Νέα

Για αντροπαρέα τί συστήνετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Καποτε ειχα γνωρισει ενα τυπο που ελεγε οτι ειχε ταραξει τη Κυψελη απτα οργια που διοργανωνε στο σπιτι του!

Φιλικη συμβουλη, βρειτε κανα εξοχικο απομερο, πληρωστε και τπτ κοπελιτσες και βουρ!

Σεβασμος στο περιβαλλον, λεμε οχι στην Ηχορυπανση!  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για ανδροπαρεα καμάκι σε κλαμπ.Αμα έχεις και αλλους διπλα σου αφηνιαζεις τελείως ξεψαρωνεις και την πέφτεις αβερτα.
Είναι και ψευδής αυτοεκτίμηση βέβαια η παρεα σου δίνει τεραστια δύναμη.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αφηνιασμενες μαλακιες για το πως να γινεις ρεζιλι, να μεινεις αγαμητος για ακομα μια φορα και πιθανον να φας γερες φαπες.

:S

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Για αρχή καζίνο με σκοπό να χάσετε από κανένα πενηντάευρο ο καθένας.

Έπειτα η αντροπαρέα για κωλόμπαρο είναι. Και όχι από αυτά τα δήθεν, που μόνο συζητάς και λύνεις το Κυπριακό. Ούτε στριπτητζάδικα. Τι να το κάνεις να βλέπεις την άλλη στον στύλο. Μαλακία.

Κωλόμπαρο μάγκες και μάλιστα από αυτά τα παρακμιακά, που βρίσκονται στην ερημιά, στην μέση του πουθενά και έχουν μέσα κάτι στρουμπουλές μιλφάρες που εγώ τις αποκαλώ γκαυλοπούτανα, οι οποίες θα μπαλαμουτιαστούν σε καβάτζες και σκοτεινούς καναπέδες η κάθε μια με τον κάθε ένα της αντροπαρέας και θα του βαρέσουν και φραπεδιά.

Οπότε με το που ξαλαφρώνετε όλοι, βουρ για παρακμιακό σκυλάδικο, όπου οι τραγουδιάρες κάνουν και κονσομασιόν στα τραπέζια. Αδειάζετε καναδυό πανέρια ο καθένας, φωνάζετε τις τραγουδιάρες στο τραπέζι σας, τις κερνάτε κανένα ποτό και ότι προκύψει.

Έτσι ξηγιέται η σωστή αντροπαρέα.

Αντροπαρέα μάγκες χωρίς παρακμή, απλά δεν υφίσταται.

Και αντρική διασκέδαση σημαίνει τρία πράγματα.
1) Τζόγος
2) Αλκοόλ
3) Πουτάνες.

Όλα τα άλλα που είπαν οι παραπάνω όπως καμάκι σε μπαράκια, (μη ξεράσω τώρα) και κολγκερλς στο σπίτι για χαβαλέ, δεν έχουν καμία σχέση με αντρική διασκέδαση και μόνον τον γέλωτα οφλισκάνουν.

Ο σωστός άντρας, κολγκερλ θα πάρει όταν θα είναι μόνος του και ουχί για χαβαλέ αλλά για να πηδήξει.

Συνοψίζοντας αλάνι μου έχουμε και λέμε.
Αντροπαρέα=Τζόγος, αλκοόλ, πουτάνες και παρακμή.
Αν η αντροπαρέα δεν πάει σε ότι πιο παρακμιακό υπάρχει, κάτι δεν πάει καλά, κάτι γίνεται λάθος.

Είσαι τεράστιος  :heavymetalbig:  δωσε τώρα και συγκεκριμένα μαγαζιά και θα γινεις τιτανοτεραστιος!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
Φτανει παιδια, ο τυπος και η παρεα του θα βγηκαν εξω τωρα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Γουστάρεις χαμαιτυπεία και καταγώγια δικέ μου?

Εννοείται τύπε μου για την καλτιλα αυτή ζούμε. Με τον αγοραίο δεν ασχολούμαστε για το γαμησι καθεαυτό, αλλά για την τζουρα πραγματικής ζωής.

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Ξέρω μόνο από Βόρεια Ελλάδα. Αν είσαι Αθηναίος δεν ξέρω να σου πω τίποτα. Αν είσαι Βορειοελλαδίτης στείλε πμ για να μην απασχολούμε τζάμπα και το νήμα εδώ πέρα, γιατί όπως βλέπεις το καλτ δεν το γουστάρουν όλοι

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.224
Πόντοι
3.846
αλάνι αυτό που αρέσει στους άλλους ίσως δεν κάνει για την παρέα σου. Αν θέλετε να κινείστε σαν αγέλη πηγαίνετε σε στριπτιτζάδικο όπου θα μιλάτε ,θα σχολιάζετε ανοίξτε και κανένα μπουκαλάκι και όλα καλά. Αν το έχετε για ποιο χοντρό παιχνίδι πηγαίνετε να τα πιείτε όπου αρέσει σε όλους (φαντάζομαι θα έχετε ένα κοινό στέκι ή κοινά μουσικά γούστα έστω) και μετά σε κανένα διανυκτερεύον για να γαμήσετε. Αν κάποιοι δεν γουστάρουν να γαμήσουν, πηγαίνετε όλοι μαζί σε κανένα κωλόμπαρο να είστε τουλάχιστον όλοι στο ίδιο τραπέζι και όταν ξημερώσει για κανένα βρώμικο.

OP
OP
maturelover2013

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
ευχαριστω  ολους για τις απαντησεις σας!θα σας ενημερωσω για οτι κανω.βασικα μου ηρθε μια τρελη ιδεα.να παρουμε απο τρεις τεσσερις γκομενες ο καθενας αλλα φοβαμαι μην ξεφυγουμε πολυ οικονομικα...και ναι φυσικα ειμαι οπαδος του καλτ

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.141
Πόντοι
3.346
ευχαριστω  ολους για τις απαντησεις σας!θα σας ενημερωσω για οτι κανω.βασικα μου ηρθε μια τρελη ιδεα.να παρουμε απο τρεις τεσσερις γκομενες ο καθενας αλλα φοβαμαι μην ξεφυγουμε πολυ οικονομικα...και ναι φυσικα ειμαι οπαδος του καλτ
Δεν ειναι κακη ιδεα..εφοσον βγαλετε γκομενες,λιγα τα εξοδα κερασματα και τετοια.
Αμα ομως παρετε επαγγελματιες για ολο το βραδυ θα σας χρεωσουν πολλα!

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.263
Πόντοι
5.595
Συναντιοσαστε κατα τις 9-10 το βραδυ...
Πατε για φαι  ή για ποτο οπου γουσταρετε..
μεχρι τις 12..
12.30 εχετε κλεισει ενα..ή δυο μουνακια CG να ερθουν στο Bill..
για 2 ωριτσες..γαματε αβερτα... κ αλλαζετε κ δωματια αμα θελετε...
ή μαζευεστε ολοι σε ενα δωματιο!!!!
Κατα τις 3 συνεχιζετε ο χαβαλες κ τα σχολια σε μπουζουκια γ' κατηγοριας!!!
7 με 8 ξημερωματα επιβαλεται κ ενα βρωμικο!!!
Καλα να περασετε!! :afro:

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81

Να παρεις και ενα τραβελι με βυζαρες. Εγω το εχω κανει σε οργιο και το εχω βαλει να γαμησει τα πουτανακια και αραζαμε με φιλους. Η φαση ηταν πολυ καλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom