Επισκέπτης
σύντομα νέο επεισόδιο κοντά σας ..../
με νέες φωτογραφίες ....
όχι από το Lopez φυσικά ....
με νέες φωτογραφίες ....
σύντομα νέο επεισόδιο κοντά σας μολις παω επισκεψη φυσικα οχι τωρα ..../
με νέες φωτογραφίες ....
Νέο επεισόδιο για το Lopez ....
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΤΟΣΟ ΜΙΖΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ? ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΛΕΟΣ. ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ? GET A LIFE BITCHΝέο επεισόδιο για το Lopez ....
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΤΟΣΟ ΜΙΖΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ? ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΛΕΟΣ. ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ? GET A LIFE BITCH
Νέο επεισόδιο για το Lopez ....
τύπε Λάκη φαίνεται λίγο η αντανακλασή σου? Φοράς μάσκα τύπε? Θυμίζει λίγο φάντασμα της όπερας..
τύπε Λάκη φαίνεται λίγο η αντανακλασή σου? Φοράς μάσκα τύπε? Θυμίζει λίγο φάντασμα της όπερας..
η φαλακρα του είναι του ξεδοντιαρητύπε Λάκη φαίνεται λίγο η αντανακλασή σου? Φοράς μάσκα τύπε? Θυμίζει λίγο φάντασμα της όπερας..
Εχω εγω μια ... η ενασχοληση με τα οπλα φταιει που βγηκες τοσο καμμένο χαρτι ή ησουν απο πριν?
Είναι φλας ......
φλας κινητού ......
όποια αντανάκλαση είναι στο ύψος της μέσης μου .....
την τράβηξα όρθιος .....
άλλη απορία ;;;;;
Τίνος κλωνος 3000ος είσαι ρε στράκι ;;;;;;
Τόσο πούστρα είσαι που δεν μου τη λες με το 5ο έστω λογαριασμό σου ;;;;
Τόσο πολύ γαμιέσαι ;;;
[/quote
oυτε για βρισιμο δεν κανεις. βρες κατι να ασχολείσαι ρε μαλακα,ποθ παιρνεις ζωη από κουτσομπολια εναντιων αλλων ανθρωπων. κατινα. μπουζουκοκέφαλε...αντε σαλτα γαμισου ρε φασιστομουτρο. μπουχεσα
Εχω εγω μια ... η ενασχοληση με τα οπλα φταιει που βγηκες τοσο καμμένο χαρτι ή ησουν απο πριν?
η φαλακρα του είναι του ξεδοντιαρη
oυτε για βρισιμο δεν κανεις. βρες κατι να ασχολείσαι ρε μαλακα,ποθ παιρνεις ζωη από κουτσομπολια εναντιων αλλων ανθρωπων. κατινα. μπουζουκοκέφαλε...αντε σαλτα γαμισου ρε φασιστομουτρο. μπουχεσα