Νέα

Γερμανοί: Φασίστες, Χαφιεδες, Απατεώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
70 δις ευρω μας χρωστανε!
Ποιος στο ειπε αυτο?..
Μονο η αποζημιωσεις που επιδικαστηκαν,ηταν 7,1 δις δολλαρια συν 3,5 δις το δανειο,μας κανουν 10,5 δις δολαρια...Δηλαδη χοντρικα να πουμε 7 δις ευρω...Αυτα ομως τα λεφτα ειναι με την αξια του ποσου το 1940...!!!
Για βαλε τωρα 7 δις ευρω,με την αξια του ποσου 70 χρονια μετα...Δεν ειναι τουλαχιστον 100 φορες επανω,πληθωριστικα?...Αρα 700 δις ευρω...Αν στο ποσο αυτο βαλουμε και τους τοκους με 3% το χρονο,ΧΩΡΙΣ ανατοκισμο,70 χρονια επι 3%=210%...
700 δις με 210% δε μας κανουν 1,5 ΤΡΙΣ?????
ΤΟΣΟ ειναι φιλε μου... ;)
αν ηταν αλλωστε 70 δις ΜΟΝΟ,τοτε θα τα ειχαν δωσει προ πολλου...70 δις ειναι ΨΙΧΟΥΛΑ για τη γερμανικη οικονομια..
Το 1,5 ΤΡΙΣ ομως ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ποιος στο ειπε αυτο?..
Μονο η αποζημιωσεις που επιδικαστηκαν,ηταν 7,1 δις δολλαρια συν 3,5 δις το δανειο,μας κανουν 10,5 δις δολαρια...Δηλαδη χοντρικα να πουμε 7 δις ευρω...Αυτα ομως τα λεφτα ειναι με την αξια του ποσου το 1940...!!!
Για βαλε τωρα 7 δις ευρω,με την αξια του ποσου 70 χρονια μετα...Δεν ειναι τουλαχιστον 100 φορες επανω,πληθωριστικα?...Αρα 700 δις ευρω...Αν στο ποσο αυτο βαλουμε και τους τοκους με 3% το χρονο,ΧΩΡΙΣ ανατοκισμο,70 χρονια επι 3%=210%...
αν ηταν αλλωστε 70 δις ΜΟΝΟ,τοτε θα τα ειχαν δωσει προ πολλου...70 δις ειναι ΨΙΧΟΥΛΑ για τη γερμανικη οικονομια..

δηλαδη ζητας να πουληθει ολη η γερμανια, κινητη και ακινητη περιουσια για να ξεπληρωσει το χρεος της στην ελλαδα?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
δηλαδη ζητας να πουληθει ολη η γερμανια, κινητη και ακινητη περιουσια για να ξεπληρωσει το χρεος της στην ελλαδα?

Τα δικαιουμαστε ναι ή οχι? Στα αρχιδια μας αν τα εχουν ή οχι. Οπως αυτοι απαιτουν να πεθανουμε της πεινας ετσι και εμεις θα πρεπει να απαιτουμε τις αποζημιωσεις που επιδικαστηκαν υπερ μας.

Επισκέπτης
Γερμανοί: Φασίστες, Χαφιεδες, Απατεώνες μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,μπλα,
Παιδια της μικρης ψωλης οι τριχες της φταινε εμεις ειμασται αυτοι που δεν σεβονται κανεναν και τιποτα, ειμασται αυτοι που που πιανουμε χρυσαφι και το κανουμε σκατα,ειμασται αυτοι που κοιταμε μονο την παρτη μας,ειμασται αυτοι που που αν μασ δωσουν μια θεση στο δημοσιο κανουμε τσιμπουκια,ειμασται αυτοι που φτιαχουμε ηρωες και στη συνεχεια τους φυλακιζουμε η τους σκοτωνουμε,ειμασται αυτοι που φτιαξανε την ακροπολη για να πουλανε οι αραπιδες ομπρελες, ειμασται αυτοι που αφηνουμε τα λαμογια να μας κυβερνανε και μετα τσακονομασται στα καφε στις πλατειες και στο νετ για το ποιος ειναι ο πιο μαλακας
κατα τα αλλα ειναι δικαιο να διεκδικουμε οτι μας ανικει
Τα δικαιουμαστε ναι ή οχι? Στα αρχιδια μας αν τα εχουν ή οχι. Οπως αυτοι απαιτουν να πεθανουμε της πεινας ετσι και εμεις θα πρεπει να απαιτουμε τις αποζημιωσεις που επιδικαστηκαν υπερ μας.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
κατα τα αλλα ειναι δικαιο να διεκδικουμε οτι μας ανικει

