House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Λακη τι θρεντ ειναι για έτεροφυλλικό σεξ
Μη σπαμάρεις
Μη σπαμάρεις
Λακη τι θρεντ ειναι για έτεροφυλλικό σεξ
Μη σπαμάρεις
ξεκινας να κανεις σεξ στις 3 πχ κι αν τελειώσει στο 5λεπτο βάζεις το ρολόι μια ώρα μπροστά . Με πιάνεις ;
αργω γενικως....καμια φορα ξεκιναει μονη της και την προλαβαινω στα μισαΑργεί να αρχίσει ή να τελειώσει ;
Πρόσεχε ειναι ερώτηση παγίδα
μαζούτ καίει η απλα εσυ καις κυροζίνη Μαν ;αργω γενικως....καμια φορα ξεκιναει μονη της και την προλαβαινω στα μισα
Ναι αλλα..........αμα ερχεται η γυναικα στη "δουλεια" του αντρα και τον ελεγχει......σκουρα τα πραγματα...Ουτε να ξενοπηδηξει δεν θα μπορει
Αυτα ειναι ντροπη......Εγω εδω βλεπω μια παρεξηγηση μεταξυ μελων και δη ανωνυμων , που αντι να τουs ενωνει η χαλαρη ατμοσφαιρα , η μουνιλα και το φαλαφελ , προσπαθουνε να αποδειξουνε εκτεταμενεs γνωσειs περι οπλοχρησιαs και οπλοκατοχηsτο θεμα μας σημερα ειναι αν τον εφαγε ο λοπεζ στον κωλο
προσπαθουνε να αποδειξουνε εκτεταμενεs γνωσειs περι οπλοχρησιαs και οπλοκατοχηs
Ο έκτορ όμως λακη μπαίνει κανονικά απ την πρώτη μέρα , δε χάθηκε
Το τρέχει ;
Δεν ξερω για εννομο η παρανομο.....Έτσι όπως τα γράφεις, είναι σαν να υπονοείς ότι μιλάμε για κάτι παράνομο.
Το να έχεις λειόκαννα όπλα, ακόμη , δεν είναι παράνομο.
Είναι νόμιμη διαδικασία.
Επίσης το να τα χρησιμοποιείς , σε ειδικούς χώρους (βλ . σκοπευτήρια)
για σκοποβολή, είναι επίσης νόμιμο , υπό συγκεκριμένους όρους.
Τίποτε το παράνομο.
Απλώς έχουμε έναν μαλάκα εδώ μέσα,
έναν ξεφτυλισμένο καραγκιόζη ,
που δεν είχε λεφτά να παει να δει το Τζέημς Μποντ στον κινηματογράφο
και το έψαχνε σε στρημινγκ βίντεο , ο οποίος αμφισβητεί το ο,τιδήποτε γράφουν οι άλλοι.
Και έφαγα μία πούτσα στον κώλο , ίσα με μπουρί σόμπας.
Αυτα ειναι ντροπη......Εγω εδω βλεπω μια παρεξηγηση μεταξυ μελων και δη ανωνυμων , που αντι να τουs ενωνει η χαλαρη ατμοσφαιρα , η μουνιλα και το φαλαφελ , προσπαθουνε να αποδειξουνε εκτεταμενεs γνωσειs περι οπλοχρησιαs και οπλοκατοχηs
εγω του χω στειλλε τρεις για ποιο λογο νομιζεις μαλακωσεΚι εγω γι αυτο δε βάζω φωτό τα πμ μου ειναι στο όριο
Δίκιο εχεις λακη
Να σε ρωτήσω κατι σοβαρά ; Με τις φωτό με τις όπλο άδειες κι έτσι τσίμπησε καμία στρατόκαυλη χρήστρια του μπουρδέλα να σου στείλει κανένα selfie ?
Το χοντραίνεις
Ειναι και φίλος του άντρα σου
εσυ πως ξερεις αν σηκώνεται στους ρωσους;
ενδιαφερον ακούγεταιο λοπεζ τον αμφισβητει και θα το πληρωσει