο δέρνει κάποιος μια γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 383
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αγαπητε Anal_Hunter  δεν διανοομαι η γυναικα που αγαπαω να μου βρισει τους γονεις το σπιτι κτλπ......οπως κα γω το ιδιο....!
ενταξει ειναι λιγο τραβηγμενο πανω στα νευρα να βρισεις σπιτι μαναδες κτλπ....ειπαμε,μπορει καποια να δικαιολογουνται αλλα οχι και ολλα!
το να πεσει ξυλο για μενα ειναι τραβηγμενο.....εχω δει και γυναικα να χτυπαει αντρα.....τωρα τι αντρας ηταν αυτος δεν ξερω αλλα τεσπα.....για μενα αν καποιος/α σηκωσει χερι μια φορα εγω πιστευω οτι θα ξαναγινει.....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
γιατι εχουν ψυχολογικα κ ανασφαλειες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όπως σε όλα τα πράγματα μετά την εξίσωση των δύο φύλων, οι καριόλες εξακολουθούν να είναι το ασθενές φύλο στο στρατό, στις μπάτσες και στη διατροφή των διαζυγίων.
Σε όλα τα άλλα είναι πλέον ισότιμα μέλη με τους μαλάκες.
Τη νύφη βέβαια ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ το αρσενικό...
ευτυχώς που δεν άλλαξαν και την παροιμία ακόμα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
όπως σε όλα τα πράγματα μετά την εξίσωση των δύο φύλων, οι καριόλες εξακολουθούν να είναι το ασθενές φύλο στο στρατό, στις μπάτσες και στη διατροφή των διαζυγίων.
Σε όλα τα άλλα είναι πλέον ισότιμα μέλη με τους μαλάκες.
Τη νύφη βέβαια ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ το αρσενικό...
ευτυχώς που δεν άλλαξαν και την παροιμία ακόμα.
τυπε μου μεγαλες κουβεντες
100% :thumbsup:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Τις δέρνουν γιατί τέτοιοι άντρες είναι ζώα. Το ερώτημα είναι γιατί τους επέλεξαν αυτές?
Αλλά ξέχασα, θα τους ξυπνούσε το brute φαίνεται... Να τα έφτιαχναν με κάναν άλλο? Δε λέει...
Φάτε brute τώρα...  :s&m_1:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Τις δέρνουν γιατί τέτοιοι άντρες είναι ζώα. Το ερώτημα είναι γιατί τους επέλεξαν αυτές?
Αλλά ξέχασα, θα τους ξυπνούσε το brute φαίνεται... Να τα έφτιαχναν με κάναν άλλο? Δε λέει...
Φάτε brute τώρα...  :s&m_1:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

poutanakias1

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Θες να σε μαγειρέψω????
Με μακαρόνι ξυδάτη ή γιαχνί
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
εξαρταται... αν δεν προκαλεις εσυ στη γυναικα ανασφαλεια ζηλια γκρινια κλπ με τη συμπεριφορα σου τοτε οκευ ναι εχεις δικιο
αν κανεις τη δικη σου ψυχολογικη βια προς αυτην μετα μην εχεις παραπονο..

μονο στο  :knockinb: αγαπη κ αυτο μεχρι το σημειο που γουσταρει η εκαστοτε γυναικα αχαχαχα
κατα τ αλλα οταν χρησιμοποιειται ως μεθοδος εκφοβισμου τιμωριας κ επιδειξης μυικης δυναμης κ απιστευτου κομπλεξισμου... να μας λειπει.. καλυτερα μονες  :cheesy:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
και γιατι οχι στο σημειο που γουσταρει ο αντρας?ειδες?παλι και στο κρεβατι ακομααα μας ριχνεται.

Δεν ειπαμε να χρησιμοποιειται για ολα τα παραπανω αλλα για σωφρονισμο...
Εχεις ακουσει το ρητο "δωσε θαρος στον χωριατη να ανεβει στο κρεβατι"?ε οταν παιρνεται αερα δεν σεβεσται τπτ μετα!οποτε :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

δλδ για να καταλαβω στο ελ σεξο θα τις τρωμε οσο θελετε εσεις? :tooth: δλδ αμα ειναι να μας στειλετε νοσοκομειο να ειμαστε οκευ??? :P

δεν χρειαζομαστε σωφρονισμο... απλα να μας ακουτε :rolleyes: μην ξυνεις "πληγες" τωρα...  *P
Θες να σε μαγειρέψω????
Με μακαρόνι ξυδάτη ή γιαχνί
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

χωρις μακαρονι το εχω κοψει απ τη διατροφη μου *P

mit09

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πρώτον, οι γυναίκες δεν ασκούν βία όχι επειδή είναι πιο αγαθές από τους άντρες, αλλά γιατί πολύ απλά γνωρίζουν πως δεν τις παίρνει να κάνουν κάτι τέτοιο και επίσης έχουν ανατραφεί έτσι, άρα είναι άκυρο να λέμε ότι οι άντρες είναι βίαιοι κτλ και οι γυναίκες οι καλές

δεύτερον, το έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν τις παίρνει να κάνουν κάτι τέτοιο από νωρίς με αποτέλεσμα να έχουν καλλιεργήσει και αναπτύξει άλλες μεθόδους άσκησης βίας

τρίτον, η κοινωνία μας τοποθετεί συχνά τις γυναίκες στο απυρόβλητο, με αποτέλεσμα αυτές να έχουν αποθρασυνθεί, ας αναλογιστεί κανείς τι θα συμβεί σε έναν άντρα αν απλά φωνάξει σε έναν άλλο είναι πολύ πιθανό να τον πλακώσει, ενώ αν μια γυναίκα φωνάξει σε έναν άλλο άντρα έχει μηδαμινές πιθανότητες να τις φάει
άρα, αφενός λοιπόν οι γυναίκες πολύ πιο εύκολα ασκούν μη σωματική βία (προσβάλλουν, μειώνουν, κτλ) γιατί ξέρουν ότι είναι στο απυρόβλητο και αφετέρου ασκούν τέτοια βία πολύ πιο αποτελεσματικά, γιατί έχουν εκπαιδευτεί σε αυτό μιας και είναι το μοναδικό τους όπλο άμυνας ή επίθεσης

επίσης η κοινωνία ανατρέφει τους άντρες με λιγότερη ανοχή σε προσβολές, μειώσεις κτλ

μπορούμε πολύ εύκολα να πούμε ότι ένας άντρας αν τον προσβάλλει η γυναίκα του άσχημα δεν θα πρέπει να σηκώσει χέρι, αλλά θα πρέπει να διερευνήσει κανείς γιατί σηκώνουν κάποιοι... και σε πολλές περιπτώσεις δεν φταίει μόνο ο ένας...

άρα λοιπόν βλέπουμε κάποιους άντρες αφενός να υφίστανται συχνότερη και αποτελεσματικότερη μη σωματική βία από τις γυναίκες και αφετέρου η κοινωνία να τους έχει αναθρέψει να μην έχουν ανοχή (μόνο στους άντρες υπάρχουν έννοιες όπως ανδρισμός, ανδρεία, κτλ οι οποίες είναι και υπερτροφικές)

εξάλλου πχ όταν ένας άντρας βρίσει κάποιον στο δρόμο θα φάει ξύλο;
ενώ αν μια γυναίκα το κάνει αυτό δεν πρέπει να τις φάει; επειδή έχει πιο αδύναμη σωματική διάπλαση; και γιατί δηλαδή να θεωρείται μια γυναίκα πιο αδύναμη και άρα δεν πρέπει να τις φάει; αν κάποιος άντρας είναι πιο αδύναμος και βρίσει ένα γομάρι και τις φάει πάει να του ζητήσει τα ρέστα μετά;  :2funny:

ξέρω, χαλάω σε πολλούς θέσφατα του τύπου "ακόμα και αν σου ασκήσει ψυχολογική βία μια γυναίκα δεν πρέπει να σηκώσεις χέρι" αλλά αυτά είναι δόγματα χωρίς να στηρίζονται πουθενά, εξάλλου ισότητα έχουμε  ;)

φυσικά εξαιρείται ο αλκοολισμός κτλ κτλ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

αλήστου μνήμης ατάκες:

με σάπιζε στο ξύλο.
έχω κουσούρια...

Βέβαια το πραγματικό αστυνομικό δελτίο έχει πολλές φουκαριάρες θύματα που απ το πολύ ξύλο ούτε καταγγελία δεν μπορούν να κάνουν.
Εάν φιλοτιμηθεί κάνας γείτονας ή καμμιά μη κυβερνητική οργάνωση τη βγάζουν καθαρή....

Ενίοτε εάν μεγαλώσει και ο γιος γίνεται και πατροκτόνος με μαχαίρια ή τουφέκια και τελειώνει το μαρτύριο........

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τις γυναικες μαγκες δεν τις χτυπας ουτε με τριανταφυλλο, που λεγε και ο σχωρεμενος ο παππους μου. Κορώνα στο κεφαλι του την ειχε τη γιαγια μου. Ο παππους μου πεθανε 85, η γιαγια κατοσταρισε.
Παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν τρωνε ξυλο δεν διαλυουν αμεσως τη σχεση ή το γαμο παρα καθονται και του δινουν και δευτερη και τριτη ευκαιρια να διορθωθει. Αυτο μονο οι γυναικες το ξερουν.
Φυσικα δεν συμπεριλαμβανεται στη βια κατι που συμβαινει κατα τη διαρκεια του sex και ειναι αποδεκτο και απο τους δυο. Εκει γουστα ειν αυτα     :knockinb:

casteliano

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
11
αντρας που σηκωνει το χερι σε γυναικα δεν ειναι αντρας αλλα πουστης απλα τα πραγματα.
μονο μια καταπιεσμενη ομοφυλοφιλια μπορει να δικαιολογησει κατι τετοιο.
ο αντρας ειναι αντρας το λεει και η λεξη, ανωτερο ον και τα ανωτερα οντα δεν τα βαζουν ποτε με τα κατωτερα.
τωρα αν καποιον τον γαργαλαει η κωλοτρυπιδα του δικαιολογημενα σηκωνει και χερι σε γυναικα.
ακομα και οι λεγομενοι νταβατζηδες που σηκωνουν χερι και κακοποιουν γυναικες ειναι στο συνολο τους κρυφομοφυλοφηλοι ή και φανεροι πουστηδες (πχ τσατσοι) δε τα λεω εγω πιαστε συζητηση με μια πουτανα να σας τα πει και η ιδια

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Για τις Γυναίκες το ξύλο δεν είναι τιμωρία , είναι σωφρονισμός και επαναφορά στον ίσιο δρόμο και θα έπρεπε να το λαμβάνουν σαν φάρμακο με συνταγή γιατρού . για να μην έχουμε και εμείς τραβήγματα , οι παλιοί που τις σαπίζαμε στο ξύλο κάθε μέρα ανελλιπώς  κάτι ήξεραν , τώρα με τις μαλακίες , φεμινισμός και πούτσες μπλε μας έχουν γαμήσι .  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom