House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
ναζιστούλα κι έτς ;εγω του χω στειλλε τρεις για ποιο λογο νομιζεις μαλακωσε
Γουστάρω φάση
ναζιστούλα κι έτς ;εγω του χω στειλλε τρεις για ποιο λογο νομιζεις μαλακωσε
Ετσι....παs μη Ελλην βαρβαροsσωστα αντι να ευχομαστε θανατικες καταδικες και θανατους σε οσους ειναι διαφορετικοι απο μας καθομαστε σε αυτη την σοβαρη αντιπαραθεση . αν ειναι δυνατον
ναζιστούλα κι έτς ;
Γουστάρω φάση
αλλα οταν γαμιουνται τα γατια ξεσηκωνουν την γειτονιαΟι σκύλοι δεν ειναι πιο πολλοί απ τις γάτες απλα γαυγίζουν πιο δυνατά
Σοβαρη γυναικα κι εσυ, ακουs ενα τσογλαν μπουμε εβαλε ο τσιπρας γιατι ο λακης ειναι κινδυνος για το κομμα
σωστόαλλα οταν γαμιουνται τα γατια ξεσηκωνουν την γειτονια
Σοβαρη γυναικα κι εσυ, ακουs ενα τσογλαν μπου
λοιπον σημερα θα πω οτι σκεφτομουν οτι το ελάττωμα του μπολ η κωλοτουμπα ειναι μηδαμινο μπροστα σε αυτο του λακη. ο λακης ευχεται θανατους και βρίζει μανες χεζει ταφους κτλ αρα ειναι σιχαμα. επισης ο λοπεζ εξακολουθει και ειναι παπαραςΠορνώδες πάκικα πορνώδες
λοιπον σημερα θα πω οτι σκεφτομουν οτι το ελάττωμα του μπολ η κωλοτουμπα ειναι μηδαμινο μπροστα σε αυτο του λακη. ο λακης ευχεται θανατους και βρίζει μανες χεζει ταφους κτλ αρα ειναι σιχαμα. επισης ο λοπεζ εξακολουθει και ειναι παπαρας
λοιπον σημερα θα πω οτι σκεφτομουν οτι το ελάττωμα του μπολ η κωλοτουμπα ειναι μηδαμινο μπροστα σε αυτο του λακη. ο λακης ευχεται θανατους και βρίζει μανες χεζει ταφους κτλ αρα ειναι σιχαμα. επισης ο λοπεζ εξακολουθει και ειναι παπαρας
δεν σε εκραξα γιαυτοΟ μπολ έκανε οτι ηταν δυνατο για να σταματησει να τρωει απο τον μπαμπα και την μαμά δέχομαι κράξιμο μονο απο κάποιον ή καποιους που έχουν πετυχει το ιδιο
πραγματικα ποσο ελεινο ειναι να κράζεις κάποιον επειδη του παρουσιαστηκε μια ευκαιρια και την αξιοποιησε ????
Για ολουs εχειs μια καλη λεξη να πειs.....Αυτο ειναι που μαs τρελαινει
δεν σε εκραξα γιαυτο
Δεν θα μασαs τιs τροφεs......Μονο θα ρουφαsαν δαγκωσω την γλωσσα μου παιζει να ψοφήσω χαχαχαχαχαχα
Ναι και σε όποιον κανεις πίπα θα πάθει δηλητηρίαση έρι
Ρε μαν εξω στην πραγματικη σου ζωη ετσι εισαι; Δημιουργεις τα ιδια προβληματα; Ατομα σε απεχθανονται χωρις καποιον προφανη λογο;Ολοι έχουμε πει πράγματα στο παρελθον ή στην έξαψη της συζητησης και εσυ έχεις πει και εχω ζητησει να μου ποστάρει κάποιος ακριβως τι έχω πει εδω δημοσια ο ιδιος το έχω ζητησει