House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Eμένα μ άρεσε το 129.
gay guitar αυτό πως σου φαίνεται?
Eμένα μ άρεσε το 129.
εσυ θα το εκανες ευστηθιοςΚαι το όνομα αυτού... "Αβάφτιστος".
Επιστήθιος ρε, οι αναθυμιάσεις μερέντας σε ζάλισαν.εσυ θα το εκανες ευστηθιος
εσυ τρεχα για φρουλαιτ εγω βγαινω καθαροςΕπιστήθιος ρε, οι αναθυμιάσεις μερέντας σε ζάλισαν.
Μπαρουφες λες εσυ. Αν γνωριζες στοιχειωδη Αγγλικα θα διαβαζες οτι η εν λογω αδελφαρα ειχε/εχει Εγγλεζικη υπηκοότητα. Αλλο το Αγγλικο δικαιο (που δεν το εχουν και σε τιποτα να χωνουν ψωλες στον κολο τους) και αλλο το Ελληνικο, και φυσικα αλλο το Κυπριακο. Και ο Κασιους Κλει το εκανε Μοχαμεντ Αλι. Τι μ' αυτο?Θυμήθηκα και τον Cat Stevens (Στέφανος Γεωργίου) που έγινε Yusuf Islam....
Ο οποίος ήταν Ελληνοκύπριος....άρα Έλληνας...οπότε Λευτέρη πες στο μπάρμπα σου στο ληξιαρχείο ότι λέει μπαρούφες,και ότι το όνομα αλλάζει
Μπλέξαμε τα μπούτια μας...
Θέλω να αλλάξω ονοματεπώνυμο και θρησκεία για άλλους λόγους.....όχι για το αν με φωνάζουν Μαρίκα,Τιτίκα,Κικίτσα ή Παρθενοπιπίτσα
Δηλαδή ρε μάσορα για να καταλάβω και ο Μέγας Αλέξανδρος(θέση 20 της λίστας σου) τον ονόμασαν έτσι προς χάρη κάποιου Αγίου;;;;;;;;;;Όπως βλέπεις παρακάτω, τα 35 πρώτα ονόματα είναι χρ.ορθ. (Είτε με ελληνική είτε με λατινική ρίζα) ή Εβραϊκά.....
#1: ΓΕΩΡΓΙΟΣ 17494
#2: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 13177
#3: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 12792
#4: ΙΩΑΝΝΗΣ 12772
#5: ΝΙΚΟΛΑΟΣ 11092
#6: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 7407
#7: ΧΡΗΣΤΟΣ 7113
#8: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 6689
#9: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 5393
#10: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 3690
#11: ΜΙΧΑΗΛ 3255
#12: ΑΝΤΩΝΙΟΣ 3096
#13: ΘΕΟΔΩΡΟΣ 2965
#14: ΣΠΥΡΙΔΩΝ 2911
#15: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 2647
#16: ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2642
#17: ΗΛΙΑΣ 2498
#18: ΑΝΔΡΕΑΣ 2311
#19: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 2190
#20: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2156
#21: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 2019
#22: ΣΤΑΥΡΟΣ 1629
#23: ΠΕΤΡΟΣ 1588
#24: ΣΩΤΗΡΙΟΣ 1584
#25: ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 1476
#26: ΘΩΜΑΣ 1298
#27: ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 1191
#28: ΦΩΤΙΟΣ 1156
#29: ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1116
#30: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 1073
#31: ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 978
#32: ΑΓΓΕΛΟΣ 948
#33: ΠΑΥΛΟΣ 866
#34: ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ 806
#35: ΚΥΡΙΑΚΟΣ 774
Μερικά από αυτά δεν είναι ονόματα αγίων,αλλά ανήκουν στη χρ.ορθ. εκκλησία (π.χ. Κυριάκος)
Ναι αλλά,απ'όσο ξέρω,στην αρχαιότητα,δεν υπήρχε κάποιος γνωστός Νικόλαος ή Δημήτριος,οπότε κατά βάση θεωρούνται Χριστιανικά,επειδή οι περισσότεροι έλληνες το "Δημήτριος" ας πούμε,το βγάζουν προς τιμήν του Αγίου Δημητρίου,και όχι ως την ανδρικ΄'η εκδοχή του ονόματος "Δήμητρα"
το μαριαν ειναι ψευδωνυμο αλλιως λεγομαι.
Μπαρουφες λες εσυ. Αν γνωριζες στοιχειωδη Αγγλικα θα διαβαζες οτι η εν λογω αδελφαρα ειχε/εχει Εγγλεζικη υπηκοότητα. Αλλο το Αγγλικο δικαιο (που δεν το εχουν και σε τιποτα να χωνουν ψωλες στον κολο τους) και αλλο το Ελληνικο, και φυσικα αλλο το Κυπριακο. Και ο Κασιους Κλει το εκανε Μοχαμεντ Αλι. Τι μ' αυτο?
Εισαι αξιολυπητος κακομοιρη μου. Θα σου εκανε καλο αν πηγαινες σε καποιο ψυχολογο. Δεν ντρεπεσαι λιγο-λιγο να τα εχεις βαλει και με τον πατερα σου (οποιος κι αν ηταν αυτος) και να λες οτι βαζεις σε καλυτερη μοιρα τον Αδωνι που παντρεφτηκε την μουναρα Μανωλιδου?
Δηλαδή ρε μάσορα για να καταλάβω και ο Μέγας Αλέξανδρος(θέση 20 της λίστας σου) τον ονόμασαν έτσι προς χάρη κάποιου Αγίου;;;;;;;;;;
Ηηηηηημαρτοοοοοοοννν που λέει και ο Γεωργίου
θες να αλλαξεις θρησκεια κ ονομα για να κανεις σπασιμο στους γονεις σου?
σου προτεινω επισκεψη σε φυχολογο κ αν δεν βρεις ακρη αλλαγη γκαρνταρομπας εχω δει κατι λευκα πουκαμισακια που δενουν πισω μουρλια
η μηπως θες να εισαι τρεντυ οπως προσταζει η θεα τιβι κ η ψευτοκουλτουρα της?
αυτό είναι καπαρωμένο από τον χατζηγιάννηΑΡΧΙΔΗΣ ΚΩΛΟΣΦΥΡΙΧΤΡΑΣ
αυτό είναι καπαρωμένο από τον χατζηγιάννη
Είτε είσαι άθεος από αποστροφή στην οργανωμένη θρησκεία, είτε από καθαρό φιλοσοφικό ψάξιμο, ειλικρινά χεστήκαμε και η βάρκα γέρνει! Το ξέρω πως το θεωρείς κατόρθωμα που αποτίναξες τη θρησκεία από πάνω σου, αλλά δεν είναι. Απλά έφτασες σε ένα συμπέρασμα χρησιμοποιώντας τη λογική σου. Το ίδιο έκανες όταν σταμάτησες να πιστεύεις στον Άη-Βασίλη και το ίδιο κάνει ο εγκέφαλός σου κάθε λεπτό που είσαι ξύπνιος. Αν γουστάρεις να το γιορτάσεις κάνοντας online κήρυγμα, υπάρχουν πολλές θρησκείες που ψάχνουν υπαλλήλους. Όσο δε θέλω να μου τα πρήζει η κάθε μπορδόχα στην Ομόνοια με φυλλάδια για το Χριστούλη και την Παναγίτσα, άλλο τόσο δε θέλω και τη γνώμη των άθεων που πλέον έχουν γίνει οι Ιεχωβάδες του YouTube!Κάνω αυτό που γουστάρω.....και δε καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάνε μερικοί που θέλω να αλλάξω το δικό ΜΟΥ κωλοόνομα και τη θρησκεία...γιατί δεν κοιτάνε τη δική τους καμπούρα,και ας κάνω το δικό μου όνομα και ΑΡΧΙΔΗΣ ΚΩΛΟΣΦΥΡΙΧΤΡΑΣ στην τελική,και να προσκυνώ το Θεό Παπούα.....ε μα πια.....
Είτε είσαι άθεος από αποστροφή στην οργανωμένη θρησκεία, είτε από καθαρό φιλοσοφικό ψάξιμο, ειλικρινά χεστήκαμε και η βάρκα γέρνει! Το ξέρω πως το θεωρείς κατόρθωμα που αποτίναξες τη θρησκεία από πάνω σου, αλλά δεν είναι. Απλά έφτασες σε ένα συμπέρασμα χρησιμοποιώντας τη λογική σου. Το ίδιο έκανες όταν σταμάτησες να πιστεύεις στον Άη-Βασίλη και το ίδιο κάνει ο εγκέφαλός σου κάθε λεπτό που είσαι ξύπνιος. Αν γουστάρεις να το γιορτάσεις κάνοντας online κήρυγμα, υπάρχουν πολλές θρησκείες που ψάχνουν υπαλλήλους. Όσο δε θέλω να μου τα πρήζει η κάθε μπορδόχα στην Ομόνοια με φυλλάδια για το Χριστούλη και την Παναγίτσα, άλλο τόσο δε θέλω και τη γνώμη των άθεων που πλέον έχουν γίνει οι Ιεχωβάδες του YouTube!
απο ενα μλογκ τα λεει ολα
1)για εμενα εισαι καθοτι ειμαι ΧΟ1) Ποιος σου είπε ότι είμαι άθεος;
2) Το Αϊ-Βασίλης είναι λάθος που λένε οι περισσότεροι....αυτός ο χοντρούλης με τα κόκκινα ρούχα και τα γένια,είναι ο Σάντα Κλάους (άγιος Νικόλαος)....
3) Στην Ομόνοια δεν υπάρχουν τέτοιοι,και αν ναι σπανίως....μόνο κάτι αλλοδαποί που σου ζητάνε "μαύρο"
4) Στο Youtube είναι μειοψηφία κάτι τέτοιοι
5) Στο μπλογκ ΝΑΙ