Νέα

Γερμανοί: Φασίστες, Χαφιεδες, Απατεώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε παιδια εχουμε φαληρηση το εχετε καταλαβη??  Τι να βγαλετε με τις πορειες??? Ωραια την κανατε την πορεια πειτε μου θα ερθουν τα λεφτα πισω??? Τι θα αλαξη δηλαδη?? Θα βαλη το βρακυ του αναποδα ο Γιωργακης η ο καθε Γιωργακης??
παπαριες λες..
ασχολησου με οτι κατεχεις..
ξερεις εσυ..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απο το δικο μου.... Danaiinsurence...  τουλαχιστον ξερω οτι θα την παρω σιγουρα.... για σας δεν ξερω....   :2funny: :2funny: :2funny:
Εσας σας βλεπω με τιποτα κατσικουλες να τη βγαζετε... και κανενα λαχανο απο το χωραφι.... αμα το εχετε και δεν το πουλησατε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαλιστα το ακουσαμε και αυτο...τραβελι που βαραει πεζοδρομιο να χλευαζει εμας τα υπολοιπα χαϊβανια...δε μας εκοψε και μας να γαμιομαστε, που ναχαμε μυαλο  :headbang:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
μαλιστα το ακουσαμε και αυτο...τραβελι που βαραει πεζοδρομιο να χλευαζει εμας τα υπολοιπα χαϊβανια...δε μας εκοψε και μας να γαμιομαστε, που ναχαμε μυαλο  :headbang:
Ποτε δεν ειναι αργα βρε... αντε θα εχουμε να λεμε και στα γειρατια μας ποσες φαγαμε....  :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μη μαγαριζουμε το θρεντ των Γερμανων παρακαλω.... Σεβασμος στη Μερκελ...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Λοιπον πειτε μου γιατι μας κοροιδευουν οι Γερμανοι και μας ειρωνευοντε....
Για οσους δεν ξερετε Γερμανικα... λεει ο Τιτλος......  ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗς ΕΥΡΩΠΗΣ....

Συνημμένα

• HBZrzUeA_Pxgen_rc_135xA,135x167+0+0.jpg
    HBZrzUeA_Pxgen_rc_135xA,135x167+0+0.jpg
    7,3 KB · Εμφανίσεις: 15

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Η μαγεία των αριθμών...μην κολλάτε εκεί.

Οι Έλληνες βάσει κάποιων συγκριτικών στατιστικών, πληρώνουν περισσότερα σε κλάδο σύνταξης και για περισσότερα χρόνια από τους Γερμανούς.

Αλλά έχουν κατά πολύ μικρότερες συντάξεις.

:think:
Πέστα ρε Iorgos...
Και μετά αναρωτιούνται που είναι τα λεφτά...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Έχω κρατήσει σημειώσεις και έχω μεταφέρει ονόματα εκεί που πρέπει.

Σύντομα που ΚΑΙ το υπουργείο εσωτερικών θα έχει γερμανό επικεφαλή (τα υπουργεία οικονομίας και οικονομικών είναι ήδη υπο γερμανική κατοχή), οι φάκελοι θα είναι στην διάθεσή του.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Η μαγεία των αριθμών...μην κολλάτε εκεί.

Οι Έλληνες βάσει κάποιων συγκριτικών στατιστικών, πληρώνουν περισσότερα σε κλάδο σύνταξης και για περισσότερα χρόνια από τους Γερμανούς.

Αλλά έχουν κατά πολύ μικρότερες συντάξεις.

Για τα περισσότερα χρόνια μην είσαι σίγουρος.

Κάτι οι γυναίκες, κάτι οι πρόωρες, κάτι οι εθελουσίες, κάτι τα βαρέα και ανθυγιεινά, τελικά ο μέσος όρος των Ελλήνων παίρνει σύνταξη σε πολύ μικρότερη ηλικία από τα 67 των Γερμανών.

Χωρίς στοιχεία θα έλεγα ότι θα είναι καμία 10ετία νωρίτερα (ή ήταν και αφορά τους νυν συνταξιούχους).

Αν πάρεις δε υπόψη σου ότι το προσδώκιμο ζωής στην Ελλάδα είναι ελαφρά μεγαλύτερο από την Γερμανία (77,5 αντί 77,4 ετών) καταλαβαίνεις γιατί οι Έλληνες έχουν μικρότερη σύνταξη.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
αμα εκανες τον κοπο να διαβασεις τι γραφουν,δεν θα μου την ελεγες..
κλαψε παρακατω τωρα & συνεχιζε να δουλευεις 16ωρα για ψιχουλα ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ..
τα χουμε ξαναπει..

η θεωρια απο την πραξη............

Επισκέπτης

Κάτι οι γυναίκες, κάτι οι πρόωρες, κάτι οι εθελουσίες, κάτι τα βαρέα και ανθυγιεινά, τελικά ο μέσος όρος των Ελλήνων παίρνει σύνταξη σε πολύ μικρότερη ηλικία από τα 67 των Γερμανών.

Χωρίς στοιχεία θα έλεγα ότι θα είναι καμία 10ετία νωρίτερα (ή ήταν και αφορά τους νυν συνταξιούχους).

Αν πάρεις δε υπόψη σου ότι το προσδώκιμο ζωής στην Ελλάδα είναι ελαφρά μεγαλύτερο από την Γερμανία (77,5 αντί 77,4 ετών) καταλαβαίνεις γιατί οι Έλληνες έχουν μικρότερη σύνταξη.
αυτο φταιει για την καταντια των ταμειων & τις πενιχρες συνταξεις???

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Δεν έχω μπροστά μου τα στοιχεία, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως παρουσιάζονται.

Στην εξίσωση πρέπει να μπουν πολλά πράγματα, π.χ. οι γερμανοί πάνε σχολείο ένα έτος παραπάνω. Το στρατιωτικό τους δεν μπορούν να το συνυπολογίσουν στα συντάξιμα χρόνια, ο στρατός στην ελλάδα παλιότερα ήταν περισσότερο χρόνο από ότι στην γερμανία....είναι πολλά.

Εάν βρω την στατιστική, θα στην στείλω.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Γεια  σας  τεκνά  !