Νέα

Για ακόμα μια φορά θρεντ, πως στον πούτσο γνωρίζεις κοπέλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Danky88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 651
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Danky88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
1.204
Πόντοι
201
Αλλά αυτή τη φορά με ένα μικρό twist , το πρόβλημα αυτό μπορεί να το έχουν πολλοί άντρες( αλλά και γυναίκες ) που ξαφνικά μεινανε μόνοι τους , και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αλλά εδώ θα γράψω για την δικιά μου περίπτωση.

Είμαι 28 , ήμουν σε μια σχέση (4 χρόνια )μέχρι τα 26 μου, που τελείωσε άδοξα αν και για το νεαρό της ηλικίας μου ήθελα να κάνω παραπάνω πράγματα με την συγκεκριμένη.

Τα τελευταία 2 χρόνια είχαμε καραντίνα ουσιαστικα με αποτέλεσμα απλά να δουλεύω στο χασάπικο όλη μέρα και να πηγαίνω σπιτι.

Όταν ήθελα να κάνω σεξ απλά πλήρωνα αλλά πλέον μέχρι και αυτό δεν μου καλύπτει το (κενό) μέσα μου και θέλω πάλι σχέση.

Οι λιγοστοί φίλοι που μου έμειναν από το λύκειο ( γιατί δεν σπούδασα ) έχουν αρχίσει σιγά σιγά να κάνουν οικογένειες ή να μένουν με τις κοπέλες τους και δεν βγαίνουμε όπως βγαίναμε παλιά ..

Εν κατακλείδι έχω άρχισει να μένω ΠΟΛΥ μόνος μου
Και το χειρότερο είναι ότι δεν βλέπω φως στο τουνελ

Άρα χωρίς φίλους να σου κάνουν " προξενιό " ή πέσιμο πουθενά έξω πως στον πουτσο γνωρίζεις (καλές) γυναίκες??

Υποσημείωση: το τιντερ δεν είναι λύση , γνώρισα μια Αμερικανίδα μέσω τιντερ το περασμένο καλοκαίρι με ωραίο φυσικό στήθος και ροζουλι μουνακι αλλά Άπτον πολύ τον μπάφο πρέπει να χρησιμοποιούσαι τα τελευταία της 2 κύτταρα για να με τσιμπουκοση και αποσω έχω ακούσει όλες πάνω κάτω για τον πουτσο είναι εκεί μέσα

OP
OP
Danky88

Danky88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
1.204
Πόντοι
201
Άσε που βλέπω γενικα ο πληρωμένος έρωτας είναι (κακό) για τον εγκέφαλο γιατί απλά είναι instanτ gratification , όπου τίποτα στην ζωή εάν δεν δουλέψεις για κάτι δεν σου δίνεται απλόχερα

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.507
Πόντοι
8.346
Ειναι tricky κατάσταση. Αν βρω άκρη κ γω, θα σε ενημερώσω. :wink:

Δεν θέλω να πω το τετριμμένο, αλλα ειναι η αλήθεια. Οι ζευγαρωμενοι φιλοι πεθαναν. Για κανα καφε,κανα φαγητο( κ αυτο παντα έχοντας απο δίπλα τα σιαμαία τους) και σπιτι. Βρες/κανε παρεα με άτομα που ειναι στην ιδια φαση με σενα.
Καλη τύχη ρε φιλε

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Ειναι tricky κατάσταση. Αν βρω άκρη κ γω, θα σε ενημερώσω. :wink:

Δεν θέλω να πω το τετριμμένο, αλλα ειναι η αλήθεια. Οι ζευγαρωμενοι φιλοι πεθαναν. Για κανα καφε,κανα φαγητο( κ αυτο παντα έχοντας απο δίπλα τα σιαμαία τους) και σπιτι. Βρες/κανε παρεα με άτομα που ειναι στην ιδια φαση με σενα.
Καλη τύχη ρε φιλε
Μόνο που τώρα πλέον δεν γίνεται γιατί δεν είμαστε πλέον σε χώρους όπου υπάρχουν άτομα μόνα τους πχ σχολεία η στρατόπεδα.
Μόνη λύση είναι να γραφτείς σε έναν σύλλογο η να κάνεις τίποτα μαθήματα ( επιβαρύνοντας τον λιγοστό σου ελεύθερο χρόνο).Μην καταντήσεις και εσύ όμως σαν γκόμενα που χωρίς παρέα το πολύ μέχρι το περίπτερο πάει...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Όλα τα παραπάνω απευθύνονται και στον νηματοθετη....

OP
OP
Danky88

Danky88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
1.204
Πόντοι
201

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Και μου αρέσει που τέτοια θέματα τα ανοίγουν νέα μελοι μύστες ...Κυριακή όλα ...και μετά χάνονται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για πες νηματοθετη...τι άλλο

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
28 χρονών...εγώ είχα ταυτόχρονα.3 γκόμενες...τι λες τώρα βγες και βρες γυναίκα... μόνος σε μπαρ καφετέριες καμάκι στο δρόμο σούπερ μάρκετ...κτλ..εάν δεν το έχεις αυτό ...να το κάνεις ...τότε θα πληρώνεις για σεξ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.921
Πόντοι
3.506
Αλλά αυτή τη φορά με ένα μικρό twist , το πρόβλημα αυτό μπορεί να το έχουν πολλοί άντρες( αλλά και γυναίκες ) που ξαφνικά μεινανε μόνοι τους , και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αλλά εδώ θα γράψω για την δικιά μου περίπτωση.

Είμαι 28 , ήμουν σε μια σχέση (4 χρόνια )μέχρι τα 26 μου, που τελείωσε άδοξα αν και για το νεαρό της ηλικίας μου ήθελα να κάνω παραπάνω πράγματα με την συγκεκριμένη.

Τα τελευταία 2 χρόνια είχαμε καραντίνα ουσιαστικα με αποτέλεσμα απλά να δουλεύω στο χασάπικο όλη μέρα και να πηγαίνω σπιτι.

Όταν ήθελα να κάνω σεξ απλά πλήρωνα αλλά πλέον μέχρι και αυτό δεν μου καλύπτει το (κενό) μέσα μου και θέλω πάλι σχέση.

Οι λιγοστοί φίλοι που μου έμειναν από το λύκειο ( γιατί δεν σπούδασα ) έχουν αρχίσει σιγά σιγά να κάνουν οικογένειες ή να μένουν με τις κοπέλες τους και δεν βγαίνουμε όπως βγαίναμε παλιά ..

Άρα χωρίς φίλους να σου κάνουν " προξενιό " ή πέσιμο πουθενά έξω πως στον πουτσο γνωρίζεις (καλές) γυναίκες??

Υποσημείωση: το τιντερ δεν είναι λύση , γνώρισα μια Αμερικανίδα μέσω τιντερ το περασμένο καλοκαίρι με ωραίο φυσικό στήθος και ροζουλι μουνακι αλλά Άπτον πολύ τον μπάφο πρέπει να χρησιμοποιούσαι τα τελευταία της 2 κύτταρα για να με τσιμπουκοση και αποσω έχω ακούσει όλες πάνω κάτω για τον πουτσο είναι εκεί μέσα
Καλημέρα μύστη Danky ! Πρώτα από όλα, σαν λίγο μεγαλύτερος, θα σου έλεγα να μην στεναχωριέσαι και να μην φοβάσαι τίποτα !! Ολα φάσεις είναι στην ζωή μας που περνούν για διαστήματα, έχω βρεθεί με πολλές παρέες αλλά και τελείως μόνος, όλα συμβαίνουν στην ζωή μας ! Κι εμένα οι περισσότεροι φίλοι είναι σε σχέση αλλά και παντρεμένοι αλλά όταν κάποιος είναι αληθινός φίλος θα βρει χρόνο να βγει μαζί σου, φυσικά όχι όπως όταν ήταν ελεύθερος, διαφορετικά δεν είναι φίλος ! Καλές γυναίκες η αλλιώς κορίτσια για σπίτι είναι πλέον πολύ δύσκολο να βρεις, στο εύχομαι πάντως να βρεις μια και σύντομα !! Σου έχω τρεις προτάσεις : 1) Δραστηριότητα καταδύσεις, ασχολούμαι με το σπορ χρόνια και μπορείς να γνωρίσεις ανθρώπους μέσα από αυτό, βλέπω και κορίτσια να ασχολούνται με το σπορ ,επομένως είναι μια καλή ιδέα για το καλοκαίρι που είναι μπροστά μας. Εχω γνωρίσει κόσμο μέσα από αυτό, έκανα και μια σχέση με μια κοπέλα αλλά δυστυχώς ήταν παλαβή :confused: 2) Ορειβασία και αναρρίχηση ! Εχω ασχοληθεί λίγο και το έχω στα προσεχώς γιατί τα τμήματα ξεκινούν το χειμώνα και κυρίως στο πρώτο πάνε και αρκετές κοπέλες πλέον ! 3) Σεμινάριο φωτογραφίας(αναλογική-ασπρόμαυρη), πήγε καλός μου φίλος, παντρεμμένος, και μου είπε οτι σχεδόν μόνο γυναίκες είχε!! Είναι μια καλή αρχή πιστεύω και θα σε βοηθήσουν να κάνεις νέες γνωριμίες! Αν θέλεις πληροφορίες για κάτι από αυτά στείλε μου πμ !! :hi:
Υγ : Μακρυά από τα σόσιαλ, είναι δαφνί η φάση !

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Νηματοθετη σου έχω προταση...θα βγούμε οι δυο μας θα πληρώσεις φυσικά μόνο τα ποτά που θα πάρω θα σε πάω σε δύο τρία μαγαζιά να πάρεις μπροστά....να δεις από ποιο έμπειρους πως γίνεται....πως είσαι εμφάνιση....?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765

γιατι να μεινεις μονος σου?πρέπει σωνει και καλα να βρεις γυναικες?τοσο αξιολογοι αντρες υπαρχουν εκει εξω, αλλαζουν οι καιροι,ξεκολλάτε

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Εγώ σου έκανα σοβαρή πρόταση ...είσαι εδώ στο νήμα που άνοιξες ...η έφυγες ...

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.103
Πόντοι
2.536
Να εκμεταλλεύεσαι κάθε ευκαιρία, νηματοθέτη. Π.χ. έρχεται ωραίο μουνάκι στο μαγαζί και ψωνίζει λουκάνικα. Την εξυπηρετείς και στο τέλος λες με σοβαρό ύφος (όχι σαν λιγούρης), "έχω και μεγαλύτερα και νοστιμότερα λουκάνικα, αν θέλετε κάποια μέρα να σας προτείνω κάποια". Γυρνάς απόλυτα αδιάφορος και εξυπηρετείς τον επόμενο πελάτη. Αλλά έχεις βάλει τον σπόρο μέσα στο κεφάλι της. Αποκλείεται να μην σου κάνει νιάου νιάου όταν ξανάρθει

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.309
Πόντοι
4.546

Στείλε μου πμ να πάμε για καφέ

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Να εκμεταλλεύεσαι κάθε ευκαιρία, νηματοθέτη. Π.χ. έρχεται ωραίο μουνάκι στο μαγαζί και ψωνίζει λουκάνικα. Την εξυπηρετείς και στο τέλος λες με σοβαρό ύφος (όχι σαν λιγούρης), "έχω και μεγαλύτερα και νοστιμότερα λουκάνικα, αν θέλετε κάποια μέρα να σας προτείνω κάποια". Γυρνάς απόλυτα αδιάφορος και εξυπηρετείς τον επόμενο πελάτη. Αλλά έχεις βάλει τον σπόρο μέσα στο κεφάλι της. Αποκλείεται να μην σου κάνει νιάου νιάου όταν ξανάρθει
Τα λουκάνικα που κολλάνε...η τα έβαλες για να καταλάβει η γκόμενα το μέγεθος

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.103
Πόντοι
2.536
Τα λουκάνικα που κολλάνε...η τα έβαλες για να καταλάβει η γκόμενα το μέγεθος
Είπε ότι δουλεύει σε χασάπικο το παιδί. Αν έλεγε ότι δουλεύει σε μανάβικο, θα έλεγα μπανάνες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
28 χρονών...εγώ είχα ταυτόχρονα.3 γκόμενες...τι λες τώρα βγες και βρες γυναίκα... μόνος σε μπαρ καφετέριες καμάκι στο δρόμο σούπερ μάρκετ...κτλ..εάν δεν το έχεις αυτό ...να το κάνεις ...τότε θα πληρώνεις για σεξ
Οι καιροί είναι δύσκολοι για εμάς του greek lovers για αυτό οφείλουμε να είμαστε οπλισμένοι με ψυχολογικά όπλα.Εμεις κρατάμε ψηλά τον τίτλο μας φυλαττωντας Θερμοπύλες μέχρι την τελευταία ρανίδα σπερματος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom