Νέα

Για όσους θέλουν να αλλάξουν το χριστιανικό τους όνομα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Eμένα μ άρεσε το 129. :fuck1:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
gay guitar αυτό πως σου φαίνεται?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Και το όνομα αυτού... "Αβάφτιστος".
job8.gif

Επισκέπτης
Θυμήθηκα και τον Cat Stevens (Στέφανος Γεωργίου) που έγινε Yusuf Islam.... :birdman:

Ο οποίος ήταν Ελληνοκύπριος....άρα Έλληνας...οπότε Λευτέρη πες στο μπάρμπα σου στο ληξιαρχείο ότι λέει μπαρούφες,και ότι το όνομα αλλάζει :birdman:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Θυμήθηκα και τον Cat Stevens (Στέφανος Γεωργίου) που έγινε Yusuf Islam.... :birdman:

Ο οποίος ήταν Ελληνοκύπριος....άρα Έλληνας...οπότε Λευτέρη πες στο μπάρμπα σου στο ληξιαρχείο ότι λέει μπαρούφες,και ότι το όνομα αλλάζει :birdman:
Μπαρουφες λες εσυ. Αν γνωριζες στοιχειωδη Αγγλικα θα διαβαζες οτι η εν λογω αδελφαρα ειχε/εχει Εγγλεζικη υπηκοότητα. Αλλο το Αγγλικο δικαιο (που δεν το εχουν και σε τιποτα να χωνουν ψωλες στον κολο τους) και αλλο το Ελληνικο, και φυσικα αλλο το Κυπριακο. Και ο Κασιους Κλει το εκανε Μοχαμεντ Αλι. Τι μ' αυτο?
Εισαι αξιολυπητος κακομοιρη μου. Θα σου εκανε καλο αν πηγαινες σε καποιο ψυχολογο. Δεν ντρεπεσαι λιγο-λιγο να τα εχεις βαλει και με τον πατερα σου (οποιος κι αν ηταν αυτος) και να λες οτι βαζεις σε καλυτερη μοιρα τον Αδωνι που παντρεφτηκε την μουναρα Μανωλιδου?

sakter

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Μπλέξαμε τα μπούτια μας... :headbang:

Θέλω να αλλάξω ονοματεπώνυμο και θρησκεία για άλλους λόγους.....όχι για το αν με φωνάζουν Μαρίκα,Τιτίκα,Κικίτσα ή Παρθενοπιπίτσα :headbang:

Γιατι μωρη Λουκια θες να αλλαξεις θρησκεια??? και τι να γινεις μουσουλμανα για να μπορεις να γαμιεσαι απο τον κωλο χωρις ενοχες???

APSOGOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Όπως βλέπεις παρακάτω, τα 35 πρώτα ονόματα είναι χρ.ορθ. (Είτε με ελληνική είτε με λατινική ρίζα) ή Εβραϊκά.....

#1: ΓΕΩΡΓΙΟΣ   17494

#2: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  13177

#3: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  12792

#4: ΙΩΑΝΝΗΣ    12772

#5: ΝΙΚΟΛΑΟΣ   11092

#6: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  7407

#7: ΧΡΗΣΤΟΣ  7113

#8: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ    6689

#9: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  5393

#10: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ   3690

#11: ΜΙΧΑΗΛ   3255

#12: ΑΝΤΩΝΙΟΣ  3096

#13: ΘΕΟΔΩΡΟΣ   2965

#14: ΣΠΥΡΙΔΩΝ   2911

#15: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ   2647

#16: ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ   2642

#17: ΗΛΙΑΣ   2498

#18: ΑΝΔΡΕΑΣ    2311

#19: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ   2190

#20: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  2156

#21: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ    2019

#22: ΣΤΑΥΡΟΣ   1629

#23: ΠΕΤΡΟΣ  1588

#24: ΣΩΤΗΡΙΟΣ   1584

#25: ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ  1476

#26:  ΘΩΜΑΣ   1298

#27: ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ    1191

#28: ΦΩΤΙΟΣ   1156

#29: ΣΤΕΦΑΝΟΣ  1116

#30: ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ   1073

#31: ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ   978

#32: ΑΓΓΕΛΟΣ  948

#33: ΠΑΥΛΟΣ  866

#34: ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ  806

#35: ΚΥΡΙΑΚΟΣ    774

Μερικά από αυτά δεν είναι ονόματα αγίων,αλλά ανήκουν στη χρ.ορθ. εκκλησία (π.χ. Κυριάκος)

Ναι αλλά,απ'όσο ξέρω,στην αρχαιότητα,δεν υπήρχε κάποιος γνωστός Νικόλαος ή Δημήτριος,οπότε κατά βάση θεωρούνται Χριστιανικά,επειδή οι περισσότεροι έλληνες το "Δημήτριος" ας πούμε,το βγάζουν προς τιμήν του Αγίου Δημητρίου,και όχι ως την ανδρικ΄'η εκδοχή του ονόματος "Δήμητρα" :)
Δηλαδή  ρε μάσορα για να καταλάβω και ο Μέγας Αλέξανδρος(θέση 20 της λίστας σου) τον ονόμασαν έτσι προς χάρη κάποιου Αγίου;;;;;;;;;;
Ηηηηηημαρτοοοοοοοννν που  λέει και ο Γεωργίου

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
θες να αλλαξεις θρησκεια κ ονομα για να κανεις σπασιμο στους γονεις σου?
σου προτεινω επισκεψη σε φυχολογο κ αν δεν βρεις ακρη αλλαγη γκαρνταρομπας εχω δει κατι λευκα πουκαμισακια που δενουν πισω μουρλια
η μηπως θες να εισαι τρεντυ οπως προσταζει η θεα τιβι κ η ψευτοκουλτουρα της?

Επισκέπτης
Μπαρουφες λες εσυ. Αν γνωριζες στοιχειωδη Αγγλικα θα διαβαζες οτι η εν λογω αδελφαρα ειχε/εχει Εγγλεζικη υπηκοότητα. Αλλο το Αγγλικο δικαιο (που δεν το εχουν και σε τιποτα να χωνουν ψωλες στον κολο τους) και αλλο το Ελληνικο, και φυσικα αλλο το Κυπριακο. Και ο Κασιους Κλει το εκανε Μοχαμεντ Αλι. Τι μ' αυτο?
Εισαι αξιολυπητος κακομοιρη μου. Θα σου εκανε καλο αν πηγαινες σε καποιο ψυχολογο. Δεν ντρεπεσαι λιγο-λιγο να τα εχεις βαλει και με τον πατερα σου (οποιος κι αν ηταν αυτος) και να λες οτι βαζεις σε καλυτερη μοιρα τον Αδωνι που παντρεφτηκε την μουναρα Μανωλιδου?

Ναι αλλά η καταγωγή του είναι από Κύπρο....και απ'όσο ξέρω το παιδί παίρνει την υπηκοότητα οτυ πατέρα,και ότι στην Κύπρο έχουν τους ίδιους νόμους με εδώ.... :S

Και άμα όντως ισχύει αυτό που λες,τότε το Ελληνικό δίκαιο είναι εντελώς για τον πούτσο...και πρέπει να αλλαχτεί,δηλαδή ρε γαμώτο άμα θέλω να αλλάξω θρησκεία,θα φέρω και τα κωλοχριστιανικά μου ονόματα;;;; Δε το κατάλαβα.....

Και ούτε σε ψυχολόγους πάω για να πληρώνω...... :jerking:

Δηλαδή  ρε μάσορα για να καταλάβω και ο Μέγας Αλέξανδρος(θέση 20 της λίστας σου) τον ονόμασαν έτσι προς χάρη κάποιου Αγίου;;;;;;;;;;
Ηηηηηημαρτοοοοοοοννν που  λέει και ο Γεωργίου

ΤΟΤΕ όχι....

Τώρα όμως,τα περισσότερα ελληνόπουλα,με αυτό το όνομα,το παίρνουν προς τιμήν του Αγίου Αλεξάνδρου που γιορτάζει στις 30 Αυγούστου....μάθε πρώτα ;)

θες να αλλαξεις θρησκεια κ ονομα για να κανεις σπασιμο στους γονεις σου?
σου προτεινω επισκεψη σε φυχολογο κ αν δεν βρεις ακρη αλλαγη γκαρνταρομπας εχω δει κατι λευκα πουκαμισακια που δενουν πισω μουρλια
η μηπως θες να εισαι τρεντυ οπως προσταζει η θεα τιβι κ η ψευτοκουλτουρα της?

Κάνω αυτό που γουστάρω.....και δε καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάνε μερικοί που θέλω να αλλάξω το δικό ΜΟΥ κωλοόνομα και τη θρησκεία...γιατί δεν κοιτάνε τη δική τους καμπούρα,και ας κάνω το δικό μου όνομα και ΑΡΧΙΔΗΣ ΚΩΛΟΣΦΥΡΙΧΤΡΑΣ στην τελική,και να προσκυνώ το Θεό Παπούα.....ε μα πια..... :jerking:

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Κάνω αυτό που γουστάρω.....και δε καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάνε μερικοί που θέλω να αλλάξω το δικό ΜΟΥ κωλοόνομα και τη θρησκεία...γιατί δεν κοιτάνε τη δική τους καμπούρα,και ας κάνω το δικό μου όνομα και ΑΡΧΙΔΗΣ ΚΩΛΟΣΦΥΡΙΧΤΡΑΣ στην τελική,και να προσκυνώ το Θεό Παπούα.....ε μα πια..... :jerking:
Είτε είσαι άθεος από αποστροφή στην οργανωμένη θρησκεία, είτε από καθαρό φιλοσοφικό ψάξιμο, ειλικρινά χεστήκαμε και η βάρκα γέρνει! Το ξέρω πως το θεωρείς κατόρθωμα που αποτίναξες τη θρησκεία από πάνω σου, αλλά δεν είναι. Απλά έφτασες σε ένα συμπέρασμα χρησιμοποιώντας τη λογική σου. Το ίδιο έκανες όταν σταμάτησες να πιστεύεις στον Άη-Βασίλη και το ίδιο κάνει ο εγκέφαλός σου κάθε λεπτό που είσαι ξύπνιος. Αν γουστάρεις να το γιορτάσεις κάνοντας online κήρυγμα, υπάρχουν πολλές θρησκείες που ψάχνουν υπαλλήλους. Όσο δε θέλω να μου τα πρήζει η κάθε μπορδόχα στην Ομόνοια με φυλλάδια για το Χριστούλη και την Παναγίτσα, άλλο τόσο δε θέλω και τη γνώμη των άθεων που πλέον έχουν γίνει οι Ιεχωβάδες του YouTube!

απο ενα μλογκ τα λεει ολα

Επισκέπτης
Είτε είσαι άθεος από αποστροφή στην οργανωμένη θρησκεία, είτε από καθαρό φιλοσοφικό ψάξιμο, ειλικρινά χεστήκαμε και η βάρκα γέρνει! Το ξέρω πως το θεωρείς κατόρθωμα που αποτίναξες τη θρησκεία από πάνω σου, αλλά δεν είναι. Απλά έφτασες σε ένα συμπέρασμα χρησιμοποιώντας τη λογική σου. Το ίδιο έκανες όταν σταμάτησες να πιστεύεις στον Άη-Βασίλη και το ίδιο κάνει ο εγκέφαλός σου κάθε λεπτό που είσαι ξύπνιος. Αν γουστάρεις να το γιορτάσεις κάνοντας online κήρυγμα, υπάρχουν πολλές θρησκείες που ψάχνουν υπαλλήλους. Όσο δε θέλω να μου τα πρήζει η κάθε μπορδόχα στην Ομόνοια με φυλλάδια για το Χριστούλη και την Παναγίτσα, άλλο τόσο δε θέλω και τη γνώμη των άθεων που πλέον έχουν γίνει οι Ιεχωβάδες του YouTube!

απο ενα μλογκ τα λεει ολα

1) Ποιος σου είπε ότι είμαι άθεος;
2) Το Αϊ-Βασίλης είναι λάθος που λένε οι περισσότεροι....αυτός ο χοντρούλης με τα κόκκινα ρούχα και τα γένια,είναι ο Σάντα Κλάους (άγιος Νικόλαος)....
3) Στην Ομόνοια δεν υπάρχουν τέτοιοι,και αν ναι σπανίως....μόνο κάτι αλλοδαποί που σου ζητάνε "μαύρο"
4) Στο Youtube είναι μειοψηφία κάτι τέτοιοι
5) Στο μπλογκ ΝΑΙ

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
1) Ποιος σου είπε ότι είμαι άθεος;
2) Το Αϊ-Βασίλης είναι λάθος που λένε οι περισσότεροι....αυτός ο χοντρούλης με τα κόκκινα ρούχα και τα γένια,είναι ο Σάντα Κλάους (άγιος Νικόλαος)....
3) Στην Ομόνοια δεν υπάρχουν τέτοιοι,και αν ναι σπανίως....μόνο κάτι αλλοδαποί που σου ζητάνε "μαύρο"
4) Στο Youtube είναι μειοψηφία κάτι τέτοιοι
5) Στο μπλογκ ΝΑΙ
1)για εμενα εισαι καθοτι ειμαι ΧΟ
2)ο αντιστοιχος ντοπιος-ελληνικος αγιος ειναι ο βασιλης κ οχι ο κλαους
3)δεν ζητανε πουλανε
4)απατασε κ το youtube ηταν γραμμενο κ δεν το αλλαξα επειδη δεν ηταν δικο μου κειμενο οπου youtube βαλε ιντερνετ
5)δεν καταλαβα? :- :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom