λοιπον εχω μια φιλη γερμανιδα gilf 60χρονων ( πανω απο 50 δεν την κανεις ) που κατεβαινει συχνα κατω Ελλαδα, χαλκιδικη συγκεκριμενα, αυτη ειναι συνηθυσμενη με swinger clubs και βρισκει συχνα ατομα στο internet και πανε μαζι, με ρωτουσε αν εχει κατι αντιστοιχο κατω στην Ελλαδα, βασικα θελει να γαμηθει στις διακοπες της με οσα περισσοτερα ατομα γινεται...
σκεφτηκα να της πω για αυτο το site αλλα νομιζω δεν θα της αρεσει οταν δει της αγγελιες, η γυναικα δεν ειναι πορνη... , εχει κανονικη ζωη, οικογενεια κλπ....
ξερει κανεις καποιο site?
to θεμα δεν ειναι μουφα, τηλ., φωτογραφια κλπ δεν δινω, αν μου πει καποιος καποιο καλο site μπορει αμα θελει να ψαξει εκει να την βρει... το site να μην εχει να κανει με πορνεια ομως
σκεφτηκα να της πω για αυτο το site αλλα νομιζω δεν θα της αρεσει οταν δει της αγγελιες, η γυναικα δεν ειναι πορνη... , εχει κανονικη ζωη, οικογενεια κλπ....
ξερει κανεις καποιο site?
to θεμα δεν ειναι μουφα, τηλ., φωτογραφια κλπ δεν δινω, αν μου πει καποιος καποιο καλο site μπορει αμα θελει να ψαξει εκει να την βρει... το site να μην εχει να κανει με πορνεια ομως