House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
δε θελω να μάθωδεν δαγκωνω![]()
δε θελω να μάθωδεν δαγκωνω![]()
Ρε μαν εξω στην πραγματικη σου ζωη ετσι εισαι; Δημιουργεις τα ιδια προβληματα; Ατομα σε απεχθανονται χωρις καποιον προφανη λογο;
Ρε μαν εξω στην πραγματικη σου ζωη ετσι εισαι; Δημιουργεις τα ιδια προβληματα; Ατομα σε απεχθανονται χωρις καποιον προφανη λογο;
Κοιτα δεν σε μισω η τιποτα, αλλα μου βγαζεις μια αντιπαθεια ρε φιλε, οπως και σε πολλους εδω μεσα. Μηπως εισαι καπου λαθος;Ναι έτσι ειναι. Θες να γινεις φιλος τους?
κατσε να βρισω λιγακι γιατι πολυ αερα πηρανφυσικά![]()
Καλα κανεις, ασχετοι ειμαστε ολοι εδω. Αλλα μηπως και εσυ εισαι λιγο απολυτος και κωλοτουμπας;Σας γράφω ολους στα ππαρια μου εκτος απο τον πιπη τον λοπεζ και τα αλλα φιλαράκια απο εδω![]()
![]()
Απο οταν μπηκε στρατο και αρχισε τις κωλοτουμπες ημουν σταθερα εναντιον του.Μαλάκα καταντάει βαρετό πια
Μέρα παρα μέρα αλλάζουν στρατόπεδο εδώ μέσα
δεν δαγκωνω![]()
Κι εγω γι αυτο δε βάζω φωτό τα πμ μου ειναι στο όριο
Δίκιο εχεις λακη
Να σε ρωτήσω κατι σοβαρά ; Με τις φωτό με τις όπλο άδειες κι έτσι τσίμπησε καμία στρατόκαυλη χρήστρια του μπουρδέλα να σου στείλει κανένα selfie ?
Ο μπολ έκανε οτι ηταν δυνατο για να σταματησει να τρωει απο τον μπαμπα και την μαμά δέχομαι κράξιμο μονο απο κάποιον ή καποιους που έχουν πετυχει το ιδιο
Μηπως μπορω να μαθω ποιες ηταν?Pm μου είχαν στείλει κάτι μπουμπούδες πριν πολύ καιρό , πριν γίνουν κουβέντες περί όπλων. Με αφορμή ... άλλα θέμα ... που άπτονται της θεματολογίας του παρόντους φόρουμ ... αγνοήθηκαν , γιατί επρόκειτο για μαλακισμένες μικρές φοιτήτριες ....