House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
δε θελω να μάθωδεν δαγκωνω
δε θελω να μάθωδεν δαγκωνω
δε θελω να μάθω
δε θελω να μάθω
Ρε μαν εξω στην πραγματικη σου ζωη ετσι εισαι; Δημιουργεις τα ιδια προβληματα; Ατομα σε απεχθανονται χωρις καποιον προφανη λογο;
Ρε μαν εξω στην πραγματικη σου ζωη ετσι εισαι; Δημιουργεις τα ιδια προβληματα; Ατομα σε απεχθανονται χωρις καποιον προφανη λογο;
φυσικάεισαι φιλος
Κοιτα δεν σε μισω η τιποτα, αλλα μου βγαζεις μια αντιπαθεια ρε φιλε, οπως και σε πολλους εδω μεσα. Μηπως εισαι καπου λαθος;Ναι έτσι ειναι. Θες να γινεις φιλος τους?
κατσε να βρισω λιγακι γιατι πολυ αερα πηρανφυσικά
Καλα κανεις, ασχετοι ειμαστε ολοι εδω. Αλλα μηπως και εσυ εισαι λιγο απολυτος και κωλοτουμπας;Σας γράφω ολους στα ππαρια μου εκτος απο τον πιπη τον λοπεζ και τα αλλα φιλαράκια απο εδω
Απο οταν μπηκε στρατο και αρχισε τις κωλοτουμπες ημουν σταθερα εναντιον του.Μαλάκα καταντάει βαρετό πια
Μέρα παρα μέρα αλλάζουν στρατόπεδο εδώ μέσα
δεν δαγκωνω
Κι εγω γι αυτο δε βάζω φωτό τα πμ μου ειναι στο όριο
Δίκιο εχεις λακη
Να σε ρωτήσω κατι σοβαρά ; Με τις φωτό με τις όπλο άδειες κι έτσι τσίμπησε καμία στρατόκαυλη χρήστρια του μπουρδέλα να σου στείλει κανένα selfie ?
Ο μπολ έκανε οτι ηταν δυνατο για να σταματησει να τρωει απο τον μπαμπα και την μαμά δέχομαι κράξιμο μονο απο κάποιον ή καποιους που έχουν πετυχει το ιδιο
Μηπως μπορω να μαθω ποιες ηταν?Pm μου είχαν στείλει κάτι μπουμπούδες πριν πολύ καιρό , πριν γίνουν κουβέντες περί όπλων. Με αφορμή ... άλλα θέμα ... που άπτονται της θεματολογίας του παρόντους φόρουμ ... αγνοήθηκαν , γιατί επρόκειτο για μαλακισμένες μικρές φοιτήτριες ....