Επισκέπτης
Επί της ουσίας, δεν έχει διαφορά, [size=20pt]ΜΑΛΑΚΑ[/size].
Mην αγχώνεσαι..
απλά ο τύπος είναι το top gun της μενσα και δε μπορούμε να καταλάβουμε τα γραφόμενά του..
Επί της ουσίας, δεν έχει διαφορά, [size=20pt]ΜΑΛΑΚΑ[/size].
Συμφωνω μαζι σου η Ελλαδα ειναι μπαχαλο, ΟΜΩΣείναι λογικό οί γερμανοί νά φωναζουν ποιό πολύ από τούς άλλους ευρωπαίους γιά τήν απάτη πού κάναν οί ελληνικές κυβερνήσεις από τό 81 καί μετά διότι τό μεγαλύτερο μέρος τών χρεών σάν ποιό πλούσια χώρα πάει σέ αυτούς όπως καί τό μεγαλύτερο μέρος τής οικονομικής βοήθειας άν δοθεί θά τό χρεωθούν αυτοί..
αυτό πού τούς ενοχλεί περισσότερο είναι ότι οί γερμανοί συνταξιούχοι πέρνουν σύνταξυ στά 60,ενώ υπάρχουν ελληνες συνταξιούχοι πού πέρνουν σύνταξη στά 50 μέ γερμανικά λεφτά δανεικά στήν ελλάδα έτσι δέν είναι???
μήπως όντως είμαστε ποιό πολύ απαταιώνες από άλλους λαούς??
πού αλλού πάς νά φτιάξεις τό αυτοκινητό σου καί σού βάζουν ανταλακτικά μαιμού
2)πού αλλού σού πουλανε φύκια γιά μεταξωτες κορδέλες περισσότερο σέ εστιατορια καί αλλού
3)πού αλλού υπάρχει λάδωμα περισσότερο στίς δημόσιες υπηρεσίες από τήν ελλάδα??
καί μήν τά φορτώνουμε στούς πολιτικούς διότι καί αυτοί είναι κατά πλειοψηφια αντίγραφα τής ελληνικής κοινωνιας.
φυσικά οί αντιδράσεις τους άν καί δικαιολογιμενες θεωρώ ότι είναι υπερβολικές΄διότι είναι μία χώρα πού μάς χρωστάει από τόν β παγκοσμιο πόλεμο καί πού φυσικά χρωστάει παντού..ρωσσία ,γαλλία κλπ...
φταίμε γιά τά χάλια μας καί νά είστε σίγουροι ότι θά μάς γαμίσουν καί θά μειωθεί τό εισοδημά μας 20 % τουλάχιστον φέτος καί κανενα 40% στήν τριετία.
άς πάνε αυτοί πού κάνουν απεργια σήμερα έξω από τήν γερμανική πρεσβεία καί νά διαμαρτρηθούν όπως καί στίς άλλες πρεσβείες μπάς καί μάς δώσουν κανενα φράγκο νά πληρωθούμε....
άλλωστε μέ αυτών τά λεφτά θά πληρωθούν..
τί πάνε στά υπουργεία καί φωνάζουν δέν μπορώ νά καταλάβω..
δυσιχώς έχουμε χάσει τήν οικονομική μας ανεξαρτησια καί εξαρτόμαστε από τό τί θά πεί ο κάθε μαλακας ξένος γιά νά μήν ανέβει τό σπεντ καί χρεωθούμε περισσότερο αυτή είναι η πικρή αλήθεια..
έρχοντε μαύρες μέρες
Μα επειδή -κακώς και αδικαιολόγητα- τους γαμήσανε μετά τον Α΄ΠΠ για αυτό και πήγε ο κόσμος κατα διαόλου, τι λέμε τόσο καιρό!!!
Άρα με το να θίγω την στάση των (μετέπειτα στον Β' ΠΠ) συμμάχων μας μετά τον Α' ΠΠ, νοιάζομαι ΠΟΛΥ για την πατρίδα μου...
Την κακή τους στάση την παραδέχονται και οι ίδιοι οι σύμμαχοι για αυτό και μετά τον Β'ΠΠ, και παρά το ότι η Γερμανία τώρα ήταν όντως η κακή, κάνανε ακριβώς τα αντίθετα ... φροντίσανε δλδ. να ευημερήσει αντί να εξοντωθεί!!!
Μαθήματα ιστορίας, ανθρωπολογίας, φιλοσοφίας κτλ. σε μένα χωράνε για να ξέρεις...
Προσβάλουν ένα ολόκληρο λαό???
Από πότε το focus είναι η επίσημη πολιτική γραμμή της Γερμανίας???!!!
Τότε με την ίδια λογική τα περιοδικά του Μπουμπούκου είναι η επίσημη πολιτική της Ελλάδας οπότε και να μας κυρήξουν τον πόλεμο οι Ισραηλινοί ε?
Προφανώς και δεν είσαι ενήλικος ... τι τάξη πας?
1.φίλε κατά κατακεφαλή η ελλάδα χρωστάει πολύ περισσότερα από τίς χώρες πού αναφερεις..Συμφωνω μαζι σου η Ελλαδα ειναι μπαχαλο, ΟΜΩΣ
-Γιατι οι Γερμανοι δεν πιεζουν το ιδιο με εμας Ισπανους, Ιταλους και Πορτογαλους που τους χρωστουν πολυ περισσοτερα (Ισπανοι και Ιταλοι)
-Γιατι ενω οι Γερμανοι ηξεραν οτι αυτοι θα πληρωνουν τα περισσοτερα λογο μεγεθους οικονομιας εφτιαξαν μαζι με τους Γαλλους την ΟΝΕ?
-Γιατι ενω οι Γερμανοι ηξεραν την Ελλαδα τι μπαχαλο ειναι την εβαλαν στο Ευρω (και μη μου πει κανεις οτι τους κοροιδεψαμε αυτα ειναι ιστοριες για 5χρονα)
-Γιατι οι Γερμανοι δεν συμφωνουν σε υποτιμιση του Ευρω προκειμενου ουτε αυτοι να πληρωσουν αλλα ουτε να καταστραφει η Ελληνικη οικονομια οπως θα γινει τωρα
-Γιατι Βρετανια, Δανια, Σουηδια χωρες με βαρβατες οικονομιες δεν μπηκαν στο Ευρω? για την Ελλαδα? η για την Γερμανια?.
ΕΙΠΑΜΕ ΗΜΑΣΤΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ
Εγω προσωπικα γελασα πολυ με το εξωφυλλο του Focus...Ηταν πολυ ευρυματικο θα ελεγα...
Και βεβαια οπως θεωρω υπερβολικες τις αντιδρασεις των Ελληνων για το εξωφυλλο του focus,αλλο τοσο γελοια θα θεωρουσα την οποιαδηποτε αρνητικη αντιδραση των Γερμανων σε ενα αντιστοιχο εξωφυλλο Ελληνικου εντυπου,οπως αυτα που περιεγραψα...
Αλλωστε πιστευω οτι εχουν χιουμορ και θα καταλαβουν οτι αυτα (οπως και το εξωφυλλο του focus)ειναι δημοσιογραφικες αστειοτητες για λαικη καταναλωση και σε καμμια περιπτωση δεν θελουν να θιξουν εναν ολοκληρο λαο...
Αλιμονο,οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω,εαν πιστευαμε οτι ενα δημοσιευμα περιοδικου μπορει να εκφραζει το συνολο ενος ολοκληρου λαου...
Αληθεια, μιας και εμεις κοροϊδεψαμε την Ε.Ε. μπαινοντας με το οικονομικο τρικ για το οποιο μας κατηγορουν, μπορει να μας πει καποιος με τι αναλογια Ευρω-Μαρκο μπηκανε οι Γερμανοι? Σας θυμιζω οτι τοτε το μαρκο κοστιζε περι τις 140-150 δραχμες.... Για να δουμε ποιος εξαπατησε την ΕΕ.....
μπες τουά, κοσόν αλμάν
Σιγουρα, καπου ακουσα να λεγεται οτι μπηκανε με 1/1...
Σιγουρα, καπου ακουσα να λεγεται οτι μπηκανε με 1/1...
Έτσι μπήκανε αρχικά τα Χονεκεράκια στην Δύση.Σιγουρα, καπου ακουσα να λεγεται οτι μπηκανε με 1/1...
Μια χαρά (σχεδόν) μπήκανε ....Σιγουρα, καπου ακουσα να λεγεται οτι μπηκανε με 1/1...
1) Είμαστε ρόμπες ... το πιο σοφότερο είναι να το παραδεχτούμε οι ίδιοι.Δεν ξερω αν το εχεις αντιληφθει αλλα εχουμε γινει ρομπα σε ολη την ΕΕ. Οταν ερχεται ο ξενος απλος πολιτης και με ρωταει τι γινεται στην χωρα μας, τι να τους απαντησω εγω? Για πες μου? Το αρθρο στο Focus εκφραζει μια μεριδα του Γερμανικου και οχι μονο λαου. Αυτο το εχεις καταλαβει? Το Focus ειναι περιοδικο ΕΥΡΕΙΑΣ κυκλοφοριας και το να το συγκρινεις με τα περιοδικα του ...μπουμπουκου ειναι τουλαχιστον ατυχες, αν οχι χαζο. Ασε τα εμοτικονς και σοβαρεψου λοιπον.
Δεν ειχαν καμια δικαιολογια να επιτεθουν σε εμας. Το εκαναν γιατι ονειρευοντουσαν να κατακτησουν ολο τον κοσμο. Δεν ειναι τυχαια η εισβολη στην Σοβιετικη ενωση.
Οσο για το αν ειμαι ενηλικος η οχι, προσεξε γιατι συντομα ισως να εχω ανωτερη μορφωση απο την δικη σου...
την οποια δεν θα χαραμισω δουλευοντας στο δημοσιο...
Αυτό που γράφει ο αξιότιμος Κύριος Πρωθυπουργός εδώΣιγουρα, καπου ακουσα να λεγεται οτι μπηκανε με 1/1...
είναι οτι όταν έγινε η ενοποίηση το μάρκο της Ανατολικής Γερμανίας εξισώθηκε με το μάρκο της Δυτικής χωρίς να ισχύει μια τέτοια ισοδυναμία στις οικονομίες των δυο, τότε, κρατών....Έτσι μπήκανε αρχικά τα Χονεκεράκια στην Δύση.
Συνεσταλμενος σημερα φιγδιμιδη?4)Ποιος σου είπε ότι χαραμίζομαι ... περνάω ΤΕΛΕΙΑ και είμαι παραγωγικότατος "εξ ορισμού" ... εδώ μου το λένε οι αξιωματούχοι ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, εσένα περίμενα τώρα ...
5) Αν κρίνω από τις ιστορικές σου γνώσεις ή τις κοινωνιολογικές σου κρίσεις, τότε ....
Χαίρομαι που υπάρχουν και 2-3 με μυαλό.επικροτώ και επαυξάνω