Δεν ειναι ολοι οι Ελληνες ετσι. Και γιατι μπερδευετε αυτα που μας χρωστανε με τα δικα μας εσωτερικα προβληματα? Ειναι εντελως αστοχο.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
οταν τους τα παρουμε με το καλο τα χρωστουμενα και γινει η μοιρασια στον Ελληνικο λαο εγω καβατζωνω απο τωρα το red-light area της Φρανκφουρτης!Και τα ακινητα και τις ποτανες!
Μη χεστουμε οκ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Να σου πω την αποψη μου?..
ΟΧΙ...Το ολο θεμα των "αποζημιωσεων",το θεωρω κατα βασην γελοιο...Δεν ειναι δυνατον μετα απο τοσα χρονια να εχεις τετοιες απαιτησεις...
Απο την αλλη ομως,ΕΧΩ την απαιτηση,οι Γερμανοι να κανουν ΤΟΥΜΠΕΚΙ...Και τουλαχιστον σε αυτη τη δυσκολη συγκυρια,να μας βοηθουσαν "off the record"...
Με "κρυφα" κονδυλια να μας ενισχυαν...
Και στη τελικη και ΑΥΤΟ να ΜΗ κανανε...Τουλαχιστον να μη μας λιδωρουν και να κερδοσκοπουν και απο πανω μεσω της Deutche Bank...
ΟΧΙ δηλαδη και κερατας και δαρμενος...Λιγο τσιπα δεν εχουν?
Δεν εχουν συνειδητοποιησει οτι ειναι ο πιο εμετικος,αχρηστος και σατανικος λαος?
Αν οχι,τοτε ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια,η Ελλαδα να τους κανει ΡΟΜΠΑ,βγαζοντας το θεμα προς τα εξω...Για να μαθει ολος ο κοσμος και ιδιαιτερα ΟΙ ΙΔΙΑ η Γερμανικη νεολαια,τι εμετικα ανθρωποειδη ηταν ολοι οι προγονοι τους...
Γιατι ειμαι σιγουρος οτι εαν ηξεραν οι δημοσιογραφοι του Focus,ποσο σοβαρο ειναι το θεμα δεν θα κανανε αυτη τη "πλακιτσα" με το εξωφυλλο...
Βεβαια και να ανακινηθει το θεμα απο την Ελληνικη κυβερνηση,ΠΑΠΑΡΙΑ λεφτα θα μας δωσουν...
Τουλαχιστον ομως να τους ταρακουνησουμε...Και οπως πολυ σωστα εχουν πει καποιοι εδω μεσα,και αλλοι λαοι "καιριφυλακτουν",γιατι δε γουσταρουν τη Γερμανια να ειναι "η χωρα γαμαω και δερνω"...
Και εκει θα πρεπει να σκεφτει η Γερμανια και να αναπροσαρμοσει τη πολιτικη της γιατι η οποιαδηποτε "αναταραχη" μεσα στην Ευρωπαικη ζωνη,ειναι σε βαρος της... ;)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ποιος στο ειπε αυτο?..

ο θεός να βοήθησει μην χρειαστεί να με δανείσεις. :P :P :P :P
Από όσο θυμάμαι έδωσα στην αδελφή μου το 1980 5.000 δρχ. Τώρα 30 χρόνια μετά δεν θα είναι 50 φορές πάνω άρα μου χρωστάει  250.000. Με επιτόκιο (σταθερό γιατί δεν είμαι τοκογλύφος) 3% είναι 30 επί 3 =90% άρα 250.000 επί 90 = 22.500.000 περίπου 66.031 €.
Δεν μπορώ, το αφήνω ασχολίαστο. :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν ειναι ολοι οι Ελληνες ετσι. Και γιατι μπερδευετε αυτα που μας χρωστανε με τα δικα μας εσωτερικα προβληματα? Ειναι εντελως αστοχο.
Εγω μπερδευω τα δικα μας εσωτερικα προβληματα με αυτα που χρωσταμε τωρα για αυτα που μας χρωστανε εχεις δικαιο ετσι οπως το βλεπεις αλλα αν νομιζεις οτι εχει κανενας Ελληνας πολιτικος τα αρχ... να αρχισει ενα τετοιο διαλογο σε τετοιες εποχες τοτε τι να πω?
Ακου φιλε ειτε το θελουμε ειτε οχι ειμαστε με την πλατη στον τιχο και μην ξεχνας οτι η παραγραφη δεν ειναι μονο Ελληνικη πατεντα

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Sirtimid, επειδη μας τα εχεις κανει τσουρεκια με την ιστορια, και οι νεο-ναζι εχουν διαβασει ιστορια, αλλα την ερμηνευουν οπως τους βολευει. Εσυ εισαι ο ψαγμενος εδω μεσα και ολοι οι αλλοι ειμαστε ανιστορητοι? Ετσι νομιζεις?

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ο θεός να βοήθησει μην χρειαστεί να με δανείσεις. :P :P :P :P
Από όσο θυμάμαι έδωσα στην αδελφή μου το 1980 5.000 δρχ. Τώρα 30 χρόνια μετά δεν θα είναι 50 φορές πάνω άρα μου χρωστάει  250.000. Με επιτόκιο (σταθερό γιατί δεν είμαι τοκογλύφος) 3% είναι 30 επί 3 =90% άρα 250.000 επί 90 = 22.500.000 περίπου 66.031 €.
Δεν μπορώ, το αφήνω ασχολίαστο. :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν είναι και εντελώς απίθανο αυτό που λέει όμως...
εντάξει το 1,5 τρις είναι υπερβολικό...το χρέος όμως των 300+ δις το καλύπτουμε... ;) ;) ;)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Με ποιό τρόπο θα αναγκαστεί η Γερμανία να δώσει τα χρωστούμενα  στην Ελλάδα αν δεν θέλει να το κάνει;
(μην μου πείτε κανένα Ευρωπαικό δικαστήριο ή το άλλο το ας πούμε δικαστήριο της Χάγης.)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Με ποιό τρόπο θα αναγκαστεί η Γερμανία να δώσει τα χρωστούμενα  στην Ελλάδα αν δεν θέλει να το κάνει;
(μην μου πείτε κανένα Ευρωπαικό δικαστήριο ή το άλλο το ας πούμε δικαστήριο της Χάγης.)
θα τους στειλουμε τον ΠΠο!

αχαχαχαχχαχαχαχαχα

σε μια βδομαδα θα μας παρακαλανε ναμας τα δωσουνε!

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

οχι...αυτό είναι άλλο....δεν μπορείς να αναγκάσεις...αλλά μην μιλάνε και γράφουν παπαριές όμως...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
είναι πολύ απλό
με το να μην αγοράζουμε προιόντα της

Επισκέπτης
Απο την αλλη ομως,ΕΧΩ την απαιτηση,οι Γερμανοι να κανουν ΤΟΥΜΠΕΚΙ...Και τουλαχιστον σε αυτη τη δυσκολη συγκυρια,να μας βοηθουσαν "off the record"...
Με "κρυφα" κονδυλια να μας ενισχυαν...
Και στη τελικη και ΑΥΤΟ να ΜΗ κανανε...Τουλαχιστον να μη μας λιδωρουν και να κερδοσκοπουν και απο πανω μεσω της Deutche Bank...
ΟΧΙ δηλαδη και κερατας και δαρμενος...Λιγο τσιπα δεν εχουν?
Δεν εχουν συνειδητοποιησει οτι ειναι ο πιο εμετικος,αχρηστος και σατανικος λαος?
Και εκει θα πρεπει να σκεφτει η Γερμανια και να αναπροσαρμοσει τη πολιτικη της γιατι η οποιαδηποτε "αναταραχη" μεσα στην Ευρωπαικη ζωνη,ειναι σε βαρος της... ;)
Να ξεκινισω λεγοντας οτι ΟΧΙ τσιπα δεν εχουν
2 αν πεσεις να πεθανεις μπρωστα σε εναν Γερμανο ακωμα και αν εισαι Γερμανος μην περιμενεις χερι βοηθειας και αυτο δεν ειναι κατι που το λεω εγω αλλα οι Γερμανοι
3.Δεν εχουν συνειδητοποιησει οτι ειναι ο πιο εμετικος,αχρηστος και σατανικος λαος γιατι απλα ειναι ρομποτ και δεν σκευτονται και
4. Η Γερμανια πρεπει να φοβαται πιο πολυ μια εσωτερικη αναταραχη

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
είναι πολύ απλό
με το να μην αγοράζουμε προιόντα της

πιστεύεις πως από  τις Γερμανικές εξαγωγές έρχεται σημαντικό μέρος τους στην Ελλάδα, τόσο ώστε να αποκτήσει πρόβλημα η Γερμανική οικονομία;
Σε ότι αφορά το δημοσίευμα πίστευω πως κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εγωισμό του, οφείλει να παρεξηγηθεί, αλλά μου φαίνεται πως το χοντρύναμε μια σταλιά.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι  :rockon:

να πεινάσουνε να δούνε τη γλύκα  :rockon: :rockon:
αμα θελουμε να γινουμε πιο σαδιστες, να μην τους νοικιαζουμε ομπρελοκαρεκλες το καλοκαιρι στις παραλιες! Να τους καψουμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom