Νέα

ʼγγλοι, Γερμανοί και Σκανδιναβοί, βαρβάτοι μάγκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οι συγκεκριμένοι λαοί μου είναι πολύ συμπαθείς γιατί έχουν τα αρχίδια να κάνουν κάτι που είναι αδύνατον στους Έλληνες.

ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.

Πολύ τους πάω και θα ήθελα να είχα γεννηθεί στις δικές τους χώρες και όχι στη ρημάδα τη χώρα που είχα την ατυχία να γεννηθώ.

Στο παρελθόν είχα επισκεφθεί όλες αυτές τις χώρες και έπαθα πολιτισμικό σόκ. Κανείς δεν δίνει φράγκο για τις γκόμενες. Κανείς δεν καμακώνει. Κανείς δεν κάνει κοπλιμέντα.Κανείς δεν κερνά, σε αντίθεση με τα ληγούρια τους Έλληνες ή τους ακόμη πιο μαλάκες+ληγούρηδες Ιταλούς που φέρονται και στην τελευταία γαλότσα σαν να ήταν η Leticia Casta.

Γράφω συγκεκριμένα πράγματα που είχα δει και μου έκαναν τρομερή εντύπωση.

1)Το τι γκόμενες βγάζουν κάτι βρωμύλοι Πακιστανοί σε αυτές τις χώρες. Μιλάμε για τελευταίους μετανάστες που στην Ελλάδα από Ελληνίδες δεν θα τους κοίταγε ούτε η πιο τελευταία απόμαχη καθαρίστρια μπουρδέλου. Στη Γερμανία , στη Σουηδία και αλλού είχα δεί τέτοιους τύπους να σέρνουν γκόμενες προδιαγραφών πορνοστάρ ή μοντέλου.

2)Σε club μεγάλες γυναικοπαρέες και κανείς δεν τις κερνά, κανείς δεν τους στέλνει σφηνάκια σαν μαλάκας, κανείς δεν τους λέει κουβέντα κανείς δεν τις κοιτάει με σάλια να τρέχουν. Το αποτέλεσμα να κυνηγούν αυτές τους διαφόρους μεθυσμένους που τις έχουν γραμμένες στα αρχίδια τους.

3)Σε beach-bar στην Πάρο πριν χρόνια. Είχα πάει με την τότε γκομενά μου και κάθε μέρα τύχαινε να καθόμαστε κοντά με ζευγάρι ʼγγλων. Η γκόμενα ήταν γαμώ τα μουνιά, κάτι σαν Λιζ Χάρλευ στα νιάτα της στο πιό ξανθό. Ο γκόμενος ήταν μονίμως κομμάτια. Οδηγούσε αυτή το νοικιασμένο τζίπ και τον πήγαινε στην παραλία και τον έπαιρνε. Αυτή κουβαλούσε και μια τεράστια τσάντα που είχαν με αντι-ηλιακά κτλ. Αυτός κουβάλαγε μόνο τα αρχίδια του. Όταν δεν περνούσε σερβιτόρος στην ξαπλώστρα που ήταν αραχτός, την έστελνε και του έφερνε ουίσκια από το μπάρ. Σε κάποια φάση που χορεύανε όλοι στην πισίνα με τη μουσική στη διαπασόν, αυτή του ζήτησε να πάνε να χορέψουνε. Αυτός της απάντησε ότι χορεύουν ήδη πολλοί "ντόπιοι" στην πισίνα και της είπε να πάει να χορέψει μαζί τους με την ευχή του, αφού πρώτα του έφερνε άλλο ένα διπλό εκεί που ήταν αραχτός!

4)Οι γκόμενες πληρώνουν πάντα τα δικά τους. Θεωρείται αυτονόητο. Όχι σαν την εδώ Βαλκάνια ξεφτύλα._

5)ʼμα κάνουν μαλακίες τρώνε και τις μάπες τους. Μου φάνηκε πιο συχνό να βλέπεις γκόμενες να τρώνε μάπες από τις δικές μας εδώ που "δεν τις βαράμε ούτε με λουλούδια".

6)Κουβέντα πιάνεις σχετικά εύκολα. Ο εγκέφαλος των γυναικών σε εκείνα τα μέρη φαίνεται ότι λειτουργεί. Όταν μιλήσεις σε κάποια, συμβαίνει το απίστευτο για τα Ελληνικά δεδομένα:ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ !!!!!
Φαντάζομαι θα ξέρετε τι πιθανότητες έχει εδώ να συμβεί το ίδιο αν μιλήσετε σε ένα άγνωστο ζώο καταγεγραμμένο στα μητρώα θυλέων! Λόγω εγκεφαλικής βλάβης, αδυναμίας κατανόησης και συμπλέγματος ανωτερότητος συνήθως απομακρύνεται χωρίς να αρθρώσει έναρθρο λόγο. Συχνά κοιτώντας τον ουρανό με τα ρουθούνια.

7)Δεν ασχολείται κανείς με γκόμενες άλλων. Όχι σαν τα ληγούρια εδώ πέρα που όταν κάποια συνοδεύεται και πάει ο άλλος για κατούρημα κοιτάνε πως θα του τη φάνε. Ελληνάρας γνωστός κεράτωνε τη γυναίκα του στη Γερμανία. Όταν το έμαθε αυτή ήθελε να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Εκεί δεν βρέθηκε κανείς να πηδήξει παντρεμένη Βαλκάνια. Ήρθε στην Ελλάδα και πηδήχτηκε με μεγάλο ευεργέτη επαρχειακού κωλόμπαρου για να τον εκδικηθεί!

Φαντάζομαι θα έχετε δεκάδες περιστατικά όσοι έχετε ζήσει λίγο έξω που να δείχνουν πόσο πιο άνετοι είναι οι Βόρειοι από εμάς τους ληγούρηδες και πόσο καλό τους κάνει αυτή τους η άνεση, αφού όλα γίνονται πιο νορμάλ και πιο εύκολα!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Φιλε μου θα το θεσω το θεμα λιγο ευρυτερα :

Ειναι γνωστο οτι η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ζωης στο εξωτερικο απεχει παρασαγγας απο αυτην της Ελλαδας και ας μην μου αρχισουν μερικοι τις μαλακιες του στυλ οτι πιο ωραια χωρα σαν την Ελλαδα δεν υπαρχει διοτι η Ελλαδα το μονο που εξαγει, εξηγαγε και θα εξαγει εις το διηνεκες ειναι : greek salad, τουρισμος στις Κυκλαδες, Ακροπολη και ολα τα συναφη με την Αρχαια Ελλαδα, greek lover με τριχα για πουλοβερ, μπουζουκια και βρωμοξεκωλιδια,μυξοπαρθενιαρικα,μη μου απτου χαζογκομενες :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Αντιθετως οπως εχω διαβασει τωρα τελευταια σε διαφορες εγκρυτες οικονομικες εφημεριδες οι κατοικοι ορισμενων χωρων μεταξυ αυτων Αγγλια και Σκανδιναβικες χωρες ειναι απο τους πιο ευτυχισμενους κατοικους της Ευρωπης διοτι αμειβονται καλυτερα, εχουν κρατος προνοιας, ζουνε σε χωρες που δεν κυβερνιωνται απο καριεριστες πολιτικους και ........... θα προσθεσω εγω γαμ@@@νε και κανουν ωραιο παιχνιδακι με τις μου@@@ρες που κυκλοφορουν στις χωρες τους.Νομιζω οτι ειναι και αυτο ενα σημαντικο στοιχειο διοτι η αγαμια σε επηρεαζει αρνητικα οπως και να εχει.

Εδω οι γκομενες το μονο που ξερουν ειναι τη μερα να βαζουν γυαλια ηλιου ακομα και τωρα που εχει πιασει Δεκεμβρης και ακουστικα στα αυτια απο φτηνιαρικα MP3 ( τουλαχιστον να ειχανε και κανενα iPod θα της παραδεχομουνα ) και το Σαββατοβραδο να φορανε τα μινια και να βγαινουν ανα συμμοριες στου Ψυρρη και στο Μπουρναζι για να χορευουν μεταξυ τους και να ριχνουν χυλοπιτες.

Φιλε lakis33 επειδη εχω θητευσει και εγω στο εξωτερικο δεν το αλλαζω το εξωτερικο με τιποτα / οι ανθρωποι εκει πραγματικα ζουν ωραια και χαιρονται τη ζωη τους. Η Ελλαδα θελει ακομα πολυ δουλεια. 

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μπράβο ρε Λάκη.
Καλά τα λές. Και πολύ ωραία γραμμένο το αρθράκι σου. ;)

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
34
Πόντοι
1
Πες τα ρε Λακη χρυσοστομε. Εχουμε τη βλακωδη ψευδαισθηση οτι ζουμε στην ωραιοτερη χωρα στον κοσμο.
Η ψωροκωσταινα δεν ειναι η πιο ωραια χωρα στον κοσμο. Ειναι μια απλα ωραια χωρα με παρα πολυ ωραιο κλιμα και τουλαχιστον 70 % μαλακες. Ο γενικος χαρακτηρισμος μαλακες μπορει να αναλυθει ως εξης: Aμαθεις , ημιμαθεις, ατομα με παντελη ελλειψη κοινωνικης συνειδησης (οπου κοινωνικη συνειδηση σημαινει τι κανω εγω για τους γυρω μου, την κοινωνια, την πολιτεια, και οχι τι κανουν αυτοι για μενα), χαμηλο επιπεδο μορφωσης, παιδειας, με το νου τους συνεχως , να κοροιδεψουν, κλεψουν, καβατζωσουν, καπελωσουν το διπλανο τους. Το αστειο του πραγματος ειναι οτι ελαχιστοι αντιλαμβανονται τι πραγματικα ειναι η σημερινη Ελλαδα, και ποσο πισω βρισκεται πολιτισμικα

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Ειναι μια απλα ωραια χωρα με παρα πολυ ωραιο κλιμα και τουλαχιστον 70 % μαλακες.

Eιχα γραψει παλιοτερα στο forum κατι το οποιο ειχε πει ενας πολιτικος ή συγγραφεας ( αν ξερει κανεις ας το αναφερει ) Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - εγω το παραφραζω και λεω Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

Φανταστειτε συναδελφοι να ειχε η Ελλαδα τους Ελληνες και αντι Ελληνιδες να ειχε Σουηδεζες, Τσεχες, Ουκρανεζες, Μολδαβες, Γιουγκοσλαβες .......  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Θα ημασταν σαν το Παραδεισο που λεει το Κορανι : ποταμια που ρεουν γαλα και μελι και γυμνες παρθενες  :dancing: :dancing: :dancing:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.157
Πόντοι
42.697
Παιδιά αυτά που λέτε περιέχουν δυστυχώς μεγάλη δόση αλήθειας.....
Τα έχω δει και εγω στην Αγγλια και την Ολλανδια που εχω κάτσει κάποιο καιρό.
Εγώ ενα παράδειγμα θα πω: Παλαιοτερα είχα γνωρίσει μέσω τρίτου μια Ρωσσίδα που έκανε βιζιτες. 23 χρονών απίστευτο μουνί(φυσική ξανθιά, γαλανομάτα, σωμα μοντέλου κτλ). Ειχε ερθει απο τα 20 της Ελλάδα με τη μάνα της (και η μάνα μουνάρα!).
Γίναμε φυλαράκια πήγαμε κάποιες φορές και για κάφε και μου έιχε πει το εξής φοβερο: "εδω στην Ελλάδα είστε πολύ περίεργοι. Καταρχάς οι άντρες στον δρόμο μου κάνουν συνέχεια καμάκι. Σταματάνε αυτοκίνητα, μηχανάκια, κορναρουν φωνάζουν, γίνεται χαμος! Στην Ρωσία αντίθετα οταν κυκλοφορούσα στον δρόμο κανένας αντρας δεν μου έδινε σημασία!!! Οσό για τις Ελληνίδες: οι περισσότερες με κοιτάνε στο δρόμο με φθόνο και ζήλια και ποτέ δεν παραμερίζουν στο πεζοδρόμιο για να περάσω, λες και θεωρουν οτι τους ανήκει!!!"

Τα συμπεράσματα δικά σας...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.
Φιλε μην αγχωνεσαι.Οταν εχεις κατι σε αφθονια απλα δε το εκτιμας.Θα στο πω με ενα απλο παραδειγμα.Οταν βλεπεις το καλοκαιρι τους βορειους να ξεροψηνονται στον ηλιο μεχρι να γινουν τελειως κοκκινοι δε αναρωτιεσαι αν αυτοι οι μαλακες βλεπουν για πρωτη φορα ηλιο στη ζωη τους.Το ιδιο ισχυει για τους Ελληνες και τις ωραιες γυναικες.Ειναι πολυ λιγες και ειμαστε πολυ αυτοι που τις θελουμε.Νομος Προσφορας και Ζητησης.Η τυπισσα που εμοιαζε στη Λιζ Χαρλει  αν ηταν ανω των 20 ετων απλα θα ηξερε οτι ειναι τελειωμενο κρεας.Οταν καθε δευτερολεπτο στη χωρα της γεννιουνται μουνια σαν τη Τζουλια Αλεξανδρατου,η σα τη Νασταζια του Θεμου(και οι 2 παιδια μεικτων γαμων,οι μανες τους Αγγλιδες) θα αισθανονταν τυχερη που ειχε γκομενο εστω και αυτο το μεθυστακα.Βεβαια απο μια αποψη εισαι τυχερος γιατι εχεις δει μονο τους δυτικους πως φερονται στις γυναικες τους.Ασε,που να σου εξηγησω πως φερονται κατι αλλα παλικαρια στις γυναικες τους οπως
οι Ρωσσοι,οι Γιουγκοι,οι Ρουμανοι κ.τ.λ.Και βεβαια ξερεις για τι ειδους γυναικες μιλαμε εκει στην Ανατολικη....Αν το ειχες ζησει και αυτο τοτε δε θα τη παλευες καθολου εδω χαμω.Φιλε μου δυστυχως ειναι θεμα γενετικου υλικου(φυλης δηλαδη οπως και ο πολυαγαπημενος μας δρομος) ;).Αυτο που λεει ο φιλος Υπουργος θα το απολαυσουν οι νεοι Ελληνες που θα εχουν αλλες πλεον Ελληνιδες να ασχοληθουν πολυ πιο ομορφες και ΠΟΣΟΤΙΚΑ αρκετες
για να μη της αφηνει ο ανταγωνισμος να το παρουν πανω τους.Ξερεις, αυτες που η μαμα τους θα ειναι Ρωσσιδα,Πολωνεζα
Ρουμανα κ.τ.λ. Ο ελληναρας μεσα στην αγαμια και τη μουνοδουλειαση που τον διακατεχει κανει και κατι σωστο.Αλλαζει το φυλετικο υλικο αυτου του κρατιδιου που καταχρηστικα καποιοι εχουν ονομασει Ελλαδα(κατ εμε ευρωπαικη Τουρκια θα πρεπε να λεγομαστε) δημιουργωντας ετσι τις συνθηκες για οριστικη πολιτισμικη ρηξη με τη μητερα Τουρκια.Πρεπει να αλλαξουν και εξωτερικα οι ανθρωποι φιλε μου για να μπορεσουν να χωνεψουν
τα χουγια και τις συνηθειες(καλες η κακες) των δυτικων.Sorry αν
κουρασα αλλα εχει και τα ρουχα της η Αντελλα αυτη τη βδομαδα
και αφου δε γαμαμε μας εχει πιασει συγγραφικος οιστρος.....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
14
Πόντοι
16
" Οσό για τις Ελληνίδες: οι περισσότερες με κοιτάνε στο δρόμο με φθόνο και ζήλια και ποτέ δεν παραμερίζουν στο πεζοδρόμιο για να περάσω, λες και θεωρουν οτι τους ανήκει!!!"

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Το τελευταίο είναι όντως γεγονός και το έχω παρατηρήσει: Οι ελληνίδες πάντα περπατάνε στο πεζοδρόμιο λες και δεν υπάρχει και για τους άλλους ανθρώπους. Ποτέ δε κάνουν στην άκρη, γιατί η οικογένειά τους τους έμαθε να το παίζουν μικρές πριγκήπισσες.

Επίσης πολύ σωστό αυτό για την ευρωπαική Τουρκία.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Το τελευταίο είναι όντως γεγονός και το έχω παρατηρήσει: Οι ελληνίδες πάντα περπατάνε στο πεζοδρόμιο λες και δεν υπάρχει και για τους άλλους ανθρώπους. Ποτέ δε κάνουν στην άκρη, γιατί η οικογένειά τους τους έμαθε να το παίζουν μικρές πριγκήπισσες.

Παιδες οχι μονο αυτο αλλα οπως προειπα με γυαλια ηλιου καταχειμωνο και ακουστικα στα αυτια / ειναι gadget pussy τρομαρα τους  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: / δεν κοιτανε τη στραβομαρα τους

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Παιδες οχι μονο αυτο αλλα οπως προειπα με γυαλια ηλιου καταχειμωνο και ακουστικα στα αυτια / ειναι gadget pussy τρομαρα τους  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: / δεν κοιτανε τη στραβομαρα τους

:idiot: :idiot: :idiot:
αν και τ ακουστικα τι σε χαλανε? μπορει να ναι μουσικοφιλες...  :huh:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
μπράβω στα παλλικάρια!

astro72

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
0
Ειναι μια απλα ωραια χωρα με παρα πολυ ωραιο κλιμα....

Ειχα προτεινει καποτε σε κατι Ελληναρες  :jerking: που μου λεγαν τετοιες μαλακιες, να δωσω τον ηλιο και το κλιμα στους Ευρωπαιους και να μου δωσουν ολα τα υπολοιπα. Μακαρι να γινοτανε και να πα να γαμηθει κι ο ηλιος κι η θαλασσα και τ'αγορι μου (που λεει ο λογος), αρκει να ειχα μια ποιοτητα ζωης και να περιστοιχιζομουν απο ανθρωπους κι οχι ζωντοβολα ελληναρες. Κι εδω στην Αθηνα, η αφροκρεμα της μαλακιας, ολοι διαλεχτοι ενας ενας...εχω κλωτσησει πορτες αυτοκινητων στο δρομο (με τη μηχανη) γιατι κοντεψαν να με σκοτωσουν..ξερετε, αυτα με το περιεργο χρωμα, το ταριφί, που φερνει προς το κιτρινο. κι αυτο ειναι το λιγοτερο.....

Καλη πατριδα, συντροφοι....

Επισκέπτης
Διάβασα κάτι καλά και παραφράζω!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΘΗΛΥΚΑ)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Το τελευταίο είναι όντως γεγονός και το έχω παρατηρήσει: Οι ελληνίδες πάντα περπατάνε στο πεζοδρόμιο..........

.........αφου υποσυνειδητα ξερουν οτι αυτος (το πεζοδρομιο) ειναι ο φυσικος τους χωρος.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
....και αφου ντρεπονται να το πατανε τη νυχτα, το πατανε (για να το ευχαριστηθουνε) τη μερα.....

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Εντάξει ρε μάγκες όμως και εγώ αν ζούσα σε αυτές τις χώρες θα με κυνηγούσαν οι γκόμενες. Ειδικά αν έμενα καμιά Ουκρανία όπου οι 8/10 είναι γυναίκες και το χειρότερο οι άντρες τους οι Ρώσοι είναι εμφανισιακά για τον πούτσο, πότες πάσης φύσεως δεν θα με είχαν αφήσει... (όχι δεν θα είχα αφήσει γκόμενα για γκόμενα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΡΘΙΟ)

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Συμφωνώ με όλα όσα γράφτηκαν, γιατί έχω ζήσει αρκετά χρόνια εξωτερικό. Η διαφορά στο τρόπο ζωής και στη νοοτροπία των γυναικών είναι μεγάλη.
Το κακό με τις Ελληνόδες ξεκινά απ το σπίτι τους και τη κομπλεξική διαπαιδαγωγησή τους. Αν αυτή η σκατονοοτροπία δεν αλλάξει τότε θα παραμείνουν κομπλεξάρες.
Αν δε σταματήσει η μόδα με τουρκοτσιφτετέλια και σκυλάδικα στην Ελλάδα, δεν αλλάζει τίποτα.
Είμαστε ακόμα Ανατολίτες παρά Δυτικοί. Χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά. Sad but true!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Πες τα ρε Λακη χρυσοστομε. Εχουμε τη βλακωδη ψευδαισθηση οτι ζουμε στην ωραιοτερη χωρα στον κοσμο.
Η ψωροκωσταινα δεν ειναι η πιο ωραια χωρα στον κοσμο. Ειναι μια απλα ωραια χωρα με παρα πολυ ωραιο κλιμα και τουλαχιστον 70 % μαλακες. Ο γενικος χαρακτηρισμος μαλακες μπορει να αναλυθει ως εξης: Aμαθεις , ημιμαθεις, ατομα με παντελη ελλειψη κοινωνικης συνειδησης (οπου κοινωνικη συνειδηση σημαινει τι κανω εγω για τους γυρω μου, την κοινωνια, την πολιτεια, και οχι τι κανουν αυτοι για μενα), χαμηλο επιπεδο μορφωσης, παιδειας, με το νου τους συνεχως , να κοροιδεψουν, κλεψουν, καβατζωσουν, καπελωσουν το διπλανο τους. Το αστειο του πραγματος ειναι οτι ελαχιστοι αντιλαμβανονται τι πραγματικα ειναι η σημερινη Ελλαδα, και ποσο πισω βρισκεται πολιτισμικα

πεστα χρυσοστομε.. +1000  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Η τυπισσα που εμοιαζε στη Λιζ Χαρλει  αν ηταν ανω των 20 ετων απλα θα ηξερε οτι ειναι τελειωμενο κρεας.Οταν καθε δευτερολεπτο στη χωρα της γεννιουνται μουνια σαν τη Τζουλια Αλεξανδρατου,η σα τη Νασταζια του Θεμου(και οι 2 παιδια μεικτων γαμων,οι μανες τους Αγγλιδες) θα αισθανονταν τυχερη που ειχε γκομενο εστω και αυτο το μεθυστακα.

Ο μεθύστακας αυτός έγινε το πρώτυπό μου.Συμπεριφερόταν πολύ γαμάτα και τον πάω πολύ. Αυτοί που μου φέρνουν εμετό είναι αυτοί που βάζουν 72 δόσεις για να πάρουν αμάξι που δεν το σηκώνει η τσέπη τους, το πάνε για πλύσιμο Παρασκευή/Σάββατο για να βγάλουν τη Ρούλα την πωλήτρια το Σάββατο με "μούρη" αμάξι ...

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
Αυτοί που μου φέρνουν εμετό είναι αυτοί που βάζουν 72 δόσεις για να πάρουν αμάξι που δεν το σηκώνει η τσέπη τους, το πάνε για πλύσιμο Παρασκευή/Σάββατο για να βγάλουν τη Ρούλα την πωλήτρια το Σάββατο με "μούρη" αμάξι ...

Έτσι ακριβώς όπως τα λές ρε μεγάλε !

Η οποία Ρούλα η πωλήτρια έχει και απαιτήσεις η καριόλα και σου λέει, θες να κυκλοφορείς μαζί μου αγόρι μου ? Θα τα σκάσεις !!

Και εσύ το κορόιδο της τα σκάς σαν να είναι η Paris Hilton και να της αγοράζεις ρούχα, κοσμήματα, δώρα και στο μουνί της αν εσύ έχεις λεφτά που σου περισσεύουν ή αν κάνεις 3 δουλειές για να τα βγάλεις πέρα και της τα πληρώνεις με πιστωτική κάρτα στην οποία χρωστάς 5 μισθούς ...

leonidas

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
ολοι  εμεις  που  εχουμε  αυτες τις  αποψεις  πρεπει  να  γινουμε  ενεργη  παρεα  και  να  αφησουμε  τους  μαλακες  στην μαλακια  τους.
Η Ελλαδα  ειναι  πανεμορφη  αλλα  εχει  γεμισει  ψευτομαγκες  .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom