Νέα

Για ποιό λόγο δέρνει κάποιος μια γυναίκα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 383
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
πρώτον, οι γυναίκες δεν ασκούν βία όχι επειδή είναι πιο αγαθές από τους άντρες, αλλά γιατί πολύ απλά γνωρίζουν πως δεν τις παίρνει να κάνουν κάτι τέτοιο και επίσης έχουν ανατραφεί έτσι, άρα είναι άκυρο να λέμε ότι οι άντρες είναι βίαιοι κτλ και οι γυναίκες οι καλές

δεύτερον, το έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν τις παίρνει να κάνουν κάτι τέτοιο από νωρίς με αποτέλεσμα να έχουν καλλιεργήσει και αναπτύξει άλλες μεθόδους άσκησης βίας

τρίτον, η κοινωνία μας τοποθετεί συχνά τις γυναίκες στο απυρόβλητο, με αποτέλεσμα αυτές να έχουν αποθρασυνθεί, ας αναλογιστεί κανείς τι θα συμβεί σε έναν άντρα αν απλά φωνάξει σε έναν άλλο είναι πολύ πιθανό να τον πλακώσει, ενώ αν μια γυναίκα φωνάξει σε έναν άλλο άντρα έχει μηδαμινές πιθανότητες να τις φάει
άρα, αφενός λοιπόν οι γυναίκες πολύ πιο εύκολα ασκούν μη σωματική βία (προσβάλλουν, μειώνουν, κτλ) γιατί ξέρουν ότι είναι στο απυρόβλητο και αφετέρου ασκούν τέτοια βία πολύ πιο αποτελεσματικά, γιατί έχουν εκπαιδευτεί σε αυτό μιας και είναι το μοναδικό τους όπλο άμυνας ή επίθεσης

επίσης η κοινωνία ανατρέφει τους άντρες με λιγότερη ανοχή σε προσβολές, μειώσεις κτλ

μπορούμε πολύ εύκολα να πούμε ότι ένας άντρας αν τον προσβάλλει η γυναίκα του άσχημα δεν θα πρέπει να σηκώσει χέρι, αλλά θα πρέπει να διερευνήσει κανείς γιατί σηκώνουν κάποιοι... και σε πολλές περιπτώσεις δεν φταίει μόνο ο ένας...

άρα λοιπόν βλέπουμε κάποιους άντρες αφενός να υφίστανται συχνότερη και αποτελεσματικότερη μη σωματική βία από τις γυναίκες και αφετέρου η κοινωνία να τους έχει αναθρέψει να μην έχουν ανοχή (μόνο στους άντρες υπάρχουν έννοιες όπως ανδρισμός, ανδρεία, κτλ οι οποίες είναι και υπερτροφικές)

εξάλλου πχ όταν ένας άντρας βρίσει κάποιον στο δρόμο θα φάει ξύλο;
ενώ αν μια γυναίκα το κάνει αυτό δεν πρέπει να τις φάει; επειδή έχει πιο αδύναμη σωματική διάπλαση; και γιατί δηλαδή να θεωρείται μια γυναίκα πιο αδύναμη και άρα δεν πρέπει να τις φάει; αν κάποιος άντρας είναι πιο αδύναμος και βρίσει ένα γομάρι και τις φάει πάει να του ζητήσει τα ρέστα μετά;  :2funny:

ξέρω, χαλάω σε πολλούς θέσφατα του τύπου "ακόμα και αν σου ασκήσει ψυχολογική βία μια γυναίκα δεν πρέπει να σηκώσεις χέρι" αλλά αυτά είναι δόγματα χωρίς να στηρίζονται πουθενά, εξάλλου ισότητα έχουμε  ;)

φυσικά εξαιρείται ο αλκοολισμός κτλ κτλ

Σωστος φιλε.

Ολα τα αλλα ειναι μαλακιες, τα ειπες πολυ καλα.

Η παροιμια που λεει η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει και κοκκαλα τσακιζει ταιριαζει επισης εδω. Η γυναικα αυτο χρησιμοποιει και γινεται της πουτανας ( οταν γινεται ).

Απλα η σωματικη βια ειναι πιο αμεσα κατακριτεα καθως τα αποτελεσματα της ειναι ορατα με το ματι, και επειδη η κοινωνια ειναι ετσι πλασμενη να δινει βαση στα ακρως υλιστικα-επιφανειακα αποτελεσματα μιας πραξης, χωρις να ψαχνει για τους λογους που οδηγησαν στην τελεση αυτης της πραξης. ( και η ιδια η πραξη βεβαια θα πρεπει να ειναι κατακριτεα, αλλα οχι μονο αυτη)

Πιαστο αυγο και κουρεφτο με λιγα λογια.

Παντως οσες γκομενες ειναι καθετα αντιθετες με την βια γενικοτερα, στο γαμησι θελουν απιστευτο ξυλο, και εχουν τρελες αντοχες.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν τρωνε ξυλο δεν διαλυουν αμεσως τη σχεση ή το γαμο παρα καθονται και του δινουν και δευτερη και τριτη ευκαιρια να διορθωθει. Αυτο μονο οι γυναικες το ξερουν.
Ούτε εγώ το κατάλαβα αυτό φίλε μου... Τί να πω...
Ίσως να διάγνωσαν ταλέντο στην πυγμαχία και σου λέει, "Ασ'τον να εξασκηθεί , να διορθώσει τις αδυναμίες του , μπας και γίνει πρωταθλητής και χεστούμε στο τάλιρο..."
Πλέον όλα τα θεωρώ πιθανα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αντρας που σηκωνει το χερι σε γυναικα δεν ειναι αντρας αλλα πουστης απλα τα πραγματα.
μονο μια καταπιεσμενη ομοφυλοφιλια μπορει να δικαιολογησει κατι τετοιο.
ο αντρας ειναι αντρας το λεει και η λεξη, ανωτερο ον και τα ανωτερα οντα δεν τα βαζουν ποτε με τα κατωτερα.
τωρα αν καποιον τον γαργαλαει η κωλοτρυπιδα του δικαιολογημενα σηκωνει και χερι σε γυναικα.
ακομα και οι λεγομενοι νταβατζηδες που σηκωνουν χερι και κακοποιουν γυναικες ειναι στο συνολο τους κρυφομοφυλοφηλοι ή και φανεροι πουστηδες (πχ τσατσοι) δε τα λεω εγω πιαστε συζητηση με μια πουτανα να σας τα πει και η ιδια
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Για τις Γυναίκες το ξύλο δεν είναι τιμωρία , είναι σωφρονισμός και επαναφορά στον ίσιο δρόμο και θα έπρεπε να το λαμβάνουν σαν φάρμακο με συνταγή γιατρού . για να μην έχουμε και εμείς τραβήγματα , οι παλιοί που τις σαπίζαμε στο ξύλο κάθε μέρα ανελλιπώς  κάτι ήξεραν , τώρα με τις μαλακίες , φεμινισμός και πούτσες μπλε μας έχουν γαμήσι . 
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αντρας που σηκωνει το χερι σε γυναικα δεν ειναι αντρας αλλα πουστης απλα τα πραγματα.
ο αντρας ειναι αντρας το λεει και η λεξη, ανωτερο ον και τα ανωτερα οντα δεν τα βαζουν ποτε με τα κατωτερα.
τωρα αν καποιον τον γαργαλαει η κωλοτρυπιδα του δικαιολογημενα σηκωνει και χερι σε γυναικα.
ακομα και οι λεγομενοι νταβατζηδες που σηκωνουν χερι και κακοποιουν γυναικες ειναι στο συνολο τους κρυφομοφυλοφηλοι ή και φανεροι πουστηδες (πχ τσατσοι) δε τα λεω εγω πιαστε συζητηση με μια πουτανα να σας τα πει και η ιδια

όταν την πιάσεις να γαμιέται με τον κουμπάρο μη ξεχάσεις να τους δώκεις και την ευχή σου.
ανώτερο ον.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ίσως να διάγνωσαν ταλέντο στην πυγμαχία και σου λέει, "Ασ'τον να εξασκηθεί , να διορθώσει τις αδυναμίες του , μπας και γίνει πρωταθλητής και χεστούμε στο τάλιρο..."

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Γεννηθηκες μαλακας η σε μεγαλωσανε ετσι?

Ποιος σου ειπε ρε φιλε οτι οι αντρες ειναι ανωτερα οντα?

Το post σου εκτος του οτι ειναι ΑΚΡΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ απεναντι στις γυναικες ( που τοσο πολυ δειχνεις οτι αγαπας και θες να υπερασπιζεσαι - οξυμωρο του κερατα δηλαδη ) ειναι και τιγκα κομπλεξικο αλλα και ανηκει σε εποχες 500 χρονων πριν.

Οι ομοφυλοφιλοι καταρχην αγαπανε απιστευτα τις γυναικες, οι πραγματικοι ομοφυλοφιλοι.

Ο αντρας και η γυναικα ειναι στην ιδια κατηγορια, ανθρωποι. Το φυλο δεν διαχωριζει την ανωτεροτητα η την κατωτεροτητα καποιου απο τους δυο, οπως σε βολευει εσενα για να το παιζεις ανωτερος.

Εφοσον θεωρεις τον εαυτο σου ανωτερο τοτε πως ανεχεσαι να κανεις σεξ/σχεσεις/να γουσταρεις και να ερωτευεσαι γυναικες? Αφου ειναι κατωτερες, και τα ανωτερα οντα δεν πρεπει να τα βαζουν με τα κατωτερα.

Ελεος ρε μαλακες Ελληνες, ξυπνηστε γαμω το κεφαλι σας.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η ευχη η ξυλο?!

τελεια...

εσύ όταν με πιάσεις με την κουμπάρα μπορείς να μου πετάξεις απο τσόκαρο μέχρι κομοδίνο στο δόξα πατρί...
εγώ πρέπει να φύγω σαν κύριος....

Τέλεια....... όπως το πες......

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για τις Γυναίκες το ξύλο δεν είναι τιμωρία , είναι σωφρονισμός και επαναφορά στον ίσιο δρόμο και θα έπρεπε να το λαμβάνουν σαν φάρμακο με συνταγή γιατρού . για να μην έχουμε και εμείς τραβήγματα , οι παλιοί που τις σαπίζαμε στο ξύλο κάθε μέρα ανελλιπώς  κάτι ήξεραν , τώρα με τις μαλακίες , φεμινισμός και πούτσες μπλε μας έχουν γαμήσι .  
Ιρανος εισαι ρε φιλαρακι ? Μηπως θες να βαλουν και μπουρκα?
Ε΄ρε εμενα και να μου χτυπησει κανεις μελλοντικα την κορη μου, θα σβησει το καντηλι του...Ετσι απλα...Ακης Πανου...Που κακοπερναγε η κορη του και τον καθαρισε τον τενεκε...Καλα του ξηγηθηκε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τα υπόλοιπα είναι για πολυυυυυυυ ανεπτυγμένα πνεύματα
αυτοι που δενλειτουργούν με on/off

συνήθως αυτοι που δεν λειτουργούν με ον οφφ, κάνουν παρτούζες, σουίνγκινγκ και γενικά έχουν αρκετά ξεχειλωμένες ηθικές αξίες......

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

γιατι οι γυναικες νομιζουμε οτι με την αγαπη μας την επιμονη μας.. κ με τον πολυ εγω ισμο που μας διακατεχει.. θ αλλαξει
κ θα γινει οπως φανταζομαστε...

Επισκέπτης
Ε΄ρε εμενα και να μου χτυπησει κανεις μελλοντικα την κορη μου, θα σβησει το καντηλι του...Ετσι απλα...Ακης Πανου...Που κακοπερναγε η κορη του και τον καθαρισε τον τενεκε...Καλα του ξηγηθηκε...

να και τα εργοστασια που παραγουν τις ελεινιδες...

Επισκέπτης
εσύ όταν με πιάσεις με την κουμπάρα μπορείς να μου πετάξεις απο τσόκαρο μέχρι κομοδίνο στο δόξα πατρί...

ποιος είπε καλέ ότι είμααστε υπερ στο να πετάνε τσόκαρα οι γυναίκες?
:headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ιρανος εισαι ρε φιλαρακι ? Μηπως θες να βαλουν και μπουρκα?

είσαι σίγουρος ότι ξέρεις γιατί σκότωσε τον γαμπρό του ο Ακης Πάνου;

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Γεννηθηκες μαλακας η σε μεγαλωσανε ετσι?

Ποιος σου ειπε ρε φιλε οτι οι αντρες ειναι ανωτερα οντα?

Το post σου εκτος του οτι ειναι ΑΚΡΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ απεναντι στις γυναικες ( που τοσο πολυ δειχνεις οτι αγαπας και θες να υπερασπιζεσαι - οξυμωρο του κερατα δηλαδη ) ειναι και τιγκα κομπλεξικο αλλα και ανηκει σε εποχες 500 χρονων πριν.

Οι ομοφυλοφιλοι καταρχην αγαπανε απιστευτα τις γυναικες, οι πραγματικοι ομοφυλοφιλοι.

Ο αντρας και η γυναικα ειναι στην ιδια κατηγορια, ανθρωποι. Το φυλο δεν διαχωριζει την ανωτεροτητα η την κατωτεροτητα καποιου απο τους δυο, οπως σε βολευει εσενα για να το παιζεις ανωτερος.

Εφοσον θεωρεις τον εαυτο σου ανωτερο τοτε πως ανεχεσαι να κανεις σεξ/σχεσεις/να γουσταρεις και να ερωτευεσαι γυναικες? Αφου ειναι κατωτερες, και τα ανωτερα οντα δεν πρεπει να τα βαζουν με τα κατωτερα.

Ελεος ρε μαλακες Ελληνες, ξυπνηστε γαμω το κεφαλι σας.
+100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

ενας απο τους 2 μας δηλαδη πρεπει να γινει κατινα?
κανενας απο τους 2 δε...?!

τα υπόλοιπα είναι για πολυυυυυυυ ανεπτυγμένα πνεύματα
αυτοι που δενλειτουργούν με on/off
α ναι...
καλα που μ το θυμησες...
:-*

mit09

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
επίσης έχω να προσθέσω ότι ομοφυλόφιλοι είναι όσοι ρίχνουν ξύλο σε άντρες (πχ για υποτυπώδη παράβαση ΚΟΚ) εφόσον μετά από μέτρηση ύψους, μυϊκής μάζης και κατάθεση πιστοποιημένων προσόντων (βλ νταν στο καράτε, ζώνες στο ζίουζίτσου, κτλ) αποδεικνύεται ότι ήταν πιο δυνατοί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom