Νέα

Για να μην παρεξηγούμαστε..!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Agent_Nina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Αξιότιμοι συνφορουμίστες,

Λέγομαι Νίνα και είμαι απολύτως νέοπας στο συγκεκριμένο forum. Μετά από αρκετά pm που έλαβα θα ήθελα να σας ενημερώσω δημοσίως ότι, ναι, είμαι γυναίκα και όχι, δεν με ενδιαφέρει να συνεβρεθώ με κανέναν από εσάς που μου κάνετε τόσο κομψά ανάλογες προτάσεις.
Με συγχωρείτε αν έδωσα τέτοια εντύπωση ή αφορμή εξ αρχής, αλλά δεν ενδιαφέρομαι για ανεύρεση γκόμενου/σχέσης/ons κτλ. Έχω ήδη ένα παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά που με καλύπτει πλήρως. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να οδηγήσω σε λάθος συμπεράσματα κανέναν από εσάς, και γι'αυτό φροντίζω να ξεκαθαρίσω ότι ο λόγος που έχω εγγραφεί σε ένα τέτοιο forum είναι γιατί πραγματικά με ενδιαφέρει να μάθω πώς σκέφτονται οι άντρες, χωρίς να παρεμβαίνω ιδιαιτέρως.

Φιλικά,
Νίνα

Υ.Γ.: Να ευχαριστήσω τον skidoo για την αντιμετώπισή του.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Έχω ήδη ένα παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά που με καλύπτει πλήρως.

Ρε τον φουκαρά... Και αυτός μέλος επίτιμο του Σ.Κ.Ο.Τ.?
Τα διακοσμεί καθόλου(τίποτα γιρλάντες, κανά κισσό) ή τα αφήνει όπως του φυτρώνουν?

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
.............. και γι'αυτό φροντίζω να ξεκαθαρίσω ότι ο λόγος που έχω εγγραφεί σε ένα τέτοιο forum είναι γιατί πραγματικά με ενδιαφέρει να μάθω πώς σκέφτονται οι άντρες.......

Φιλικά,
Νίνα

καταπληκτικη δικαιολογια.....αν με τσακωσει η δικια μου αυτο θα της πω....."καρδια μου ηθελα να καταλαβω πως σκεφτονται οι γυναικες...."

OP
OP
A

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Kατεληξες καπου; Πως σκεφτονται οι αντρες;  :dancing:

όχι ακόμα αλλά προσπαθώ

Προς Πελοποννήσιο, σε παρακαλώ, φουκαράς και κακομοίρης, δεν έχω χειρότερο..

Προς Nik, η ειδοποιός διαφορά είναι ότι εγώ δεν πηδάω από 'δω κι από 'κει!! Η έρευνά μου είναι θεωρητική!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
όχι ακόμα αλλά προσπαθώ

Προς Πελοποννήσιο, σε παρακαλώ, φουκαράς και κακομοίρης, δεν έχω χειρότερο..

Προς Nik, η ειδοποιός διαφορά είναι ότι εγώ δεν πηδάω από 'δω κι από 'κει!! Η έρευνά μου είναι θεωρητική!
τοτε η ερευνα σου εχει ελλειψεις.......

OP
OP
A

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
άρα συνηγορείς ότι σκέφτεστε με το πέος? Οι υπόλοιποι συμφωνούν? Εσύ χαίρεσαι ?!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
άρα συνηγορείς ότι σκέφτεστε με το πέος? Οι υπόλοιποι συμφωνούν? Εσύ χαίρεσαι ?!!
σε ενα φορουμ που ονομαζετε bourdela...... ειναι αδυνατο να αναπτυξεις θεματα οπως οικολογικη καταστροφη ,μυθιστορηματα,πολιτικη.......και οσοι το κανουν ειναι απλα εξαιρεση...το κυριο θεμα του συγκεκριμενου φορουμ ειναι η "θεραπεια" "ικανοποιηση" του πεους.......νομιζω οτι εισαι αρκετα εξυπνη να καταλαβεις οτι αυτη η δικαιολογια δεν "στεκει".....

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
96
Αξιότιμοι συνφορουμίστες,

Λέγομαι Νίνα ...... είμαι γυναίκα και όχι, δεν με ενδιαφέρει να συνεβρεθώ με κανέναν από εσάς που μου κάνετε τόσο κομψά ανάλογες προτάσεις.
Με συγχωρείτε αν έδωσα τέτοια εντύπωση ή αφορμή εξ αρχής, αλλά δεν ενδιαφέρομαι για ανεύρεση γκόμενου/σχέσης/ons κτλ. Έχω ήδη ένα παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά που με καλύπτει πλήρως. ...... και γι'αυτό φροντίζω να ξεκαθαρίσω ότι ο λόγος που έχω εγγραφεί σε ένα τέτοιο forum είναι γιατί πραγματικά με ενδιαφέρει να μάθω πώς σκέφτονται οι άντρες, χωρίς να παρεμβαίνω ιδιαιτέρως.

Νεα κατηγοριοποίηση 1) αυτες που ψαχνουν για άγορι/αντρα 2) αυτες που ΔΕΝ ψαχνουν :think: :jerking:
Δηλαδη κοπέλα μου επρεπε να μπεις σε ενα φορουμ για να καταλαβεις οτι τα κοριτσια ξενυχτανε με ενα μυστικο αλλα τα αγορια δεν το κρυβουν οτι ψαχνουν να ΠΗΔΗΞΟΥΝ με οσο δυνατον λιγοτερο ψυχολογικό και οικονομικο  κόστος στο λιγότερο δυνατον χρονο και με τη μικροτερη δυνατη δεσμευση!!!! Αυτο το μαθαινουν τα κοριτσακια στα 14.

Οχι μόνο εδωσες την εντυπωση αλλα μας τα επρηξες οτι δεν βρισκεις αντρα επειδη εισαι 182εκ.

Αντε κοπέλα μου δωσε το λινκ στο αγορι σου να πουμε καμια μαλακια για την ΑΕΚ, την Παρνηθα, τα στριπ, το στρατό  και τα μασατζιδικα   και σκεψου τρόπους πως θα ιντριγκάρεις το αγόρι σου για να μην το χασεις!

μετα βιας κρατιεμαι να μην πω χειρότερα!!!!!!

θα τα πώ ομως ειδες εσύ την corigna  που ειναι επαγγελματιας να ευχαριστει τα μέλη που την επισκεφτηκαν
Γιατι οι ΚΥΡΙΕΣ οταν τις τιμουν με το χρόνο και το χρήμα τους οι αντρες δεχονται το κοπλιμέντο και δεν τους δίνουν ΣΤΕΓΝΑ για να μαθουμε και οι υπόλοιποι οτι περναει η μπογια τους ΕΛΕΟΣ.

Ειμαι η οριτζιλαλ και εισαι ο Μπαγιεβιτς (Ρε ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Δεν ειναι ολοι οι αντρες ιδιοι, οπως και οι γυναικες δεν ειναι ιδιες. Μη γενικευεις λοιπον, και ελπιζω να μη δηλητηριασει τη σχεση σου οτι διαβασεις εδω.

Επισκέπτης
Πάντως εγώ όταν θέλω να γαμήσω, ναι, με την πούτσα σκέφτομαι! Κι αυτό γιατί πολύ απλά δεν γαμάω με τον εγκέφαλό μου!!!

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
μα συγγνωμη, αν θες να καταλαβεις πως σκεφτονται οι αντρες, θα μπεις στο bourdela.com?εδω ειναι ενα φορουμ για τον πληρωμενο ερωτα και ολα γυρω απαυτο στρεφονται.αν θες να δεις πως σκεφτεται ενας αντρας καταρχην να αποκτησεις η ιδια επαφη με εναν τετοιο, η και με αρκετους,η να μπεις και σε αλλα φορουμ με αθλητικα, πολιτική,ψυχαγωγια κλπ.οταν μπαινεις σε ενα τετοιο φορουμ να ξερεις πως θα συναντησεις την αγρια πλευρα των αντρων.γιαυτο μη διαμαρτυρεσαι για οποιες απαντησεις.και παρε στα σοβαρα το μαιλ του troueno.

VagelisPa

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Agent_Nina σου εύχομαι πραγματικά καλή επιτυχία στην έρευνά σου μα αν στα αλήθεια πιστεύεις (σκέψη που δεν μπορώ να δεχθώ πως την εννοείς… :think:) ότι θα βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα εδώ για τους άνδρες (όλους;  :huh:) είναι 100% βέβαιο πως θα αποτύχεις παταγωδώς!  :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
A

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Χωρίς να αντιλαμβάνομαι από πού πηγάζει η τόση επιθετικότητα στις απαντήσεις σας, ανταπαντώ.
Εάν "σας τα έπρηξα" όπως ισχυρίζεστε, με συγχωρείτε, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου σας βεβαιώ.
Προφανώς παρανοήθηκαν τα λόγια μου. Το συγκεκριμένο forum δεν είναι η μοναδική πηγή πληροφόρησής μου. Παρατηρώ, όμως, ότι όλοι οι άνδρες, οποιαδήποτε συζήτηση κιαν ξεκινήσουν καταλήγουν να συζητούν περί ερωτικών.
Παρακαλώ να πάψουν οι αναφορές στον "δικό μου". Ο μοναδικός λόγος που τον ανέφερα ήταν για να ενισχύσω την παράκλησή μου προς τους γαμπρούς του site που με προ(σ)καλούσαν ιδιωτικώς για περιπτύξεις.
Θα φροντίσω στο εξής η παρουσία μου να είναι περισσότερο διακριτική ώστε να μη σας αποσπά, παρακαλώ όμως φράσεις όπως "ρε ουστ" στην αδερφή σας, όχι σε μένα.

Ευχαριστώ,
Νίνα

Επισκέπτης
Ε καλά δεν κάνει και καμμία επιστημονική διατριβή φαντάζομαι.. χαλαρώστε, μια ματιά ρίχνει και χαζολογάει προφανώς απο ότι κατάλαβα. Και προς τι ο οδυρμός και ο θυμός των κυρίων; Που μπήκε στο άδυτό τους ;
Νομίζω ότι είστε λίγο υπερβολικοί χωρίς λόγο ενώ εκείνη αντίθετα ήταν πολύ ευγενική.
Αν σας έγραφε θα την λέγατε αγενή, αν σας εβριζε σε πμ επίσης, αν σας δεχόταν όμως ε.... ε ναι τότε θα ήταν για μερικούς πουτάνα και για μερικούς καταπληκτική. χαχαχχααχχαχαχαχαχ  Έχετε καταντήσει γραφικοί.. μερικοί απο εσάς

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
σε ενα φορουμ που ονομαζετε bourdela...... ειναι αδυνατο να αναπτυξεις θεματα οπως οικολογικη καταστροφη ,μυθιστορηματα,πολιτικη.......και οσοι το κανουν ειναι απλα εξαιρεση...το κυριο θεμα του συγκεκριμενου φορουμ ειναι η "θεραπεια" "ικανοποιηση" του πεους.......νομιζω οτι εισαι αρκετα εξυπνη να καταλαβεις οτι αυτη η δικαιολογια δεν "στεκει".....

Κι όμως, έχουν αναπτυχθεί και τέτοια  από κάποιους, απόδειξη του ότι με το πάνω κεφάλι υπάρχουν τεράστιες διαφοροποιήσεις ανάμεσά μας... :think:

άρα συνηγορείς ότι σκέφτεστε με το πέος?

Όσο για το κάτω κεφάλι, ναι, αυτό σκέφτεται τα ίδια σε όλους μας ( βλέπε και το ποστ του LiOmAs)... :rockon:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Κι όμως, έχουν αναπτυχθεί και τέτοια  από κάποιους, απόδειξη του ότι με το πάνω κεφάλι υπάρχουν τεράστιες διαφοροποιήσεις ανάμεσά μας... :think:

Όσο για το κάτω κεφάλι, ναι, αυτό σκέφτεται τα ίδια σε όλους μας ( βλέπε και το ποστ του LiOmAs)... :rockon:
για αυτο ανεφερα οτι ειναι εξαιρεση  flesh....γιατι κατα κυριο λογο για σεχ και πληρωμενο ερωτα ειναι το φορουμ

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Παρατηρώ, όμως, ότι όλοι οι άνδρες, οποιαδήποτε συζήτηση κιαν ξεκινήσουν καταλήγουν να συζητούν περί ναρκωτικών.

:2funny: :uglystupid:

αν σας δεχόταν όμως ε.... ε ναι τότε θα ήταν για μερικούς πουτάνα και για μερικούς καταπληκτική. χαχαχχααχχαχαχαχαχ  Έχετε καταντήσει γραφικοί.. μερικοί απο εσάς

Πολύ κλο-κλό και από αυγό τίποτα.

Αν κάποιοι από αυτούς έχουν καταντήσει(sic) γραφικοί(εγώ έχω καταντήσει γεωγραφικός), οι (τάχα μου) ροζίτες που απαντάνε σε pmια, ψάχνουν ζιγκολό, κάνουν έρευνα( :headbang:  :jerking: ), ανοίγουν διάολογο με τους γραφικούς, σε τι ακριβώς έχουν καταντήσει? :think:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
96
..........
Εάν "σας τα έπρηξα" όπως ισχυρίζεστε, με συγχωρείτε, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου σας βεβαιώ.
Προφανώς παρανοήθηκαν τα λόγια μου. ..................Παρατηρώ, όμως, ότι όλοι οι άνδρες, οποιαδήποτε συζήτηση κιαν ξεκινήσουν καταλήγουν να συζητούν περί ερωτικών...........
.......προς τους γαμπρούς του site που με προ(σ)καλούσαν ιδιωτικώς για περιπτύξεις.
Θα φροντίσω στο εξής η παρουσία μου να είναι περισσότερο διακριτική ώστε να μη σας αποσπά, παρακαλώ όμως φράσεις όπως "ρε ουστ" στην αδερφή σας, όχι σε μένα.
Ευχαριστώ,
Νίνα

1) πολλες φορες αναφερθηκες οτι οι αντρες λογω του υψους σου δεν σε πλησιαζουν!!! Υπαρχει και ο αοριστος και ο παρατατικός "Οταν ήμουν μόνη μου δεν με πλησιαζαν οι αντρες....."
   2) Δεν συζηταμε για ερωτικα για ΓΚΟΜΕΝΕΣ συζητάμε (τη διαφορα ερωτικών και γκομενικων δεν μπορει να την καταλαβει μια γυναικα)
   3) Ιδιωτκως παιρνεις τις προ(σ)κλησεις αρα η απαντηση πρεπει να γινει ιδιωτικα και αλλες γυναικες απο εδω θα εχουν δεχθει προσκλησεις δεν το εκαναν και θεμα!!!!
   4) Αν η αδελφη μου (που δεν εχω) η γυναικα μου η μανα μου μου το επαιζαν γκομενες και ναι μεν αλλα κοκ θα τους ελεγα χειρότερα!

ΥΓ ασχετο αλλα μια ωραια δικαολογια  αν σας πιασει η αγαπημένη στο κρεββατι με αλλη.

"Αγαπη μου ήθελα να δω αν σε θέλω για το σεξ ή ειμαι ερωτευμενος μαζί και τελικα ειμαι ερωτευμενος'

Σημειωση αν δεν πιασει τρεξτε να σωθειτε γιατι οι γυναικες δεν αστειουονται με κάτι τετοια!!!

Edit 13.43 Στο μόνο που συμφωνω ειναι να μην αναφερόμαστε στον γκομενο της Νινας που δεν τον ξέρουμε, δεν γραφει εδώ και μπορει να ειναι και τρομερος τυπος αλλα ενταξει μαλακιες κανουμε ολοι μας και μετά  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom